We gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren, verkeer te analyseren en relevante advertenties weer te geven.
Details Aanvaarden
Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de lonen in branche "Productie in "

Ontvang statistische informatie per mail
Helaas zijn er geen statistieken voor dit verzoek. Probeer uw positie of regio te veranderen.

Aanbevolen vacatures

Productieverantwoordelijke / Operator
Absolute Jobs, Wevelgem
jobomschrijving Voor een klant in WEVELGEM zijn we opzoek naar een PRODUCTIEVERANTWOORDELIJKE / OPERATORJe bent verantwoordelijk voor het aansturen van de productielijnen Je staat in voor de bulkbelading van de vrachtwagens via een computers systeem Je neemt stalen van geproduceerde productJe werkt graag met de computer, alles van de Productie is computergestuurd Spreekt dit je aan?Ben snel 056/ 51 42 21 jouw profiel Wat de klant in WEVELGEM verwacht van een PRODUCTIEVERANTWOORDELIJKE / OPERATOR Je hebt al een aantal jaar ervaring als operator in de productie omgeving Je hebt bij voorkeur een opleiding in de mechanica  of landbouw. A is een plus Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en technisch inzicht Je hebt goede PC kennis Fysieke arbeid schrikt je niet af  ons aanbod Als je aan de slag gaat in WEVELGEM als Preductieverantwoordelijke / Operator mag je volgende voordelen verwachten Loon volgens ervaring, min€14.75Interne opleiding Gevarieerde job met verantwoordelijkheid Uurrooster ma - vrij 4u30-12u30Interesse?Stuur uw CV naar [email protected]
Magazijnier kleine onderdelen dag
Absolute Jobs, Gullegem
jobomschrijving Voor een bedrijf regio GULLEGEM zijn wij op zoek naar een MAGAZIJNIER KLEINE ONDERDELEN DAG.Als magazijnier kleine onderdelen regio GULLEGEM heb je volgend takenpakket:Je bent orderpicker en dit betekent dat je de montagetafels zal bevoorraden met kleine onderdelen.Daarnaast sta je ook in voor het maken van pakketten met kleine onderdelen om mee te leveren naar klanten, ...Je zorgt ervoor dat de stock goed bijgehouden wordt.Wanneer de voorraad bijbesteld moet worden wordt dit aangevraagd in het groot magazijn.Interesse? Contacteer ons op 051/79.23.19 of [email protected]. jouw profiel Als MAGAZIJNIER KLEINE ONDERDELEN DAG regio GULLEGEM bezit je volgende eigenschappen:Je spreekt en begrijpt vlot Nederlands of Frans.Je hebt een stabiel cv.Je kan werken aan een hoog tempo.Je kan werken met de computer.Eenvoudige administratieve taken schrikken je niet af.Je bent flexibel naar overuren en zaterdagwerk toe in hoogseizoen.Je wil werken in dag en 2 ploegen. In het hoogseizoen (april - juli) wordt er sowieso in ploeg gewerkt door de drukte. In deze periode kan ook geen verlof opgenomen worden. In augustus zijn er 2 weken verlof voorzienJe kan vlot rekenen. ons aanbod Als je aan de slag gaat als MAGAZIJNIER KLEINE ONDERDELEN DAG bij onze klant in regio GULLEGEM kan je volgende voordelen verwachten:uurrooster dag: 8u-17u05 (in hoogseizoen starten om 7u)loon: € 14,45/uur + € 6,21/dag maaltijdcheques;een financieel stabiel bedrijf met werkzekerheid;een goede opleiding bij opstart.
