We gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren, verkeer te analyseren en relevante advertenties weer te geven.
Details Aanvaarden
Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de lonen in branche "Transport en Logistiek in "

Ontvang statistische informatie per mail
Helaas zijn er geen statistieken voor dit verzoek. Probeer uw positie of regio te veranderen.

Aanbevolen vacatures

Bijverdienste als chauffeur CE
Absolute Jobs, Zulte
jobomschrijving Voor onze klant in Waregem zijn wij opzoek naar een chauffeur CE die wil bijverdienen.- Onder begeleiding van een dispatcher, voer je de transportopdrachten uit terwijl je rekening houdt met de vooropgestelde planning;- Je bent verantwoordelijk voor de afhaling van goederen bij leveranciers, en je levert deze goederen af op de correcte bestemming;- Administratie is zeer belangrijk in jouw job. Je zorgt voor de juiste afhandeling van de vrachtdocumenten. jouw profiel Als chauffeur CE in Waregem ben jij:- Je bent stressbestendig. Onze sector heeft immers te maken met strikte tijdschema’s.- Je hebt zin voor verantwoordelijkheid . Er wordt van jou verwacht dat je met de grootste zorg omgaat met de goederen en het materiaal dat we jou ter beschikking stellen. Daarnaast respecteer je de wettelijke regels, om de veiligheid te garanderen.-Je bent punctueel. Jij bent de eerste en belangrijkste schakel op vlak van controle. Jij controleert goederen en documenten op hoeveelheid en kwaliteit en trekt aan de alarmbel bij afwijkingen.- Je spreekt Nederlands of Frans of Engels. - Je bent in het bezit van een rijbewijs CE en hebt ervaring met het rijden van een elektrische transpallet. ons aanbod Als chauffeur CE in Waregem krijg jij:- We voorzien een uitdagende job met verantwoordelijkheid en een aantrekkelijk salaris: €14.5025 + €1.52 ARAB vergoeding - Het (flexibel) uurrooster zal een compromis zijn tussen onze noodzaak en uw voorkeuren. Wij moeten onze leveranciers en klanten immers de klok rond kunnen bedienen. 
Chauffeur C
Absolute Jobs, Zulte
jobomschrijving Voor onze klant in Waregem zijn wij opzoek naar een chauffeur C:Uitleveren en afhalen van een 20-tal nationale distributiezendingen binnen een bepaalde regio.Op een klantvriendelijke manier communiceren met de klant.De administratie van vracht- en boorddocumenten, europaletten hou je goed bij.Lossen en laden met een manuele transpalet is geen probleem. jouw profiel Als chauffeur C in Waregem ben jij:In het bezit zijn van een geldig rijbewijs C met code 95 van vakbekwaamheid.Je beheerst de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk.Je bent klantvriendelijk en collegiaal ingesteld. ons aanbod Als chauffeur C in Waregem krijg jij:Correcte verloning: €14,336 / uur + ARAB vergoeding Vaste vrachtwagen.Inspraak op ritgebied mogelijk.Geen weekendwerk.Vast contract na een positieve interimperiode. 
Transportplanner
Absolute Jobs, Zulte
jobomschrijving Zou jij graag mee instaan om het planningsteam te versterken?Kom je dan aansluiten bij dit gedreven team van een familiaal transportbedrijf in eigen streek !Lees meer over deze vacature als Dispatcher!Jouw functie:Als dispatcher ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse planning en opvolging van de distributiewagens binnen België. Samen met collega's zorg je voor een optimale planning van de vloot. Dit omvat het optimaliseren van routes en het verminderen van kosten, terwijl de hoogste kwaliteit van dienstverlening aan klanten wordt geboden.Je hebt veelvuldig contact met klanten en chauffeurs en coördineert het werk van de chauffeurs en stuurt hen aan waar nodig. Je zorgt ervoor dat alle transportopdrachten tijdig worden uitgevoerd en dat eventuele problemen snel en efficiënt worden opgelost.Interesse? Solliciteer dan snel en stuur je CV naar [email protected]! jouw profiel Lees meer over deze vacature als Dispatcher!Je hebt een bacheloropleiding of ervaring in een gelijkaardige functie.Je bent communicatief en vriendelijk.Je hebt een sterke basis in het Nederlands en kan je vlot uitdrukken in het Frans.Je bent flexibel en zal 1 week op de 2 werken vanaf 12 uur. De andere week start je op 08.00 uur.Je bent sterk in planning en organisatie.Je beschikt over een bachelor diploma of bent gelijkwaardig door ervaring.Idealiter heb je al een eerste werkervaring achter de rug, bij voorkeur in een logistieke omgeving, maar ook een gemotiveerde starter komt in aanmerking.Je houdt van uitdaging en kan probleemoplossend werken.Je bent stressbestendig, flexibel en werkt graag in teamverband.Interesse? Solliciteer dan snel en stuur je CV naar [email protected]! ons aanbod Werk in een dynamische familiale onderneming met een veelzijdige en afwisselende job. Geen dag zal hetzelfde zijn!Aantrekkelijke verloning op basis van jouw kennis en ervaring, zodat je in staat bent om jouw inzet en harde werk te belonen.Een vast contract met talrijke extra legale voordelen, zoals een bedrijfswagen, maaltijdcheques, ecocheques, GSM-abonnement, groepsverzekering en meer, om ervoor te zorgen dat jij je gewaardeerd en gemotiveerd voelt.Verlof is vrij op te nemen in overleg met jouw collega's, zonder dat er een collectieve sluiting is. Op deze manier kun je tijd doorbrengen met je geliefden en je persoonlijke leven in balans houden, terwijl je nog steeds een succesvolle carrière kunt hebben.Interesse? Solliciteer dan snel en stuur je CV naar [email protected]