We gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren, verkeer te analyseren en relevante advertenties weer te geven.
Details Aanvaarden
Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de arbeidsmarkt in

Ontvang statistische informatie per mail
Helaas zijn er geen statistieken voor dit verzoek. Probeer uw positie of regio te veranderen.

Aanbevolen vacatures

Vrachtwagenmecanicien
Absolute Jobs, Ichtegem
jobomschrijving Voor onze klant in regio ICHTEGEM zoeken wij een VRACHTWAGENMECANICIEN:Je staat in voor het onderhoud en herstellingen van de vrachtwagens van A tot Z;Je staat ook in voor de netheid van de werkplaats en het gereedschap;Het afstomen en reinigen van de vrachtwagens;Kleine laswerken komen ook aanbod.Interesse of vragen? Aarzel niet! Stuur meteen je CV naar [email protected] of bel ons op 051 40 28 14. jouw profiel Wat onze klant in regio ICHTEGEM zoekt in een VRACHTWAGENMECANICIEN:Je hebt een goed technisch inzicht en/of ervaring als mecanicien aan rollend materieel;Kennis van hydraulica en pneumatica is een pluspuntJe kan basis lassen;Je kan zelfstandig of met behulp van collega's diagnoses uitvoerenJe bent in het bezit van een rijbewijs B, en wilt in de toekomst een CE behalen. ons aanbod Als jij aan de slag gaat als VRACHTWAGENMECANICIEN voor onze klant in ICHTEGEM kan je volgende voordelen verwachten:Een aantrekkelijk loon volgens ervaring en kennis startende vanaf 17 euro;Een toffe werkplek waar de werknemer centraal staat;Opleiding op de werkvloer met doorgroeimogelijkheden.Na positieve evaluatie ligt jouw vast contract klaar! 
Automecanicien
Absolute Jobs, Eernegem (Ichtegem)
jobomschrijving Voor onze klant gelegen in EERNEGEM zijn wij op zoek naar een AUTOMECANICIEN om hun team te versterken.Jouw takenpakket als AUTOMECANICIEN:Je helpt mee met het onderhoud en herstellingen van personenwagens;Diagnoses kunnen stellen en ze ook oplossen;Controle van jouw werk zodat iedereen weer veilig de baan op kan!Werken met verschillende merken.Interesse of vragen? Stuur meteen je CV naar [email protected] of bel 051 40 28 14. jouw profiel Wat onze klant in regio EERNEGEM zoekt in een AUTOMECANICIEN:Je hebt een eerste ervaring als mecanicien en/of opleiding achter de rug;Je kan een basis onderhoud zelfstandig uitvoeren;Je houdt van een familiale werksfeer; Je werkt van maandag tem vrijdag; Een elektrische kennis is een pluspunt maar geen vereiste! Je bent in het bezit van een rijbewijs B. ons aanbod Als jij aan de slag gaat als AUTOMECANICIEN bij onze klant in regio EERNEGEM kan je volgende voordelen verwachten:Een mooi loon naar ervaring en/of opleiding, start minimum aan €16,10;Ecocheques, eindejaarspremie en vakantiegeld;Je werkt van maandag tem vrijdag;Interne opleiding;Na een positieve evaluatie ligt jouw vast contract klaar! Je komt terecht in een zeer familiale werksfeer! 