Kwaliteitscontroleur metaal dag / 2 ploegen
Absolute Jobs, Gullegem
jobomschrijving Voor een bedrijf regio GULLEGEM zijn wij op zoek naar een KWALITEITSCONTROLEUR DAG / 2 PLOEGEN.Als kwaliteitscontroleur dag / 2 ploegen regio GULLEGEM heb je volgend takenpakket:Je neemt de profielen en kleinere stukken af die in de lakstraat behandeld werden.Je controleert de profielen op lakfouten.Je stuurt de profielen door de folie-omwikkelmachine.Je kijkt de gelakte hoeveelheden na adhv de werkbon.Interesse? Contacteer ons op 051/79.23.19 of [email protected]. jouw profiel Als KWALITEITSCONTROLEUR DAG / 2 PLOEGEN regio GULLEGEM bezit je volgende eigenschappen:Je spreekt en begrijpt vlot Nederlands of Frans.Je hebt een stabiel cv.Je kan werken aan een hoog tempo.Je bent vrij groot, dit om makkelijk te kunnen werken.Je werkt in een omgeving waar het warm is (naast een poederlakoven), je kan dus goed functioneren in de warmte, zeker in de zomerperiode.Je bent flexibel naar overuren en zaterdagwerk toe in hoogseizoen.Je wil werken in dag en 2 ploegen. In het hoogseizoen (april - juli) wordt er sowieso in ploeg gewerkt door de drukte. In deze periode kan ook geen verlof opgenomen worden. In augustus zijn er 2 weken verlof voorzien.Je bent fysiek in orde, want het is intensief werk. ons aanbod Als je aan de slag gaat als KWALITEITSCONTROLEUR DAG / 2 PLOEGEN bij onze klant in regio GULLEGEM kan je volgende voordelen verwachten:uurrooster: week 1 (5u-13u10), week 2 (13u10-21u20);loon: € 14,45/uur + 7% ploegenpremie bij werken in ploeg + € 6,21/dag maaltijdcheques;een financieel stabiel bedrijf met werkzekerheid;een goede opleiding bij opstart.
Snijder confectie dag / 2 ploegen
Absolute Jobs, Gullegem
jobomschrijving Voor een bedrijf regio GULLEGEM zijn wij op zoek naar een SNIJDER DAG / 2 PLOEGEN.Als snijder dag / 2 ploegen regio GULLEGEM heb je volgend takenpakket:Je staat in voor het snijden van de doeken op de correcte lengte en breedte. (gebeurt deels met de computer)De te versnijden doeken bestaan uit verschillende materialen: acryl, pvc, ...Interesse? Contacteer ons op 051/79.23.19 of [email protected]. jouw profiel Als SNIJDER DAG / 2 PLOEGEN regio GULLEGEM bezit je volgende eigenschappen:Je spreekt en begrijpt vlot Nederlands of Frans.Je hebt een stabiel cv.Je kan werken aan een hoog tempo.Je kan werken met de computer.Je hebt een goed rekenkundig/ meetkundig en ruimtelijk inzicht.Je bent flexibel naar overuren en zaterdagwerk toe in hoogseizoen.Je wil werken in dag en 2 ploegen. In het hoogseizoen (april - juli) wordt er sowieso in ploeg gewerkt door de drukte. In deze periode kan ook geen verlof opgenomen worden. In augustus zijn er 2 weken verlof voorzien.Je bent fysiek in orde, want het is intensief werk. Je moet rollen stof optillen of gesneden doeken draaien. ons aanbod Als je aan de slag gaat als SNIJDER DAG / 2 PLOEGEN bij onze klant in regio GULLEGEM kan je volgende voordelen verwachten:uurrooster ploegen: week 1 (5u-13u10), week 2 (13u10-21u20) = HOOGSEIZOENuurrooster dag: 8u-17u05 (in hoogseizoen starten om 7u)loon: € 14,45/uur + 7% ploegenpremie bij werken in ploeg + € 6,21/dag maaltijdcheques;een financieel stabiel bedrijf met werkzekerheid;een goede opleiding bij opstart.
