We gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren, verkeer te analyseren en relevante advertenties weer te geven.
Details Aanvaarden
Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de arbeidsmarkt in

Ontvang statistische informatie per mail

Het overzicht van de statistiek van de arbeidsmarkt in

1 062 € Gemiddeld maandsalaris

Niveau van het gemiddelde loon in tijdens laatste 12 maanden

Valuta: EUR USD Jaar: 2021
Op de staafdiagram zijn gegevens van de verandering van het gemiddelde loon in voorgesteld.

10 populaire branches volgens de vacatures in

Valuta: EUR
Meest gevraagde specialisten in de branche Transport en Logistiek in . Volgens de statistiek van onze website, het aantal vakatures binnen die brache bedraagt 29% van alle aanbiedingen in .

Top van de branches volgens niveau van het loon in

Valuta: EUR USD Jaar: 2021
Meest betaalbare branche in is Engineering. Het gemiddelde loon in die branche bedraagt 3473 eur.

Aanbevolen vacatures

VERKOPER: DOE HET ZELF
Absolute Jobs, Menen
jobomschrijving Als verkoopvererantwoordelijke zorg je er, samen met jouw collega’s, voor dat klanten zich welkom voelen. Door de productkennis die je opbouwt via permanente opleiding geef je advies op maat. Daarnaast volg je alle leveranciersinformatie op en houdt je bestellingen, prijsafspraken en aanbiedingen up to date in een SAP-systeem. Rekening houdend met de richtlijnen bij promoties en folderacties beslis je hoe jouw afdeling ingericht wordt en verander je regelmatig opstellingen zodat deze aantrekkelijk blijft. Afhankelijk van jouw interesses kan je ook intern doorgroeien. Je staat in voor het aanvullen en de correcte presentatie van de goederen- je staat de klanten bij met raad en daad- je waakt over correcte prijsaanduidingen- je houdt de aanwezigheid van de reclameartikelen in het oog jouw profiel - interesse voor de doe-het-zelfsector,- handig en praktisch ingesteld- klantgericht en contactvaardig- graag in teamverband werken- mee instaan voor de goede werking van de winkel ons aanbod Een job met passie voor doe-het-zelfNaast een job met veel klanten contacten kan je bij ons rekenen op een verantwoordelijke functie in een aangename werksfeer waar je kan bijleren en er effectieve doorgroeimogelijkheden zijn. Je werkt in een flexibel uurrooster (4 volle dagen en 1 halve dag per week) tussen 08u en 20u. Eén van de 5 werkdagen is de zaterdag. Op jaarbasis heb je 8 vrije zaterdagen.
Expediteur - Teamleader baanvracht Frankrijk
Absolute Jobs, Menen
jobomschrijving Op zoek naar een verantwoordelijke functie in de transportsector?Voor onze klant regio Menen zijn we op zoek naar een Traffic Supervisor - Teamleader baanvracht UK - Ierland:Je stuurt een team van 5 expeditie medewerkers aanJe coördineert en organiseert van de import/exportzendingenJe onderhoudt contacten met klanten en buitenlandse partnersJe houdt kwaliteitsbewaking van onze dienstverleningJe staat in voor de resultatenbewaking en - rapporteringJe onderhandelt de prijzen met de onderaannemers vervoerdersInteresse in deze afwisselende functie? Stuur jouw CV naar wim.vermander@absolutejobs.be!  jouw profiel Je hebt enkele jaren ervaring in een gelijkaardige functieJe hebt een opleidingsniveau Bachelor of gelijkwaardig door ervaringJe kan een team aansturen en je kan mensen laten groeien in hun jobJe spreekt vloeiend Nederlands, Frans en EngelsJe hebt ervaring met douanedocumentenJe bent communicatief en stressbestendigJe bent een super organisatorInteresse in deze afwisselende functie? Stuur jouw CV naar wim.vermander@absolutejobs.be!  ons aanbod Sterk groeiend internationaal bedrijfWaarde gedreven bedrijf waarbij de mens centraal staatMarktconforme verloning aangevuld met extra legale voordelenInteresse in deze afwisselende functie? Stuur jouw CV naar wim.vermander@absolutejobs.be! 
Installateur digitale tellers - WEST VLAANDEREN
Accent, Menen, Flanders
Informatie- en communicatietechnologie, onsleven raakt ervan doordrongen. Logisch dat die vraag zich ookdoorzet naar de arbeidsmarkt. Voor enkele van de grootsteaanbieders uit de telecomsector zoeken we met grote regelmatigkickass technici. Ook andere bedrijven investeren fors indatanetwerken en leggen kilometers glasvezel ofkoper.FunctiebeschrijvingJewordt als technieker ingeschakeld om de oude tellerkasten tevervangen door digitale meters. Deze werken vinden altijdbinnenshuis plaats en bevatten geen fysiekwerk.Functie-eisenJebeschikt over een goede kennis van elektriciteit; kennis van gas iseen pluspunt Als ervaren technieker ga je op een vlotte manier ommet de klanten Je kan alle omstandigheden de baas en straaltvertrouwen uit Je bent een zelfstandig persoon Je hebt eenuitstekende kennis van de Nederlandse taal naar veiligheid toe Jehebt de nodige computerkennis Je beschikt over een rijbewijsBArbeidsvoorwaardenDe'jeunende' technieker Onze professionele en ervaren techniciblijken vooral de 'machtige sfeer' erg goed te appreciren. Demooie verloning in ruil voor een leuke werksfeer en de nodigeportie appreciatie blijkt hen dan ook door en door te bekoren. Maarook de grote mate van verantwoordelijkheid en de eerlijkeverloning, stellen zij op prijs. Dat mag dan ook niet verbazen: inal zijn aspecten voorziet Smart Solutions zijn medewerkers vaneerlijke beloningen. Een eigen bestelwagen in ruil voor een fikseportie aan variatie bij talloze bedrijven, voor onze werknemersheeft het heel wat voordelen. Maar vergis je niet: steeds hebbenwij de nodige aandacht voor hun gezonde werk-priv balans. Dat onzetechniekers zich 'jeunen', dat is toch de logicazelve?
