Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "productie Manager in "

Ontvang statistische informatie per mail

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "productie Manager in "

600 € Gemiddeld maandsalaris

Niveau van het gemiddelde loon tijdens de laatste 12 maanden: "productie Manager in "

Valuta: EUR USD Jaar: 2021
Op de staafdiagram is de verandering van het gimiddelde loon van het beroep productie Manager in getoond.

Indeling van de "productie Manager" vacatures in de regionen

Valuta: EUR
Volgens het diagraam zijn er in het grootste aantal vakatures van de beroep productie Manager in geopend. Op de tweede plaats staat {regionPName2} en op de derde {regionPName3}.

Top van de gelijkaardige vacatures volgens niveau van het loon in

Valuta: EUR
Onder de gelijkaardige beroepen in met het meest hoge loon is Machinist. Volgens de gegevens van onze site het niveau van het loon bedraagt 1800 eur. Op de tweede plaats staat Productiemedewerker met het loon van 400 eur en op de derde plaats staat Elektrische monteur met het loon van 320 eur.

Aanbevolen vacatures

Key Account Manager | Koper & Aluminium at SAM Recruitment
SAM Recruitment, Antwerp, Antwerpen
Key Account Manager | Koper & Aluminium Wat ga je doen als Key Account Manager | Koper & Aluminium ?Als Key Account Manager | Koper & Aluminium krijg jij een bestaande klantenportefeuille, jij biedt de klant oplossingen op maat in o.a. energietransport oplossingen en specifieke mechanische toepassingen. De Accounts waarover jij verantwoordelijk wordt liggen gespreid over heel Europa. Deze Accounts behandel jij voornamelijk intern zodat jij gemakkelijk kan schakelen met de productie, engineering en R&D wat tevens allemaal in-house gebeurt.Wat wordt jou geboden?* Een marktconform salaris* Wagen + tankkaart* Maaltijdcheques* 20 dagen verlof + 14 extra verlofdagen* Tools: GSM, laptop, ...* Verzekeringspakket* BonussenWat wordt er van jou verwacht?* Bach. Technische richting* 5 jaar ervaring in een B2B omgeving* Ervaring in Projectmanagement* Talen: NL & EN | FR & DU zijn een grote PréWaar ga je werken?Deze organisatie is aantrekkelijk, enerverend, stabiel groeiend en dat op internationaal niveau. In deze positie heb je de vrijheid een eigen marktplan te ontwikkelen en de nodige acties te ondernemen om de begrotingsdoelen te bereiken. Daarnaast kom je terecht in een flexibele werkomgeving.Meer informatie of direct solliciteren?Klik op de knop "solliciteer op deze vacature" om direct te solliciteren.Voor meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden kun je contact met mij opnemen sharon.zwiers@samrecruitment.be via +32 (0)3 80 82 945. Ben je zelf (momenteel) niet geïnteresseerd maar ken je dé persoon voor deze vacature? Share de vacature en uiteraard zullen wij jou op een gepaste manier hiervoor belonen.| SAM recruitment | Sales & Marketing |ContactpersoonSharon ZwiersSpecialized in Sales Engineering ProfessionalsManaging Consultantsharon.zwiers@samrecruitment.be32 (0)3 80 82 945RegioAntwerpen理想的求职者 福利待遇
stage office manager
De Machine bvba, Antwerpen
Omdat De Machine een kleine onderneming in volle groei is zal je op elk departement van nut kunnen zijn. Je zal ondersteunend werken en rechtstreeks communiceren met de verantwoordelijke per departement. Je krijgt de mogelijkheid om verbeteringen in het systeem aan te brengen. Daarnaast zal er ook de mogelijkheid zijn om zelf in het kantoor fysieke verbeteringen aan te brengen (begeleiding aankoop zonnewerking / bureaumateriaal / airco / ...). De verantwoordelijkheden die je opneemt worden in overleg met de zaakvoerders op voorhand afgesproken. Je hebt dus inspraak in jouw takenpakket.   Backoffice: HR / boekhouding / opvolging aankopen / verbetering kantoor / dagelijkse taken zoals lunch, kuisdienst, etc. opvolgen. Sales (mits interesse): updaten saleslijsten / salesmogelijkheden bekijken / ... Productie: bijstaan van de producer tijdens productie van videoprojecten / begeleiden van vergaderingen met klant.   Uren: 09h30 tot 18h00 Vervoer: liefst woonachtig in Antwerpen zodat je met de fiets of te voet kan komen. Searched Profile Als stagair Office Management bij een kleine onderneming kan je langs de ene kant taakgebonden werken maar ben je niet vies van functieoverschrijdende taken. We zoeken iemand die zin heeft om De Machine als een totaalproject te zien. Iemand die een systeem wil verbeteren, iemand die graag suggesties geeft en initiatief neemt.   