ORDERPICKER
Absolute Jobs, Ichtegem
jobomschrijving Onze klant gelegen in de regio van EERNEGEM is een groothandel in voeding die op zoek is naar een ORDERPICKER.Jouw takenpakket : Verwerken van orders adhv scansysteemKlaarzetten van de bestellingen  Laden en lossen van goederen Verder help je graag de collega's waar nodig  jouw profiel Wat onze klant in EERNEGEM in een ORDERPICKER zoekt kan je hieronder terugvinden : eerste ervaring als logistiek medewerker fysieke arbeid schrikt je niet af werken in koude omgeving (+4°C ) vormt geen probleem kan werken met handscanner + computer je kan jezelf uitdrukken in het NDL  ons aanbod Als je aan de slag gaat als ORDERPICKER voor onze klant in EERNEGEM dan kan je volgende voordelen verwachten :Aantrekkelijke verloning ( startende aan €14.75/uur ) Daarboven geniet je van 5% koude premie  ( €0.80 / uur ) Aanvullende krijg je ook maaltijdcheques + ecocheques + woon- werk vergoeding Overuren worden betaald aan 150%Je werkt maandag tot vrijdag in dag uren Na positieve interiemevaluatie ligt je vast contract te wachten op je Je komt terecht in een collegiaal team met open communicatie en gezonde portie humor 
Orderpicker
Absolute Jobs, Ichtegem
jobomschrijving Voor onze klant gelegen te regio ICHTEGEM zijn wij opzoek naar een ORDERPICKER.Picken en verwerken van orders;Werken met scansysteem;Orders bij correcte laadkaai plaatsen.Interesse of vragen? Aarzel niet! Stuur meteen je CV naar [email protected] of bel ons op 051 40 28 14 jouw profiel Wat verwacht onze klant gelegen te regio ICHTEGEM van een ORDERPICKER?Reeds ervaring logistiek;Communiceren doe je vlot in het Nederlands;Werken in een koude omgeving is geen probleem (+4°C/-21°C);Fysieke arbeid schrikt je niet af;Je kan werken met een handscanner en computer; Heftruck attest is geen must, maar zeker een plus! ons aanbod Wat biedt onze klant gelegen te regio ICHTEGEM aan een ORDERPICKER?Fulltime functie met veel afwisseling;Familiaal team;Vast uurrooster van maandag t.e.m. vrijdag;- maandag: 11u - 20u- dinsdag: 11u - 19u30- woensdag: 11u - 20u- donderdag: 10u30 - 20u- vrijdag: 8u - 12uMooie verloning (startend aan €14.75);Koude- + diepvriespremie;Vergoeding woon-werkverkeer;Vast contract na positieve interim-periode.
KOETSWERKHERTELLER
Absolute Jobs, Ichtegem
jobomschrijving Voor onze klant gelegen in regio EERNEGEM zijn wij op zoek naar een KOETSWERKHERSTELLER.Je neemt allround carrosserietaken op je;Je bent verantwoordelijk voor het herstellen van schade voertuigen;Je begint met het voorbereidend werk zoals afwrijven en afplakken;Je kan (de)monteren, schuren, plamuren, uitdeuken, spuiten.Interesse of vragen? Aarzel niet! Stuur meteen je CV naar [email protected] of bel 051 40 28 14 jouw profiel Wat zoekt onze klant regio EERNEGEM in een KOETSWERKHERSTELLER:Je hebt een technische opleiding en/of ervaring achter de rug carrosserie en/of plaatbewerking;Je staat open om veel bij te leren;Je werkt graag samen in team;Je wenst te werken in dag uren van maandag tem vrijdag = geen weekends!Je spreekt de Nederlandse taal. ons aanbod Bij onze klant regio EERNEGEM verdien je goed je boterham als KOETSWERKHERSTELLER:Een flexibele job die je goed kan combineren met je privéleven;Een fulltime contract met correcte verloning: €14,80 - €17,00;Extra legale voordelen: maaltijdcheques;Veel opleidingen op de werkvloer;Werkweek 39 uur van 8h00-16h00;Foutloos parcours en jouw vast contract ligt klaar! 
CARROSSIER
Absolute Jobs, Ichtegem
jobomschrijving Voor onze klant gelegen in regio EERNEGEM zijn wij op zoek naar een CARROSSIER.Je neemt allround carrosserietaken op je;Je bent verantwoordelijk voor het herstellen van schade voertuigen;Je begint met het voorbereidend werk zoals afwrijven en afplakken;Je kan (de)monteren, schuren, plamuren, uitdeuken, spuiten.Interesse of vragen? Aarzel niet! Stuur meteen je CV naar [email protected] of bel 051 40 28 14 jouw profiel Wat zoekt onze klant regio EERNEGEM in een CARROSSIER:Je hebt een technische opleiding en/of ervaring achter de rug carrosserie en/of plaatbewerking;Je staat open om veel bij te leren;Je werkt graag samen in team;Je wenst te werken in dag uren van maandag tem vrijdag = geen weekends!Je spreekt de Nederlandse taal. ons aanbod Bij onze klant regio EERNEGEM verdien je goed je boterham als CARROSSIER:Een flexibele job die je goed kan combineren met je privéleven.Een fulltime contract met correcte verloning: €14,80 - €17,00Extra legale voordelen: maaltijdchequesVeel opleidingen op de werkvloerWerkweek 39 uur van 8h00-16h00Foutloos parcours en jouw vast contract ligt klaar! 