Logistiek bediende
Accent, Rekkem, West-Vlaanderen, BE
FunctieomschrijvingAls logistiek bediende kom je terecht als assistent bij de planner verantwoordelijk voor nationaal transport:Administratief voorbereiden van ritten voor uitgevoerd transport of transport intern tussen de depotsAssisteren van de dispatch van chauffeursPlannen van grote volumes om zo de nodige boekingen bij onderaannemers te plaatsenBij uitzonderlijke zendingen prijsaanvragen nagaan bij vervoerdersIn nood ben je back-up van deze planner met het oog op rittenplanning. Ideaal om jouw eerste stappen binnen wegtransport te zetten binnen deze functie.FunctieomschrijvingAls logistiek bediende kom je terecht als assistent bij de planner verantwoordelijk voor nationaal transport:Administratief voorbereiden van ritten voor uitgevoerd transport of transport intern tussen de depotsAssisteren van de dispatch van chauffeursPlannen van grote volumes om zo de nodige boekingen bij onderaannemers te plaatsenBij uitzonderlijke zendingen prijsaanvragen nagaan bij vervoerdersIn nood ben je back-up van deze planner met het oog op rittenplanning. Ideaal om jouw eerste stappen binnen wegtransport te zetten binnen deze functie.BedrijfsinformatieOnze klant is een sterk gevestigde waarde binnen de Benelux wat betreft logistieke activiteiten: warehousing & expeditie. Met zo'n 225 medewerkers bieden ze een volledige supply chain keten binnen Europa.BedrijfsinformatieOnze klant is een sterk gevestigde waarde binnen de Benelux wat betreft logistieke activiteiten: warehousing & expeditie. Met zo'n 225 medewerkers bieden ze een volledige supply chain keten binnen Europa.Jouw profielAls logistiek bediende beschik je over de volgende kwaliteiten:Je beschikt over denk- en werkniveau Bachelor waarbij je terugblikt op een eerste ervaring binnen de logistieke sector (bij voorkeur wegtransport)Je beschikt over een goede kennis van het Nederlands, Frans en EngelsJe bent klantgericht, stressbestendig en georganiseerd aangelegdJe vertoont de nodige ambitie om door te groeien binnen een functie als hoofdplannerJouw profielAls logistiek bediende beschik je over de volgende kwaliteiten:Je beschikt over denk- en werkniveau Bachelor waarbij je terugblikt op een eerste ervaring binnen de logistieke sector (bij voorkeur wegtransport)Je beschikt over een goede kennis van het Nederlands, Frans en EngelsJe bent klantgericht, stressbestendig en georganiseerd aangelegdJe vertoont de nodige ambitie om door te groeien binnen een functie als hoofdplannerWij bieden jouOnze klant biedt een uitdagend takenpakket aan binnen een internationale omgeving.Hierbij word je tewerkgesteld in een werkweek van 37 uur waarbij er gewerkt wordt volgens daguren.Naast loon naar ervaring kan je ook rekenen op tal van extralegale voordelen.Wij bieden jouOnze klant biedt een uitdagend takenpakket aan binnen een internationale omgeving.Hierbij word je tewerkgesteld in een werkweek van 37 uur waarbij er gewerkt wordt volgens daguren.Naast loon naar ervaring kan je ook rekenen op tal van extralegale voordelen.
Poetshulp 26u / week
Accent, Menen, West-Vlaanderen, BE
FunctieomschrijvingWij kijken samen uit met onze klanten in centrum ieper naar een gedreven poetsulp voor een job van 26u/week.Je takenpakket:Je poetst kantoren en winkelsAlle poetsmateriaal is ter plaatse aanwezig, dus geen sleurwerk met materialen.Je werkt zelfstandig, dus een goed werkinzicht is noodzakelijk.opstartuur ten vroegste 7uFunctieomschrijvingWij kijken samen uit met onze klanten in centrum ieper naar een gedreven poetsulp voor een job van 26u/week.Je takenpakket:Je poetst kantoren en winkelsAlle poetsmateriaal is ter plaatse aanwezig, dus geen sleurwerk met materialen.Je werkt zelfstandig, dus een goed werkinzicht is noodzakelijk.opstartuur ten vroegste 7uBedrijfsinformatieOnze klant is gelegen in regio groot Ieper en kan rekenen op een ijzersterke reputatie in zijn vakgebied. Men heeft niet alleen aandacht voor de klanten, vooral ook de medewerkers zijn zeer belangrijk.BedrijfsinformatieOnze klant is gelegen in regio groot Ieper en kan rekenen op een ijzersterke reputatie in zijn vakgebied. Men heeft niet alleen aandacht voor de klanten, vooral ook de medewerkers zijn zeer belangrijk.Jouw profielWe kijken uit naar een poetshulp die niet alleen een passie heeft voor alles wat orde en netheid is, maar ook voldoet aan onderstaande profielomschrijving:Je hebt reeds een eerste praktijkervaring als professionele poetshulp.Je kent wat van schoonmaakproducten.Je beschikt bij voorkeur over een geldig rijbewijs B.Vanzelfsprekend ben je zeer klantvriendelijk en stipt.Wil je op termijn extra uren, dan is dit zeker bespreekbaar.Je bent beschikbaar om op te starten ten laatste 3 meiJouw profielWe kijken uit naar een poetshulp die niet alleen een passie heeft voor alles wat orde en netheid is, maar ook voldoet aan onderstaande profielomschrijving:Je hebt reeds een eerste praktijkervaring als professionele poetshulp.Je kent wat van schoonmaakproducten.Je beschikt bij voorkeur over een geldig rijbewijs B.Vanzelfsprekend ben je zeer klantvriendelijk en stipt.Wil je op termijn extra uren, dan is dit zeker bespreekbaar.Je bent beschikbaar om op te starten ten laatste 3 meiWij bieden jouVerloning volgens de loonschalen in de schoonmaaksector, aangevuld met ARAB en km-vergoeding.Een dynamische werksfeer met aandacht voor de medewerkers.Vaste job na succesvolle inwerkperiode.Geen gesleur met werkmateriaal: alles is en blijft ter plaatse staan.Wij bieden jouVerloning volgens de loonschalen in de schoonmaaksector, aangevuld met ARAB en km-vergoeding.Een dynamische werksfeer met aandacht voor de medewerkers.Vaste job na succesvolle inwerkperiode.Geen gesleur met werkmateriaal: alles is en blijft ter plaatse staan.
