Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de arbeidsmarkt in

Ontvang statistische informatie per mail

Het overzicht van de statistiek van de arbeidsmarkt in

2 539 € Gemiddeld maandsalaris

Niveau van het gemiddelde loon in tijdens laatste 12 maanden

Valuta: EUR USD Jaar: 2021 2020
Op de staafdiagram zijn gegevens van de verandering van het gemiddelde loon in voorgesteld.

10 populaire branches volgens de vacatures in

Valuta: EUR
Meest gevraagde specialisten in de branche Administratie in . Volgens de statistiek van onze website, het aantal vakatures binnen die brache bedraagt 22.8% van alle aanbiedingen in .

Top van de branches volgens niveau van het loon in

Valuta: EUR USD Jaar: 2021 2020
Meest betaalbare branche in is Gezondheidszorg. Het gemiddelde loon in die branche bedraagt 6720 eur.

Aanbevolen vacatures

Chauffeur CE ADR - regio Antwerpen
, Antwerpen
Files beu? Ben jij een chauffeur CE (ADR), die graag intern vervoer combineert met nationaal transport? Dan hebben wij hebben een mooi aanbod voor je! Naast een unieke opleiding omtrent containers kom je in een leuk bedrijf terecht, waar je jezelf ook nog eens helemaal kan uitleven in hun privéfitnessruimte!Je bent verantwoordelijk voor het shunten van ISO containers op een chemische site te Antwerpen en daarnaast sta je ook in voor nationaal vervoer over de weg regio Antwerpse Haven. Profiel Rijbewijs CEADR-attest & VCA-attestVeiligheid draag je hoog in het vaandel Aanbod Startloon € 12,10Maaltijdcheques van € 8,00/dagArab-vergoeding (€ 1,44/uur)BonussysteemOptie vastFlexibiliteit langs beide kantenKansen voor ambitieuze personen, doorgroeimogelijkhedenInterne opleidingen, je wordt een echte vakmanGratis gebruik van fitnessruimte en -toestellen (op het bedrijf zelf)
Lasser/tankhersteller - regio Antwerpen
, Antwerpen
Heb jij een lasopleiding genoten (TIG en Halfautomaat)? Heb je ervaring in containerherstellingen en zie jij geen problemen in montagewerken? Heb je ook nog kennis van draaien, frezen en plooien?Dan hebben wij hebben een mooi aanbod voor je! Naast een unieke opleiding omtrent containers kom je in een leuk bedrijf terecht, waar je jezelf ook nog eens helemaal kan uitleven in hun privéfitnessruimte! Profiel Lasopleiding (TIG & Halfautomaat) / Elektromechanica (A3)Ervaring in containerherstellingen is een plusGeen hoogtevrees en/of claustrofobieVeiligheid draag je hoog in het vaandel Aanbod Startloon € 14,90Maaltijdcheques van € 8,00/dagBonussysteemOptie vastFlexibiliteit langs beide kantenKansen voor ambitieuze personen, doorgroeimogelijkhedenInterne opleidingen, je wordt een echte vakmanGratis gebruik van fitnessruimte en -toestellen (op het bedrijf zelf)
Project controller/ Internationale opdrachten at Le Grand & Associates
Le Grand & Associates, Antwerp
Heb je reeds een aantal jaar ervaring in controlling en ben je klaar voor een nieuwe wending in uw carrière? Ben je bereid om naar het buitenland te reizen en hanteer je een flexibele instelling?Voor onze klant zijn wij dringend op zoek naar een Project Controller!Met een omzet van meer dan één miljard euro en met bijna 3000 mensen in dienst is deze grote speler een marktleider in hun niche. Onze klant heeft verschillende Internationale projecten lopen.Voor een project in Afrika is dit bedrijf dringend op zoek naar een project controller.Interesse? Lees dan zeker verder!Takenpakket:•Investeringsanalyses•Budgettering en forecasting•Ondersteuning besluitvormingsproces met focus op kosten en kapitaal•Rechterhand project managerProfiel:•Master in economische richting (Master Handelswetenschappen, TEW, Handelsingenieur...)•Minstens 3 jaar ervaring in controlling Aanbod:•Een competitief salaris aangevuld met een zeer mooi pakket aan extralegale voordelen (Auto, tankkaart, Maaltijdcheques…)•Een internationale onderneming die jou gepast beloont met doorgroeimogelijkheden wanneer je hiervoor open staat.•Een stevige uitdaging waar je een belangrijke schakel wordt binnen het finance team•Een onderneming waar je heel wat opleidingskansen aangeboden krijgt om jouw kennis verder op punt te stellen.•32 verlofdagen zodat je work-life steeds in balans staat!Interesse in deze vacature? Solliciteer snel online of via finance@legrand-associates.com Uw CV wordt confidentieel behandeld door Anneleen & Hélène (AG 13938)