Net omdat we allen taakoverschrijdende functies hebben is het wel belangrijk om in team te kunnen werken en zelf ook te luisteren naar ieders suggesties. De Machine is een creatief bedrijf dat ruimte maakt en respect heeft voor vrije tijd en plezier.   We offer Een stageplaats waar je in de eerste plaats tijd krijgt om zelf te onderzoeken en te leren. Een werkplek waar ieder verantwoordelijk genoeg geacht wordt om op tijd te komen / zelf op te ruimen / ... zonder dat iemand moet bemoederen. Een kantoor dat net in gebruik is genomen met veel licht en lucht maar dat nog niet volledig getweaked is.   Elke dag boterhammen met hopen charcutterie. Sporadisch vrijdagavondpintje. Sporadische smoothie, of als je niet te lui bent: materiaal om zelf smoothies te maken. Leuke werkuren: 09h30 tot 18h00. Geen financiële vergoeding voorzien. Stage vanaf april tem juli. Mogelijk alleen juni en juli.
Teamleider productie– Vast Contract
Manpower BE, Waregem, BE
Client Description:Teamleider productie– Vast Contract Manpower Professional is de werving- en selectiedivisie van Manpower. Wij kijken samen met ambitieuze starters en ervaren professionals uit naar een nieuwe stap of wending in hun carrière. Met een absolute focus op onze kandidaat bieden we de boeiendste jobs aan met bij opstart een vast contract. Voor een sterk groeiende speler in de regio van Waregem actief in de voedingsindustrie zijn wij op zoek naar een Teamleider Productie.Job Description:Als Teamleider Productie sta je rechtstreeks in contact met de Plant Manager en de 4 lijnverantwoordelijken.Taken:- Je bent verantwoordelijke voor het opmaken van de personeelsplanning.- Aan de hand van de productieplanning ga je de 4 lijnverantwoordelijken aansturen en de personeelsplanning opvolgen.- De nieuwe werknemers worden door jou onthaalt en wegwijs gemaakt binnen de productie.- Verder ga je de productie-, veiligheids- en kwaliteit instructies opvolgen en indien nodig personen aanspreken die hier inbreuk opmaken.Als laatste zorg je dat steeds alle administratieve zaken in orde zijn en rapporteer je dagelijks naar de Plant Manager.Candidate Profile:De Teamleider Productie waar wij naar op zoek zijn heeft reeds een werkervaring als leidinggevende in een productie omgeving. Hierdoor heb je een degelijk technisch inzicht naar processen en machines. Je bent een organisatorisch talent en kan nauwgezet planningen, instructies naar kwaliteit en veiligheid & problemen binnen productie opvolgen. Je beheerst goed de Engelse taal en kan een aardig mondje Nederlands. What Client Offers:Je komt terecht in een moderne werkomgeving met een recent vernieuwd machinepark. Als Teamleider Productie krijg je een verantwoordelijke, uitdagende en gevarieerde functie met een aantrekkelijk verloningspakket met extra legale voordelen.Interesse? Solliciteer via onze website, wij nemen binnen de twee werkdagen contact met u op.Vragen? Wout.soete@manpower.be of contacteer mij op 0478 63 54 19.
Teamleader Productie - 2 ploegen - VAST CONTRACT
Manpower BE, Kortrijk, BE
Client Description:Wij zoeken (m/v) Teamleader Productie – 2 ploegen – Vast contract Manpower Permanent Placement is de werving- en selectiedivisie van Manpower. Wij kijken samen met ambitieuze starters en ervaren professionals uit naar een nieuwe stap of wending in hun carrière. Met een absolute focus op onze kandidaat bieden we de boeiendste jobs aan met bij opstart een vast contract. Door de groei van een sterke speler binnen de voedingsindustrie in het hartje van West-Vlaanderen zijn wij op zoek naar een Teamleader die in 2 ploegen kan werken.Job Description:Als teamleader krijg je een centrale en verantwoordelijke rol binnen de productie (+/- 10 personen) en rapporteer je rechtstreeks aan de productiemanager. Je takkenpakket gaat als volgt:Als teamleader zorg je voor een correcte uitvoering van de productieplanning en maak je daarnaast ook de personeelsplanning op.Je hebt een helicopterview over de productie en kijkt of alle regels nageleefd worden volgens de werkwijzen, instructies. Indien afwijkingen meld je deze en corrigeer je waar nodig. Op het eind van de dag, zorg je voor een efficiënte ploegoverdracht en rapporteer je dagelijks