Inpakker 2 ploegen - € 16,30/u
Absolute Jobs, Gullegem
jobomschrijving Voor een bedrijf regio GULLEGEM zijn wij op zoek naar een INPAKKER 2 PLOEGEN.Als inpakker 2 ploegen regio GULLEGEM heb je volgend takenpakket:inpakken van metalen onderdelen;inpakken in doosjes en zakken in verschillende formaten;de gevulde zakken/dozen op een palet plaatsen;paletten verzendklaar maken.Je zal de verschillende verpakkingsafdelingen aangeleerd krijgen.Dit zorgt voor de nodige variatie!Interesse? Contacteer ons op 051/79.23.19 of [email protected]. jouw profiel Als INPAKKER 2 PLOEGEN regio GULLEGEM bezit je volgende eigenschappen:Je spreekt en begrijpt vlot Nederlands of Frans of Engels.Je hebt een stabiel cv.Je kan werken aan een hoog tempo.Je bent positief ingesteld en gaat met een lach naar het werk.Je hebt een 1ste ervaring als inpakker. ons aanbod Als je aan de slag gaat als INPAKKER 2 PLOEGEN bij onze klant in regio GULLEGEM kan je volgende voordelen verwachten:uurrooster: week 1 (5u-13u15), week 2 (13u15-21u30), op vrijdag werk je in dag;loon: € 14,82/uur + 10% ploegenpremie + maaltijdcheques € 4,5/dag (na 21 dagen);een financieel stabiel bedrijf met werkzekerheid;een goede opleiding bij opstart.
Operator Bulk : 2 ploegen
, wevelgem, BE
Wie zijn wij?Perrigo is een farmaceutisch bedrijf gespecialiseerd in de productie van farmaceutische en cosmetische producten. Deze producten zijn te koop bij de apotheek, zonder voorschrift, en gaan over een brede range van producten.Met ruim 140 medewerkers op onze afdeling te Wevelgem, staan we naast de productie van OTC:producten ook in voor de farmaceutische ontwikkeling, R and D formulatietesten, etc.Alvast nieuwsgierig gemaakt om bij ons aan de slag te komen? Lees dan zeker verder.Voor onze productie zijn wij namelijk op zoek naar een Operator Bulk, tewerkgesteld in een 2:ploegenstelsel of vaste nachtWat ga je doen?- Bereiden van verschillende farmaceutische en cosmetische bulkproducties, dus je maakt de producten- Bedienen van diverse productieplatformen en afwerken van bulkproducties, na een intensieve interne opleiding van ongeveer 2/3 maanden- Verrichten van een feilloze registratie en dossieradministratie.- Zorgen voor orde en netheid van de productielokalen en oog voor veiligheid.Wie zoeken wij?:Je spreekt, begrijpt en schrijft vlot Nederlands.:Je kan terugblikken op een eerste ervaring als operator of dankzij jouw technische affiniteit kan je verder opgeleid worden tot operator.:Je werkt graag nauwkeurig met een groot verantwoordelijkheidsgevoel.:Je houdt ervan om zowel in team als zelfstandig te werken, jouw zin voor werkorganisatie maken van jou de gedroomde proactieve collega.:Teamwork spreekt je aan, je kan goed overleggenen steunt onze bedrijfswaarden : Respect, Communicatie, Samenwerking en Positivisme.:Je kunt ook goed alleen werken, zonder collegas om je heen:Als producent van geneesmiddelen zijn we onderhevig aan strikte kwaliteitsvoorschriften en regels.Dus regels volgen is zeer belangrijk:Je deinst niet terug van fysieke arbeid.:Administratieve taken zoals het hele recept volgen en dossieropvolging behoord ook tot een kwart van jouw takenExperience RequiredWhats in it for you?:Wij bieden je een uitdagende en zeer afwisselende functie binnen een dynamische onderneming die in volle groei is.:Naast een uitgebreid verloningspakket bieden wij een open werksfeer en stimulerende werkomgeving.:We investeren graag in de verdere groei and ontwikkeling van onze medewerkers.:Ons uurrooster in twee ploegen loopt van maandag t.e.m. donderdag afwisselend van 5 : 13 u en van 13 : 21 u, op vrijdag zorgen wij voor een extra stukje work/life balance dankzij het rooster van 5 : 12 u en van 12u : 19 u.:Onze productiesite bevindt zich op een bijzonder vlot toegankelijke én unieke locatie, nl. aan het vliegveld te Wevelgem.:Naast een mooi loon bieden wij ook Maaltijdcheques van euro 8,: p/d, ploegenpremie en 6 ADV dagen extra op de verlofdagen van 20