Vlotte GL accountant / Ruppelstreek at Le Grand & Associates
Le Grand & Associates, Antwerp, Boom
Heb je reeds een eerste werkervaring en wil je aan de slag als analytische accountant in een toonaangevende onderneming in de Ruppelstreek?Voor onze klant, een grote internationale onderneming in de service industrie, zijn we op zoek naar een GL Accountant om het team op finance uit te breiden. Gezien hun sterke marktpositie en steady internationale groei, is er nood aan iemand die hands-on en gedreven is!Je komt bovendien terecht naast de Senior GL Accountant, in wie je een klankbord kunt vinden en snel kunt bijleren!Takenpakket:•Patricipieren in de maand- en jaarafsluiting•Rapporteren van de cijfers naar het management•Optimalisatie van de huidige processen •Balansreconciliaties Profiel:•Een graduaat/ bacheloropleiding in een boekhoudkundige richting•Een eerste werkervaring•Positieve en enthousiaste mentaliteitAanbod:•Je komt terecht in een familiale werksfeer maar toch in een internationale context, gezien ze een wereldwijde afzetmarkt hebben!•Je kan rekenen op een degelijk en marktconform salaris, inclusief extra-legale voordelen•Een flexibeleomgeving geeft jou de mogelijkheid om werk & privé te balanceren!•Mooie werkuren en 26 vakantiedagen!•Een fantastisch team van collega's waar jij helemaal jezelf kunt zijn! •Bovendien wordt er veel rekening gehouden met de persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers, zo staan er nu en dan opleidingen op het programma. Geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer snel via finance@legrand-associates.com Uw CV wordt confidentieel behandeld door Anneleen & Hélène (AG13865)
Werfcontroleur te Antwerpen
Regie der Gebouwen, Antwerpen
Voor onze dienst in Antwerpen zijn we op zoek naar technische deskundigen bouw, met volgend takenpakket: Je neemt deel aan alle fasen van bouw- en renovatieprojecten van gebouwen. Je staat de ingenieurs en architecten bij voor de leiding van de werven. Je kijkt na of de aannemer de werken uitvoert volgens het bestek en de plannen. Je kijkt elke maand de door de aannemer ingediende vorderingsstaten na op basis van de meetstaat en de ter plaatse uitgevoerde metingen. Je vult regelmatig het dagboek van de werken in. Je neemt deel aan de werfvergaderingen met de aannemer en de verantwoordelijken. Je werkt mee met de ontwerpers aan het opstellen van bestekken en opmetingsstaten. Je stelt bestekken en opmetingsstaten op voor werken van kleine omvang. De opdrachten kunnen over de hele provincie verspreid liggen. Er wordt dan ook van jou verwacht dat je bereid bent je over deze provincie te verplaatsen. Searched Profile Bachelor: bouw en architectuur - Elektronica, elektricitiet en elektromechanica Nederlands - zeer goed Klantgerichtheid Resultaatgerichtheid We offer Je begint met een startbaanovereenkomst van 1 jaar verlengbaar bij positieve evaluaties tot je 26ste. Loon Wij volgen de barema's van de federale overheid de minimum aanvangswedde niveau B: 28 682.75 EUR (bruto jaarsalaris, reeds aangepast aan de huidige index, reglementaire toelagen niet inbegrepen). Wil je graag weten hoeveel je netto per maand verdient voor jouw situatie, gebruik de Salaris simulator van de federale overheid: http://fedweb.belgium.be/nl/verloning_en_voordelen/wedde/calculator(link is external) Voordelen Een goed evenwicht tussen werk en privéleven (glijdende werkuren in een 38 urenweek, mogelijkheid tot recuperatie van overuren, mogelijkheid tot telewerk). Een uitgebreid opleidingsaanbod (te volgen tijdens de werkuren). Een abonnement woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en mogelijkheid tot fietsvergoeding. Een smartphone en abonnement voor professioneel gebruik en voordelige tarieven voor privégebruik. 26 dagen verlof vrij te kiezen, plus verlof tussen Kerstmis en Nieuwjaar. Ontdek alle informatie en voordelen over werken bij de federale overheid op FedWeb, het portaal van het federale personeel(link is external).