aan de productiemanager.Als people manager voer je evaluatiegesprekken en stuur je bij waar nodigJe probeert verder mee te denken aan verbeteringsprocessen aan de hand van acties op te maken en zal daarnaast mee betrokken worden bij het adviseren van nieuwe investeringen.Tot slot ben je verantwoordelijk voor het melden van technische problemen indien deze zich voordien en help je mee te denken hoe deze in de toekomst vermeden kunnen worden. Candidate Profile:Je hebt reeds ervaring als leidinggevende in een productieomgevingJe hebt een technische achtergrond of bent je gelijkwaardig door ervaringEnige affiniteit in de voeding is een plus, maar geen mustJe kan je vlot uitdrukken in het Nederlands en je hebt geen schrik om een mondje Frans te spreken.Je werkt in een 2 ploegensysteem, waardoor je 's avonds of 's ochtends meer tijd hebt.Je houdt van problemsolving en hebt daarnaast de nodige people manager skills.What Client Offers:Na een degelijke opleidingsperiode (duur is afhankelijk van je ervaring) krijg je een belangrijke functie met veel variatie en technische uitdaging binnen een menselijk bedrijf. Voor dit gezond bedrijf is work-life balance en gezellige werksfeer een belangrijk gegeven Je start vanaf dag één met een vast contract. Voor jouw inzet krijg je een competitief salarispakket met ploegenpremie (afhankelijk van jouw ervaring) met extralegale voordelen (maaltijdcheques van 8 euro, groeps-en hospitalisatieverzekering...). Interesse? Solliciteer snel door je cv te verzenden naar wout.soete@manpower.be voor meer info. Je ontvangt antwoord binnen de 2 dagen.
HSE Manager Vlaanderen - Vast contract
Manpower BE, Aalst, BE
Client Description: HSE Manager Vlaanderen- Vast contract Manpower Professional is de werving- en selectiedivisie van Manpower. Wij kijken samen met ambitieuze starters en ervaren professionals uit naar een nieuwe stap of wending in hun carrière. Met een absolute focus op onze kandidaat bieden we de boeiendste jobs aan met bij opstart een vast contract. Voor onze klant actief in de bouwsector met internationale uitstraling zijn wij op zoek naar een HSE manager Vlaanderen. Job Description:Als HSE manager Vlaanderen kom je terecht in een corporate structuur en zal je in samenwerking met je country manager en je HSE officer in staan voor het reilen en zeilen van het HSE beleid. Hier zal je de verantwoordelijkheid nemen over een achttal productie sites in Vlaanderen, het internationale beleid te vertalen op lokaal niveau, actieplannen opmaken, audits uitvoeren en bijwonen, sensibiliseringscampagnes uitwerken en uitvoeren, documentatie en instructies opmaken voor onderaannemers, etc. Daarbij zal je ook betrokken worden bij projecten en ruimte krijgen voor eigen initiatieven. Candidate Profile:De HSE manager waar wij naar op zoek zijn is in het bezit het diploma preventieadviseur niveau 2 (en heeft de ambitie om niveau 1 te behalen) en heeft ruim 5 jaar ervaring als HSE verantwoordelijke. Kennis of werkervaring binnen de bouw of technische sector vormen een sterke troef. Als persoon ben je analytisch, oplossingsgericht en weet je op een diplomatische manier zaken aan te pakken/brengen. Een gezonde portie assertiviteit is noodzakelijk net al een vlotte communicatie in het Nederlands, Frans & Engels. What Client Offers:Als HSE manager kom je terecht in een internationale omgeving waarin op corporate level strenge richtlijnen zijn naar gezondheid en veiligheid, wat ze dus hoog in het vaandel dragen. Binnen deze rol krijg je veel autonomie, verantwoordelijkheid en ruimte voor bijkomende initiatieven. Conform je kennis en ervaring krijg je een aantrekkelijk bruto loon aangevuld met bedrijfswagen, tankkaart, maaltijdcheques, laptop, GSM, groeps- en hospitalisatieverzekering en bonus. Ben jij de HSE manager waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan via onze website en wij nemen binnen de twee werkdagen contact met u op.Vragen? lothar.devos@manpower.be
HSE Manager Vlaanderen - Vast contract
Manpower BE, Waregem, BE