Operator wisselend ploegenstelsel
Accent, Menen, West-Vlaanderen, BE
FunctieomschrijvingVoor deze vacature van operator zoeken we een gedreven kandidaat die bereid is in wisselend tweeploegen-stelsel te werken. Je zal voornamelijk werken aan de scheidingsinstallatie.Een zicht op jouw verantwoordelijkheden:Na een interne opleiding kan je de computergestuurde installatie zelfstandig opstarten, besturen en bijsturen.Bij verstopping grijp je in en je zorgt voor de dagelijkse productie-opvolging aan de machine.Bij kleine herstellingen help je mee en je meldt storingen of onregelmatigheden aan de techische dienst.Je houdt nauwkeurig de productiefiches bij.Je garandeert de veiligheid rond de machine.FunctieomschrijvingVoor deze vacature van operator zoeken we een gedreven kandidaat die bereid is in wisselend tweeploegen-stelsel te werken. Je zal voornamelijk werken aan de scheidingsinstallatie.Een zicht op jouw verantwoordelijkheden:Na een interne opleiding kan je de computergestuurde installatie zelfstandig opstarten, besturen en bijsturen.Bij verstopping grijp je in en je zorgt voor de dagelijkse productie-opvolging aan de machine.Bij kleine herstellingen help je mee en je meldt storingen of onregelmatigheden aan de techische dienst.Je houdt nauwkeurig de productiefiches bij.Je garandeert de veiligheid rond de machine.BedrijfsinformatieOnze klant is een Europese speler met marktleiderspositie in de sterk groeiende recyclagesector.BedrijfsinformatieOnze klant is een Europese speler met marktleiderspositie in de sterk groeiende recyclagesector.Jouw profielDeze job optie vast als operator vereist een kandidaat met arendsogen.Jouw profielbeschrijving:Je hebt noties van mechanica en elektriciteit. Daardoor kan je snel technisch inzicht verwerven in procesinstallaties.Bij voorkeur kijken we uit naar iemand met ervaring als operator van een computergestuurde machine.Je kent wat van metalen.Kwaliteit van de verwerkte producten zijn voor jou zeer belangrijk.Aandacht voor orde, netheid en milieu is bij jou zeker aanwezig.Ervaring met de heftruck? Dan heb je een serieuze troef op zak!Je bent accuraat en werkt punctueel.Werken in een wisselend ploegenstelsel is voor jou geen enkel probleem, wel integendeel.Jouw profielDeze job optie vast als operator vereist een kandidaat met arendsogen.Jouw profielbeschrijving:Je hebt noties van mechanica en elektriciteit. Daardoor kan je snel technisch inzicht verwerven in procesinstallaties.Bij voorkeur kijken we uit naar iemand met ervaring als operator van een computergestuurde machine.Je kent wat van metalen.Kwaliteit van de verwerkte producten zijn voor jou zeer belangrijk.Aandacht voor orde, netheid en milieu is bij jou zeker aanwezig.Ervaring met de heftruck? Dan heb je een serieuze troef op zak!Je bent accuraat en werkt punctueel.Werken in een wisselend ploegenstelsel is voor jou geen enkel probleem, wel integendeel.Wij bieden jouWij stellen je een uitdagende en afwisselende job voor binnen een solide en expansieve groep die continu in mensen en middelen investeert.Je komt terecht in een prettige werksfeer en een no-nonsense bedrijfscultuur.Je maakt deel uit van een organisatie waar ruimte is voor initiatief.Een competitief salarispakket met extralegale voordelen.Een voltijdse tewerkstelling met absolute kans op vast na een succesvolle inwerkperiode.Wij bieden jouWij stellen je een uitdagende en afwisselende job voor binnen een solide en expansieve groep die continu in mensen en middelen investeert.Je komt terecht in een prettige werksfeer en een no-nonsense bedrijfscultuur.Je maakt deel uit van een organisatie waar ruimte is voor initiatief.Een competitief salarispakket met extralegale voordelen.Een voltijdse tewerkstelling met absolute kans op vast na een succesvolle inwerkperiode.
voltijdse verkoopsmedewerker lingerie.