Stage IT at Dare to Date in Antwerp
Dare to Date, antwerpen
Jouw takenpakket Tijdens je stageperiode zal je je onder meer (maar niet uitsluitend) bezighouden met volgende zaken: Zelf in goede banen leiden en vervolledigen van kleine projecten. Mee nadenken om de efficiëntie te verbeteren van onze online platformen. Buggs opsporen en oplossen. Controle website. Searched Profile Wie zoeken wij? Als potentiële kandidaat voor deze awesome stageplaats ben jij: Student(e) informatica Op zoek naar een stageplaats voor minimaal 8 tot 16 weken Flexibel en heb je een echte start-up mentaliteit (maw een 9 to 5 is niks voor jou!) Gepassioneerd door alles wat met programmeren te maken heeft Een passie voor hoe het online gebeuren mensen in het échte leven op een efficiënte manier kan samenbrengen. Kennis van CSS, PHP, Javascript en HTML We offer Bij ons krijg je een zeer goede begeleiding, maar ook de nodige vrijheid.  Je ziet alles van heel kortbij, je wordt meegenomen door heel het proces van onze leuke start-up!
technieker heftruck (buitendienst)
Absolute Jobs, Antwerpen
jobomschrijving Voor onze klant zijn wij opzoek naar een Heftrucktechnieker Buitendienst in de regio Antwerpen.Je zal effectief naar klanten toegaan om herstellingen en onderhoud van de heftrucks te voorzien. TAKEN:Als heftrucktechnicus staat u, na een interne opleiding, in voor de uitvoering van het onderhoudsprogramma bij onze klanten of in de werkplaats.U doet de nodige mechanische, hydraulische en/of elektrische herstellingen aan heftrucks en intern transportmaterieel. jouw profiel PROFIEL:•Niveau A2 elektronica, automechanica (of gelijkwaardig door ervaring)•U bent dynamisch, gemotiveerd en streeft naar efficiëntie en kwaliteit •U heeft een goed voorkomen, bent klantgericht en bovenal een teamplayer •U kan flexibel werken in een systeem met glijdende uren •U bent in het bezit van een geldig rijbewijs type “B” •Ervaring hebben in de sector is gewenst  ons aanbod •Een familiale en dynamische werkomgeving•Zeer gevarieerd werk•Een vaste en boeiende betrekking in een groeiend bedrijf•Werk in eigen regio voor een gerenommeerd merknaam•Aantrekkelijk loon en extralegale voordelen
Loodgieter
Absolute Jobs, Antwerpen
jobomschrijving Dag loodgieter! Kom je helemaal onder stroom van een job in de montage of installatie van centrale verwarming op diverse werven? Dan hebben we de uitdaging voor jou.Wat is jouw uitdaging? Wel, samen met jouw team of de medewerkers bij de klant doe jij het volgende:legen van aanvoer- en afvoerleidingen voor water- en gastoevoer. installeren of herstelt sanitaire voorzieningen, kranen, gasboilers en andere toestellen voor waterverwarming. plaatsen, regelt, onderhoudt en herstelt installaties voor centrale verwarming. snijden en zagen buizen op maat, ontbraamt ze en buigt ze. makten van en/of monteert allerlei verbindingen. plaatsen van verwarmingsketels, brandstoftanks en radiatoren en sluit ze aan.Interesse? Reken maar van ja, solliciteer dus nu via de sollicitatieknop of mail naar antwerpen@absolutejobs.be.#absolutetopjobs  jouw profiel Wat verwachten we van jou? Dat je positief geladen bent ;) plusJe hebt een paar jaar werkervaring als loodgieter. Je kan plannen lezen en installatie en afwerking vormen geen probleem. Je werkt graag zelfstandig én in team. Een flexibel uurrooster en werkplek is ook top voor jou. Je werkt ook altijd veilig. Je hebt een rijbewijs B.Pas je bij dit plaatje? Contacteer ons nu, via antwerpen@absolutejobs.be of duw op die sollicitatieknop! ons aanbod Voor zo'n straffe loodgieter als jezelf hebben we natuurlijk een heel mooi aanbod:een heel mooi loon > contacteer ons voor meer info. eigen bestelwagen plus tankkaart (na inloopperiode)een uitdagende en afwisselende job met veel vrijheideen groeiende omgeving waar je als technieker centraal staatmogelijkheid tot doorgroeienDat klinkt goed, toch?! Contacteer ons voor meer info via antwerpen@absolutejobs.be of duw op de sollicitatieknop.
