We gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren, verkeer te analyseren en relevante advertenties weer te geven.
Details Aanvaarden
Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de arbeidsmarkt in

Ontvang statistische informatie per mail
Helaas zijn er geen statistieken voor dit verzoek. Probeer uw positie of regio te veranderen.

Aanbevolen vacatures

Administratief bediende
NEA Jobs, Nieuwerkerken
Functieomschrijving:Je bent als rechterhand verantwoordelijk voor de algemene administratie van het bedrijfVoorbereiden vergaderingenBestellen kantoormateriaalWerfmeldingenOpvolging betalingenInkomende mails/ telefoons…Aanbod:Een job op lange termijnToffe werksfeerDegelijke opleidingVereisten:Gedreven en collegiaalJe kan omgaan met vertrouwelijke infoDeze vacature staat open voor iedereen.
Halftijdse onderhoudsmedewerker poetsdienst / schoonmaak WZC St-Jozef
Huize Sint-Jozef, Nieuwerkerken
Functieomschrijving:WZC Sint-Jozef te Nieuwerkerken heeft vorige jaar fase 1 van haar nieuwbouw geopend. Nog dit jaar kunnen we ook fase 2 afronden en openen. Wil jij helpen om het hier mooi, netjes en proper te houden voor residenten en bezoekers? Hiervoor zijn wij op zoek naar een halftijdse onderhoudsmedewerker poetsdienst.Als medewerker van de dienst onderhoud staat u samen met een team in voor de schoonmaak van de gemeenschappelijke ruimten (dagzalen, toiletten, badkamers, livings, gangen), van de kamers van de residenten en van de burelen.Wij zijn op zoek naar een medewerker :die oog heeft voor netheiddie zelfstandig kan werkenmet een eerste ervaring in de schoonmaakmet eigen vervoerdie graag in een team werktdie flexibel en collegiaal isdie een hart heeft voor zorgbehoevende ouderenProfiel:Een goede kennis van het Nederlands want communicatie met bewoners en collega's is noodzakelijk om het werk tot een goed einde te brengen.Aanbod:U ontvangt een correcte verloning volgens barema en maaltijdcheques met een nominale waarde van 3 euro per cheque. Tevens zal u op de werkvloer uitleg krijgen over het gebruik en de werking van de schoonmaakproducten -en materialen.