We gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren, verkeer te analyseren en relevante advertenties weer te geven.
Details Aanvaarden
Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "Tuinman in "

Ontvang statistische informatie per mail
Helaas zijn er geen statistieken voor dit verzoek. Probeer uw positie of regio te veranderen.

Aanbevolen vacatures

Tuinman
Absolute Jobs, Nazareth
jobomschrijving Ben je op zoek naar een job in de natuur? Ervaring hebben als tuinarbeider is geen noodzaak, maar hét belangrijkste is dat je een passie hebt voor alles wat te maken heeft met 'werken in de tuin'!Tuinbedrijf regio Nazareth zoekt een tuinman om hun team te vervoegen :Je hebt interesse in de algemene aanleg van tuinen, grasperken en verhardingenDit zowel voor particuliere tuinen als bedrijfsterreinenJe hebt zin om elke dag buiten te werkenInteresse, vragen of je wil solliciteren? Stuur je CV door naar [email protected] of bel 055303318 en vraag naar Amber.  jouw profiel Tuinbedrijf regio Nazareth zoekt een nieuwe medewerker:Ervaring is geen vereiste, maar is wel mooi meegenomen!Rijbewijs B noodzakelijk "Een fysieke job geeft mij voldoening, ik scheer de hagen in mijn eigen tuin of van familie/vrienden en ben nieuwsgierig naar andere skills in tuinonderhoud!"= You're the one! (heb je reeds professionele werkervaring als tuinman, solliciteer dan zeker ook)   ons aanbod Tuinbedrijf regio Nazareth zoekt een tuinman :Opleiding in de buitenlucht of de kans om je expertise in een volwaardig team te gebruiken. Diverse projecten komen jouw kant uit, aanleg, onderhoud of zelfs daktuinen! Kans om bij te lerenVerloning : starten €13.50, bespreekbaar naargelang je ervaringDoorgroeimogelijkhedenDagwerk: starten 06.00-07.00 uur Familiale werksfeer!Interesse, vragen of je wil solliciteren?Stuur je CV door naar [email protected] of bel 055303318 en vraag naar Amber. 
Medewerker tuinonderhoud
Absolute Jobs, Nazareth
jobomschrijving Ben je op zoek naar een job in de natuur? Ervaring hebben als tuinarbeider is geen noodzaak, maar hét belangrijkste is dat je een passie hebt voor alles wat te maken heeft met 'werken in de tuin'!Tuinbedrijf regio Nazareth zoekt een tuinmedewerker:Gras maaien met kleine maaiers of grote professionele zitmaaier.Scheren van alle soorten hagen en struikenStartuur: tussen 06-07 uur Verloning: € 13.50 , bespreekbaar Reinigen van opritten en terrassen met het professionele Terrazza reinigingssysteem (mos, groenaanslag, onkruid)Interesse, vragen of je wil solliciteren? Stuur je CV door naar [email protected] jouw profiel Tuinbedrijf regio Nazareth zoekt een tuinmedewerker:Ervaring is geen vereiste, maar is altijd wel mooi meegenomen!Rijbewijs B is noodzakelijk "Fysiek ben ik 100% in orde, heb reeds privé-ervaring opgedaan in mijn eigen tuin of in die familie/vrienden en wil alles leren over tuinonderhoud en aanleg?"= You're the one! (heb je reeds échte werkervaring als tuinman, twijfel dan ook zeker niet!  ons aanbod Tuinbedrijf regio Nazareth zoekt een tuinmedewerker:Naargelang je kwaliteiten of wensen, word je ingezet om opgeleid te worden in ofwel de aanleg, onderhoud of de daktuinenKans om veel bij te lerenCorrecte verloningDoorgroeimogelijkhedenDagwerkFamiliale werksfeer!Interesse, vragen of je wil solliciteren? Stuur je CV door naar [email protected]