Technician Field Machining
TEAM, Inc, Antwerp, Flanders, be
Technician Field MachiningWij zijn op zoek naar een machinaal verspaner in hart en nieren. Samen met één of meerdere collega’s rijd je met mobiele apparatuur naar de opdrachtgevers en voert daar de machinaal verspanende werkzaamheden uit volgens tekening of opdracht. Je zoekt en vindt oplossingen voor onverwachte situaties. Je bent graag buiten en vindt het geen enkel probleem dat je niet weet hoe laat je thuis zal zijn. Werkzaamheden: Boren; Frezen; Kotteren; Doorhalen van leidingen; Machinaal bewerken van flenzen Kennis: Conventionele metaalbewerking : draaier / frezer. Kennis van de bijhorende meetinstrumenten zoals meetklok en schuifmaat zijn vereist. CNC metaalbewerker mag maar is geen vereiste Nauwkeurig kunnen werken en zin voor orde en netheid van materiaal, service bus. Voorkeur indien enige tijd ervaring in deze beroeps activiteit VCA attest is noodzakelijk maar kan door ons geregeld worden wanneer de kandidaat geschikt is. Wat vinden wij belangrijk: Technisch opleiding / kennis Flexibel naar werktijden in piekperiode, ook kans op zaterdag en zondag werk Geen 9-5 mentaliteit Fysisch in orde en geen last van hoogte vrees Leergierig en communicatief en kan na een inloop periode zelfstandig werken Geldig rijbewijs B Voertaal Nederlands, lezen, schrijven en begrijpen. Basis kennis Engels en eventueel Frans spreken Werken in team verband Klant vriendelijkheid, is het gezicht van de firma omdat hij met een collega zelfstandig de werken uitvoert bij onze klanten. Belang hechten aan een correcte administratie Werkgebied : Werkgebied over heel België maar vooral de petrochemie sector in Antwerpen (80%) waar veiligheid hoog in het vaandel gedragen wordt. Kan in de leerperiode uitgebreid zijn tot Nederland Verplaatsing : Moet zelf geen wagen ter beschikking hebben. Wordt dagelijks opgehaald en terug thuis gebracht of wel heeft hij een service bus ter beschikking Toekomst : Na een interim periode van 6 maanden ligt een vast contract binnen de mogelijkheden na een evaluatie. Kans op doorgroei mogelijkheden naar een leidende functie Opleiding : De specifieke opleidingen worden intern georganiseerd en de vervolmaking gebeurd ook op basis van de opgebouwde ervaring. Bewijs van goed gedrag en zeden indien deze vraag mag gesteld worden TEAM provides equal employment opportunities to all employees and applicants for employment and prohibits discrimination and harassment of any type without regard to race, color, religion, age, sex, national origin, disability status, genetics, protected veteran status, sexual orientation, gender identity or expression, or any other characteristic protected by federal, state or local laws. This policy applies to all terms and conditions of employment, including recruiting, hiring, placement, promotion, termination, layoff, recall, transfer, leaves of absence, compensation and training.
Rainbow Office Field Sales Specialist Belgium & Netherlands
Alcatel-Lucent Enterprise, Antwerp, Flanders, be
Rainbow Office Field Sales Specialist About Alcatel-Lucent Enterprise We have 100 years of history within the data and voice industry, we make everything connect by delivering digital age networking, communications and cloud solutions tailored for our customers success. We offer flexible business model: in the cloud, on premises, and hybrid. We have over 830,000 customers worldwide within all industries selling through channel partners and distributors. About the Role The Cloud Communications Sales expert will play a key role in growing our UCaaS and CCaaS solutions with new and existing partners. Together with the Rainbow Office team, he/she will be responsible for onboarding and recruiting new channel partners, as well as engaging in local sales conversations where needed. Responsibilities Build interest for the Rainbow Office solutions across the existing partner landscape Identify and recruit new partners in line with the Rainbow Office strategy Work closely with local sales (KAM/VAM) and pre-sales on MLE opportunitites Initiating and participating in events to increase awareness on the Rainbow Office Solution Working together with the Rainbow Office team, you will be the single point of contact for Rainbow Office in your area Delivering presentations, product demonstrations, and follow through sales cycle to close new business opportunities Common Sales tasks, such as forecasting and reporting, sales matrix Attend on regular sales trainings to expand product knowledge Manage and follow up on internal sales leads, marketing campaigns