We gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren, verkeer te analyseren en relevante advertenties weer te geven.
Details Aanvaarden
Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "diëtist in "

Ontvang statistische informatie per mail

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "diëtist in "

1 200 € Gemiddeld maandsalaris

Niveau van het gemiddelde loon tijdens de laatste 12 maanden: "diëtist in "

Valuta: EUR USD Jaar: 2021
Op de staafdiagram is de verandering van het gimiddelde loon van het beroep diëtist in getoond.

Indeling van de "diëtist" vacatures in de regionen

Valuta: EUR
Volgens het diagraam zijn er in het grootste aantal vakatures van de beroep diëtist in geopend. Op de tweede plaats staat {regionPName2} en op de derde {regionPName3}.

Top van de gelijkaardige vacatures volgens niveau van het loon in

Valuta: EUR
Onder de gelijkaardige beroepen in met het meest hoge loon is Medisch vertegenwoordiger. Volgens de gegevens van onze site het niveau van het loon bedraagt 2275 eur. Op de tweede plaats staat Podoloog met het loon van 2000 eur en op de derde plaats staat Arts met het loon van 1671 eur.

Aanbevolen vacatures

Verkoper in gezondheids- en welzijnsector, regio Genk
Tempo-Team, genk, Limburg
Bedrijfsprofiel Het bedrijf, actief in parapharmacie, heeft een zeer ruim aanbod aan een scherpe prijs. Zij voorzien hun klanten steeds van professioneel advies door de best opgeleide werknemers. Jobomschrijving Voor een parapharmacie te Genk zijn we op zoek naar verkopers gespecialiseerd in de gezondheids- en welzijnsector. Jouw takenpakket:- Je onthaalt de klanten en gaat de behoeften van de klant na;- Je geeft de klant gepersonaliseerd advies;- Je bent geïnteresseerd in het productenaanbod en verdiept je daar in;- Je bedient de kassa en vult de goederen aan in de rekken. Jouw aanbod - Je hebt een opleiding schoonheidsspecialist, diëtist, naturopaat, assistant-apotheker, aromatherapeut of iets gelijkaardigs genoten.- Je werkt drie zaterdagen per maand.- Je bent onmiddellijk beschikbaar.- Je bent klantvriendelijk. Wat bieden wij? Je begint met een deeltijdse contract van 30u/week. In de toekomst is er de mogelijkheid tot 38u/week.Je komt terecht in een snelgroeiend bedrijf.