We gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren, verkeer te analyseren en relevante advertenties weer te geven.
Details Aanvaarden
Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de lonen in branche "Productie in "

Ontvang statistische informatie per mail
Helaas zijn er geen statistieken voor dit verzoek. Probeer uw positie of regio te veranderen.

Aanbevolen vacatures

Keukenmedewerker
Absolute Jobs, Wingene
jobomschrijving Ben jij nog op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen productie als keukenmedewerker?Zoek dan niet verder, want bij Absolutejobs hebben wij de uitdaging die jij zoekt!Als keukenmedewerker zal jij instaan voor:Het opwarmen van de reeds bereide gerechtenHet bereiden van kleine gerechten zoals soepen & saladesHet klaarmaken van de gerechten volgens de bestelbonnenHet helpen inladen van de camionette'sBij Absolutejobs gaan we the extra mile voor jouw nieuwe uitdaging! jouw profiel Als keukenmedewerker ben jij de persoon die:Bij voorkeur reeds een eerste ervaring heeft binnen de voedingBereid is om dagelijks op te startten om 04u00Op zoek is naar een fulltime functie voor de lange termijnZich perfect in het Nederlands of Engels kan uitdrukkenIn het bezit is van eigen vervoer ons aanbod Als keukenmedewerker verkrijg jij:Een fulltime tewerkstelling van 38u met optie vastVast uurrooster: 04u00 - 12u00Verloning vanaf €16,08 volgens ervaringEcocheques: €200,00 / jaarMogelijkheid om maaltijden mee te nemen naar huisLijkt deze uitdaging exact waar jij naar op zoek bent?Solliciteer dan snel via: [email protected]!
Constructeur Staal
Callewaert Industries, Zwevezele
Maak je graag constructies (bordessen, trappen, transportbanden, leuningen, trechters... in staal), op maat van de klant, en wil je kwaliteit afleveren?Dan ben jij de knappe kop die wij zoeken!Als constructeur Staal sta je in de staal atelier, waar je aan de hand van een plan/tekening de constructie opbouwt van begin tot aflevering. Je bent zelf verantwoordelijk om alle onderdelen te prepareren (op maat zagen, gaten boren...) en stuk voor stuk te monteren en samen lassen (MIG/MAG) volgens de gevraagde afwerking.FunctieLassen (half-automaat)Plan lezen (stuktekeningen, 3D tekening)Metaalbewerkingen (zagen, boren, slijpen, plooien, haaks monteren...)Zelfstandig kunnen werkenDe gevraagde afwerkingskwaliteit kunnen behalenVeiligheid eerst!Werkervaring:Je hebt minimum enkele jaren ervaring als constructeur.Vereiste studies:A3/A2 mechanica, constructeur/lasser of gelijkwaardig door ervaring.AanbodUurrooster:maandag - donderdag: 7u30 - 16u00 met 30' pauze.vrijdag: 7u30 - 14u00 met 30' pauze.38 uren/weekAlle gereedschappen en kledij worden voorzien in het atelier.Een wagen voor woon/werk verkeer kan voorzien worden, eventueel met privé gebruik.
Productieplanner
Darwin, Zwevezele
De functieJe zorgt ervoor dat de informatie snel en afdoende beschikbaar is om de verkoopafdeling in staat te stellen vlot en correct te communiceren met de klant in verband met levertermijnen en beschikbare productiecapaciteit.Door rekening te houden met de beschikbare machines, het beschikbare materiaal en het personeel zorg je voor een stipte levering van de goederen. Dit i.s.m. de supervisor, interne klant, interne en externe leverancier. Samen met de supervisor vang je bottlenecks rond personeel of materiaal op.Je vindt een werkbaar evenwicht tussen voorop lopen op gevraagde levertermijnen en stockage-plaats innemen enerzijds, en anderzijds de up-time van de machines te maximaliseren door set-ups en coil wissels te minimaliseren.Je werkt samen met aankoop en andere afdelingen om spoedbestellingen en herproducties optimaal te kanaliseren. Je communiceert vlot met de onderhoudsverantwoordelijke om de beschikbaarheid van het machinepark en de kwaliteit van het eindproduct constant hoog te houden.Je zorgt dat de productiebonnen voorhanden zijn op de werkpost en controleert of het nodige materiaal beschikbaar is. Je zorgt er ook voor dat de materialen op de machine correct geregistreerd zijn in SAP.Je rapporteert aan het hoofd productie.Het profielJe hebt een masterdiploma.Je bent communicatief en een teamplayer.Je bent administratief sterk en hebt een analytische geest.Je bent flexibel en stressbestendig ingesteld.Je hebt organisatietalent en kan goed zelfstandig werken.Kennis van SAP is een troef.Onze klantDit bedrijf is een internationale speler. Als fabrikant van stalen dak- en wandbekleding voor nieuwbouw en renovatieprojecten, zijn ze uitgegroeid tot een vaste waarde in de staalindustrie. Met een duizendtal medewerkers en 18 vestigingen wereldwijd zijn zij niet meer weg te denken in de industriële, agrarische en residentiële sector.AanbodDit is een boeiende en gevarieerde job in een dynamisch bedrijf in volle expansie met daaraan gekoppeld een competitief loon.