Client Description: HSE Manager Vlaanderen- Vast contract Manpower Professional is de werving- en selectiedivisie van Manpower. Wij kijken samen met ambitieuze starters en ervaren professionals uit naar een nieuwe stap of wending in hun carrière. Met een absolute focus op onze kandidaat bieden we de boeiendste jobs aan met bij opstart een vast contract. Voor onze klant actief in de bouwsector met internationale uitstraling zijn wij op zoek naar een HSE manager Vlaanderen. Job Description:Als HSE manager Vlaanderen kom je terecht in een corporate structuur en zal je in samenwerking met je country manager en je HSE officer in staan voor het reilen en zeilen van het HSE beleid. Hier zal je de verantwoordelijkheid nemen over een achttal productie sites in Vlaanderen, het internationale beleid te vertalen op lokaal niveau, actieplannen opmaken, audits uitvoeren en bijwonen, sensibiliseringscampagnes uitwerken en uitvoeren, documentatie en instructies opmaken voor onderaannemers, etc. Daarbij zal je ook betrokken worden bij projecten en ruimte krijgen voor eigen initiatieven. Candidate Profile:De HSE manager waar wij naar op zoek zijn is in het bezit het diploma preventieadviseur niveau 2 (en heeft de ambitie om niveau 1 te behalen) en heeft ruim 5 jaar ervaring als HSE verantwoordelijke. Kennis of werkervaring binnen de bouw of technische sector vormen een sterke troef. Als persoon ben je analytisch, oplossingsgericht en weet je op een diplomatische manier zaken aan te pakken/brengen. Een gezonde portie assertiviteit is noodzakelijk net al een vlotte communicatie in het Nederlands, Frans & Engels. What Client Offers:Als HSE manager kom je terecht in een internationale omgeving waarin op corporate level strenge richtlijnen zijn naar gezondheid en veiligheid, wat ze dus hoog in het vaandel dragen. Binnen deze rol krijg je veel autonomie, verantwoordelijkheid en ruimte voor bijkomende initiatieven. Conform je kennis en ervaring krijg je een aantrekkelijk bruto loon aangevuld met bedrijfswagen, tankkaart, maaltijdcheques, laptop, GSM, groeps- en hospitalisatieverzekering en bonus. Ben jij de HSE manager waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan via onze website en wij nemen binnen de twee werkdagen contact met u op.Vragen? wout.soete@manpower.be
Ploegleider productie
Accent, Wielsbeke, West-Vlaanderen, BE
Functieomschrijving Voor de divisies Flooring, Panels en Insulation hebben wij meerdere vacatures en zijn wij op zoek naar ploegleiders in 2 verschillende ploegenstelsels:Als productieleider:Je ziet toe op het veiligheidsbeleid en neemt actief deel aan het uitrollen van de veiligheidsvisie in onze zero-harm company.Je bent verantwoordelijk voor 5 ploegen bestaande uit telkens 4 medewerkers.Je plant de productie zo efficiënt mogelijk in en werkt nauw samen met de Technical Manager.Je verzorgt de personeelsplanning. Je staat in voor het ontwerp en opvolging van KPI’s op het vlak van rendement, volumes en kwaliteit.Je doet aan dagelijkse “trouble shooting” en initieert en implementeert fundamentele voorstellen om structurele bottlenecks aan te pakken en de output te verbeteren.Je staat in voor een correcte opvolging van de geproduceerde orders en volgt de planning nauwgezet op.Je staat in voor de aansturing, opleiding, coaching, bijsturing, evaluatie en ontwikkeling van jouw team.Je neemt actief deel aan teamvergaderingen en audits.Jouw profiel Belangrijk voor het profiel dat wij zoeken voor de vacature van ploegleider:Als productieleider:Je genoot een hogere opleiding en hebt een relevante leidinggevende ervaring binnen een industriële omgeving.Je hebt ervaring en affiniteit met de technische aspecten van een productieproces.Je bent een communicatief en stressbestendig persoon en beschikt over sterke sociale vaardigheden, waarbij je je weet aan te passen aan verschillende gesprekspartners.Je hebt een besluitvaardige persoonlijkheid en redeneert logisch om zaken ten gronde aan te pakken. Probleemsituaties schrikken je niet af.Als sterke people manager begeester en coach je je team.Je beschikt over organisatorische talenten om productie efficiënt te organiseren.We zijn op zoek naar ploegleiders in 2 en 5 ploegen.Wij bieden jou Onze klant is een bijzonder sterk groeibedrijf, internationaal actief, financieel gezond en gedreven door innovatie. Het bedrijf wordt gedragen door een team van collega’s die professionaliteit en entrepreneurship hoog in het vaandel dragen. In ruil voor jouw expertise, creativiteit en dynamiek bieden zij een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen, doorgroeimogelijkheden en een ruim opleidingsaanbod.Bedrijfsinformatie