We gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren, verkeer te analyseren en relevante advertenties weer te geven.
Details Aanvaarden
Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de arbeidsmarkt in

Ontvang statistische informatie per mail
Helaas zijn er geen statistieken voor dit verzoek. Probeer uw positie of regio te veranderen.

Aanbevolen vacatures

E&A technieker
Tormans Group, Hoogstraten
Doelstelling Instaan voor het onderhoud en de goede werking van de elektrische en mechanische installaties .Je hebt een passie voor PLC en automatisatie. Voornaamste taken Je beschikt over uitgebreide technische kennis (mechanisch , elektrisch , pneumatisch , ... )Inregelen en inbedrijfstellen van diverse machinelijnen, bestaande uit buffer- , weeg- , stapel- en verpakkingsmachines . De installatie herstellen door elektrische elektronische en pneumatische , hydraulische componenten te vervangen en/of te herstellen.De opvolggevevens van interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienst.Automatiseringsprogramma invoeren, resetten of wijzigenMetingen uitvoeren (thermisch , mechanisch , elektrisch en magnetisch , ... )Opvolgdocumentenen invullenPreventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrusting uitvoerentechnische instructies , onderhoudsprocedures , testprocedures, ... opstellen en aanpassen . Profiel Je bent geboren met een passie voor automatisatiePLC programma's kunnen schrijven is een must. Via Siemens en Texas instruments . Je beschikt over een uitgebreide technische kennis .Je bent stressbestendig en kan zelfstandig werken.Als PLC technieker kan je oplossingsgericht denken en werken.
Software Developer (Odoo)
Digimedio, Hoogstraten
Digimedio staat voor digitale transformatie. Dat wil zeggen dat we onze klanten zo goed mogelijk willen ondersteunen in het digitaliseren & efficiënter maken van hun bedrijf. Ons team bestaat uit een gebundelde expertise van doorwinterde IT’ers, consultants, ERP specialisten, developers, sales specialisten en digital natives. Als Software Developer krijg je bij ons de kans om deze visie te omarmen en een cruciale rol te spelen in het ontwikkelen en onderhouden van maatwerkapplicaties en modules binnen Odoo.Herken jij je helemaal in onderstaand profiel? Dan ben jij de developer die wij zoeken!TakenJe bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen en onderhouden van maatwerkapplicaties en modules binnen Odoo.Je zult nauw samenwerken met onze klanten en interne teams om zakelijke vereisten om te zetten in goed ontworpen, efficiënte en schaalbare Python-code.VereistenOpleiding: Een bachelor ICT diploma is leuk, maar we zijn meer geïnteresseerd in je ervaring met ERP-systemen dan in je afstudeercijfers.Technische vaardigheden:Sterke kennis van PostgreSQL.Vaardigheid in het gebruik van GIT & JavaScript.Object georiënteerd programmeren en relationele databases.Ervaring:Relevante ervaring in het ontwikkelen van Python-applicaties of andere object georiënteerde programmeertaal.Implementatie-ervaring met Odoo, Linux en JIRA is een pluspunt.Competenties:In staat zijn om eindverantwoordelijkheid te nemen bij implementatie- of migratieprojecten.Vermogen om functionele analyses om te zetten naar een werkend geheel.Goede communicatieve en organisatorische vaardigheden.Collegiale en positieve attitude.Interesses:Sterke interesse in bedrijfssoftware & bedrijfsprocessen (ERP/Odoo, webshops, ...).BenefitsEen aantrekkelijk salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden die in overeenstemming zijn met uw ervaring en prestaties.Flexibele uren en mogelijkheid tot thuiswerk.12 ADV-dagen bovenop je wettelijk verlof.Jaarlijkse opleidingsbudgettenEen stimulerende werkomgeving waarin creativiteit en innovatie worden aangemoedigd.De kans om betrokken te zijn bij uitdagende projecten en een belangrijke rol te spelen in het verbeteren van bedrijfsprocessen.Mogelijkheden voor professionele groei en ontwikkeling, inclusief training en certificering in Odoo.Een jong & dynamisch team van professionals waar samenwerking, kennisdeling & collegialiteit centraal staan.Uiteraard ook een wagen, tankkaart, laptop, gsm met abonnement, hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques & onkostenvergoeding.​​​​​​Wil jij deel uitmaken van ons team en bijdragen aan onze missie om technologische innovatie te stimuleren? Solliciteer vandaag nog!
Onderhoudsmecanicien
Tormans Group, Hoogstraten
Doelstelling Als mechanisch monteur sta je in voor de nauwkeurige en correcte opbouw van de machine . Voornaamste taken *Samenbouw van kleine gehelen en sub-assemblies*Monteren van Lagers, motoren , reimaandrijvingen , persluchtcomponenten*Assembleren van machines*Uitlijnen van componenten en kritische onderdelen*Uittesten van de mechanische functionaliteiten van de machine*Assistentie bij de opstart van de machine* Reviseren en herstellen van onderdelen van bestaande machines Profiel Je hebt een technisch diploma elektromechanicaOf gelijkwaardig door ervaring* Ruimtelijk inzicht en plan lezen is een evidentie*Je hebt kennis van montage van lagers*Je hebt kennis van pneuamtische schema's*Je bent nauwgezet en punctueel*Je bent een teamplayer*Machinebouw is jouw passie* Starten in dagdienst , nadien bereid om in 2-ploegen te werken. Wat bieden wij Tormans investeert in jouw toekomst met een persoonlijke begeleiding bij je sollicitatie, advies en coaching gedurende jeloopbaan.Onze uitgebreide klantenportefeuille met de belangrijkste (inter)nationale bedrijven, gecombineerd met onze professioneleaanpak zorgen ervoor dat jouw kennis en talent maximaal kunnen ontwikkelen.Wij bieden je een contract van onbepaalde duur met diverse extralegale voordelen zoals een dagvergoeding, maaltijdvergoeding, verplaatsingsvergoeding of een firmawagen met tankkaart.