We gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren, verkeer te analyseren en relevante advertenties weer te geven.
Details Aanvaarden
Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de lonen in branche "ICT in "

Ontvang statistische informatie per mail
Helaas zijn er geen statistieken voor dit verzoek. Probeer uw positie of regio te veranderen.

Aanbevolen vacatures

Telecom technieker
Smart Solutions, Izegem
In je eigen bedrijfsauto van Smart ICT rijd je elke dag langs meerdere adressen in heel België. Iedere dag kun je online je planning inkijken zo weet je precies hoe laat je waar moet zijn en wat je op dat adres moet doen. Waar je ’s ochtends een compleet tv- en internetpakket installeert in een nieuwbouwwoning, vervang je ’s middags een kapotte internetkabel bij een oudere dame. Dankzij jou zijn al onze klanten weer ‘connected’. Naast het installeren en oplossen van storingen, adviseer je onze klanten ook over het gebruik. Loop je vast? Bel even met een collega en het is zo opgelost.FunctieomschrijvingRijbewijs B (auto)Bereid om af en toe in de avonden en weekenden te werkenMet jouw klantvriendelijke en servicegerichte ingesteldheid maak je onze klanten blij;Goede beheersing van de Nederlandse taal. Basis kennis Frans is een pluspunt.Basis kennis ElektriciteitErvaring
Installateur digitale meters
Smart Solutions, Izegem
Je komt terecht in een team van ervaren technici die jou vanaf dag 1 zullen coachen & meenemen in de wondere wereld van digitale meters.Je krijgt jouw eigen bestelwagen, tankkaart & werkmateriaal om zo elke installatie tot in de puntjes af te werken.FunctieomschrijvingNa jouw opleidingperiode, word je als installateur ingeschakeld om de oude tellerkasten te vervangen door digitale meters.ErvaringSmart ICT denkt in mogelijkheden en opleiden!Wat verwachten we van jouDe motivatie om je te ontwikkelen en verder bij te scholen.Je hebt reeds een eerste werkervaring van 2 jaar in de elektrische sector.Je bent bereid om het certificaat BA4-BA5 te behalen.Zelfstandig werken schrikt jou niet af.Je bent in het bezit van een rijbewijs B.