Quality and Compliance Officer
, wevelgem, BE
InleidingAls deel van de Perrigo groep, produceren we op de site Medgenix te Wevelgem voornamelijk farmaceutische en cosmetische producten, met een sterke focus op internationale export. Medgenix beschikt over een QC en R and D afdeling voor de ontwikkeling van nieuwe producten. Met een recent gerenoveerd labo met focus op de nieuwste technologieën, blijven we inzetten op de verbetering van onze producten om het welzijn van onze klanten te verbeteren. Binnen Perrigo Company luidt onze visie "To make lives better by bringing Quality, Affordable Self:care products that consumers trust everywhere they are sold" . Help jij ons de visie verder uitdragen? Op vandaag wensen we onze site te Wevelgem te versterken met een enthousiaste collega Quality and Compliance Officer. AlsQuality and ComplianceOfficerzorg je ervoor dat producten, processen, systemen en diensten in onze organisatie voldoen aan regionale en globale normen en regelgeving op vlak van kwaliteit, GXP, voedselveiligheid, etc. Je rapporteert aan de Head of Quality. Om deze uitdaging tot een blijvend succes te kunnen ombuigen, zorg je ervoor dat je continu up to date blijft van wijzigingen binnen relevante normen and regelgeving op verschillende domeinen gelinkt aan onze farmaceutische productie:siteJouw uitdagingBinnen deze functie ben je verantwoordelijk voor de volgende taken:stylemargin:bottom:11.0px::Beheer van vergunningen (GMP:GDP:WDA): Dit omvat het monitoren van declaraties, het updaten van informatie bij het FAGG (Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten) en Notified Bodies.:Beheer van ISO13485 en HACCP:autorisaties.:Beheer van leverancierskwalificaties en :evaluaties, inclusief het opstellen van auditplannen, het beheren van kwaliteitscontracten met externe partijen zoals CMOs, API:fabrikanten en leveranciers. Hierbij hoort ook het volgen van GMP:richtlijnen voor API:conformiteit en het aanvragen van vereiste verklaringen.:Opvolging en ondersteuning van wijzigingen met registratie:impact.:Fungeren als het primaire aanspreekpunt voor zowel lokale en bedrijfseigen kwaliteitsborging (QA) en regelgevende zaken (RA) bij Perrigo, evenals derden.:Monitoren van veranderingen in wet: en regelgeving en het uitvoeren van bijbehorende GAP:analyses.:Beheer van wijzigingen, Corrective and Preventive Actions (CAPAs) en behandeling van klachten.:Ondersteuning van kwaliteitsborging in continuous improvement en technische overdrachtsprojecten vanuit een compliance:perspectief en in lijn met de RA:strategie.:Opstellen, beoordelen en goedkeuren van risicobeoordelingen met betrekking tot N:nitrosaminen.:Opstellen, beoordelen en goedkeuren van rapporten, procedures en documenten met betrekking tot het kwaliteitssysteem.Onze verwachtingenstylemargin:bottom:11.0px::Je hebt een masteropleiding gevolgd in geneesmiddelenontwikkeling, bio:ingenieurswetenschappen, biomedische wetenschappen of een vergelijkbare richting:Je hebt minstens 3 jaar relevante werkervaring in een compliance rol binnen de farmaceutische sector. Bij voorkeur heb je ook ervaring opgedaan in kwaliteitsbeheer, zowel