Randstad, Lauwe, West-Vlaanderen, BE
jobdetails Als Sales lingerie styling specialiste begeleid je de klanten naar de perfecte pasvorm. Lingerie is je passie en die deel je op enthousiaste manier met je klanten. Daardoor maak je makkelijk contact met de klanten en creëer je een vertrouwelijke sfeer waarbij je actief luistert naar de wensen van de klant. Als lingerie styling specialiste ken je de verschillende stappen om de klant te begeleiden in zijn keuze. Dankzij de persoonlijke en attente service bezorg je de klanten een uitstekende shopervaring. Samen met je collega's lingerie stylisten zorg je voor een aantrekkelijke visual merchandising.toon mindertoon meer Als Sales lingerie styling specialiste begeleid je de klanten naar de perfecte pasvorm. Lingerie is je passie en die deel je op enthousiaste manier met je klanten. Daardoor maak je makkelijk contact met de klanten en creëer je een vertrouwelijke sfeer waarbij je actief luistert naar de wensen van de klant.Als lingerie styling specialiste ken je de verschillende stappen om de klant te begeleiden in zijn keuze. Dankzij de persoonlijke en attente service bezorg je de klanten een uitstekende shopervaring. Samen met je collega's lingerie stylisten zorg je voor een aantrekkelijke visual merchandising. ervaring1-3 jaartakenAdviseren klantenluxe artikelenkledingjouw aanbod- Je hebt min 2 jaar relevante ervaring in de verkoop van lingerie in het midden tot hogere segment.- Je bent vertrouwd met de stappen van lingerie styling.- Je houdt ervan om elke dag intensief in contact te zijn met de klant.- Je bent dynamisch, modebewust en hebt oog voor detail.- Je durft de klant proactief aan te spreken en te inspireren.- Je streeft elke dag resultaten na - Je bent NL-talig en je spreekt en begrijpt Frans.- Je bent een communicatieve en flexibele teamplayer die collegiaal omgaat met de collega's.opleidingTechnisch secundair onderwijsAlgemeen secundair onderwijsBeroeps secundair onderwijsons aanbodJe komt terecht in een familiebedrijf met 40 jaar ervaring in de mode. Je kan rekenen op de ondersteuning van het management en een coach. Ben jij de lingeriespecialist die wij zoeken? Aarzel dan zeker niet om ons te bellen +32 56 51 83 33 of stuur ons een mailtje met je motivatie en CV (menen_532@randstad.be). Tot binnenkort!
assembleur zonneluifels 2 ploegen.
Randstad, Menen, West-Vlaanderen, BE
jobdetails Om ons team te versterken zoeken we een monteurs. Je staat in voor de assemblage en montage van verschillende soorten luifels, voorlatten en knikarmen volgens een opgelegde planning. Je verzorgt de montage met behulp van pneumatisch handgereedschap (schroevendraaier, boormachine, etc.) Teams zijn telkens opgedeeld per twee personen. Om ons team te versterken zoeken we een monteurs. Je staat in voor de assemblage en montage van verschillende soorten luifels, voorlatten en knikarmen volgens een opgelegde planning. Je verzorgt de montage met behulp van pneumatisch handgereedschap (schroevendraaier, boormachine, etc.) Teams zijn telkens opgedeeld per twee personen. ervaringtakenAssemblagejouw aanbod- Stressbestendig- Kennis Frans - Bereid om in 2 ploegen te werken- Stabiel CV met relevante werkervaringopleidingTechnisch secundair onderwijsBeroeps secundair onderwijsons aanbod Basisloon tussen 12,50 € en 13,50€/u met ploegenpremie Maaltijdcheques 6,27 €/per dag. Een job die vlot bereikbaar is met de wagen, fiets en openbaar vervoer Kans op vast contract na interimperiode!
hr consultant menen.
Randstad, Menen, West-Vlaanderen, BE
jobdetails Als uitzendconsultant bij Randstad Menen mag je je verwachten aan een variërend en commercieel takenpakket in een voltijds contract binnen het domein HR.Een ervaren collega neemt je mee op sleeptouw en maakt je wegwijs in de arbeids- en bedrijvenmarkt in de ruime regio van Menen. De klantenprotefeuille is een mooie mix van grotere en kleine klaten die actief zijn in Retail en Industry. Jouw verantwoordelijkheden in deze functie kunnen omschreven worden in 3 rollen:Ondernemer.Met je commercieel talent en passie overtuig je lokale bedrijven om voor ons te kiezen voor nieuwe en lopende vacatures. Je kent hen door en door en weet perfect wat ze nodig hebben.Speurder.Jij vindt de beste kandidaten met de juiste technologie. Je zorgt voor een snelle invulling van de ad-hoc vacatures bij onze industry en retail klanten.Je zorgt voor een representatieve talentpool door jouw uitgebreid kandidaten-netwerk, creativiteit en online media.Iedere keer weer ga je als een echte doorzetter recht op jouw doel af. het invullen van de verschillende vacatures!Expert.In alles wat je doet, word je steeds beter. Zo groei je bij ons ook als expert in sociale wetgeving door een uitgebreid opleidingspakket. Die kennis heb je nodig voor je administratie, zoals het maken van contracten en sociale documenten.toon mindertoon meer Als uitzendconsultant bij Randstad Menen mag je je verwachten aan een variërend en commercieel takenpakket in een voltijds contract binnen het domein HR.Een ervaren collega neemt je mee op sleeptouw en maakt je wegwijs in de arbeids- en bedrijvenmarkt in de ruime regio van Menen. De klantenprotefeuille is een mooie mix van grotere en kleine klaten die actief zijn in Retail en Industry.Jouw verantwoordelijkheden in deze functie kunnen omschreven worden in 3 rollen:Ondernemer.Met je commercieel talent en passie overtuig je lokale bedrijven om voor ons te kiezen voor nieuwe en lopende vacatures. Je kent hen door en door en weet perfect wat ze nodig hebben.Speurder.Jij vindt de beste kandidaten met de juiste technologie. Je zorgt voor een snelle invulling van de ad-hoc vacatures bij onze industry en retail klanten.Je zorgt voor een representatieve talentpool door jouw uitgebreid kandidaten-netwerk, creativiteit en online media.Iedere keer weer ga je als een echte doorzetter recht op jouw doel af. het invullen van de verschillende vacatures!Expert. In alles wat je doet, word je steeds beter. Zo groei je bij ons ook als expert in sociale wetgeving door een uitgebreid opleidingspakket. Die kennis heb je nodig voor je administratie, zoals het maken van contracten en sociale documenten.toon mindertoon meerervaringjouw aanbod- Bachelor-diploma is top! Relevante ervaring in een commerciële of customer service omgeving is daarbij een must. Ervaring binnen de uitzendsector is een pluspunt.