We gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren, verkeer te analyseren en relevante advertenties weer te geven.
Details Aanvaarden
Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de arbeidsmarkt in

Ontvang statistische informatie per mail
Helaas zijn er geen statistieken voor dit verzoek. Probeer uw positie of regio te veranderen.

Aanbevolen vacatures

Vacature testcentrum Tervuren
Medisch Centrum voor Huisartsen, Wezembeek-Oppem
Het testcentrum start vanaf 12/11/2020 op werklocatie: Tervuren t.o.v. Afrikaans Museum.Diploma vereisten: diploma arts, medisch laboratorium technoloog, verpleegkunde, vroedkunde, logopedie of student in één van deze disciplines.Als testafnemer :Werk je nauw samen met het verpleegkundig team van MCH Wezembeek-OppemZorg je voor een professioneel en warm onthaal en begeleiding van patiënten: registreren, vragen beantwoorden en informerenVoer je zelfstandig COVID-19 testen uit bij patiënten die zich aanbieden (op doorverwijzing van een arts): Covid-wisser afnemenVoer je de nodige administratie correct uitOpruimen, ontsmetten en aanvullen van materialenEr wordt een planning opgemaakt met dagelijks 2 tijdsblokken: van 8u. tot 13u. en van 13u. tot 18u. De nodige opleiding wordt ter plaatse voorzien.De concrete afspraken worden besproken in een kennismakingsgesprek. Indien interesse kan u contact opnemen met ons HR-team via [email protected] of rechtstreeks naar [email protected] meer informatie over het testcentrum en wat te doen voor patiënten naar het testcentrum komen, kan u ook terecht op onze website.Heet van de naald12/01/2021MCH Leuven telefonisch moeilijk bereikbaarWegens werken aan ons telefoniesysteem zijn we woensdag 13 januari tussen 8 u. en 12 u. telefonisch moeilijk bereikbaar.08/01/2021Patiëntenparking MCH Leuven niet toegankelijk op dinsdag 12 januariOp dinsdag 12 januari tussen 8.00 u. en 12.00 u. zal er een plaatsbeschrijving doorgaan op de patiëntenparking.24/12/2020Feestdagen in december en januariOp vrijdag 25 december 2020 en vrijdag 1 januari 2021 zijn beide poliklinieken en het laboratorium gesloten.
Poetshulp
Het Poetsbureau, Wezembeek-Oppem
VacaturePoetshulp in Wezembeek-OppemFunctieomschrijvingGraag werken als poetshulp in Wezembeek-Oppem? Bij ons doe je dat elke dag met een lach. Bij ons kan je rekenen op een Sterrenbandeling. Dat verdien je. Bij ons kom je terecht in een plezante werkomgeving waar we respect tonen voor ieders identiteit.We gunnen je als huishoudhulp in Wezembeek-Oppem veel vrijheid. Het is ons streefdoel om jou te laten stralen. Daarom krijg je inspraak in je uurrooster en is het mogelijk om dicht bij huis te werken. Er wordt aangepaste werktenue door JBC voorzien, een mooi loonpakket en nog heel wat andere fijne extra’s. Zo hopen we duidelijk te maken dat je voor ons meer bent dan zomaar een poetshulp.Als Ster bij Het Poetsbureau bereid je gerechten, laat je huizen blinken en doe je inkopen. Wil je graag deel uitmaken van ons gezellige en bruisende team? Solliciteer via deze pagina dan voor onze vacature van huishoudhulp in Wezembeek-Oppem!ProfielAls huishoudhulp bij Het Poetsbureau werk je in regio Wezembeek-Oppem. Je bent sociaal ingesteld en werkt met plezier bij mensen thuis. Een passie voor het vak is vanzelfsprekend: je doet niks liever dan klanten ontzorgen. Zo laat je naast huizen, ook de mensen die erin wonen stralen. Iedere dag opnieuw laat je jezelf zien van je mooiste kant.Jobgerelateerde competentiesJe wast af en bergt de vaat netjes op. Het sanitair en de keuken ruim je op en maak je schoonVloeren, tapijten, meubilair en andere voorwerpen ontsof je. Kamers laat je verluchtenLakens ververs je en bedden dek je opJe maakt vloeren en meubilair schoonJe lapt de ramenPersoonsgebonden competentiesResultaatgericht werkenZelfstandig werkenDe klant op de eerste plaats zettenRegels en afspraken correct nalevenNauwkeurig werkenWat we te bieden hebbenWij van Het Poetsbureau Overijse hechten veel belang aan onze werknemers. Ons motto "anders en beter" werd niet zomaar gekozen. We menen het echt en doen er alles aan om je zo veel mogelijk thuis te laten voelen.Van ons kan je het volgende verwachten:Een aantrekkelijk loonpakket met onder andere inbegrepen: een gsm, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering en eindejaarsvergoedingAfhankelijk van het soort contract krijg je een bedrijfswagen of (elektrische) fietsVergoeding voor onkosten en verplaatsingStijlvol werktenue van JBCGratis cursussen in de Poetsbureau AcademyNoodsteun via het Sterrenfonds en gratis psychologische ondersteuningEen cadeautje bij Sinterklaas, Kerst, Pasen of andere feestelijke gelegenhedenBen jij onze nieuwe Ster?Spreekt de bovenstaande beschrijving je aan? De consulent van Het Poetsbureau Overijse kijkt ernaar uit je te ontmoeten! Om te solliciteren kan je het digitaal formulier invullen. Tot snel!
Beleidsmedewerker sport, jeugd en cultuur
GEMEENTEBESTUUR WEZEMBEEK-OPPEM, Wezembeek-Oppem
Functieomschrijving:ondersteunen en adviseren van het gemeentebestuur m.b.t. het ontwikkelen van een jeugd-, sport- en cultuurbeleid.Profiel:medisch geschiktvoldoen aan de taalvereistenAanbod:salarisschaal B1-3maaltijdchequeshospitalisatievergoeding
Deskundige bibliotheek
GEMEENTEBESTUUR WEZEMBEEK-OPPEM, Wezembeek-Oppem
Functieomschrijving:In overleg met de bibliothecaris educatieve projecten en publiekswerking organiseren, uitwerken, stimuleren, faciliteren, coördineren en begeleiden voor verschillende doelgroepen.Ontwikkelen van initiatieven voor literatuur- en boekpromotie, bibliotheekpromotie.instaan voor de invulling van de nieuwe bibliotheek (onder meer de jeugdcollectievorming)Profiel:medisch geschiktvoldoen aan de taalwetgevingAanbod:salarisschaal B1-3maaltijdcheques