We gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren, verkeer te analyseren en relevante advertenties weer te geven.
Details Aanvaarden
Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de lonen in branche "Administratie in "

Ontvang statistische informatie per mail
Helaas zijn er geen statistieken voor dit verzoek. Probeer uw positie of regio te veranderen.

Aanbevolen vacatures

Administratief bediende
Absolute Jobs, WIELSBEKE
jobomschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende fulltime functie als Allround Administratief Bediende? Dan hebben wij dé vacature voor jou! Wij zijn op zoek naar een administratieve duizendpoot met een eerste ervaring in administratie en bij voorkeur affiniteit met een technische omgeving.Onthaal en receptieUur-registratiesAankoop: facturen controleren en goedkeuren, bestelbonnen opmakenFacturatie: administratie vanaf inkomende orders tot facturatieDiverse administratie: post, pakjes versturen, bureelmateriaal bestellen, vergaderzaal planning, voorraadtelling in magazijn, (digitaal) klassement, helpen preventie-adviseurEventueel boekhoudkundige verwerkingen op termijnBen jij de Allround Administratief Bediende die wij zoeken? Aarzel dan niet en solliciteer vandaag nog! Neem contact met [email protected] ! jouw profiel Op zoek naar een nieuwe uitdaging als administratief bediende in een KMO regio Wielsbeke? Voor deze functie zoeken we een kandidaat met:een hands-on mentaliteit.Bacheloropleiding of relevante ervaringAlgemene kennis MS OfficeTaalvaardig in Nederlands en FransNoties boekhouden is een pluspuntMeer weten over deze functie? Neem contact met [email protected] ! ons aanbod Op zoek naar een nieuwe uitdaging als administratief bediende in een KMO eigen streek? Competitief salaris aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques en groepsverzekeringVerlof vrij te kiezenWerk in eigen streekFulltime jobEen aangename werksfeer en een hecht team van collega's.Meer weten over deze functie? Neem contact met [email protected] !
Backoffice medewerker
Absolute Jobs, Wielsbeke
jobomschrijving Als backoffice medewerker fungeer je als eerste aanspreekpunt voor alle sales managers en vertegenwoordigers met betrekking tot exportactiviteiten. Jouw verantwoordelijkheid is om ervoor te zorgen dat alle administratie, documentatie en communicatie nauwkeurig, efficiënt en tijdig worden uitgevoerd.Jouw takenpakket:De tijdige en nauwkeurige verwerking van offertesHet afhandelen van inkomende aanvragen van het sales team, zoals het verstrekken van documentatie aan klanten en het gereedmaken van promotionele materialenHet bieden van administratieve ondersteuning aan het sales team door het aanvragen van technische fiches, foto's, labels en certificaten te coördinerenHet verstrekken van klantgegevens, zoals verpakkingsspecificaties, EAN-codes en artikelnummersVertalen van de nodige documenten indien nodigHet registreren van klantbonussen in het systeem en het versturen van officiële brieven naar klanten met berekeningen van de sales managerHet bijwerken van de prijslijst voor klanten en het verspreiden van gewijzigde prijzen naar alle sales- en binnendienstmedewerkers. U biedt ook administratieve ondersteuning aan het sales team en collega's indien nodig.Ben jij de persoon die we zoeken? Solliciteer snel en stuur je CV naar [email protected]! jouw profiel Hogere opleiding in de pocket en back-office-ervaring in een internationale omgevingUitstekende beheersing van Nederlands, Frans en Engels (zowel gesproken als geschreven)Flexibele ingesteldheid: snel schakelen, prioriteiten stellen en kalm blijvenZelfstandig, anticiperend en proactiefOnderzoekend: zoekt informatie om sales en klanten tijdig te voorzien van antwoordenCommunicatieve teamspeler met een positieve mindset, zorgt voor een aangenaam contact met collega's en klantenBen jij de persoon die we zoeken? Solliciteer snel en stuur je CV naar [email protected]! ons aanbod Inspirerende werkomgeving in gezond en stabiel bedrijf.Mogelijkheid om het verschil te maken met uw aanpak en inzet.Fulltime tewerkstelling met flexibele werkuren en 12 ADV-dagen.Competitief loonpakket op maat van uw ervaring.Word deel van ons team en ontwikkel uw talenten in een inspirerende omgeving.Ben jij de persoon die we zoeken? Solliciteer snel en stuur je CV naar [email protected]!
TRANSPORT MANAGER
Balta Group, Sint-Baafs-Vijve
Jouw uitdagingenZorgen voor de meest optimale transportmiddelen (weg- en maritiem transport) rekening houdend met de middelen en het budget om de klanten optimaal te kunnen bevoorraden.Superviseren van de administratie inzake nationaal en internationaal transport om altijd conform te zijn met de geldende regelgeving.Onderzoeken, voorstellen en implementeren van verbeteringen op het vlak van logistiek en uitrusting om de kostenefficiëntie van de distributie permanent te verbeteren.Verzorgen van een permanente communicatie met de diverse afdelingen (o.a. Productie, Warehouse, Verkoop, ...) onder andere via het voorraadbeheersysteem in SAP met als doel de samenwerking en efficiëntie te optimaliseren.Motiveren en aansturen van zijn/haar medewerkers om de competenties, vaardigheden en knowhow optimaal te benutten en als een goed functionerende transportafdeling te werken.Regelmatig rapporteren over de evolutie van service levels, transportkosten en opvolging van leveranciers.Jouw talentenJe beschikt over een hoger diploma binnen een logistieke of bedrijfseconomische richting.Je hebt een aantal jaren logistieke ervaring binnen een internationale omgeving en bent vertrouwd met weg en maritiem transport, douane- en exportwetgeving.Je bent communicatief en in staat om te communiceren in het Engels, Frans en Duits.Je werkt vlot met Excel en andere office toepassingen. Ervaring in SAP is een plus.Je houdt ervan om mensen aan te sturen en een team te leiden.Je bent pragmatisch en analytisch sterk.Wat bieden wij?Je start in een gemotiveerd en performant team binnen een groeiende, innovatieve onderneming die internationaal actief is.Een boeiende functie waarin je veel kan leren van ervaren collega’s en ook de kans krijgt om zelf initiatief te nemen.Een flexibele arbeidsregeling en een filevrije omgeving.Naast de inhoudelijke uitdagingen bieden we een aantrekkelijk loonpakket, inclusief uitstekende extra-legale voordelen en bedrijfswagen.