We gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren, verkeer te analyseren en relevante advertenties weer te geven.
Details Aanvaarden
Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de arbeidsmarkt in

Ontvang statistische informatie per mail
Helaas zijn er geen statistieken voor dit verzoek. Probeer uw positie of regio te veranderen.

Aanbevolen vacatures

Huishoudhulp Borsbeek
Ferm, Borsbeek
Ferm is een grote en warme werkgever in de zorgsector en het sociaal cultureel werk. Je maakt er als werknemer écht het verschil. Je bent er voor mensen in elke fase van hun leven.Elke medewerker kan hier groeien met een gezond evenwicht tussen werk en privé. We kiezen voor werkbaar werk, waar ieder zijn talenten kan inzetten en ontwikkelen.FunctieomschrijvingOntdek de held in jou! De huishoudhelden van Ferm zoeken versterking.Je houdt van het huishouden? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Ferm huishoudheld.Jouw huishoudelijke taken:PoetsenStrijkenBoodschappen doenKokenJouw profielTalent en goesting zijn de belangrijkste eigenschappen van een Ferm huishoudheld.Je poetst grondig en let op detailsJe zorgt voor een mooi resultaat binnen je werktijdJe bent discreet. Klanten kunnen je vertrouwenJe communiceert goed met je klantenJe zet je er steeds voor in om er voor je klanten te zijnJe ziet werk en weet wat de klant belangrijk vindtOns aanbodOnmiddellijk vast contractStipte betaling van het hoogste brutoloon in de sectorErvaring in schoonmaak = hoger loon. Ook je klanten zijn welkomEindejaarspremie en vakantiegeldVolledige kilometervergoeding / terugbetaling openbaar vervoerTelefoonvergoeding en extra onkostenvergoedingen (werkkledij, postzegels,…)Interessante kortingen bij bioscoop, pretparken, supermarkten, kledingwinkels, …Je bepaalt zelf je uurroosterJe kiest zelf je vakantieperiodeBouw extra verlof op met je flextellerGoede combinatie werk-gezinVaste klanten dicht bij huisPersoonlijke begeleidingOpleiding op maatFamiliale sfeerToffe ontmoetingsmomenten met collega’sMeer infoWil jij graag deel uitmaken van Ferm?Neem contact op via het nummer 03/820 59 00 of stuur een e-mail naar [email protected].
Huishoudhulp
Het Poetsbureau, Borsbeek
VacatureHuishoudhulp in BorsbeekFunctieomschrijvingZoek je een fijne job bij een aangename en betrouwbare werkgever? Dan ben je bij Het Poetsbureau Wijnegem aan het juiste adres. Een dag werken bij ons, start je altijd met een glimlach. Je bent een echte Ster voor ons en zo behandelen we je ook: met de nodige zorg en respect. Met open armen verwelkomen we je bij Het Poetsbureau.Als poetshulp in Borsbeek geven we je graag veel vrijheid. Jou laten stralen is ons streefdoel. Daarom krijg je inspraak bij het opstellen van je uurrooster en is het mogelijk om dicht bij huis te werken. Ook voorzien we aangepaste werkkledij gemaakt door JBC, een mooi loonpakket en nog heel wat andere fijne extra’s. Zo hopen we duidelijk te maken dat je voor ons meer bent dan zomaar een poetshulp.Als Ster bij Het Poetsbureau doe je inkopen, bereid je maaltijden en laat je huizen fonkelen. Heb je al zin om deel uit te maken van ons plezante en bruisende team? Dan kan je solliciteren voor onze vacature van poetshulp in Borsbeek!ProfielWerken als huishoudhulp bij Het Poetsbureau doe je in regio Borsbeek. Je bent sociaal ingesteld en werkt graag in een huiselijke omgeving. Een passie voor het vak is vanzelfsprekend: je doet niks liever dan klanten ontzorgen. Je laat zo niet alleen huizen stralen, maar ook de mensen die erin wonen. Iedere dag opnieuw laat je jezelf van je mooiste kant zien.Jobgerelateerde competentiesDe vaat afwassen en opbergen. De keuken en het sanitair opruimen en schoonmakenVloeren en tapijten stofzuigenMeubels en andere voorwerpen ontstoffenKamers laten verluchtenBedden opmaken en lakens verversenMeubilair en vloeren schoonmakenRamen lappenDe dagelijkse boodschappen doen volgens de richtlijnenPersoonsgebonden competentiesZelfstandig werken doe je graagJe zet de klant op de eerste plaatsJe komt afspraken altijd na en volgt de regelsOns aanbodOns motto luidt: anders en beter. En dat zeggen we niet zomaar. Het Poetsbureau Wijnegem zal je met alle zorg en respect behandelen. Je krijgt een fijn verloningspakket met tal van extralegale voordelen.Van ons kan je het volgende verwachten:Een aantrekkelijk loonpakket. Een gsm, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering en eindejaarsvergoeding worden voorzienAfhankelijk van het soort contract krijg je een bedrijfswagen of (elektrische) fietsVergoeding voor transport en onkostenEen mooi werktenue ontworpen door JBCGratis lessen in de Poetsbureau AcademyGratis psychologische ondersteuning en noodsteun via het SterrenfondsEen cadeautje bij Sinterklaas, Kerst, Pasen of andere feestelijke gelegenhedenWord jij onze nieuwe Ster?Klinkt de bovenstaande beschrijving je als muziek in de oren? Dan ben je onze ideale kandidaat. Solliciteer via het digitaal formulier en de consulent van Het Poetsbureau Wijnegem komt snel bij je terug. Misschien tot binnenkort!