in de medische hulpmiddelen als de voedingssector.:Vanuit je standplaats in Wevelgem onderhoud je nauw contact met alle afdelingen op de site en werk je intensief samen met collegas bij Perrigo.:Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden om collegas te motiveren en enthousiast te maken.:Je bent een gestructureerde, planmatige, proactieve en resultaatgerichte werker, die zowel zelfstandig als in teamverband uitstekend functioneert.:Je bent vertrouwd met gangbare MS Office:toepassingen (Word, Excel, PowerPoint), en kennis van SAP is een pluspunt. Ervaring met Trackwise wordt als een troef beschouwd.:Je beheerst zowel mondeling als schriftelijk de Nederlandse en Engelse taal op een professioneel niveau. Ons aanbodWe gelo
Teamleader zagerij
Brustor, Gullegem
FunctieJe controleert op het navolgen van de werkinstructies, -procedures op de werkvloer.Je voert de dagelijks verkregen planning van je productieleider in detail uit op de werkvloer.Je geeft/organiseert interne opleiding in samenspraak met je productieleider.Je controleert de uitvoering van het dagelijks/ wekelijks onderhoud van machines door de operatoren.Je kunt fouten beoordelen en inschatten. Bij het opmerken van fouten, onderneem je geen bevooroordeelde acties: je spreekt mensen aan, wijst hen op de gemaakte fout, stelt voor hoe deze fout kan vermeden worden en bespreekt de eventuele gevolgen van de gemaakte fout.Je communiceert initiatieven t.o.v. workflow/planningswijzigingen aan je productieleider.Je brengt eenvoudige aanpassingen in het bestaande CNC-programma’s aan.Je onderhoudt, in samenspraak met je productieleider, gerichte communicatie tussen de verschillende betrokken afdelingen.Je ziet toe op orde en netheid op de werkvloer.Je ziet toe op veilig werken en het dragen van CBM’s en PBM’s.Je ontwikkelt en handhaaft discipline op de werkvloer.Je standaardiseert werkzaamheden: je geeft initiatieven/ideeën door aan je productieleider. Je brengt voorstellen voor verbeteringen aan, ten einde werkinstructies te bekomen met eenduidige werkmethodes.Je elimineert verspillingen.Je rapporteert dagelijks naar je productieleider.ProfielJe hebt ervaring in een vergelijkbare functie.Je bent technisch onderlegd.Je draagt nauwkeurig werken hoog in het vaandel.Je hebt geen fysieke klachten.Je kunt goed werken in teamverband, beschikt over leidinggevende capaciteiten, je kunt mensen enthousiast maken en motiveren.Je bent initiatiefrijk, resultaatgericht en hebt een probleemoplossend vermogen.Je bent kwaliteitsbewust, hebt een verantwoordelijkheidsgevoel, een flexibele instelling en een goede motivatie.Je bent leergierig, kan zelfstandig werken, komt afspraken na.Je bent hands-on, sociaal in omgang en hebt een verzorgd voorkomen.Je bent flexibel naar overuren, ploegwerk (2-ploegenstelsel) en zaterdagwerk toe in het hoogseizoen (maart - september), in augustus is verlof voorzien van minimaal 2 weken.Tijdens het hoogseizoen kan geen verlof genomen worden.Je bent in bezit van rijbewijs.Indien je in het bezit bent van een heftruckattest, is dit een meerwaarde.Je bent Nederlandstalig en spreekt heel goed Frans. Noties Nederlands gevraagd indien je Franstalig bent.AanbodEen afwisselende en autonome job met veel verantwoordelijkheden binnen een productie afdeling die deel uitmaakt van een dynamisch en sterk groeiend bedrijf.De kans om initiatieven uit te werken in een innovatieve en succesvolle organisatie die productkwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel draagt.Goede verdienste aangevuld met maaltijdcheques.