- Door jouw communicatietalent weet jij eenvoudig te connecteren en netwerken met mensen.- Je hebt een goede kennis van de Franse taal.- Jouw positieve ingesteldheid zorgt ervoor dat het fun is om met jou samen te werken.- Je attitude weerspiegelt onze kernwaarden: positivisme, collegialiteit en professionaliteit.- Als jij zorgt voor de `goesting¿ dan zorgen wij voor de juiste opleidingen tot expert.- Je bent een resultaatgerichte ondernemer met een gezonde dosis overtuigingskracht.- Omdat je geregeld de baan op gaat, heb je ook een rijbewijs B nodig.Maar voor ons gaat het vooral om wie je bent.ons aanbodEen carrière bij een Top Employer?Dat betekent dat jij voor ons op de eerste plaats komt in een omgeving met talrijke ontwikkelingsmogelijkheden. Als wereldwijde leider in HRdiensten zorgen wij voor een persoonlijk ontwikkelingstraject met intensieve trainingen en groeimogelijkheden. Bij aanvang in jouw rol als recruitment consultant voorzien wij een onboardingtraject en een persoonlijke learning coach tijdens het jaar. Dit alles doen wij zonder de balans tussen werk en privé uit het oog te verliezen.Een vast contract met een aantrekkelijk loonpakket :onkostenvergoeding van 75 euro netto per maandmaaltijdcheques ter waarde van 8 euroEen hospitalisatieverzekeringEen groepsverzekering met penisoenplanGSM + abonnementDubbel bonussysteem32 dagen vakantie vrij te kiezen in opname De mogelijkheid tot thuiswerk Leuke bijkomende geschenken en extralegale voordelen doorheen het jaar.
slager / gevogelte / dagwerk / regio menen.
Randstad, Menen, West-Vlaanderen, BE
jobdetails Momenteel zoeken we een slager in dagregime voor het versnijden van kippen en het maken en ontwikkelen van bereidingen. Momenteel zoeken we een slager in dagregime voor het versnijden van kippen en het maken en ontwikkelen van bereidingen. ervaring1-3 jaartakenVlees snijdenjouw aanbodJe bent kwaliteitsmindend.Je bent mesvaardig.Je bent ook bereid om repetitief werk te doen.opleidingTechnisch secundair onderwijsBeroeps secundair onderwijsons aanbodWij een snelgroeiend familiebedrijf.Doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf.Verloning 14 à 15 €.
Creative Desktop Publisher
BOA, Lauwe
Je overwoog meermaals een Adobe tattoo maar zag er last minute van af.Je hebt oog voor detail en knalt alles moeiteloos in de juiste vorm en kleur.BOA borrelt en bruist. Met meer dan 30 jaar in de business, 3000m2 en 48 collega’s kan je ons geen kleintje noemen. Toch lopen we niet naast onze schoenen. Daar zit de West-Vlaamse klei hier in Lauwe (Kortrijk) voor iets tussen. Dat we in Lauwe (regio Kortrijk) zitten, is geen toeval en bespaart je heel wat fileleed.En we zoeken nieuw volk. Goed volk. Getalenteerd volk. Volk dat zich wil laten zien en horen. Volk dat niet bang is om af en toe plankgas te geven. Of eens goed uit de bocht te gaan. Daar is ruimte voor.Vraag maar aan Patrick, thinking boss en eigenaar van BOA. Altijd scherp en to the point. Bel hem op  0475 41 45 19 voor extra info. Hij neemt zijn gsm op tot 22.00u. Daarna stoor je hem beter niet.Je bent iemand met een scherp oog voor detail en excellente Adobe Indesign skills. Ook Photoshop en Illustrator vind je relaxed werken 'relaxed werken'. Of je wilt je er verder in verdiepen. Je bent gepassioneerd in wat je doet en leert graag bij. Je bent iemand die fijn samenwerkt in team maar met hetzelfde gemak zelfstandig opereert.Bij BOA kom je terecht in een luchtige, productieve design-sfeer. We zetten graag al eens wat muziek op onder het werk en niemand kijkt op van een spontane meezinger. Da’s normaal hier.Dit heb je voor ons in pettoVakmanschap met oog voor detailWilskracht - ’Yes I can!’ man/vrouwGestructureerd en zorgvuldig werkMoeiteloos schakelen tussen projectenKlantgerichte attitude en enthousiasmeErvaring in de grafische- of reclame sectorDit hebben we voor jou in huisEen filevrije, strakke design werkplekRuimte voor creativiteit en initiatiefEen marktconform loon met extra's45 prettig gestoorde collega's Passion, fun and daily joy!Knal je met ons mee? Vermeld Creativeskills.be als referentie bij je sollicitatie in het subject of je begeleidende brief. Solliciteer voor deze vacature   of deel via 
Sales medewerker
Tempo-Team, rekkem, West-Vlaanderen
Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is een internationale speler gespecialiseerd in de transportsector. Zij bieden oplossingen voor luchtvracht, zeevracht, zeelucht, Europese wegvracht- en spoordiensten, evenals logistiek met toegevoegde waarde en douane-inklaring.Wij zijn op zoek naar versterking voor de sales afdeling. Jobomschrijving Als inside sales sta je in voor het berekenen/opmaken van de prijsaanvragen van de Belgische klanten voor Europees wegvervoer en de telefonische opvolging ervan.Daarnaast beantwoord je technische vragen van de klant omtrent de tariefzetting en transittijden.Je bent verantwoordelijk voor de verwerking van de opdrachten en maakt deze over aan de operationele afdeling.Ten slotte sta je in voor het uittypen van de offertes die door de salesafdeling worden aangereikt. Jouw aanbod Heb je een eerste ervaring / opleiding / sterke interesse in de expeditiesector?Onze ideale Inside sales medewerker heeft affiniteit met de expeditiesector, hetzij door ervaring, hetzij door een Bachelor opleiding. Young potentials komen zeker in aanmerking!Verder bezit je volgende vaardigheden:- Vlotte communicator, goede administratieve vaardigheden- Talenkennis NL en FR- Sterke organisatorische skills- Vlot overweg met MS Office Wat bieden wij? Wij bieden onze nieuwe Sales medewerker:- Een grondige interne opleiding- Een voltijdse tewerkstelling optie vast- Een boeiende functie binnen een internationale omgeving- Je loonpakket wordt gebaseerd op kennis en ervaring.Interesse of vragen?Druk op de 'Solliciteer nu' knop!OFBezorg ons je recent CV per mail naar office.mvl@tempo-team.beJe kan ons ook steeds telefonisch bereiken op het nummer 056-24 16 63.
