Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de lonen in branche "Wetenschap en Onderzoek in "

Ontvang statistische informatie per mail

Het overzicht van de statistiek van de lonen in branche "Wetenschap en Onderzoek in "

2 224 € Gemiddeld maandsalaris

Niveau van het gemiddelde loon in banche "Wetenschap en Onderzoek" tijdens laatste 12 maanden in

Valuta: EUR USD Jaar: 2021
Op de staafdiagram zijn gegevens van de verandering van het gemiddelde loon in voorgesteld.

Verdeeling van de vakatures in de branche "Wetenschap en Onderzoek" in

Valuta: EUR
Op het diagram kunnen jullie zien dat in meeste vakatures in de branche Wetenschap en Onderzoek in open zijn. Op de tweede plaats staat Oost-Vlaanderen en op de derde plaats Vlaams-Brabant.

Aanbevolen vacatures

Productontwikkelaar/Wetenschapper
Foodlab Proef, Gent
Onderzoek, Prototypering, Recept & Productontwikkeling, Kwaliteitsconrole Searched Profile Productontwikkelaar in de voeding Bio-ingenieur/Bioloog/Bio-chemicus Food technoloog Sociaal en communicatief Creatief We offer De student krijgt de kans om mee te draaien in een start-up in de voeding. Door de verscheidenheid aan projecten in het foodlab krijg je de kans om veel innovatieve technieken aan te leren maar om ook samen met de klanten zelf oplossingen aan te bieden in de vroege ontwikkelingsfase. Je zit vanaf het begin mee met de klant aan tafel om het concept vorm te geven en na te denken over de potentiële hinderpalen en technische oplossingen. Je gaat dan effectief in het lab aan de slag om het eerste prototype van het product te maken. Je denkt mee na over opschaling en mogelijke transfer van prototype naar afgewerkt product.  
Contact Onderzoeker Covid-19 NL
Start People, Diegem
Als contact center medewerker op de Corona lijn zal jij in contact staan met de Belgische bevolking om te identificeren wie in contact is gekomen met mogelijke COVID-19 besmette personen.  Er bestaan 3 type gesprekken:  Enerzijds voer jij een indexgesprek met de mogelijke COVID-19 besmette persoon om een lijst op te stellen van personen waarmee hij/zij de laatste 2 weken in contact is geweest. Met de namen die jij verkregen hebt, plan jij een contactgesprek in om bepaalde vragen te stellen aan deze mensen en dit om het risico te bepalen op een mogelijke besmetting. Ten slotte ga je over tot een vervolggesprek met de contacten. Na elk gesprek ben jij verantwoordelijk om de administratieve opvolging uit te voeren.    Wil jij ook de Belgische bevolking ondersteunen in de strijd tegen Covid-19 en je steentje bijdragen? Stuur dan snel jouw CV door!  Searched Profile Jij bent: - Minstens 3 opeenvolgende maanden beschikbaar - Perfect Nederlandstalig om de bevolking van Vlaanderen verder te helpen - Je bent in het bezit van een A2 diploma - Sociaal en helpt graag mensen verder - Zeer empatisch ingesteld. De personen die je belt beleven soms zeer moeilijke situaties waardoor het cruciaal is om empatisch te zijn.  - Administratief sterk - Flexibel tussen maandag en zondag, tussen 8u en 20u. We offer Jij krijgt:  - Een flexibel uurrooster tussen maandag en zondag, tussen 8u en 20u. Jouw planning krijg je 3 weken op voorhand door.  - Een contract van 38u/week - Prettige werksfeer met toffe collega's - Reiskosten vergoeding - Welverdiende beloning voor jouw harde werk
Data Scientist - Statisticus
Profacts, De Pinte
Profacts werft een Data Scientist/Statisticus  aan om het data science team te versterken. In deze rol maak je door performante statistische modelling en data-analyse het verschil in de projecten voor onze klanten. Als Data Scientist werk je in een dynamische onderzoeksomgeving. Je bent niet alleen betrokken bij het modelleren van onderzoeksprojecten, maar je waakt statistisch ook over de kwaliteit van data-processing en analyses en dit voor een breed scala aan onderzoeksprojecten. Searched Profile Je hebt een masterdiploma statistiek en data sciences behaald of een master diploma met een vergelijkbare basis statistiek. Je hebt een passie voor data en statistiek. Je beschikt over zeer goede programmeervaardigheden en/of ervaring in scripttalen, bij voorkeur R. Je bent tweetalig Nederlands/Engels (schriftelijk + mondeling). Kennis van het Frans is een pluspunt. Je stelt de klant centraal en bent oplossingsgericht. Je bent een teamplayer, integer, empathisch en positief ingesteld. Je bent communicatief en flexibel. Deze functie staat open voor pas afgestudeerden. Een eerste werkervaring is een extra troef. We offer Wij bieden je een boeiende uitdaging bij één van de snelst groeiende marktonderzoeksbureaus in België. In deze job maak jij het verschil !  Je werkt in een inspirerende omgeving met jonge en leuke collega's. We bieden je een marktconform salaris, in lijn met je verantwoordelijkheden.
Contact onderzoeker
Accent, Oostende, West-Vlaanderen, BE
Functieomschrijving Voor het overheidsproject zijn we op zoek naar Nederlandstalige contactonderzoekers.Je wordt ingeschakeld bij het identificeren en adviseren van personen die in contact zijn gekomen met mogelijke COVID-19 besmette personen. Hiervoor neem je als advisor telefonisch contact op met deze personen. Hierbij zal jij telefonisch 3 type gesprekken voeren.Enerzijds voer jij een 'indexgesprek' met de mogelijke COVID-19 besmette persoon om een lijst op te stellen van personen waarmee hij/zij in contact is geweest gedurende een bepaalde periode. Je maakt hierbij ook een inschatting van het risico tot overdracht. Vervolgens plan jij een 'contactgesprek' met de namen die jij verkregen hebt van de originele indexpatiënt en werkt met hen een vooraf gedefinieerde vragenlijst af om het risico te bepalen op een mogelijke besmetting. Ten slotte ga je over tot een 'vervolggesprek' met de contacten.Na elk van deze gesprekken verzeker je ook de administratieve opvolging door het invoeren van de verkregen data.Jouw profiel - Uitstekende kennis Nederlands Goede dosis empathie Met weerstand kunnen omgaan (niet iedereen geeft graag gegevens van vrienden/familie door) Engagement voor 3tal maanden kunnen geven Minstens diploma secundair onderwijs A2 Je bent per direct beschikbaar 30 of 38 uur werken + weekend: dit tussen 8u -20u Tewerkstelling in Oostende – coronaproof uiteraardWij bieden jou Als echte held van onze samenleving krijg jij: Een voltijds contract Een flexibel rooster tussen maandag-zondag, 8u-20u Een betaalde opleiding om je klaar te stomen Een marktconform loon Een prachtige werkomgeving met gratis koffie, chocomelk en veel meeBedrijfsinformatie Call-IT is gespecialiseerd in het verlenen van een breed pakket kennisintensieve Customer Care diensten. Actief vanuit vier locaties in de Benelux handelt Call-IT jaarlijks vele miljoenen klantcontacten af (zowel B2B als B2C). Erkenningsnummer: VG13/BUO Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.