Vacature | Elektricien Zonnepanelen | West-Vlaanderen
Logi-technic, Wevelgem
FunctieomschrijvingJouw rol bij Logi-technicJe staat in voor de installatie van de zonnepanelenJe voorziet elektrische aansluitingen: bestaande en nieuwe zekeringskastenJe staat in voor de montage en aansluiting van de omvormerWij bieden jouWat kan je van ons verwachten?Wat kan je van ons verwachten?Gevarieerd werk, projecten op maateen echte Great Place to WorkOpleidingsmogelijkheden - Logi-technic AcademyAantrekkelijk loon en stevige arbeidsvoorwaarden (attitudebonus, GSM met abonnement, bedrijfswagen, …)Leuke collega's en dynamische teamspiritReady, set, go!Nu je ons verhaal kent, begint het al te kriebelen? Dat hopen we, want da's alvast een goed teken. Tijd voor de eerste stap! Vul het onderstaande formulier in en - wie weet - tot snel?Ready, set, go!Nu je ons verhaal kent, begint het al te kriebelen? Dat hopen we, want da's alvast een goed teken. Tijd voor de eerste stap! Vul het onderstaande formulier in en - wie weet - tot snel?Jouw profielWie ben jij?Je hebt een diploma/ervaring als elektricien en/of zonnepanelenJe werkt nauwkeurig en netjesJe kan perfect zelfstandig werkenJe bent klantvriendelijk en communicatiefWat kan jij?Elektrische en elektronische componenten positioneren volgens volgorde van montage of de machine bevoorradenDe elementen van het elektrische of elektronische product monteren (componenten, bedrading, ...)Defecte producten triëren en naar de betrokken zones of diensten sturen (reparatie, recyclage, ontruiming, ...)Het product in de verschillende fases van het productieproces controlerenGegevens voor productie- en kwaliteitsopvolging registreren (storingen, interventies, ...)Producten volgens kenmerken, bestellingen en wijze van transport verpakkenBedrijfsinformatieEen grote familie, een roedel, een équipe, een team,… met een groen hart en het groene bloed! Gedreven en vol enthousiasme gaan we elke technische uitdaging aan. Onze TOPtechniekers op kop, maar met vol vertrouwen geruggesteund door onze Planners, HR coördinatoren, Sales Managers, safety- en academycoördinatoren,... Want we zijn één team! En wat voor één! Graag wat concreter? Geen probleem! Onze Logi-technic teams staan in voor het technisch onderhoud, versterken technische projecten, vangen stilstanden op,… bij onze klanten. You name it, we got it! WE KNOW HOW!
PRODUCTIELEIDER | montage
Fuse Engineering, Wevelgem
Deze welbekende speler binnen de maakindustrie heeft een uitstekende reputatie opgebouwd in Vlaanderen en buiten onze landsgrenzen. Hun site is gelegen in regio Wevelgem en heeft nood aan een technisch sterke People manager om hun productie te versterken.Bezit jij de nodige technische kennis en ben jij een geboren motivator?Stuur dan nu jouw CV!Je coördineert de dagelijkse activiteiten van een 20-tal medewerkers en staat hen bij waar nodig. Je rapporteert hierbij rechtstreeks aan de directie.Je denkt oplossingsgericht en gaat proactief op zoek naar verbeteringen binnen procesoptimalisatiesJe waakt over de kwaliteitswaarborging en zorgt dat alles in productie op een veilige manier verloopt.Je ontvangt een bruto jaarsalaris dat snel kan oplopen tot €55 000 euro afhankelijk van jouw ervaring en capaciteitenMaaltijdcheques van 8 euro zorgen voor wat extra lekkers in de komende zomermaandenEen uitgebreide groeps-en hospitalisatieverzekering geven je financieel ook wat meer ademruimteJe krijgt snel veel verantwoordelijkheden en geniet de ondersteuning van ervaren productiemedewerkersJe komt terecht in een snelgroeiende omgeving met de nodige afwisseling die nodig is om jezelf verder te ontwikkelenDeze vacature wordt beheerd door BeauJe hebt een diploma Master/Industrieel/Burgerlijk ingenieurJe hebt reeds leidinggevende ervaring