Qualifications Education to degree level, preferable. Experience in direct or strategic partnership development. Minimum 5+ years sales experience within the telecommunication industry preferable hosted solutions, but less experience can be taken in consideration for the right candidate Proven track record of meeting and exceeding targets Excellent interpersonal skills and an ability to build strong C level relationships with partners. Strong hunting skills with the confidence to secure high value partners. "out-of-the-box" mindset Good knowledge of MS Office products and CRM systems like Salesforce is required Fluent in Dutch and English is a must Candidate Good attitude Sales Driven Professional but fun Can manage their own time and work independently with minimal supervision Want to make an impact in your next role and be involved launching a new cloud offering? Are you an experienced Sales professional in the Hosted Cloud environment, with an excellent attitude and hunting skills?..if this sounds like you don’t hesitate to apply and become our Field Sales Expert
Stagiair(e)
INEOS Composites, Antwerp, Flanders, be
SUCCEED.IN OUR EXPERIENCED TEAM.INEOS Styrolution is wereldwijd dé toonaangevende leverancier van styreenproducten, met een focus op styreenmonomeer, polystyreen, ABS-standaard en styreenspecialiteiten. Met productiefaciliteiten van wereldklasse en meer dan 90 jaar ervaring, bieden we innovatieve en duurzame oplossingen voor onze klanten. Zo leveren we styreenproducten voor tal van alledaagse toepassingen, binnen een groot aantal industrieën, zoals automotive, elektronica, huishouden, bouw, gezondheidszorg, verpakking, speelgoed, sport en vrije tijd. In 2019 was de omzet 5 miljard euro. INEOS Styrolution telt wereldwijd 3600 collega’s en heeft 20 productievestigingen in 10 landen. Onze Belgische productievestiging is gelegen in de haven van Antwerpen en telt circa. 350 collega’s.Op onze Antwerpse site bieden we verschillende, boeiende stageplaatsen aan. En dit voor studenten uit verschillende studierichtingen en opleidingsniveaus.Heb je interesse om eens van dichtbij kennis te maken met de chemie? Wil je meelopen met een ervaren procesoperator, laborant of technieker? Wil je meer te weten komen over het reilen en zeilen op een logistiek afdeling van een chemisch bedrijf? Of wil je werken aan een uitdagend project? Er zijn tal van mogelijkheden! Eén ding is zeker, je kan rekenen op de enthousiaste begeleiding van onze ervaren stagementoren!Solliciteer via de knop "Solliciteren" voor een stage bij INEOS Styrolution en vertel ons wat je studeert en wanneer je stage wenst te doen. Hopelijk tot binnenkort!
Tekenaar HVAC & Elektriciteit
Tormans Group, Borgerhout
Voornaamste taken • Je werkt mee aan het ontwerp en de uitvoering van plannen voor elektra en HVAC.• Je tekent deze plannen in AutoCad/Revit: je staat in voor het ontwerp en uitvoering van detechnische plannen en bereidt de plannen voor de nieuwe installaties voor.• Jouw collega’s (ingenieurs) bezorgen jou de tekenopdrachten en samen bepaal je hoe deopdracht zal uitgevoerd worden. Je koppelt terug aan hen over de vooruitgang van deverschillende opdrachten die jou worden toevertrouwd.• Naast jouw tekenopdrachten, ben je ook verantwoordelijk voor het opmaken en aanpassenvan allerlei technische documenten en werk je ook mee aan verschillende projecten.• Je maakt deel uit van een team van technisch tekenaars, bij wie je steeds terecht kan voorondersteuning en assistentie waar nodig. Profiel • Je bent in het bezit van een Master diploma Elektromechanica (of een ander relevant diploma).• Reeds ervaring met de technieken HVAC en elektra is een stevig pluspunt.• Ervaring met 3D tekenen is ook een pluspunt.• Je bent veiligheidsbewust en hebt een groot gevoel voor verantwoordelijkheid.• Je bent een gemotiveerd en flexibel persoon. Wat bieden wij Tormans investeert in jouw toekomst door een aanbod aan gepaste opleidingen, persoonlijke begeleiding tijdens de uitvoer van je projecten, advies en coaching op maat.Onze projecten situeren zich bij de belangrijkste (inter)nationale bedrijven in verschillende sectoren waardoor je in aanraking komt met de modernste technieken en de meest uiteenlopende installaties zodat je je kennis en talent maximaal kan ontwikkelen.Naast een contract van onbepaalde duur, met een aantrekkelijk salaris op maat, bieden wij tal van extralegale voordelen waaronder maaltijdcheques, een dagvergoeding, firmawagen met tankkaart, hospitalisatieverzekering,…Bij Tormans kan je rekenen op een professionele, persoonlijke en eerlijke no-nonsense aanpak.