Contact onderzoeker
Accent, Oostende, West-Vlaanderen, BE
Functieomschrijving Voor het overheidsproject zijn we op zoek naar Nederlandstalige contactonderzoekers.Je wordt ingeschakeld bij het identificeren en adviseren van personen die in contact zijn gekomen met mogelijke COVID-19 besmette personen. Hiervoor neem je als advisor telefonisch contact op met deze personen. Hierbij zal jij telefonisch 3 type gesprekken voeren.Enerzijds voer jij een 'indexgesprek' met de mogelijke COVID-19 besmette persoon om een lijst op te stellen van personen waarmee hij/zij in contact is geweest gedurende een bepaalde periode. Je maakt hierbij ook een inschatting van het risico tot overdracht. Vervolgens plan jij een 'contactgesprek' met de namen die jij verkregen hebt van de originele indexpatiënt en werkt met hen een vooraf gedefinieerde vragenlijst af om het risico te bepalen op een mogelijke besmetting. Ten slotte ga je over tot een 'vervolggesprek' met de contacten.Na elk van deze gesprekken verzeker je ook de administratieve opvolging door het invoeren van de verkregen data.Jouw profiel - Uitstekende kennis Nederlands Goede dosis empathie Met weerstand kunnen omgaan (niet iedereen geeft graag gegevens van vrienden/familie door) Engagement voor 3tal maanden kunnen geven Minstens diploma secundair onderwijs A2 Je bent per direct beschikbaar 30 of 38 uur werken + weekend: dit tussen 8u -20u Tewerkstelling in Oostende – coronaproof uiteraardWij bieden jou -Bedrijfsinformatie Dit bedrijf is gespecialiseerd in het verlenen van een breed pakket kennisintensieve Customer Care diensten. Actief vanuit vier locaties in de Benelux handelen ze jaarlijks vele miljoenen klantcontacten af (zowel B2B als B2C). Erkenningsnummer: VG13/BUO Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.
Contact onderzoeker
Accent, Sint-Truiden, Limburg, BE
Functieomschrijving Voor het overheidsproject zijn we op zoek naar Nederlandstalige contactonderzoekers.Je wordt ingeschakeld bij het identificeren en adviseren van personen die in contact zijn gekomen met mogelijke COVID-19 besmette personen. Hiervoor neem je als advisor telefonisch contact op met deze personen. Hierbij zal jij telefonisch 3 type gesprekken voeren.Enerzijds voer jij een 'indexgesprek' met de mogelijke COVID-19 besmette persoon om een lijst op te stellen van personen waarmee hij/zij in contact is geweest gedurende een bepaalde periode. Je maakt hierbij ook een inschatting van het risico tot overdracht. Vervolgens plan jij een 'contactgesprek' met de namen die jij verkregen hebt van de originele indexpatiënt en werkt met hen een vooraf gedefinieerde vragenlijst af om het risico te bepalen op een mogelijke besmetting. Ten slotte ga je over tot een 'vervolggesprek' met de contacten.Na elk van deze gesprekken verzeker je ook de administratieve opvolging door het invoeren van de verkregen data.Jouw profiel -Uitstekende kennis NederlandsGoede dosis empathie Met weerstand kunnen omgaan ( niet iedereen geeft graag gegevens van vrienden/familie doorEngagement voor 3tal maanden kunnen gevenMinstens diploma secundair onderwijs A2Je bent per direct beschikbaarVoltijds 40u of minstens 30u per week willen werken + weekend: dit tussen 8u -20uTewerkstelling in Sint-Truiden of Haasrode ( Leuven) – coronaproof uiteraardWij bieden jou Een familiale sfeerBedrijfsinformatie Accent Jobs is een uitzend selectiebedrijf dat de flexibiliteit van een uitzendbureau combineert met de kwaliteit van een selectiebedrijf.Er worden enkel jobs aangeboden die uitzicht bieden op een vast contract.Dit wordt mogelijk gemaakt door de 700 gepassioneerde medewerkers die elke dag meer dan 12.000 mensen aan een job helpen.Met 230 kantoren heeft Accent Jobs het grootste kantorennetwerk van België. Erkenningsnummer: VG13/BUO Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.
Onderzoeker digital media experiences
Thomas More, Mechelen, Flanders
Thomas More is de hogeschool voor wie meer verwacht van de toekomst: meer mogelijkheden én meer uitdagingen. Om onze visie als innovatieve hogeschool met een sterke regionale dynamiek verder te realiseren zijn wij op zoek naar mensen met Lef, Enthousiasme, Focus en Vertrouwen. Geïnspireerd door deze vier waarden bieden wij je een uitdagende job binnen een dynamische onderwijsomgeving waarin vernieuwing en samenwerking cruciaal zijn.Profiel en ervaring Relevant masterdiploma of doctoraat in mediastudies, communicatiewetenschappen, sociologie, psychologie, interactieontwerp of human computer interaction. etc. Andere master of doctoraatsdiploma’s komen ook in aanmerking mits relevante ervaring.Aantoonbare ervaring in (praktijkgericht) wetenschappelijk onderzoek en onderzoeksmethodieken m.b.t. het ontwikkelen en testen van innovatieve (media)technologische toepassingen (XR, digital storytelling, sensor-driventechnology, etc.)Ervaring met kwalitatief en/of kwantitatief gebruikersonderzoek.Statistisch onderlegd (ervaring met SPSS, R, Python en/of andere relevante software)Je hebt ervaring met projectmatig werken.Je bent een teamplayeren functioneert goed in een multidisciplinaire omgeving.Ervaring met co-creatie en/of design thinking is een pluspuntJe beantwoordt aan het profiel van de Thomas More-medewerker. Inhoud van de opdrachtBij het expertisecentrum Creative & Innovative Business van Thomas More voeren we onderzoek naar nieuwe, opkomende digitale technologie (XR, IoT, AI, etc.). We gaan na hoe ze in de praktijk kunnen worden ingezet en geoptimaliseerd om commerciële en/of maatschappelijke meerwaarde te realiseren voor bedrijven, organisaties én de eindgebruikers.We zijn op zoek naar een gedreven onderzoeker die zal betrokken worden bij verschillende onderzoeks- en dienstverleningsprojecten, onder meer voor het voeren van kwantitatief en kwalitatief markt- en gebruikersonderzoek. Voorbeelden van onderzoeksprojecten zijn het recent goedgekeurde EFRO project Smart Retail Area en het Coock project Virtual worlds.Je komt terecht in een dynamische leer- en werkomgeving waar je de kans krijgt om elke dag mee te werken aan innovaties, waar je je kennis en competenties kan ontwikkelen en kan delen met collega’s, studenten en bedrijven en organisaties.Jouw taken: Je verricht praktijkgericht onderzoek in het domein van innovatieve (media)technologische toepassingen.Je analyseert de data van PoCs die worden uitgetest in de praktijk.Je doet aan trendwatching over nieuwe digitale technologieJe helpt bij de demonstratie en het testen van de digitale en technische toepassingen, documenteert de resultaten en communiceert ze naar het projectteam, het werkveld en de opleidingen.Je denkt met collega’s na over potentiële oplossingen voor actuele noden en uitdagingen in het werkveld en hoe dit te vertalen in interessante proof of concepts.Je bent een enthousiaste ambassadeur van Thomas More en breidt het netwerk van contacten van de onderzoeksgroep uit.Je wil topkwaliteit realiseren en met het team bouwen aan de groei van de onderzoeksgroep Creative and Innovative Business. Wat bieden wij jou? Je komt terecht in een dynamische werkomgeving van de unit onderzoek op campus Mechelen. Je krijgt de kans om elke dag mee te werken aan innovaties, waar je je kennis en competenties kan ontwikkelen en kan delen met collega’s, studenten en bedrijven en organisaties.Goede work life balance: 50 verlofdagen, 38-uren week, mogelijkheid tot thuiswerken en flexibele uren.Professionaliseringsmogelijkheden: conferenties, trainingen,…Laptop, hospitalisatieverzekering, terugbetaling woon-werkverkeer met openbaar vervoer, onkostenvergoeding,… Aanbod Contract als contractueel bediende (100%), duurtijd 12 maanden, met mogelijkheid tot verlenging.Indiensttreding zo spoedig mogelijk.Barema: 502 (master)Plaats van tewerkstelling: Campus Mechelen Solliciteren (online met CV en motivatiebrief) kan tot en met 21/05/2021
Verantwoordelijke Klinisch bioloog
Accent, Zwijnaarde, Oost-Vlaanderen, BE
Functieomschrijving De afdelingshoofd binnen de klinische biologie die onze klant zoekt neemt onderstaande verantwoordelijkheid op zich: Je bent technisch verantwoordelijk voor alle activiteiten binnen jouw afdeling; Je bent verantwoordelijk voor de goedkeuring en toepassing van nieuwe testen; Je voorziet de medische informatie over laboresultaten; Je zorgt voor de coaching en opvolging van uw collega's; Je voert eventuele optimalisaties voor op jouw afdeling; Je geeft adviezen aan de kwaliteitsafdeling; Je rapporteert aan de medische directeur.Jouw profiel Als verantwoordelijk klinisch bioloog bent u in het bezit van onderstaande kennis: Je spreekt zeer goed Nederlands; Je hebt een studie als geneesheer, klinisch bioloog, apotheker of in een gelijkaardige richting; Je hebt reeds ervaring als leidinggevende; Je bent resultaatgericht en durft beslissingen nemen; Je bent bereid om te werken uit de site te Gent.Wij bieden jou - Onmiddellijk vast contract; FT of 4/5e Uurrooster: te bespreken (zaterdagwerk is 1/5) Loon naar ervaring; Extra legale voordelen: hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, MTC €8 en bonussysteem op jaarbasis.Bedrijfsinformatie Onze klant is een gerenommeerd laboratorium met meerdere vestigingen. Jij zou voornamelijk werken in de site van Gent. Erkenningsnummer: VG13/BUO Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.