CHAUFFEUR CE
Absolute Jobs, Ichtegem
jobomschrijving Voor onze klant regio ICHTEGEM zijn wij op zoek naar een nieuwe collega CHAUFFEUR CE.Nationaal vervoer;Vervoeren van voedingswaren naar verschillende supermarkten;Rijden met trekker-oplegger Frigo.Interesse of vragen? Aarzel niet! Stuur meteen je CV naar [email protected] of bel 051 40 28 14 jouw profiel Onze klant zoekt een nieuwe collega CHAUFFEUR CE in regio ICHTEGEM:Je hebt een eerste ervaring achter de rug als chauffeur CE met frigo;Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs + bestuurderskaart en code 95;Je kan ' s nachts opstarten om 2uur. Einde rit is om 12u;Je bent op zoek naar dag ritten en dit voor nationaal vervoer;Veel 'goeste' om erin te vliegen of laat ons zeggen rijden.  ons aanbod Voor de vacature van CHAUFFEUR CE bij onze klant in regio ICHTEGEM kan je volgende voordelen verwachten:Loon volgens transportsector startende aan €13,85;Daarbovenop krijg jij jouw ARAB-vergoeding €1,52 + beschikbaarheidstijd;Je komt terecht in een familiaal bedrijf met een hele leuke werksfeer;Je hebt dag ritten van maandag tem vrijdag en dit nationaal;Je vervoert goederen met trekker-oplegger Frigo.
BETONMIXER CHAUFFEUR
Absolute Jobs, Ichtegem
jobomschrijving Voor onze klant actief in de bouwsector regio ICHTEGEM zijn wij op zoek naar een BETONMIXER CHAUFFEUR:Je brengt de dagelijks de beton naar de verschillende werven;Je controleert de vracht bij het laden en lossen.Interesse of vragen? Aarzel niet! Stuur meteen je CV naar [email protected] of bel 051 40 28 14 jouw profiel Wat onze klant in ICHTEGEM zoekt in een nieuwe collega als  BETONMIXER CHAUFFEUR:Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs CE;Code 95 + bestuurderskaart heb je op zak;Een eerste ervaring met een betonmixer is een pluspunt maar geen must. ons aanbod Als jij aan de slag gaat als BETONMIXER CHAUFFEUR bij onze klant in ICHTEGEM kan je van volgende voordelen genieten:Mooi loon volgens bouw startende aan €17,1570/u brutoJe werkt van maandag tem vrijdag = geen weekends! Overuren kunnen worden uitbetaald of in recup genomen;Vakantie tijdens bouwverloven;Je start elke werkdag vanaf 6uur 's morgens;Je komt terecht in een aangename werksfeer met leuke collega's.
WASSERIJMEDEWERKER
Absolute Jobs, Ichtegem
jobomschrijving Voor onze klant gelegen te regio ICHTEGEM zijn wij opzoek naar een WASSERIJMEDEWERKER.Je vult en ledigt de machines;Je houdt de stock bij van de wasproducten;Je schudt de was uit.Interesse of vragen? Stuur meteen je CV naar [email protected] of bel 051 40 28 14 jouw profiel Wat verwacht onze klant gelegen te regio ICHTEGEM van een WASSERIJMEDEWERKER?Ervaring is geen vereiste;Fysiek zwaar werk, dus geen lichamelijke klachten. ons aanbod Wat biedt onze klant gelegen te regio ICHTEGEM aan een WASSERIJMEDEWERKER? Je werkt van maandag tem vrijdag;Maandag start je op om 9u30, de rest van de week om 8u;Je krijgt een loon startende aan €12/u bruto.
Chauffeur CE betonmixer
Absolute Jobs, Ichtegem
jobomschrijving Voor onze klant actief in de bouwsector regio ICHTEGEM zijn wij op zoek naar een CHAUFFEUR CE BETONMIXER:Je brengt de dagelijks de beton naar de verschillende werven;Je controleert de vracht bij het laden en lossen.Interesse of vragen? Aarzel niet! Stuur meteen je CV naar [email protected] of bel ons op 051 40 28 14. jouw profiel Wat onze klant in ICHTEGEM zoekt in een nieuwe collega als CHAUFFEUR CE BETONMIXER:Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs CECode 95 + bestuurderskaart heb je op zak! Een eerste ervaring met een betonmixer is een pluspunt maar geen must. ons aanbod Als jij aan de slag gaat als CHAUFFEUR CE BETONMIXER bij onze klant in ICHTEGEM kan je van volgende voordelen genieten:Mooi loon volgens bouw tussen aan €17,1570 - €20,6480, naargelang ervaring!Je werkt van maandag tem vrijdag = geen weekends! Overuren kunnen worden uitbetaald of in recup genomen;Vakantie tijdens bouwverloven;Je start elke werkdag vanaf 6uur 's morgens;Je komt terecht in een aangename werksfeer met leuke collega's.
