We gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren, verkeer te analyseren en relevante advertenties weer te geven.
Details Aanvaarden
Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de arbeidsmarkt in

Ontvang statistische informatie per mail
Helaas zijn er geen statistieken voor dit verzoek. Probeer uw positie of regio te veranderen.

Aanbevolen vacatures

Van leerjongen tot meestergast in metsel- en betonwerken
Tradibo bvba, Moerkerke
Bij Tradibo zijn we in volle groei. Daarom zijn we steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers.Ben je gebeten door de bouw en wil je groeien in jouw job? Staan kwaliteit, stiptheid, orde, netheid en respect bij jou ook bovenaan het prioriteitenlijstje? Solliciteer dan gerust: gemotiveerde medewerkers zijn steeds welkom!
Zorgkundigen (m/vx)
Regiotalent, Damme
Functieomschrijving:U maakt deel uit van het zorgteam van ons modern woonzorgcentrum.Als zorgkundige creëert u een zo comfortabel en aangenaam mogelijk verblijf voor de 71 bewoners door het verlenen van optimale deskundige hulp en verzorging.U werkt onder de verantwoordelijkheid van de afdelingscoördinator en de directeur.Profiel:Een diploma dat toegang verleent tot niveau C - Hoger Secundair Onderwijs / niveau A2 - in de richting thuis- en bejaardenzorg, 7de jaar met vrucht beëindigd of daarmee gelijkgesteld vb. volwassenenonderwijs.Een registratie - FOD Volksgezondheid - dat toelating geeft tot de uitoefening van het beroep van zorgkundige.Beschikken over de nodige vaardigheden in het verzorgen en bijstaan van ouderen.Empathisch en realistisch zijn.Kunnen omgaan met verschillende ziektebeelden eigen aan de bewoners.Personen met diabetes, dementie, halfzijdige verlamming ...Aanbod:Een voltijdse of deeltijdse betrekking in contractueel dienstverband (overeen te komen).Een aantrekkelijk salaris.weddenschaal C1-C2 voor zorgkundigen aanvangswedde voltijds: min. € 2018,10 bruto/maand - max. € 3.179,46 bruto/maand.Bijkomende voordelen: maaltijdcheques van 8 euro.Jaarlijks ecocheques voor een max. van 200 euro.Gratis hospitalisatieverzekering voor het ganse gezin - fietsvergoeding ...26 verlofdagen en 11 feestdagen.Volledige overname van alle relevante anciënniteit.Wervingsreserve wordt aangelegd voor een periode van 1 jaar.Verlengbaar tot max. 4 jaar.Datum indiensttreding = overeen te komen.Wij geloven in de mogelijkheden van ieder mens ongeacht leeftijd, geslacht, geaardheid, handicap, etnische afkomst, nationaliteit, geloof of levensbeschouwing.
Schilder
Jobfixers Brugge Construct, Damme
Functieomschrijving:Je zal instaan voor allerhande schilderwerken.zowel binnen als buiten.Je kan onderaan de ladder beginnen en je zo opwerken.Profiel:Enige ervaring • Willen werken • Niet bang om de handen uit de mouwen te stekenAanbod:Optie vast • Verdien €1000,00 meer dankzij jobfxers• Loon volgens barema