Afdelingshoofd klinisch bioloog
Accent, Zwijnaarde, Oost-Vlaanderen, BE
Functieomschrijving De afdelingshoofd binnen de klinische biologie die onze klant zoekt neemt onderstaande verantwoordelijkheid op zich: Je bent technisch verantwoordelijk voor alle activiteiten binnen jouw afdeling; Je bent verantwoordelijk voor de goedkeuring en toepassing van nieuwe testen; Je voorziet de medische informatie over laboresultaten; Je zorgt voor de coaching en opvolging van uw collega's; Je voert eventuele optimalisaties voor op jouw afdeling; Je geeft adviezen aan de kwaliteitsafdeling; Je rapporteert aan de medische directeur.Jouw profiel Als verantwoordelijk klinisch bioloog bent u in het bezit van onderstaande kennis: Je spreekt zeer goed Nederlands; Je hebt een studie als geneesheer, klinisch bioloog, apotheker of in een gelijkaardige richting; Je hebt reeds ervaring als leidinggevende; Je bent resultaatgericht en durft beslissingen nemen; Je bent bereid om te werken uit de site te Gent.Wij bieden jou - Onmiddellijk vast contract; FT of 4/5e Uurrooster: te bespreken (zaterdagwerk is 1/5) Loon naar ervaring; Extra legale voordelen: hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, MTC €8 en bonussysteem op jaarbasis.Bedrijfsinformatie Onze klant is een gerenommeerd laboratorium met meerdere vestigingen. Jij zou voornamelijk werken in de site van Gent. Erkenningsnummer: VG13/BUO Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.
Vacature ‘Medewerker inspraak & belevingsonderzoek kinderen & jongeren’ (m/v/x voltijds – bepaalde duur t.e.m. juni 2022)
Kind & Samenleving, Mechelen, Flanders, be
Omschrijving van de vacature Werken bij Kind & SamenlevingKind & Samenleving vzw [] bouwt samen met kinderen en jongeren aan ruimte in de samenleving. Zo verrijken we het beleid van overheden en organisaties. Kinderen en jongeren zijn onze drijfveer en inspiratie. Bruggen bouwen, over beleidsdomeinen heen, is onze kracht. Inspraak met kinderen en jongeren én een onderzoekmatige aanpak zijn de rode draad in ons werk. Wij werken vooral rond publieke ruimte, kindvriendelijke buurten en woonomgevingen, en spelen en vrije tijd.Ambitie binnen de functieParticipatie is één van de basisprincipes van het Kinderrechtenverdrag. Kinderen hebben het recht om hun mening te uiten over beslissingen die hen aangaan, ongeacht hoe oud ze zijn. Daar zetten we bij Kind & Samenleving zeer sterk op in, in al onze onderzoekstrajecten in de verschillende domeinen waarin we expertise hebben. Overkoepelend werken we voor lokale besturen vaak mee aan hun speelruimtebeleid waar ook steeds inspraaktrajecten in gekoppeld worden. In 2021 werken we daarnaast ook specifiek aan onderzoek en participatietrajecten met kinderen en jongeren binnen de thema’s sociale huisvesting, ruimte in het speelpleinwerk en de buurt als woon- en speelomgeving.Takenpakket: Opzetten, vormgeven en uitvoeren van sessies & trajecten (in onze verschillende domeinen: wonen, spelen, publieke ruimte, mobiliteit, vrije tijdsbeleving…), samen met collega’s voor hun langlopende projecten of individueel voor kleinere trajectenJe werkt mee aan vragen rond belevingsonderzoek bij kinderen & jongeren voor eigen onderzoek & vragen van externe opdrachtgeversJe focus ligt vooral op methoden, trajecten en onderzoekaanpak en het uitvoeren ervanJe ontwikkelt kwalitatieve sessies, trajecten en methodiekenJe kunt informatie omzetten naar een duidelijk verslag dat collega’s en externe opdrachtgevers kunnen integreren in onderzoek, studies, langere trajectenJe bent verantwoordelijk voor de verdere innovatieve uitbouw van het thema inspraak & belevingsonderzoek, zodat de organisatie klaar is voor de toekomst. Denk hierbij bijvoorbeeld aan integratie van hedendaagse inspraak en onderzoeksmethoden: design thinking, tijdelijke installaties, co-creatie, digitale mapping…Je bouwt aan een digitaal inspraakplatform dat bruikbaar is voor het team en onze doelgroepenJe bent verantwoordelijk voor het uitwerken van een overzicht van intern gebruikte participatietools en het praktische en grafische materiaal dat hiervoor nodig isJe creëert openheid en draagvlak voor participatietrajecten bij kinderen en jongeren bij onze doelgroepenJe bouwt een expertise op rond participatie en inspraak met kinderen en jongeren en geeft hier op termijn ook advies rond naar onze doelgroep Gewenst profiel Wie zoeken we?We zoeken een dynamisch en innovatief iemand met een onderzoekhouding die ook van aanpakken weet: je wil graag begrijpen hoe kinderen of jongeren hun wereld beleven en zin geven, je kan goed luisteren met een open, niet-oordelende houding, je hebt oog voor detail en kan gegevens snel ordenen en analyseren. Je gaat graag om met kinderen & jongeren.Onze nieuwe collega: is gepassioneerd is door de leefwereld van jonge mensenheeft ervaring in het werken met kinderen en/of tieners en is gedreven om sessies op te zetten met groepen kinderen en/of tieners (vrijwillig / professioneel: jeugdwerk, hulpverlening, welzijn…)heeft interesse in onze expertisedomeinen: publieke ruimte, kindvriendelijke buurten en woonomgevingen, spelen, vrije tijd. Ervaring en kennis op deze domeinen is een pluspunt, geen vereisteheeft een dynamische & innovatieve aanpak om te luisteren naar kinderen & jongeren en hun stem te ontdekken tijdens de inspraaktrajecten. Je denkt out-of-the box en hebt verfrissende ideeën die je ook graag zelf uitwerktkan informatie uit analyses