Engineer HVAC & Elektriciteit
Tormans Group, Borgerhout
Voornaamste taken Als technisch sterke en klantgerichte Engineer zal je instaan voor ontwerp, coördinatie, opvolging, budgetten , geheel tot oplevering, van alle elektra, bekabeling, sturingen, regelingen welke behoren tot de HVAC projecten.U wordt de schakel tussen onze twee afdelingen , zijnde HVAC & Elektra. U wordt verantwoordelijk voor alle HVAC projecten op het vlak van E&I.• Je werkt het globaal ontwerp uit dat voorgesteld wordt door de klant: zowel op het vlak van instrumentatie, elektriciteit, HVAC, alsook montage.• Je zorgt voor de coördinatie en planning van het eigen takenpakket.• Je kan beslissen over specificaties, ontwerp en design en oplossingen en kostenbesparingen.• Je stelt de pakketten samen die gebruikt worden voor uitvoering. Profiel • Je bent in het bezit van een Master diploma Elektromechanica (of een ander relevant diploma).• Ervaring is een noodzaak.• Je hebt een sterke instrumentele achtergrond en een goede kennis van elektriciteit, instrumentatie en HVAC.• Je bent veiligheidsbewust en hebt een groot gevoel voor verantwoordelijkheid.• Je bent een gemotiveerd en flexibel persoon.• Je bent in het bezit van een VCA-vol attest of bent bereid om deze te behalen. Wat bieden wij Tormans investeert in jouw toekomst door een aanbod aan gepaste opleidingen, persoonlijke begeleiding tijdens de uitvoer van je projecten, advies en coaching op maat.Onze projecten situeren zich bij de belangrijkste (inter)nationale bedrijven in verschillende sectoren waardoor je in aanraking komt met de modernste technieken en de meest uiteenlopende installaties zodat je je kennis en talent maximaal kan ontwikkelen.Naast een contract van onbepaalde duur, met een aantrekkelijk salaris op maat, bieden wij tal van extralegale voordelen waaronder maaltijdcheques, een dagvergoeding, firmawagen met tankkaart, hospitalisatieverzekering,…Bij Tormans kan je rekenen op een professionele, persoonlijke en eerlijke no-nonsense aanpak.
Inside Sales Engineer IT Integration systems
SAM Recruitment, Antwerp, Flanders
OmschrijvingInside Sales Engineer IT Integration systemsWhat will you be doing?Do you have the right knowledge/IT baggage and commercial affinity? Then you are definitely the one I'm looking for! As an inside sales engineer you will be selling a software integration system concept like no other. You will have close contact with various types of different clients. You will actively hunt and maintain client relations and you will provide them with the necessary technical knowledge to help them achieve their goal and help them to fix the technical problems. You truly have to be both technically and communicatively strong in order to pull this off since your clients will be professionals in the field.What will be offered to you?•    Very attractive salary•    Net compensation•    Meal cheques•    Eco Cheques•    Study support•    Serious growth potentialWhat's expected of you?•    IT software knowledge. Preferably integration systems•    Good level EnglishWho will you be working for?A very modern and dynamic company in the IT sector. They are growing very quickly due to their new software integration concept. Therefor they offer great possibilities for you to grow with them as well. They have a very open culture where everyone is equal in value. They provide a very pleasant work-life balance and are very humanitarian in their values.More information or directly apply?Click the button "solliciteer op deze vacature" to apply .For more info about this vacancy or other possibilities please
UX Design Lead
Monkeyshot, Antwerpen
Jouw takenOntwerpen van digitale producten en ervaringen van wereldklasseEnergie, inspiratie en samenwerking brengen in elk project groot of kleinJe werk kunnen pitchen voor klanten en partnersWorkshops faciliteren met klanten en partnersOp basis van je expertise in design, digitale producten en services, een verhaal brengen dat onze klanten mee op ontdekkingstocht neemt door de digitale wereldLeiding kunnen geven aan een interdisciplinair team van een aantal personen vanaf de eerste schetsen en prototypes tot het definitieve ontwerpBudgetten en planningen mee beheren voor succesvolle projectenBegeleiden van de junior teamledenJouw profielJe hebt een masterdiploma in een relevante discipline of gelijkwaardig door ervaring, sterke referenties zijn een pluspunt;Je hebt 5+ jaar ervaring met het ontwerpen van digitale producten en dienstenJe illustreert je ervaring aan de hand van een overtuigend portfolio of voorbeelden met je beste werkJe hebt sterke design skills, inclusief doorgedreven expertise van een gevarieerde set van tools (bijv. Adobe Creative Suite, Sketch, Figma, InVision, Abstract, etc.)Je denkt mee over productstrategie en visie (niet alleen 'hoe het eruit moet zien' maar ook 'wat we moeten bouwen')Je bent vertrouwd met technieken zoals customer journey, service design, design thinking, empathy map, value proposition etc.Lean & Agile ontwikkel- en designprocessen zijn jou niet vreemdSamenwerken in team of alleen aan de slag, het gaat je allemaal afJe hebt een grote zin voor verantwoordelijkheid en je kunt zelfstandig werken met klanten en partnersJe bent mee met de laatste innovaties en trends op het vlak van digitale technologieJe bent communicatief; je kan je ideeën overtuigend en ad rem brengenJe bent Nederlandstalig, maar je kan je vloeiend uitdrukken in het Engels; Frans is een plus.Je resoneert met onze waarden: human, communicative, persevering, quality & positivity!Wat we biedenEen competitief loon in functie van je ervaringAlles wat je nodig hebt om je job uit te oefenen, zowel thuis als op kantoorInternet voor bij je thuisOpleidingsbudgetHospitalisatieverzekeringGroepsverzekeringMaaltijdvergoeding en ecochequesEen hoofdkantoor in het centrum van AntwerpenPrettig gestoorde collega’s, teamsfeer en -events! Vermeld Creativeskills.be als referentie bij je sollicitatie in het subject of je begeleidende brief. Solliciteer voor deze vacature   of deel via 