TECHNIEKER
Absolute Jobs, Ichtegem
jobomschrijving Voor onze klant gelegen te regio ICHTEGEM zijn wij opzoek naar een TECHNIEKER.Je staat in voor het onderhoud van industriële- en garagepoorten en de automatisatie ervan;Je gaat meestal alleen de baan;Je werkt met nagelnieuw materiaal;Soms ga je op verplaatsing naar Frankrijk, met overnachting.Interesse of vragen? Stuur meteen je CV naar [email protected] of bel 051 40 28 14 jouw profiel Wat verwacht onze klant gelegen te regio ICHTEGEM van een TECHNIEKER?Je hebt een technische opleiding achter de rug;Je hebt een goede kennis van Mechanica en Elektriciteit;Je bent bereid om af en toe te werken bij klanten in Frankrijk en uit te slapen;Je bent in het bezit van een rijbewijs B. ons aanbod Wat biedt onze klant gelegen te regio ICHTEGEM aan een TECHNIEKER?Je gaat de baan op met een volledig uitgeruste bestelwagen;Aantrekkelijk loon (€16/u - €19,50/u) afhankelijk van ervaring;Bestelwagen mag ook privé gebruikt worden;Dagwerk, je werkt van maandag t.e.m. vrijdag;Mooie bonus als er gewerkt wordt in Frankrijk.
PRODUCTIEMEDEWERKER
Absolute Jobs, Ichtegem
jobomschrijving Voor onze klant gelegen te regio ICHTEGEM zijn wij opzoek naar een PRODUCTIEMEDEWERKER.Productie van basisproducten van dierlijke oorsprong;Je werkt in een twee- of drieploegenstelsel;Geen weekends!Interesse of vragen? Aarzel niet! Stuur meteen je CV naar [email protected] of bel 051 40 28 14 jouw profiel Wat verwacht onze klant gelegen te regio ICHTEGEM van een PRODUCTIEMEDEWERKER?Je hebt een eerste ervaring als productiearbeider achter de rug;Je woont in de ruime omgeving van Ichtegem;Je bent bereid om in een ploegensysteem te werken;Je spreekt en begrijpt goed Nederlands. ons aanbod Wat biedt onze klant gelegen te regio ICHTEGEM aan een PRODUCTIEMEDEWERKER?Je werkt in een twee- of drieploegenstelsel;Loon vanaf €15,50/u + maaltijdcheques van €7/dag;Je krijgt een persoonlijk opleidingstraject;Geen weekends!
Huishoudhulp dienstencheques Ichtegem - Oudenburg - Gistel
Familiehulp vzw, Ichtegem
Heb je een passie voor poetsen? Kent het schoonmaken van huizen voor jou geen geheimen? Hou je bovendien van sociaal contact en wil je graag voor jouw klanten echt een verschil maken? Dan ben jij de poetshulp waar Familiehulp naar op zoek is.Covid-19: Ook in deze uitzonderlijke tijden zoeken wij uitzonderlijke medewerkers. Familiehulp blijft zich - ook nu - inzetten voor zij die ondersteuning nodig hebben. Solliciteren kan nog steeds. We bespreken telefonisch je kandidatuur en een eventuele opstart. Jouw gezondheid en die van onze klanten is daarbij de hoogste prioriteit.Als huishoudhulp dienstencheques zorg je voor het comfort van je klanten:Je poetst hun woning.Je doet de was en strijk.Je kookt of doet boodschappen (als je klant dit vraagt).Wat verwachten we van jou:Je hebt geen ervaring of diploma nodig.Je hebt een passie voor poetsen en een hart voor mensen.Je houdt van sociaal contact en kan goed communiceren.Je werkt stipt en in overleg met je klant.Je bent betrouwbaar en respecteert de privacy van je klant.In sommige regio's is een rijbewijs en auto - of ander aangepast vervoer - handig om op tijd bij de klanten te geraken, zeker als je voltijds wil werken.Wij bieden een salaris tussen 1.898 en 2.033 euro per maand (bruto) voor een voltijdse tewerkstelling (38u per week).Wij bieden een salaris tussen 1.800 en 1.928 euro per maand (bruto) voor een deeltijdse tewerkstelling (36u per week).Wij bieden een salaris tussen 1.598 en 1.712 euro per maand (bruto) voor een deeltijdse tewerkstelling (32u per week).Wij bieden een salaris tussen 1.399 en 1.499 euro per maand (bruto) voor