persoonlijk assistent regio menen.
Randstad, Menen, West-Vlaanderen, BE
jobdetails Voor een budgethouder uit Menen met een fysieke beperking zijn we op zoek naar een enthousiaste persoonlijk assistent. Je bent zorgzaam, hygiënisch en ziet werk liggen. Als persoonlijk assistent sta je in voor een divers takenpakket zoals: - huishoudelijke taken: kattenbak verversen, soms dweilen, ...- koken (taart, pannekoeken, ...) - verzorgingstaken (helpen bij een toiletbezoek)- uitstappen maken (shoppen, wandelen, ...) Je ben 2 dagen in de week beschikbaar om telkens 4u te werken. Dit kan op elke weekdag (behalve op maandag). De momenten zijn zeker onderling bespreekbaar. Je beschikt over een eigen wagen waarmee jullie samen boodschappen kunnen doen of een uitstap kunnen maken.toon mindertoon meer Voor een budgethouder uit Menen met een fysieke beperking zijn we op zoek naar een enthousiaste persoonlijk assistent. Je bent zorgzaam, hygiënisch en ziet werk liggen. Als persoonlijk assistent sta je in voor een divers takenpakket zoals: - huishoudelijke taken: kattenbak verversen, soms dweilen, ...- koken (taart, pannekoeken, ...)- verzorgingstaken (helpen bij een toiletbezoek)- uitstappen maken (shoppen, wandelen, ...) Je ben 2 dagen in de week beschikbaar om telkens 4u te werken. Dit kan op elke weekdag (behalve op maandag). De momenten zijn zeker onderling bespreekbaar. Je beschikt over een eigen wagen waarmee jullie samen boodschappen kunnen doen of een uitstap kunnen maken. ervaringtakenFysische handicapADL-takenjouw aanbod- Je hebt ervaring in de zorg of beschikt over een relevant diploma.- Je hebt een rijbewijs en een eigen wagen.- Je bent vriendelijk, sociaal en hebt gevoel voor humor.- Je bent 2 keer in de week 4u beschikbaaropleidingBeroeps secundair onderwijsTechnisch secundair onderwijsons aanbod Een bruto uurloon van € 13. Ervaring opdoen bij de doelgroep fysieke beperking Een vast contract na een positieve periode
commercieel administratief bediende
Manpower BE, Menen, BE
Client Description:Allround Administratief bediendeManpower Office People is specialist in het rekruteren van bedienden. We gaan telkens voluit voor de 'perfect match' tussen werkgever en sollicitant. Dit is wat we doen. Welcome to a world of opportunity.Voor een bedrijf te Menen, zijn we op zoek naar een allround administratief bediende.Job Description:Je staat in voor de intake van orders. Je ondersteunt de aankoop en verkoop, hierbij bezorg je klanten en leveranciers de nodige informatie. Je bewaakt de werking van het ERP systeem. Kortom een job met veel variatie en verantwoordelijkheid waar je instaat voor de opvolging van A tot ZCandidate Profile:Als administratief bediende werk je punctueel en georganiseerd. Je bent op zoek naar een job met veel afwisseling. Je bezit een bachelor diploma. Je spreek goed Nederlands, Engels en Frans. Je hebt een goede kennis van gebruikelijke software pakketten. Je hebt de nodige commerciële skills? Dan ben jij de topper die we zoeken!What Client Offers:Je komt terecht in een familiale werkomgeving, waar jou een competitieve verloning zal worden aangeboden.Ben jij de Allround administratief bediende die wij zoeken? Interesse in deze job? Stuur dan jouw CV door naar office.kortrijk@manpower.be of meld je aan via www.manpower.be. Heb je nog een aantal vragen? Dan kan je ons telefonisch contacteren via het nummer 056 25 85 55 en vraag naar Jaimie
Commercieel assistent
Tempo-Team, lauwe, West-Vlaanderen
Bedrijfsprofiel Zin om je communicatieve, dynamische en flexibele kwaliteiten in te zetten binnen een internationaal bedrijf?Voor dit bedrijf dat sinds 1898 hoogwaardig huislinnen produceert voor topklanten zoeken we een commercieel assistent om het sales departement te versterken. Jobomschrijving Jij staat binnen de afdeling Retail klaar als aanspreekpunt voor de klanten. Je takenpakket bestaat uit drie luiken:- Commercieel: Je staat telefonisch en per mail klaar voor klanten en verschaft ze met plezier informatie over prijzen, leveringen, aftersales ... Daarnaast bied je ondersteuning aan de vertegenwoordigers en de sales manager.- Administratief: Je maakt klantenaccounts aan, geeft orders in en volgt leveringen op. Orderconfimraties, facturen, creditnota's? Daar zorg jij graag voor.- Algemeen: Je staat in nauw contact met je team en de andere diensten, volgt de aankomst van goederen en aangepaste leveringstermijnen op en helpt klanten bij informatie en analyses inzake productkeuze. Jouw aanbod Wil je aan de slag als commercieel bediende?- We zoeken iemand met relevante ervaring in de sector.- Een bachelor op zak in een relevante richting (bv. talen, communicatie ...)? Ideaal!- Nederlands spreek je vlot, Engels en Frans kan je prima uitdrukken.- Leergierigheid is belangrijk, want jij krijgt een opleiding op de werkvloer.- Prioriteiten stellen, initiatief nemen en een gestructureerde aanpak? You got it! Wat bieden wij? Zin om aan de slag te gaan als customer service medewerker in Lauwe? - Voltijdse job- Een aantrekkelijk salaris met extralegale voordelen- Een job in een snel evoluerende afdeling, die je veel uitdagende projecten kan bieden.- Je krijgt een inhouse-opleiding.Solliciteren maar! Klik op de gele knop of mail naar office.mvl@tempo-team.be Vragen? Je kan terecht op het nummer 056-24 16 63.