en inspraaktrajecten omzetten naar concrete beleidsaanbevelingen en ontwerpen. Ervaring met bewonersparticipatie is zeker ook een pluspuntheeft sterke verbale en visuele communicatievaardigheden: je kan onderbouwde rapporten opmaken en presenteren aan beleidsactorenis een teamspeler, maar kan zich ook zelfstandig uit de slag trekkenwerkt resultaatgericht, nauwkeurig en toont zin voor initiatief & innovatiekan zich kritisch en constructief opstellen, ten aanzien van eigen werk, het werk van collega’s en ten aanzien van klanten en partnerskan collega’s stimuleren om (samen) andere technieken te gebruiken of om deze te integreren in huidige trajectenkan zich achter de organisatie en haar doelstellingen scharen. Heeft sterke interesse in en fascinatie voor de leefwereld van kinderen en jongeren en hun diverse uitingen van actorschapis flexibel beschikbaar, avonduren en/of weekendwerk mogelijk Ons aanbod Wat bieden wij?Kind en Samenleving biedt een voltijds contract van bepaalde duur (t.e.m. juni 2022 met kans op verlenging) met verloning binnen PC 329.01 op functieniveau B1b. Relevante ervaring kan worden meegenomen (in overleg). Indiensttreding zo snel als mogelijk.Tijdens dit contract van bepaalde duur werk je actief mee aan tal van inspraaktrajecten die lopen voor de eigen onderzoeken van de organisatie (sociale huisvesting, buurtprojecten en speelpleinwerk) en voor de inspraaksessies rond speelruimteplanning van lokale opdrachtgevers. We voorzien een inloopperiode vóór de zomervakantie en verwachten een zelfstandige werkhouding en verantwoordelijkheid over de trajecten na de inloopperiode.Verlenging van deze overeenkomst is afhankelijk van diverse projectaanvragen en zal bespreekbaar zijn in 2022 (2de kwartaal).Je draait mee in een zelfsturend team van 7 personen. Hierdoor krijg je niet enkel veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid voor het organiseren van je werk, maar is er ook een continu contact en overleg mogelijk met de andere teamleden. Je komt terecht in een gemotiveerd team met een uitdagende mix van expertises. We werken met een werktijdregeling waarin zelfstandige werkorganisatie, overleg en de work-life balans belangrijke kernwaarden zijn.Ons kantoor in Mechelen is vlot bereikbaar met openbaar vervoer, fiets, auto. We voorzien ook gedeeltelijk de mogelijkheid tot telewerk. Voor de inspraaktrajecten verplaats je je binnen heel Vlaanderen en Brussel met het openbaar vervoer of eigen wagen (onkostenvergoeding voorzien).Heb je vragen of wil je meer info?Neem gerust contact met ons op mocht je nog vragen hebben. Mail naar sollicitaties@k-s.be of bel naar 0487 023 390 (Sara)
Praktijkonderzoeker voedergewassen
Inagro, Roeselare, Flanders, be
Jouw job Als onderzoeker voedergewassen focus je op het praktijkgerichte onderzoek in maïs, grasland, voederbieten en andere (alternatieve) ruwvoederteelten. De onderzoeksresultaten vertaal je naar bruikbare kennis voor de sector. Je maakt deel uit van het team ‘Onderzoek en ontwikkeling’ in Inagro en krijgt een gevarieerd werkpakket. Via onderzoek ontwikkel je je tot expert voedergewassen. Je werkt projectvoorstellen uit voor onderzoek in samenwerking met experten binnen en buiten de organisatie. Je staat ook in voor de planning en uitvoering van je onderzoek. Door uitstekende contacten met telers en toeleveringsbedrijven detecteer je onderzoeksnoden gelinkt aan praktijkproblemen en opportuniteiten voor teelt- en rantsoeninnovatie. Dankzij je netwerk en contacten in wetenschap en bedrijfswereld ben je op de hoogte van de nieuwste relevante ontwikkelingen en benut je kansen tot innovatie. Onderzoeksresultaten deel je in bondige artikels en via voordrachten op studiedagen. Ook een meer wetenschappelijk artikel schrijven durf je aan. Onze verwachtingen Je beschikt over een masterdiploma in bio(ingenieurs)wetenschappen of kunt relevante ervaring voorleggen. Je hebt een uitgesproken interesse in dierlijke productie en rundveevoeding en in praktijkgericht onderzoek. Je hebt ervaring met de uitvoering van onderzoeksprojecten in nauwe samenwerking met de land- of tuinbouwpraktijk. Het is een pluspunt als je een fytolicentie P2 of P3 bezit. Je denkt analytisch en probleemoplossend. Daarnaast ben je creatief. Je hebt een sterke interesse in innovatie. Je kunt vlot en proactief communiceren, houdt van netwerking en hebt een vlotte pen. Je kunt je werk zelfstandig plannen en organiseren en je neemt graag initiatief. Samenwerken binnen en buiten het team gaat je ook goed af. Je drukt je vlot uit in het Nederlands, het Frans en het Engels. Je beschikt over een rijbewijs B en een eigen wagen. Onze medewerkers zijn gedreven en creatief en brengen innovatieve ideeën aan. Ze gaan respectvol om met mensen en middelen en kunnen goed samenwerken. Ze werken efficiënt en resultaatgericht om de gemaakte afspraken en timing te behalen binnen het voorziene budget. Betrouwbaarheid en klantgerichtheid dragen we hoog in het vaandel. Bovendien hebben we aandacht voor kwaliteit, veiligheid en milieu. Ons aanbod We bieden een voltijdse job met een contract van onbepaalde duur en een interessant salarispakket (niveau A). Je profiteert van een flexibele uur- en verlofregeling. Daarnaast krijg je maaltijdcheques, een hospitalisatie- en groepsverzekering en een fietsvergoeding. Je krijgt een functie in een professionele organisatie, met veel ruimte voor eigen aanpak, initiatief en opleidingskansen.