Supply Chain Specialist
Calderys, Antwerp, Flanders
The Company The world leader in mineral-based specialty solutions for industry, with over 16,000 employees and over 200 sites worldwide, Imerys delivers high value-added, functional solutions to diversified set of industrial sectors, from processing industries to consumer goods. The Group draws on its knowledge of applications, technological expertise and its material science know-how to deliver solutions based on beneficiation of its mineral resources, synthetic minerals and formulations. These contribute essential properties to customers’ products and performance, including refractoriness, hardness, conductivity, opacity, durability, purity, lightness, filtration, absorption and repellency. Imerys is determined to develop responsibly, in particular by fostering the emergence of environmentally-friendly products and processes. The Position Supply Chain Specialist Job Summary Context The Imerys Eurohub is considered as a trading hub for Europe Middle East and Africa (EMEA) and serves as a logistic platform designed to handle large volumes of different kind of minerals arriving from overseas origins and destined for European customers or production sites. The established facility handles over 1 Million tons of minerals in dry or liquid form and uses transport solutions of all possible logistics modalities. The Eurohub team is responsible for the operational coordination of all trading hub activities within Imerys Performance Minerals EMEA (PM EMEA) and other divisions logistics activities. Responsibilities Operational management and coordination of assigned logistics categories / logistics modes and related activities for the Imerys EMEA minerals. Possible logistics categories include Short Sea Freight, Barging Stevedoring, Storing, Inspection, Road Haulage, Rail Transportation, etc. Assist the Purchasing Function in negotiations with carriers or other suppliers Back up for the Imerys Kaolin Europe and Asia Shipping Manager in operational management of Deep Sea freight Closely liaise and communicate with internal Demand and Supply Planning Team to fully understand requirements and constraints Financial and performance administration, documentation management, insurance and damage claims  Set-up, maintain and improve system database to manage effectively carrier relationships, performance, contractual and volume commitments, rates and service levels Animate in regular reviews with transport suppliers In conjunction with the Shipping Manager manage and negotiate spot market vessels for different lanes Assist the Purchasing Function in Purchasing activities on other areas (road, rail, wagon rental ) Evaluate success and failures to improve business efficiency and secure continuous contribution to the quality and financial performance of the company Operational and administrative stock management Proposes to the supply chain manager the improvement priorities of his sector: definition and implementation of action plans in accordance with the manager Sets up and implement the continuous improvement tools Participation in ad hoc projects & analysis according to business needs Accountability Contribute to the On Time In Full (OTIF) and customer satisfaction indicators Contribute to the claims KPIs Responsible for maintaining a safe personal environment and acting safely at all times. Fully supports the location health, safety and environmental (EHS) programs by participating in their implementation, maintenance, enforcement and compliance with company’s programs Job Title and Position in the organisation Title: Supply Chain Officer Reporting to: Supply Chain Manager - Eurohub Direct reports: None Location: Antwerp, Belgium Competencies and Experience Key competencies Able to express in Dutch/English/German//French, speaking Italian is a plus Tools: knowledge of SAP and Google suite is a plus   Strong business sense (understanding of key principles such as contract negotiation etc) Strong interpersonal skills to collaborate with customer services, warehouse workforce and Imerys suppliers Master the techniques of inventory and handling management Knowledge of transport and custom clearance laws Able to generate / produce KPI reporting Flexibility to adapt to changing environments  Rigorous compliance with procedures and processes  Strong organizational skills, ability to manage priorities Analysis and problem solving and result oriented Team player and positive personality Ambitious, self confident and target oriented Reactivity and stress management during peaks of activity Educational & Relevant experience:  Bachelor or Master in international Business, Logistics and Supply Chain Management Minimum 5 years of experience in a similar function