Teamleader productie bij Thule te Menen
Tempo-Team, menen, West-Vlaanderen
Bedrijfsprofiel Thule is een internationale marktleider in outdoor en kampeermateriaal. Hun vestiging in Menen is voornamelijk gespecialiseerd in de productie van luifels, tenten en fietsenrekken. Thule is samen met zijn 2 200 werknemers op 140 markten actief. Je vindt hun producten in alle uithoeken van de wereld, gaande van de afgelegen stranden in Australië, skipistes in de Alpen tot fietsroutes in de Andes. Dit alles onder het moto: 'Active life, simplified'. Jobomschrijving Als teamleader van de montage afdeling ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse organisatie en coaching van een team tot 30 mensen. Je staat mee in voor het welzijn, opleiding en resultaat van jouw team. Concreet zal je als teamleader ingezet worden voor:- opvolgen en uitvoeren van de productie- en personeelsplanning- bieden van ondersteuning en het coachen en motiveren van de productiearbeiders- opvolgen van het rendement door de aanvoer van grondstoffen en materialen nauwgezet in de gaten te houdenAls teamleader ga je op regelmatige basis in overleg met verschillende afdelingen, oa. productieplanning, HR, logistiek, techniek, QAJe werkt van maandag tem vrijdag in een twee ploegenstelsel van 5u00 tot 13u00 en van 13u00 tot 21u00.Op vrijdag wordt de werkdag vroeger afgesloten, zodat het weekend tijdig kan worden ingezet. Jouw aanbod - je beschikt over een zeer goede kennis Frans, en je kan ook in het Nederlands je mannetje staan - relevante ervaring in een productieomgeving is een pluspunt- je bent bereid om in twee ploegen te werken - je haalt energie uit het begeleiden en coachen van een team - je kan vlot werken met courante softwareprogramma's, pluspunt is kennis ERP-systemen Wat bieden wij? - Een grondige interne opleiding- Vast contract na een korte interim periode- Goede verdienste, aangevuld met extra-legale voordelen zoals maaltijdcheques, kilometervergoeding,..Wil jij deel uitmaken van een sterk groeiend bedrijf? Zoek je een afwisselende en autonome job met veel verantwoordelijkheden? Solliciteer dan nu voor de job als teamleader op de productieafdeling van Thule!
Teamleader nacht bij Thule te Menen
Tempo-Team, menen, West-Vlaanderen
Bedrijfsprofiel Thule is een internationale marktleider in outdoor en kampeermateriaal. Hun vestiging in Menen is voornamelijk gespecialiseerd in de productie van luifels, tenten en fietsenrekken. Thule is samen met zijn 2 200 werknemers op 140 markten actief. Je vindt hun producten in alle uithoeken van de wereld, gaande van de afgelegen stranden in Australië, skipistes in de Alpen tot fietsroutes in de Andes. Dit alles onder het moto: 'Active life, simplified'. Jobomschrijving Als teamleader nacht ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse organisatie en coaching van een team tot 30 mensen. Afhankelijk waar de nood ligt zal je ingezet worden op verschillende afdelingen zoals inpak of montage. Je staat mee in voor het welzijn, opleiding en resultaat van jouw team. Concreet zal je als teamleader ingezet worden voor:- opvolgen en uitvoeren van de productie- en personeelsplanning- bieden van ondersteuning en het coachen en motiveren van de productiearbeiders- opvolgen van het rendement door de aanvoer van grondstoffen en materialen nauwgezet in de gaten te houdenAls teamleader ga je op regelmatige basis in overleg met verschillende afdelingen, oa. productieplanning, HR, logistiek, techniek, QAJe werkt van maandag tem vrijdag in een vaste nacht. Jouw aanbod - je beschikt over een zeer goede kennis Frans, en je kan ook in het Nederlands je mannetje staan - relevante ervaring in een productieomgeving is een pluspunt- je bent bereid om in een vaste nacht te werken - je haalt energie uit het begeleiden en coachen van een team - je kan vlot werken met courante softwareprogramma's, pluspunt is kennis ERP-systemen Wat bieden wij? - Een grondige interne opleiding- Vast contract na een korte interim periode- Goede verdienste, aangevuld met extra-legale voordelen zoals maaltijdcheques, kilometervergoeding,..Wil jij deel uitmaken van een sterk groeiend bedrijf? Zoek je een afwisselende en autonome job met veel verantwoordelijkheden? Solliciteer dan nu voor de job als teamleader op de productieafdeling van Thule!