Architectuur en Ontwerp, Leuven (Arenberg)
KU Leuven, Leuven, Flanders, be
De onderzoeksgroep Leren/Architectuur/Praktijk (L/A/P), onderdeel van de Afdeling Architectuur en Ontwerpen van het Departement Architectuur en van de groep Wetenschap en Techniek, koppelt onderzoek, bouwpraktijk en ontwerponderwijs in de opleiding Ingenieurswetenschappen Architectuur. https://architectuur.kuleuven.be/departementarchitectuur/english/research/onderzoeksgroepen/l-a-p Momenteel zoeken wij een deeltijdse praktijkassistent die samen met het bestaande team ontwerpateliers begeleidt en die mee instaat voor de kennisoverdracht vanuit de architectuurpraktijk. Het betreft een deeltijds contract van 25%. Meer informatie zie rubriek: aanbod. We zijn op zoek naar een burgerlijk ingenieur-architect of master in de architectuur met relevante praktijkervaring en een voorbeeldige portfolio.Je kunt relevante praktijkervaring voorleggen Je hebt zin voor reflectie en weet de actualiteit van het ontwerpen binnen een steeds vernieuwende pedagogische aanpak door te gevenJe bezit goede communicatieve en sociale vaardigheden om in teamverband te werkenJe kan zelfstandig werkenJe verzorgt ontwerpbegeleiding van bachelorstudenten ingenieurswetenschappen architectuur in samenwerking met de verantwoordelijke docent of gastdocent. De ontwerpbegeleiding omvat het organiseren en invullen van de ondersteunende seminaries en begeleidingen, en het evalueren van de door de studenten gemaakte ontwerpen.Wat wil dit zeggen?Je hoofdtaak is begeleiding van ontwerpateliers binnen het bachelortraject waarbij je een 20-tal studenten onder je hoede hebtJe werkt je specifieke onderwijsopdracht uit samen met collega-ontwerpbegeleidersJe stemt regelmatig af met de andere begeleiders, wisselt expertise uit en spreekt onderling af voor reviews en evaluatiesJe werkt mee aan het ontwikkelen en verfijnen van de pedagogie van het ontwerpenJe confronteert de studenten met visies, mogelijkheden, middelen en kritieken om hen te leren complexiteit te structureren, te beheersen en om te zetten in ontwerpvoorstellenDe ontwerpcoördinatoren schrijven in overleg met het team de specifieke onderwijsopdrachten uitJe kan naast deze taken tevens belast worden met een aantal ondersteunende taken en/of onderzoek. Dit gebeurt steeds in overleg met de ontwerpcoördinatoren
Technisch onderzoeker Laboratorium
Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd, Zwijndrecht, Flanders, be
Functie­omschrijving Wil jij ervoor zorgen dat consumenten in Nederland veilig gebruik kunnen maken van elektrotechnische producten? Lijkt het je leuk om proeven met consumentenproducten te doen om te achterhalen of deze aan de wettelijke veiligheidseisen voldoen? Heb je bovendien een elektrotechnische opleiding en ben je goed met computersystemen? Dan is de functie van Technisch Onderzoeker Laboratorium bij de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) echt iets voor jou. Als Technisch Onderzoeker Laboratorium kom je te werken bij de directie Handhaven, in het Laboratorium Productveiligheid fysisch-mechanisch en elektrotechnisch (FME) onderzoek in Zwijndrecht. Het team FME bestaat uit 16 collega’s. Samen zorgen jullie ervoor dat we in Nederland veilig gebruik kunnen maken van consumentenproducten. Dit doen jullie door de afdeling Inspectie te ondersteunen met onderzoeksresultaten. Wat ga je doen? Als Technisch onderzoeker Laboratorium heb je een baan met maatschappelijke relevantie. Je onderzoekt elektrotechnische consumentenproducten om de veiligheid van de consument te waarborgen. Samen met ongeveer vijf directe collega’s voer je alle productonderzoeken uit, die naar aanleiding van consumentenklachten of inspecties door de inspecteurs bij ons ingediend worden. Zodra het betreffende product door Inspectie is afgeleverd in het laboratorium, start jij jouw onderzoek. Je doet testen op de producten en verricht analyses aan de hand van opgestelde onderzoeksmethodes om te achterhalen of het product aan de wettelijke veiligheidseisen voldoet en/of de klachten van consumenten over het product terecht zijn. Je hebt een afwisselende baan, waarin geen dag hetzelfde is. De ene dag onderzoek je of een hoverboard uit elkaar kan knallen, de volgende dag test je of een waterkoker in brand kan vliegen of onderzoek je kinderspeelgoed waar batterijen in zitten op veiligheid. Je demonteert producten, doet hoogspanningsbeproevingen en bekijkt of de juiste materialen gebruikt zijn. Elk apparaat dat je openmaakt is anders. Bij elk onderzoek dat je doet richt je je op de veiligheidseisen. Je kijkt of het product voor de consument veilig te gebruiken is. Naast het doen van onderzoek naar de veiligheid van elektrotechnische consumentenproducten, ben je betrokken bij de controles van meetinstrumenten die Inspecteurs gebruiken tijdens hun Inspecties. Je kalibreert hiervoor bijvoorbeeld thermometers en luxmeters. Als Technisch onderzoeker Laboratorium heb je een verantwoordelijke functie. Je verricht zelfstandig onderzoek en beoordeelt je eigen resultaten. Je maakt rapportages in het daarvoor te gebruiken format en laat jouw werk controleren door een Senior collega. Je documenteert jouw werk nauwkeurig in het databeheersysteem. Jouw onderzoeksresultaten kunnen uiteindelijk gebruikt worden in een rechtszaak, daarvoor is een goede verslaglegging van groot belang. Functie-eisen Je vindt het leuk om expert te worden op je vakgebied en staat open om aanvullende opleidingen en/of cursussen te volgen. Je werkt nauwkeurig en efficiënt. Je vindt het fijn om volgens procedures te werken. Daarnaast ben je in staat om je eigen werk te documenteren en begrijp je het belang van goede verslaglegging. Je bent nieuwsgierig en onderzoekend ingesteld. Je vindt het leuk om met techniek bezig te zijn en bent gedreven om technische problemen te achterhalen. Je vindt het leuk om zaken tot op de bodem uit te zoeken, maar weet ook grenzen hierin te stellen. Daarnaast zien wij het volgende: Een afgeronde elektrotechnische MBO/MTS of HBO/HTS opleiding. Kennis van of affiniteit met elektrotechnische producten en gerelateerde wetgeving. Ervaring met dataverwerking en computersystemen, zoals Excel, Access en Word. Goede kennis van de Nederlandse- en Engelse taal in woord en geschrift. Een aantal jaren relevante werkervaring of relevante stage-ervaring is een pré. Affiniteit met programmeren is een pré. Competenties Plannen-en-organiseren Accuraat-werken Analyseren Resultaatgerichtheid Zelfontwikkeling Arbeids­voorwaarden Salaris­niveau schaal 6 Maand­salaris Min €2.224 – Max. €2.891 (bruto) Dienst­verband Arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd Minimaal aantal uren per week 32 Maximaal aantal uren per week 36 Overige arbeids­voorwaarden Waar kom je te werken? De NVWA is een betrokken, sociale werkgever die actief is in een groot en maatschappelijk speelveld. Ons werk als toezichthouder staat in het centrum van de belangstelling. Media, politiek, bedrijfsleven en de Nederlandse burgers volgen ons werk kritisch. Bij de NVWA doe je werk met maatschappelijk belang, jouw werk heeft impact op de veiligheid van voedsel, producten, de gezondheid van planten en dieren en het dierenwelzijn in Nederland. Wat bieden wij jou? Een inwerkprogramma dat past bij jouw functie. Ruime opleidings- en/of coaching mogelijkheden voor jouw verdere professionele ontwikkeling. Waar de functie het toelaat bieden we jou de ruimte om tijd- en plaats onafhankelijk te werken. Er heest een prettige werksfeer binnen de verschillende locaties en het hoofdkantoor is gevestigd op loopafstand van het Centraal Station in Utrecht. Regelmatig leuke activiteiten met je collega’s, zoals onze (inmiddels legendarische) pub-quiz! Naast het salaris ontvang je een Individueel Keuzebudget (IKB). Het IKB bestaat uit geld (16,37% van je bruto jaarsalaris) en tijd. Met het IKB maak jij de keuzes die bij jou passen en kun je een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een deel van je maandinkomen te laten uitbetalen wanneer jij dat wenst. Ook kun je dit budget omzetten in verlof en andersom of besteden aan fiscaal vriendelijke doelen. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer verschillende studiefaciliteiten, bedrijfsfitness, volledige vergoeding van je OV-reiskosten woon-werkverkeer en gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof. Bijzonderheden De sollicitaties worden volgens geldende afspraken in beschouwing genomen, waaronder de CAO Rijk- en NVP-sollicitatiecode. Voor werken bij de NVWA is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Betreft het een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd en heb je (nog) geen vast dienstverband als rijksambtenaar, dan start je (in beginsel), ter beoordeling van je geschiktheid, met een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd. Geef duidelijk in je curriculum vitae aan dat je aan de gevraagde opleidingseisen voldoet. De selectiecommissie kan referenties inwinnen, maar zal dit altijd vooraf met jou afstemmen. Een online screening via bijvoorbeeld zoekmachines of sociale media, kan onderdeel zijn van het selectieproces. Een competentietest en/of een assessment kunnen deel uitmaken van de selectieprocedure. Een uitgebreide screening A of B door de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD), kan een vereiste zijn voor een aantal functies bij de NVWA (o.a. bij de IOD). Na sluitingsdatum zal de vacaturetekst en de gegevens van de vacaturehouder online niet meer zichtbaar zijn. Om te voorkomen dat je deze moet opvragen, verzoeken wij je de vacaturetekst te downloaden en te bewaren.