Business Development Manager
Venture Campus, Wilrijk
Venture Campus is per direct op zoek naar een Business Developer die ons bestaande team van experts kan versterken.Je bent verantwoordelijk voorhet begrijpen van de noden van de klant en adviseren of dit project voor een subsidie in aanmerking komt,het onderhouden van contact met onze bestaande klanten en partners,het opvolgen van leads,het opvolgen van lopende offertes en verkoopprocessen,het verkopen van onze diensten op locatie, via Zoom en via online webinars.Profielje hebt een goede algemene ontwikkeling, een keurig voorkomen en hanteert een correct taalgebruik,je hebt een diploma op bachelor of master niveau of al enkele jaren ervaring binnen verkoop,je bent commercieel ingesteld en houdt ervan contact met mensen te hebben èn deze contacten te onderhouden,je hebt zin voor orde in jouw werk. Wat wij biedenJe hebt de mogelijkheid om van grotendeels van thuis uit te werken. Wij bieden een vast contract inclusief onkostenvergoeding, laptop, poolwagen, smartphone alsook een mooi bonussysteem. Vermeld Creativeskills.be als referentie bij je sollicitatie in het subject of je begeleidende brief. Solliciteer voor deze vacature   of deel via 
Warehouse employee
Tempo-Team, eindhout, Antwerpen
Bedrijfsprofiel Together, we shape the future of logistics. Kuehne+Nagel has a rich history in logistics. With over 125 years of experience the company is a true expert in storing, managing and transporting goods. Are you delighted with perfect labels, a well-organised warehouse and a smooth parcel service? Then a logistics job like this is definitely for you. Jobomschrijving Never overlook anything? Fast in collecting goods? Then you are in the right place! As an warehouse employee, this is exactly what your job entails. A day at work never looks the same. That way it remains pleasant and keeps te atmosphere going. Your job? Get collected goods at the right place at the right time. Let the voice guide you to your destination. You'll also need to handle a hand scanner in order to prepare differents orders. These can cary from school books to other educational materials. Jouw aanbod - You are available fulltime in 2 shifts.- You like working with voice picking or would like to learn it.- You're experienced in working with a hand scanner.- You are strong! You can easily handle a slightly heavier box.- You can get to work independently! Wat bieden wij? - Starting with weekly contracts!- You start at a salary of € 12.91 gross/hour- A €0,96 gross shift premium- Meal vouchers of € 8 per day- Stable employer- Reimbursement of travel expenses- Discounts at various amusement parks, web shops, restaurants, etc.- After 65 days of work: fun staff parties and a Christmas present of your choice- Opportunities to grow in different directions: reach or forklift driver, quality employee or foremanReady to fly in as a warehouse employee at Kuehne+Nagel Eindhout?Let us know by mail: talent.2591@tempo-team.be
Credit Analyst (Leasing industry)
Michael Page, Antwerp
Our client is an asset finance partner for corporate customers.They are looking for a new Credit Analyst who will prepare credit applications for new and existing customers in the BENELUX.Client DetailsOur client is an asset finance partner for corporate customers.DescriptionMain responsibilities:Credit analysisAnalysing of customer creditworthiness (financial data, Credit Agency Reports, business sector, outlook), including customer/vendor visit.Risk evaluation of the deal structure (including collaterals, asset values, etc.)Evaluation of Vendor Guaranty FacilitiesMotivation of risk decisions towards Front OfficeInput of risk decisions in IT system (credit conditions, collaterals,…)Full compliance with all Risk Policies and Risk Policy updates (including Know Your Customer, Know Your Asset requirements, AMLchecks,…)Follow up for credit risk linesPortfolio monitoringMonitoring of customer creditworthiness (update financial information, rating updates,…)Monitoring of Vendor Guaranty FacilitiesManagement of the portfolio quality, bad debt positions/arrears, RV risks.Risk ReportingAccurate and detailed reporting to be completed within required timeframesProfileRequired competences and skills: Analytical skills (analysing and structuring skills)Accuracy in writing and data processingTeam workerProactive and persistent (in finding information)AutonomousComfortable with IT toolsGood communicatorJob OfferAn interesting opportunity in an international context. Our client offers a competitive salary package.
Teamleader Albert Heijn
, Berchem
Jouw taken Als teamleider begeleid je jouw team in hun werkzaamheden. Samen zorgen jullie ervoor dat de winkel er perfect gevuld en ordelijk bijligt. Je gaat hands on te werk en steekt graag zelf ook je handen uit de mouwen.Je profiel Je bent een persoon die mensen weet te enthousiasmeren en motiveren.Je bent een coachende leidinggevende.Ervaring als leidinggevende in de retail of horeca is een pluspunt.Goed plannen, organiseren en nauwkeurig tewerk gaan is voor jou evident.Ervaar je stress? Dan zet jij deze stress om in positieve energie.Je bent flexibel, barst van de energie en gaat klantvriendelijk te werk.Wat bieden wij jou? Een voltijdse tewerkstelling.Marktconform loon.Training on the job.Een vast contract na een geslaagde interimperiode.