We gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren, verkeer te analyseren en relevante advertenties weer te geven.
Details Aanvaarden
Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de lonen in branche "Gastvrijheid & Toerisme in "

Ontvang statistische informatie per mail
Helaas zijn er geen statistieken voor dit verzoek. Probeer uw positie of regio te veranderen.

Aanbevolen vacatures

Barman/Barmeid
Brasserie den Antigoon, Antwerpen
Brasserie ‘den Antigoon’ is een waar begrip in Antwerpen. Hier kan je genieten van een gezellige sfeer, een stukje Antwerpen ontdekken en de typische Vlaamse keuken proeven.Gelegen op het bekende theaterplein “De Vogelenmarkt” en op loopafstand van de Meir is dit de ideale plek voor een lunch, een snelle hap vóór of na het theater of een break tijdens het shoppen, maar je kan hier ook terecht om uitgebreid te dineren. De kaart biedt voor elk wat wils en bij mooi weer is het zalig vertoeven met wat lekkers op het gezellige terras.REQUIRED PROFILEWij zijn op zoek naar studenten die teamwork, vriendelijkheid en doorzettingsvermogen belangrijk vinden. Daar bovenop zoeken wij mensen die gedreven en betrouwbaar zijn, alsook graag in een toffe omgeving werken met een leuke teamvibe. WE OFFERWij bieden een studentenjob, met correcete verloning volgens barema, aan in een jong en dynamisch team met de nodige ervaring en know how om zo een toffe werksfeer te kunnen aanbieden.
Barman/kelner
AAN HET STRAND VAN OOSTENDE, Antwerpen
Functieomschrijving:"Aan het strand van Oostende" is intussen een vaste waarde en nog steeds een speelse, vrolijke, kleurrijke tent die valt onder de noemer Brasserie - Grand Café, maar dan "freestyle"Onze drukbezochte zaak is gelegen op de alombekende Dageraadplaats en biedt plaats aan een vijftigtal gasten tijdens de winter en een honderdtal in de zomer.Wij verzorgen, met de glimlach, ontbijt, lunch & diner.Ons team bestaat uit een 10-tal medewerkers die vriendelijk, vrolijk & gastvrij zijn.Passie en gedrevenheid zijn per definitie een absolute must!Neem ook eens een kijkje op onze website:www.aanhetstrandvanoostende.beProfiel:Voldoende maturiteitGastvrij & vriendelijkFysiek sterkAmbitieus & energiekProfessionele attitudeAanbod:Uurrooster te besprekenDienstregeling: dag- en avondwerk, week- en weekendwerk! Geen service coupé !Aantrekkelijke voorwaarden