Technisch onderzoeker Laboratorium
Nederlandse Voedsel-en Warenautoriteit (NVWA), Zwijndrecht, Flanders, be
Functie­omschrijving Wil jij ervoor zorgen dat consumenten in Nederland veilig gebruik kunnen maken van elektrotechnische producten? Lijkt het je leuk om proeven met consumentenproducten te doen om te achterhalen of deze aan de wettelijke veiligheidseisen voldoen? Heb je bovendien een elektrotechnische opleiding en ben je goed met computersystemen? Dan is de functie van Technisch Onderzoeker Laboratorium bij de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) echt iets voor jou. Als Technisch Onderzoeker Laboratorium kom je te werken bij de directie Handhaven, in het Laboratorium Productveiligheid fysisch-mechanisch en elektrotechnisch (FME) onderzoek in Zwijndrecht. Het team FME bestaat uit 16 collega’s. Samen zorgen jullie ervoor dat we in Nederland veilig gebruik kunnen maken van consumentenproducten. Dit doen jullie door de afdeling Inspectie te ondersteunen met onderzoeksresultaten. Wat ga je doen? Als Technisch onderzoeker Laboratorium heb je een baan met maatschappelijke relevantie. Je onderzoekt elektrotechnische consumentenproducten om de veiligheid van de consument te waarborgen. Samen met ongeveer vijf directe collega’s voer je alle productonderzoeken uit, die naar aanleiding van consumentenklachten of inspecties door de inspecteurs bij ons ingediend worden. Zodra het betreffende product door Inspectie is afgeleverd in het laboratorium, start jij jouw onderzoek. Je doet testen op de producten en verricht analyses aan de hand van opgestelde onderzoeksmethodes om te achterhalen of het product aan de wettelijke veiligheidseisen voldoet en/of de klachten van consumenten over het product terecht zijn. Je hebt een afwisselende baan, waarin geen dag hetzelfde is. De ene dag onderzoek je of een hoverboard uit elkaar kan knallen, de volgende dag test je of een waterkoker in brand kan vliegen of onderzoek je kinderspeelgoed waar batterijen in zitten op veiligheid. Je demonteert producten, doet hoogspanningsbeproevingen en bekijkt of de juiste materialen gebruikt zijn. Elk apparaat dat je openmaakt is anders. Bij elk onderzoek dat je doet richt je je op de veiligheidseisen. Je kijkt of het product voor de consument veilig te gebruiken is. Naast het doen van onderzoek naar de veiligheid van elektrotechnische consumentenproducten, ben je betrokken bij de controles van meetinstrumenten die Inspecteurs gebruiken tijdens hun Inspecties. Je kalibreert hiervoor bijvoorbeeld thermometers en luxmeters. Als Technisch onderzoeker Laboratorium heb je een verantwoordelijke functie. Je verricht zelfstandig onderzoek en beoordeelt je eigen resultaten. Je maakt rapportages in het daarvoor te gebruiken format en laat jouw werk controleren door een Senior collega. Je documenteert jouw werk nauwkeurig in het databeheersysteem. Jouw onderzoeksresultaten kunnen uiteindelijk gebruikt worden in een rechtszaak, daarvoor is een goede verslaglegging van groot belang. Functie-eisen Je vindt het leuk om expert te worden op je vakgebied en staat open om aanvullende opleidingen en/of cursussen te volgen. Je werkt nauwkeurig en efficiënt. Je vindt het fijn om volgens procedures te werken. Daarnaast ben je in staat om je eigen werk te documenteren en begrijp je het belang van goede verslaglegging. Je bent nieuwsgierig en onderzoekend ingesteld. Je vindt het leuk om met techniek bezig te zijn en bent gedreven om technische problemen te achterhalen. Je vindt het leuk om zaken tot op de bodem uit te zoeken, maar weet ook grenzen hierin te stellen. Daarnaast zien wij het volgende: Een afgeronde elektrotechnische MBO/MTS of HBO/HTS opleiding. Kennis van of affiniteit met elektrotechnische producten en gerelateerde wetgeving. Ervaring met dataverwerking en computersystemen, zoals Excel, Access en Word. Goede kennis van de Nederlandse- en Engelse taal in woord en geschrift. Een aantal jaren relevante werkervaring of relevante stage-ervaring is een pré. Affiniteit met programmeren is een pré. Competenties Plannen-en-organiseren Accuraat-werken Analyseren Resultaatgerichtheid Zelfontwikkeling Arbeids­voorwaarden Salaris­niveau schaal 6 Maand­salaris Min €2.224 – Max. €2.891 (bruto) Dienst­verband Arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd Minimaal aantal uren per week 32 Maximaal aantal uren per week 36 Overige arbeids­voorwaarden Waar kom je te werken? De NVWA is een betrokken, sociale werkgever die actief is in een groot en maatschappelijk speelveld. Ons werk als toezichthouder staat in het centrum van de belangstelling. Media, politiek, bedrijfsleven en de Nederlandse burgers volgen ons werk kritisch. Bij de NVWA doe je werk met maatschappelijk belang, jouw werk heeft impact op de veiligheid van voedsel, producten, de gezondheid van planten en dieren en het dierenwelzijn in Nederland. Wat bieden wij jou? Een inwerkprogramma dat past bij jouw functie. Ruime opleidings- en/of coaching mogelijkheden voor jouw verdere professionele ontwikkeling. Waar de functie het toelaat bieden we jou de ruimte om tijd- en plaats onafhankelijk te werken. Er heest een prettige werksfeer binnen de verschillende locaties en het hoofdkantoor is gevestigd op loopafstand van het Centraal Station in Utrecht. Regelmatig leuke activiteiten met je collega’s, zoals onze (inmiddels legendarische) pub-quiz! Naast het salaris ontvang je een Individueel Keuzebudget (IKB). Het IKB bestaat uit geld (16,37% van je bruto jaarsalaris) en tijd. Met het IKB maak jij de keuzes die bij jou passen en kun je een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een deel van je maandinkomen te laten uitbetalen wanneer jij dat wenst. Ook kun je dit budget omzetten in verlof en andersom of besteden aan fiscaal vriendelijke doelen. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer verschillende studiefaciliteiten, bedrijfsfitness, volledige vergoeding van je OV-reiskosten woon-werkverkeer en gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof.