Teamleader magazijn bij Thule in Menen
Tempo-Team, menen, West-Vlaanderen
Bedrijfsprofiel Thule is een internationale marktleider in outdoor en kampeermateriaal. Hun vestiging in Menen is voornamelijk gespecialiseerd in de productie van luifels, tenten en fietsenrekken. Thule is samen met zijn 2 200 werknemers op 140 markten actief. Je vindt hun producten in alle uithoeken van de wereld, gaande van de afgelegen stranden in Australië, skipistes in de Alpen tot fietsroutes in de Andes. Dit alles onder het moto: 'Active life, simplified'. Jobomschrijving ls teamleader van het magazijn ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse organisatie en coaching van een team tot 20 mensen. Je staat mee in voor het welzijn, opleiding en resultaat van jouw team. Concreet zal je als teamleader ingezet worden voor:- opvolgen en uitvoeren van de logistieke- en personeelsplanning- bieden van ondersteuning en het coachen en motiveren van de magazijniers- opvolgen van de voorraad en uitgaande goederenAls teamleader ga je op regelmatige basis in overleg met verschillende afdelingen, oa. productieplanning, HR, logistiek, techniek, QAJe werkt van maandag tem vrijdag in een twee ploegenstelsel van 5u00 tot 13u00 en van 13u00 tot 21u00.Op vrijdag wordt de werkdag vroeger afgesloten, zodat het weekend tijdig kan worden ingezet. Jouw aanbod - je beschikt over een zeer goede kennis Frans, en je kan ook in het Nederlands je mannetje staan - relevante ervaring in een logistieke functie is een pluspunt- je bent bereid om in twee ploegen te werken - je haalt energie uit het begeleiden en coachen van een team - je kan vlot werken met courante softwareprogramma's, pluspunt is kennis ERP-systemen Wat bieden wij? - Een grondige interne opleiding- Vast contract na een korte interim periode- Goede verdienste, aangevuld met extra-legale voordelen zoals maaltijdcheques, kilometervergoeding,..Wil jij deel uitmaken van een sterk groeiend bedrijf? Zoek je een afwisselende en autonome job met veel verantwoordelijkheden? Solliciteer dan nu voor de job als teamleader in het magazijn van Thule!
heftruckchauffeur Zeer mooie loon!
Manpower BE, Menen, BE
Client Description: Manpower Roeselare is specialist in de rekrutering van bedienden en geschoolde arbeiders voor de KMO markt in onze regio. Wij bieden je uitzendwerk aan of vaste jobs voor onmiddellijke indiensttreding. Telkens weer gaan we voluit voor de ‘perfecte match’ tussen werkgever en sollicitant.Voor onze klant gespecialiseerd in het afvalbeheer en -management op maat voor bedrijven, KMO's, zelfstandigen en de publieke sector. Wegens hun hele sterke groei zijn we momenteel op zoek naar een heftruckchauffeur.Job Description:Je zal verantwoordelijk zijn voor sorteren van het afval met een heftruck.Verder zal je meewerken aan een reinigings- en manuele sorteeropdrachten.Dit betreft een polyvalent werk waarbij het basisonderhoud van de machines een onderdeel van jouw takenpakket is.Candidate Profile:Ervaring hebben met een heftruck is een pluspunt.Je bent gemotiveerd en leergierig.Ben je in het bezit van een heftruckattest? Dan is dit zeker mooi meegenomenJe bent iemand die vlot kan communiceren met je team en verantwoordelijken.Interne opleiding is voorzien bij een opstart.Fysiek en buitenwerk vormt voor jou geen probleem.Een dagwerk tussen 7u en 17u (totale werkweek = 38u).What Client Offers:What’s in petto for you?Bij onze klant kom je terecht in een dynamisch en tof team, waar jouw inzet en talenten worden beloond. Tijdens de eerste weken kan je rekenen op de interne opleiding, hierdoor zal je snel vertrouwd geraken met het bedrijf, de producten en de manier van werken.Je krijgt een mooie verloning, aangevuld met maaltijdcheques van €8 per gewerkte dag.Na een positief interim verhaal, maak je kans op een vast contract.Interesse? Aarzel dan zeker niet om Lore, Haidi of Lubos te contacteren. Dit kan steeds via 051 25 31 70 of via office.roeselare@manpower.be. 
Administratief Logistiek Bediende (BE)
Robert Half, België, BE, Rekkem
Een van onze klanten uit Rekkem is op zoek naar een Administratief Logistiek Bediende om op korte termijn te starten. Ben jij klantvriendelijk en heb je een goede kennis van het Frans en Engels? Heb jij bovendien interesse in de transportsector? Dan is deze functie zeker iets voor jou. Jouw taken als Administratief Logistiek Bediende: Je maakt klantenorders aan; Je plant het transport in en communiceert met de leveranciers en klanten; Je staat in voor de margeberekening; Je maakt vrachtbrieven en douanedocumenten aan. De vereiste kwalificaties voor deze functie van Administratief Logistiek Bediende zijn: Je hebt (een eerste) ervaring binnen een administratieve functie; Je spreekt goed Frans en Engels. Andere talen zijn een troef; Je kan vlot overweg met de relevante Microsoft toepassingen (Word,Outlook); Je bent dynamisch ingesteld en klantgerichtheid is voor jou ook erg belangrijk. Onze klant uit Rekkem biedt je een vast contract na een positieve interimperiode met een mooi verloningspakket. Verlofdagen zijn bovendien vrij te kiezen Je komt terecht in een internationale onderneming met een vlakke structuur. Je maakt hierbij deel uit van een team van betrouwbare en aangename collega's die elke dag samen met j Originele vacature is te vinden op StepStone.be – Maak nu een Jobagent aan op StepStone en vind je droombaan https://bit.ly/2jPYsZC Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.be