Flexijob klusser en tuinman
MEZZO, Paal
Voor ons hotel & businesscenter in Paal (Beringen) zoeken we nog een flexi job klusser. Ben jij van alle markten thuis en heb je daarbovenop een stevige technische kennis? Dan zal waarschijnlijk klussen iets voor jou zijn. Jouw taken:je komt terecht in een hotel en zakelijke omgevingje doet onderhouds- en herstellingswerken aan het gebouw en de infrastructuurje hebt beperkte kennis van tuinonderhoudeen basiskennis elektriciteit is een plusbeperkte loodgieter knowhow is mooi meegenomenje voert vooral kleine herstellingen uit op een zelfstandige manierje kan probleemloos verlichting vervangenje kan gevraagd worden voor andere werken zoals bijvoorbeeld verhuisactiviteitenje werkt steeds op een veilige manierAanbodJouw kennis en expertise zijn van grote waarde en worden goed benut. Je bent gemiddeld een dag per week inzetbaar, meer kan ook in gemeenschappelijk overleg. Loon wordt in overleg bepaald op basis van kwaliteiten. Je komt in aanmerking voor het flexi-job statuutVaardigheden en persoonlijke kenmerken:je hebt ervaring als “handige harry”je bent iemand die graag fysiek werk uitvoertje bent leergierig en flexibelje beschikt over een rijbewijs B en eigen vervoerje voldoet aan de flexi job voorwaardebUurrooster:Je werkt volle dagen. Gemiddeld 1 dag / week. Dag(en) dat je werkt in overleg bespreekbaar.
Tuinman (m/v)
Tempo-Team, Oekene
BedrijfsprofielOnze klant is een veelzijdig tuinbedrijf die zich specialiseert in architectuur, aanleg én onderhoud.Het bedrijf bestaat ondertussen 30 jaar waardoor ze een uitgebreide kennis hebben.JobomschrijvingProfielbeschrijving:Aantal uren/week: 38Aantal dagen/week: 5Jouw aanbodJe zal helpen met het aanleggen en onderhouden van tuinen.Voor het onderhoud betreft dit: gras afrijden, onkruid wieden, hagen scheren, bomen snoeien,...Daarnaast help je ook met de aanleg van tuinen en sta je in voor het plaatsen van afsluitingen, beplantingen, vijvers, verhardingen, plantenbakken,...Wat bieden wij?Kans op vast werk na interimperiode.Loon is bespreekbaar volgens studie en capaciteiten.Je werkt steeds op verplaatsing en hebt een afwisselende job.
Tuinman
Go4Jobs, Destelbergen
Wat wij van jou verwachten Jouw takenVoor onze klant zijn wij op zoek naar een ervaren tuinman.Jouw takenpakket bestaat uit:snoeiwerktuinonderhoudaanleg terrassen en zwemvijvers...VaardighedenAl ervaring als tuinman (bij voorkeur met aanleg en snoeiwerk)Goede kennis Nederlands UurstelselWat jij mag verwachten Plaats tewerkstellingDestelbergen Algemene infoOnze klant biedt jou:Verloning volgens baremaWerkuren van 8u-17u
Flexijob Klusjes- en tuinman
Keurslager Didier en Barbara, Antwerpen
Voor onze slagerij in Deurne (Generaal Slingeneyerlaan) zijn we nog op zoek naar een flexi job klusjes- en tuinman.Een afwisselende en leuke bijverdienste (voor gepensioneerde of andere flexijobbers). Jouw taken:onderhoud van de tuin (snoeien, gras afrijden..)binnenwerk: onderhoud, schilderen, kleine electro werken, timmerwerkmagazijn op orde houden…Vaardigheden en persoonlijke kenmerken:je bent een handige Harry en van verschillende markten thuisje kunt zelfstandig werkenje bent stipt en betrouwbaarje voldoet aan de flexijob voorwaardenUurrooster:Meerdere dagen en uren mogelijk. In functie van jouw beschikbaarheid spreken we af wanneer je werkt.