Onderzoeker Vruchtgroenteteelt
Proefcentrum Hoogstraten vzw, Hoogstraten, Vlaams Gewest, be
Omschrijving van de vacature Proefcentrum Hoogstraten vzw voert als erkend praktijkcentrum toegepast wetenschappelijk en demonstratief onderzoek uit en is één van de toonaangevende onderzoekscentra in Europa. Binnen de afdeling Onderzoek Vruchtgroenten zoeken we ter versterking van ons onderzoeksteam een voltijds Onderzoeker Vruchtgroenteteelt. Je voert praktijkgericht onderzoek in de teelten van tomaat en paprika in het kader van jaarlijkse onderzoekprogramma’s en projectonderzoek. Nieuwe rassen, bestrijding van ziekten en plagen (IPM), verbetering teelttechniek, innovaties in systemen en automatisatie, duurzaam watergebruik en bemesting, energie,... zijn enkele belangrijke onderzoeksthema’s binnen ons onderzoek. Je bent hierbij verantwoordelijk voor één of meerdere onderzoeksprojecten. Je overlegt met de coördinator en het team en rapporteert aan de coördinator.Een greep uit het takenpakket: Je maakt onderzoeksprogramma’s op in overleg met het onderzoeksteam, en stemt dit af met telersInitiëren, uitwerken, uitvoeren en coördineren van proevenJe voert metingen en registraties uitJe verwerkt datasets en vertaalt deze naar praktijkgerichte conclusiesJe coördineert en voert projectmatig onderzoek uit in nationale en internationale contextJe schrijft nieuwe onderzoeksprojectenJe rapporteert onderzoeksresultatenOpstellen van publicaties (jaarverslag, artikels, nieuwsbrief)Deelname aan seminaries en studiedagen in nationale en internationale contextPresenteren van resultaten aan telers, stuurgroepen, onderzoekers,… Gewenst profiel Je beschikt over een masterdiploma, bij voorkeur Bio-(ingenieurs)wetenschappenAffiniteit met en kennis van plantaardige productieErvaring in projectmatig werk en projectcoördinatie is een meerwaardeJe kan zowel mondeling als schriftelijk vlot uitdrukkenAnalytisch, kritisch, accuraat en praktijkgerichtJe bent ondernemend en oplossingsgerichtJe bent teamgericht en je kan autonoom werkenJe hebt een vlotte kennis van Nederlands en EngelsJe beschikt over een fytolicentie P3 of bereid deze te halen Ons aanbod Een contract van onbepaalde duurCompetitief loon en extra legale voordelenEen gevarieerde en praktijkgerichte onderzoeksfunctie in een dynamisch onderzoeksteamKennis en expertise door samenwerking met ervaren onderzoekers en nauwe samenwerking met de sectorVia deze functie lig je mee aan de basis van de innovatie en ontwikkeling van de tuinbouw
Stage - Operations (Process Engineering)
Lonza, Bornem, Flanders
Lonza levert geïntegreerde oplossingen en producten aan de farma- en gezondheidsindustrie. Wereldwijd telt de organisatie meer dan 100 locaties en 15.000 medewerkers. Via wetenschap en technologie richt Lonza zich op het creëren en bevorderen van een gezonde leefomgeving en levensstijl, het voorkomen van ziekten door middel van preventieve gezondheidszorg en het verbeteren van de gezondheid van patiënten via innovatieve medicijnen voor de behandeling of genezing van ernstige aandoeningen.In Bornem ontwerpen, ontwikkelen en produceren we harde gelatinecapsules voor de biofarmaceutische en consumentengezondheids- en voedingsindustrie. Onze unieke combinatie van wetenschap, engineering en capsule-expertise stelt onze klanten in staat de biologische beschikbaarheid, levering en algehele prestaties van hun biofarmaceutische en consumentenproducten voor gezondheid en voeding te optimaliseren. We verkopen ook vul- en afdichtmachines en bieden technische diensten aan onze wereldwijde klanten. De site in Bornem is tevens het technologisch R&D-centrum voor de Lonza capsulehandel wereldwijd.Momenteel zijn we op zoek naar een student (stagiair) binnen ons Operations (Process Engineering) departement. De duur en timing van deze stage is flexibel afhankelijk van het uurrooster van de kandidaat.VerantwoordelijkhedenIn overleg en samenwerking met het HCM Process & Continuous Improvement Team werk je één van onderstaande projecten uit:Optimalisatie Leaker rate Licaps Onderzoeksdomein: Procestechnologie en -optimalisatie.Projectomschrijving: Capsules vormen een belangrijke hulpstof in de farmaceutische en verzorgingsindustrie. Ze vormen het transportmiddel voor het actieve ingrediënt zodat deze op de juiste plaats in het lichaam vrijgegeven wordt. Licaps capsules zijn gevuld met een vloeistof. Tijdens het verdere verwerkingsproces van de met vloeistof gevulde capsules is het belangrijk dat de afgevulde vloeistof niet naar buiten kan migreren. In grote mate is dit lekgedrag afhankelijk van dimensionele aspecten van de capsule. In het kader van verdere optimalisatie van het productieproces wordt gezocht naar alle factoren die een invloed zouden kunnen hebben op dit lekgedrag. Het project zal zich hier dan ook op toespitsen d.m.v. testen en experimenten om vervolgens het productieproces te optimaliseren.Projectdoelstelling: Een overzicht van parameters bepalen die de leaker rate beïnvloeden en voorstellen om deze te optimaliseren.Beperken van verliezen op de machine door onderzoek naar de oorzaken van ongesneden capsulesOnderzoeksdomein:Procestechnologie en -optimalisatie.Projectomschrijving:Op een productiemachine zijn er verschillende oorzaken van verliezen. Tijdens het productieproces worden de capsule delen gesneden tot de correcte lengte. Het doel van de stage is om verder inzicht te krijgen in de factoren die dit snijproces beïnvloeden.Projectdoelstelling:Een overzicht van parameters bepalen die de het aantal ongesneden capsules beïnvloeden en voorstellen om deze te optimaliseren.Optimalisatie van het dikteprofiel van de capsule (in een bepaalde size)Onderzoeksdomein: Procestechnologie en -optimalisatie.Projectomschrijving:Het dikteprofiel van een capsules bepaalt in grote mate hoe de capsules zich verder zal gedragen bv. naar verwerking toe bij de klant. Om dit process verder te verbeteren is het de bedoeling om voor een specifiek type capsule een aantal testen op te zetten die het mogelijk maken om alle effecten die wijzigingen in het dikteprofiel veroorzaken in kaart te brengen. Dit met continu oog voor kwaliteit en productiviteit.Projectdoelstelling:Opmaken van een optimaal dikteprofiel rekening houdend met alle dimensionele en kwaliteitsgerelateerde aspecten van de capsule.ProfielMaster industriële wetenschappen of ingenieurswetenschappenLeergierig en teamplayerTechnische geestBen je op zoek naar een uitdaging? Dan is Lonza de plek voor jou! Ervaar het professionele leven en verbreed je horizon met praktische ervaring bij een wereldwijde life sciences-organisatie. Bovendien heb je de mogelijkheid om bij te dragen aan de toekomstige ontwikkelingen van het bedrijf.We bieden een uitstekende werkomgeving aan waar je je vaardigheden en kennis kan ontwikkelen, en de mogelijkheid om te werken in een team van experts. We moedigen onze studenten aan zichzelf uit te dagen en bieden een omgeving aan die creativiteit en succes bevordert.
