We gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren, verkeer te analyseren en relevante advertenties weer te geven.
Details Aanvaarden
Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de arbeidsmarkt in

Ontvang statistische informatie per mail
Helaas zijn er geen statistieken voor dit verzoek. Probeer uw positie of regio te veranderen.

Aanbevolen vacatures

Slachthuis medewerker
Absolute Jobs, Heuvelland
jobomschrijving Voor onze klant gelegen te HEUVELLAND zijn wij opzoek naar een SLACHTHUISMEDEWERKERHet gebruiken van scherpe messen en machines;Liesvet en organen verwijderen;Karkassen opkuisen;Rode en witte organen ophangen;Respecteren van de veiligheids- en hygiëne maatregelen;Je werkt in 2 ploegen (vroeg en laat).Interesse? Solliciteer [email protected] jouw profiel Voor onze klant in regio HEUVELLAND voldoe je aan volgende voorwaarden als SLACHTHUISMEDEWERKER Je bent flexibel Je bent een doorzetter en wil steeds bijlerenJe bent sociaal en werkt graag in teamBen jij dit? Mail ons zeker op [email protected] ons aanbod Als SLACHTHUISMEDEWERKER in regio HEUVELLAND kan je volgende voordelen verwachten:Je werkt in een file vrije omgeving;Groei- en ontwikkelingsmogelijkheden;Motiverend verloningspakket inclusief extra legale voordelen;De mogelijkheid om van onze bereidingen te proeven via de maandelijkse vleesbestelling;Je werkt in een vroege en late ploeg;Interesse? Contacteer ons nu op [email protected]!
Elektricien
Absolute Jobs, Heuvelland
jobomschrijving Voor onze klant regio HEUVVELAND zijn wie op zoek naar een ELEKTRICIENHeeft elektriciteit geen geheimen voor jou? Dan ben jij de geknipte persoon!Je installeert zelfstandig elektrische voorzieningen in woningenJe werkt zowel in nieuwbouw als renovatiesJe kan tussen 6u en 8u opstartenIets voor jou? Mail ons dan zeker je cv op [email protected] jouw profiel Wat onze klant in regio HEUVVELAND zoekt in jouw als ELEKTRICIEN;Ervaring is een must!Je kan zelfstandig werkenStress is iets waar je goed mee om kanFlexibelJe hebt bij voorkeur ook ervaring in sanitairBen jij dit? Perfect! Mail ons nu je cv op [email protected] ons aanbod Als jij aan de slag gaat als ELEKTRICIEN bij onze klant in regio HEUVVELAND kan jij aan volgende voordelen verwachten;Zeer afwisselende jobGevarieerd aanbodAantrekkelijk loon volgens ervaringWerken in eigen streekTwijfel niet! Solliciteer nu op [email protected]
Snijzaal Medewerker
Absolute Jobs, Heuvelland
jobomschrijving Voor onze klant in regio Ieper zijn wij opzoek naar een snijzaal medewerker!Als snijzaal medewerker sta je in voor volgende zaken:Klaarmaken van bestellingenRespecteren van de veiligheids- en hygiëne maatregelen(Leren) werken met een mesVersnijden van karkassenUitbenen en ophangen van de verschillende deelstukkenJe werkt in 2 ploegen van 5u tot 13u en 13u tot 21uAantrekkelijk loon volgens beginnend aan €14,47 jouw profiel Voor onze klant regio ieper heb je als snijzaal medewerker volgende zaken in je bezit:Je bent flexibel (werkdag afhankelijk van het aantal slachtingen)Je bent een doorzetter en wil steeds bijlerenWerken in ploeg is voor jou geen probleem (5u-13u & 13u21u)Je bent een sociaal persoon die graag in team werktIs dit wat je zoekt? Contacteer ons dan zeker per mail op [email protected] of telefonisch op het nummer 057/217648 ons aanbod Hier ons aanbod:Je werkt in een file vrije omgevingSnelle kans op een voltijds contract van onbepaalde duur Motiverend verloningspakket inclusief extra legale voordelenDe mogelijkheid om van bereidingen te proeven via de maandelijkse vleesbestellingToffe collega's met wie je samenwerkt aan één gemeenschappelijk doel: familie en vrienden laten genieten van heerlijk varkensvlees Loon beginnend aan €14,47Eindejaarspremie, vakantiegeld,... Ka-CHING!Een positieve evaluatie na 6 maanden? Proficiat! Je vast contract ligt klaar!
Arbeider tuinaanleg
Absolute Jobs, Heuvelland
jobomschrijving Voor onze klant in Poperinge, een familiaal groeiend bedrijf zijn wij opzoek naar een arbeider tuinaanlegAls Tuinarbeiders is dit je takenpakket:Je werkt samen met de zaakvoerder in een klein teamJe hebt reeds ervaringJe wordt betaald volgens kennis en ervaringJe werkt in dag regime met flexibele uren jouw profiel Voor onze klant in Poperinge heb je als tuinarbeider volgende vereisten op zak:Je hebt reeds ervaringJe bent flexibelJe werkt graag samen in een klein teamJe hebt groene vingersBij interesse kan je ons zeker je cv doorsturen. Dit naar [email protected] wat meer info over deze vacature? Geef ons gerust een seintje op 057/217648 en wij geven met plezier wat meer uitleg! ons aanbod Hier alvast ons aanbod:Je werkt regio PoperingeDagwerkVerloning volgens ervaring beginnend aan €13 maar kan oplopen tot €15+Kans om je kennis uit te breidenExtra voordelen zoals eindejaarspremie, vakantiegeld,...20 verlofdagen vrij op te nemen, WAUW!Na 6 maanden een positieve evaluatie? Proficiat! Je vast contract ligt klaar om te tekenen!
Elektricien
Absolute Jobs, Heuvelland
jobomschrijving Heeft elektriciteit geen geheimen voor jou? Dan ben jij de geknipte persoon!Je installeert zelfstandig elektrische voorzieningen in woningenJe werkt zowel in nieuwbouw als renovatiesLoon bespreekbaar volgens ervaringJe hebt kennis sanitairErvaring als elektricien een must!Je kan tussen 6u en 8u opstartenIets voor jou? TOP! Mail ons dan zeker je cv op [email protected] jouw profiel Hier horen natuurlijk enkele vereisten bij:Ervaring is een must!Je kan zelfstandig werkenStress is iets waar je goed mee om kanFlexibelJe hebt bij voorkeur ook ervaring in sanitairBen jij dit? Perfect! Mail ons nu je cv op [email protected] ons aanbod Hey elektrisch genie! Hier alvast ons aanbod! Zeer afwisselende jobGevarieerd aanbodAantrekkelijk loon volgens ervaringWerken in eigen streekTwijfel niet! Solliciteer nu op [email protected]