een deeltijdse tewerkstelling (28u per week).Wij bieden een salaris tussen 1.200 en 1.286 euro per maand (bruto) voor een deeltijdse tewerkstelling (24u per week).Wij bieden een salaris tussen 998 en 1069 euro per maand (bruto) voor een halftijdse tewerkstelling (20u per week).Wij bieden een salaris tussen 799 en 856 euro per maand (bruto) voor een halftijdse tewerkstelling (16u per week)Je krijg een uurloon (bruto) tussen de 11,54 euro en 12,36 euro.Je krijgt een vast contract vanaf je start.Je loon wordt tijdig en correct uitbetaald.Je kan zelf je uurrooster kiezen (tussen 16 uur en 38 uur per week) en je werkt niet in het weekend.Je hebt schoolgaande kinderen of co-ouderschap? We passen je uurrooster aan je privé-situatie aan, ook extra (onbetaald) verlof tijdens de zomermaanden is mogelijk.Je krijgt maaltijdcheques, een eindejaarspremie, een onkostenvergoeding (telefoon, onderhoud schorten) en extra pensioensparen.Je krijgt een omniumverzekering en kilometervergoeding voor alle trajecten in opdracht (heen en terug).Je krijgt een kilometervergoeding van 0,28 euro per kilometer (wagen) of 0,23 euro per kilometer (fiets). Openbaar vervoer wordt volledig terugbetaald.Overname van werkervaring (tot 2 jaar) vanuit andere dienstenchequekantoren.Mogelijkheid tot het leasen van een fiets (stadsfiets, plooifiets, elektrische fiets) met gratis onderhoud en pechverhelping.Bovendien helpt Familiehulp jou vanaf de start met gerichte opleidingen. Je kan terecht bij een coach en ook taalcoaching is mogelijk.Binnen Familiehulp bestaan er doorstromingsmogelijkheden naar de zorgsector. Zo maak je als poetshulp kans om na enkele jaren dienst volledig gratis de opleiding zorgkundige volgen.Word jij ook deel van onze familie?Solliciteer voor de vacature huishoudhulp dienstencheques via de knop 'solliciteer hier', of stel ons een vraag via het gratis nummer 0800 11 278.Familiehulp werft aan op basis van waarden, competenties en talenten, ongeacht leeftijd, geslacht of origine.
Vertegenwoordiger
White and Moore, Ichtegem
FunctieomschrijvingVoor een groothandel in vleeswaren zijn wij op zoek naar een gemotiveerde vertegenwoordiger regio West- en Oost VlaanderenJou takenpakket bestaat uit:klantenrelaties onderhoudenProspecteren, het uitbreiden van de klantenportefeuilleHet stimuleren van een meer verkoop bij bestaande klantenJouw profielAffiniteit met de vleessector, fijne vleeswaren is een mustJe bent een commercieel talent en 'koude' prospectie vormt voor jou geen uitdagingJe draagt klantvriendelijkheid hoog in het vaandel 'Yes Policy'Ondernemend, geen 9 to 5 mentaliteitJouw competentiesHet plan voor klantenwerving ontwerpen en de klantbezoeken plannenProducten presenteren of demonstreren bij de klant en advies gevenHet commerciële voorstel uitwerken Samen met de klant de voorwaarden van de verkoopovereenkomst of de prijsraming overeenkomenDe klantenwerving administratief opvolgen en het team informerenDe bestelling (beschikbaarheid van producten, leveringstermijn, behandeling van klachten, ...) en de klanten (getrouwheidsacties, tevredenheidsenquêtes, aanmaningen, ...) opvolgenCommerciële acties uitvoeren tijdens evenementenKlanten: Kleine en middelgrote ondernemingen (kmo's)Klanten: KleinhandelaarsEen bijdrage leveren aan de commerciële en marketingstrategie van de ondernemingDe gegevens over de activiteiten van de dienst of de organisatie opvolgen en analyseren Een vooruitgangstraject voorstellenOns aanbodJe komt terecht in een familiaal bedrijf die nog in volle expansie is, je staat mee aan de groei van het bedrijf.Aantrekkelijk loonpakket met extra legale voordelen, bedrijfswagen, laptop, gsm.