Kwaliteitsverantwoordelijke
Four Life Sciences, Willebroek, Flanders, be
OmschrijvingKwaliteitsverantwoordelijkeWat ga je doen?Als kwaliteitsverantwoordelijke voer je onderzoek uit naar productoptimalisaties. Je voert gerichte controles uit en werkt samen met de interne medewerkers.Je bent het technische aanspreekpunt binnen de onderneming op vlak van productietechnieken. Door je proactieve opvolging voorkom je niet-conformiteit. Ten slotte vervul je de administratie i.v.m. het QMS en ERP/productie softwaresysteem.Wat wordt jou geboden?•    Je komt terecht in een aangenaam en stabiel bedrijf•    Je krijgt een autonome en uitdagende functie•    Je kan rekenen op een mooi salarispakket, aangevuld met extralegale voordelen•    Toffe collega'sWat wordt er van jou verwacht?•    Je hebt een goed organisatievermogen en bent analytisch•    Je bent in het bezit van een bachelor•    Je werkt graag autonoom met ondersteuning van collega's•    Eerdere ervaring als kwaliteitsverantwoordelijkeWaar ga je werken?Dit bedrijf is een solide, familiale KMO. De firma biedt een gevarieerde job inhoud en wordt gekenmerkt door zijn hoge anciënniteit.Meer informatie of direct solliciteren?Voor meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden kun je contact met ons opnemen via +32 (0) 38 08 29 40. Ben je zelf (momenteel) niet geïnteresseerd maar ken je dé persoon voor deze vacature? Share de vacature en uiteraard zullen wij jou op een gepaste manier hiervoor belonen.FOUR life sciences | the recruitment scientistsLocatieRegio WillebroekContactgegevensDylan BeckersT: +32 (0) 38 08 29 40E: dylan.beckers@fourlifesciences.com 
Data Scientist, B2B Demand Generation
DataCamp Belgium, Leuven, Flanders, be
the role As a fast-growing startup, data-driven marketing is key to our success. Our B2B Demand Generation Team is looking for a Data Scientist to help us design and develop intelligent capabilities to improve marketing campaign performance. This position would report to the VP of Demand Generation and will work closely with data scientists across DataCamp. What you’ll do: You will be responsible for everything related to the researching, tracking, and reporting of our B2B demand generation funnel.  Work with engineering and sales/marketing operations to ensure our B2B demand generation data is precisely specified, understood and consistent. Continuously monitor, report and optimize user acquisition and ad engagement by tracking key metrics. Collaboratively design and build B2B marketing campaign features, such as marketing collateral recommendations, to improve efficacy and effectiveness, leveraging your expertise in data science. Perform, analyze, and communicate A/B tests focused on acquisition, engagement and efficacy. Work closely with marketers, marketing operators, and product marketing managers to deliver value Our ideal candidate: Holds a Bachelors or Masters in quantitative field Has 3+ years experience as a data scientist, of which 1+ years in a B2B SaaS company Has 2+ years of domain knowledge working with sales and marketing data from social media strategies, digital marketing campaigns, paid performance marketing, and tools such as Salesforce and Marketo.  Is highly skilled in R and/or Python + SQL.  Demonstrable skills in creative problem solving with strong attention to detail. Experience in Machine Learning is a plus. What's in it for you: A competitive salary and stock options. Learning and development. We encourage continued education through a personal development budget and external training. Flexible hours. International company retreats (when the world opens up!). Work with a great team (everyone says this, but we’re serious—we’re pretty great). DataCamp is an equal opportunity employer. We’re making Data Science accessible worldwide and are committed to building a global team that represents a variety of backgrounds, perspectives, and skills as well as creating an inclusive environment for all employees.
Gedistribueerde en Veilige Software (DistriNet), Technologiecampussen Gent en Aalst
KU Leuven, Ghent, Flanders, be
De positie van doctor-assistent is vacant binnen de onderzoeksgroep DistriNet van het departement Computerwetenschappen, onderdeel van de groep Wetenschap en Technologie van de KU Leuven, meer specifiek op de onderzoekshub gelegen in Gent (België). Het onderzoek van DistriNet situeert zich in de domeinen van cyberbeveiliging en privacy van complexe software systemen. Voorbeelden zijn Internet-of-Things ecosystemen, cyberfysische systemen en kritische infrastructuur. Het onderzoekslab focust op methodologieën, strategieën en technologieën voor de ontwikkeling en het onderhoud van software systemen met complexe uitdagingen op vlak van beveiliging en privacy. De onderzoekshub is dan ook sterk technologiegericht met oog op valorisatie en samenwerking met industriële stakeholders.De ideale kandidaat:Is in het bezit van een Ph.D. op het gebied van Computerwetenschappen of in een gelijkwaardige discipline.Heeft kennis en ervaring op de relevante gebieden zoals beschreven, d.w.z., softwareontwerp en -ontwikkeling, anonimiseringstechnieken, ...Is bereid om les te geven in onze academische bachelor- en masteropleiding.Is zelfgemotiveerd, gepassioneerd en heeft goede interpersoonlijke vaardigheden.Is bereid om interdisciplinair te werken.Heeft ervaring met het schrijven van projectaanvragen voor het verkrijgen van competitieve financiering.DistriNet@Gent zoekt een doctor-assistent met een gevarieerde onderzoeks- en onderwijsopdracht.  Het onderzoek moet gericht zijn op technologieën en methodologieën om complexe privacy-vriendelijke sofware systemen te ontwerpen en te realiseren. De geselecteerde kandidaat zal het lopende onderzoek op dit gebied ondersteunen en verder uitbreiden via het schrijven van competitieve onderzoeksvoorstellen.  Kandidaten met ervaring op de volgende gebieden worden sterk aangemoedigd om te solliciteren:methodologieën voor het ontwerp en de ontwikkeling van privacy vriendelijke gedistribueerde systemen en platformentechnologieën voor het anonimiseren en delen van gevoelige dataDe onderwijstaken omvatten het begeleiden van bacheolor- , master- en doctoraatsstudenten en het geven van cursussen m.b.t. informatie- en communicatietechnologie.
Jobstudent voor Expeditie Moendoes
IDLab, Antwerp, Flanders, be
Ben je klaar om mee te bouwen aan de toekomst? De IDLab-onderzoeksgroep zoekt een jobstudent voor de periode juli of augustus om expeditie Moendoes een nieuw leven in te blazen. De IDLab-onderzoeksgroep van imec en de Universiteit Antwerpen voert fundamenteel en toegepast onderzoek uit naar internettechnologieën en data science. Eenvoudig gezegd: we helpen bij het ontwerpen van het 5G-netwerk van de toekomst en het bouwen van nieuwe artificial intelligence-oplossingen. We hebben een uniek internationaal team, dat een drijvende kracht is achter innovatie. Om het team te ondersteunen, zijn we op zoek naar een jobstudent die ons kan helpen om het nieuwe digitale spel expeditie Moendoes te finaliseren in samenwerking met de Jonge Academie. Expeditie Moendoes is een spannend spel, bedoeld voor kinderen van 10 tot 14 jaar, die als jonge wetenschappers een nieuwe planeet ontdekken met intelligente bewoners. Het boeiende en leerrijke aan dit spel is dat het wetenschap in al haar facetten bekijkt, met inzichten in fysica, klimaat, taal, geschiedenis, kunst, sociale wetenschappen, enzovoort. De bedoeling is dat dit spel officieel gelanceerd zou worden in Vlaanderen op de dag van de Wetenschap 2021. Wil jij je engageren om onze jeugd geïntrigeerd te laten raken door wetenschap en kunst, en wil jij je technische skills verder ontwikkelen bij IDLab? Zoek niet verder! FunctieomschrijvingHet spel Expeditie Moendoes werd onlangs gedigitaliseerd en is nu in een finaal stadium. Er zitten nog bugs in, de code moet opgewaardeerd worden en er zijn nog leuke features die toegevoegd kunnen worden. Tijdens de eerste periode als jobstudent, zal je je door de broncode (in node JS) wroeten om de ins en outs van het spel te begrijpen. Daarnaast wordt er verwacht dat je de gevonden bugs tracht op te lossen en het spel wapent voor de toekomst en voor lancering. Er zijn ook nog een aantal features, te bespreken met de Jonge Academie, die mogelijks uitgevoerd kunnen worden, zoals bijvoorbeeld het toevoegen van hints voor leerkrachten en/of het aanbieden van een Engelstalige versie. Uiteraard ben je zeer welkom om zelf voorstellen te suggereren. Op het einde van je periode als jobstudent, zou het spel klaar moeten zijn voor officiële lancering. Je hebt een bachelor- of masterdiploma in informatica, computerwetenschappen of elektromechanica of gelijkwaardig door ervaring of zelfstudie.Je bent goed georganiseerd en in staat om zelfstandig taken te plannen en uit te voeren.Je bent een teamspeler en hebt uitstekende communicatieve vaardigheden in het Engels.Je bent heel gedreven en wenst zo’n project met maatschappelijke impact tot een goed einde te brengen.AanbodJe komt terecht in een internationale, innovatieve en academische omgeving.Je kan tot x dagen thuiswerken.Je hebt glijdende werkuren.We bieden een mooie verloning.Voor meer informatie ivm expeditie Moendoes, mag je Kris Myny, lid van de Jonge Academie, contacteren (kris.myny@imec.be).