Onze klant produceert laminaatvloeren, samengestelde parketvloeren en luxe vinylvloeren onder de merken Quick-Step en Pergo, naast panelen op houtbasis (spaanplaat, MDF), sierpanelen, daksystemen en isolatieplaten. Het bedrijf heeft 4.800 medewerkers en realiseert een omzet van 1,4 miljard euro. De 20 productie-eenheden liggen internationaal verspreid.Sinds 2005 maakt onze klant deel uit van het Amerikaanse, beursgenoteerde Mohawk Industries, Inc. Mohawk is wereldwijd het grootste vloerbekledingsbedrijf met productie-eenheden in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Rusland en Azië. De groep is genoteerd op de beurs (NYSE), realiseert een omzet van $ 8,1 miljard en heeft 34.000 medewerkers internationaal.Als werkgever onderscheiden zij zich als een gedreven innovatief groeibedrijf, waar echte entrepreneurs op elk niveau de basis vormen voor succes. Investeringen in mensen en technologie kenmerken de UNILIN-bedrijfscultuur. De headquarters zijn gevestigd in Wielsbeke bij Waregem, vlakbij de E17 en hierdoor vlot bereikbaar. Erkenningsnummer: VG13/BUO Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.
Aankoper/Product Manager
Accent, Ninove, Oost-Vlaanderen, BE
Functieomschrijving Als Aankoper/Product Manager ben je verantwoordelijk voor de aankoop en het beheer van een deel van ons uitgebreid assortiment dat inspeelt op de behoeften van de klanten. Je legt het assortiment vast, denkt na hoe we dit simpel en doeltreffend aan onze klanten en verkopers voorstellen en beslist mee welke producten in promotie staan. Je volgt het aankoopproces ook op vanaf de bestelling tot de levering en je analyseert achteraf ook de verkoop.Je bewaakt de gemaakte afspraken met leveranciers en houdt markt- en prijsontwikkeling in de gaten. Hiervoor heb je regelmatig contact met leveranciers.Je volgt de trends in de markt op en doet regelmatig onderzoek bij de concurrentie.Daarnaast ga je intern alles voorstellen aan de verkopers om hen te motiveren jouw assortiment te verkopen hierdoor bouw je al snel een grondige kennis van de markt op.Voor een efficiënte verwerking werk je aan de continue verbetering van de administratieve aankoopprocessen, uiteraard in overleg met alle betrokkenen.Je werkt ook mee aan de voortdurende uitbreiding van het productassortiment op onze webshop.Jouw profiel Voor de functie van Aankoper/Productie Manager zoeken we iemand die :Je hebt een masterdiploma (voorkeur in een economische richting) of gelijkwaardig door een geslaagde ervaring.Ervaring als aankoper of product manager (min. 2 jaar) heeft.Je onderhandelt graag: streven naar een win-winsituatie is jouw handelsmerk.Je bent iemand die makkelijk contact maakt en je bent communicatief sterk.Je bent goed met cijfers en kan goed analyseren.Je werkt graag autonoom in een trekkersrol en je hebt ook een goede teamgeest.Je bent praktisch ingesteld en hebt een goed technisch inzicht.Je hebt goede coördinerende vaardigheden en weet goed prioriteiten te stellen.Je werkt zeer nauwkeurig, efficiënt en je bent gericht op een kwalitatief goed resultaat.Je hebt een goede mondelinge en schriftelijke kennis van het Frans en het Engels. Duits is een pluspunt.Goede PC kennis (Outlook, Excel, Word, Powerpoint) is een vereiste, ervaring met ERP bedrijfssoftware is een pluspunt.Je kan en wil zelfstandig beslissingen nemenWij bieden jou Ben jij klaar voor zo’n gevarieerde job ? Ben jij een dynamische duizendpoot ? Dan biedt deze job je heel veel mogelijkheden!Interesse ? Bel ons op 052/250 390 of mail ons dendermonde@accentjobs.beBedrijfsinformatie Je komt terecht in een enthousiast team dat deel uitmaakt van een dynamisch, innovatief & financieel gezond familiebedrijf met een 85-tal collega's. Onze klant telt 7 verschillende afdelingen die fungeren als shops in the shop of 7 speciaalzaken onder 1 dak. Het bedrijf bestaat al meer dan 39 jaar en kent succes omwille van zijn professioneel personeel met deskundig advies, goede prijzen, degelijke producten en een aangename winkelsfeer. Erkenningsnummer: VG13/BUO Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.
Teamleader Productie - vast contract - hoog loon
Manpower BE, Zele, BE
Client Description:Manpower Professional is de werving- en selectiedivisie van Manpower. Wij bieden ambitieuze starters en ervaren professionals een nieuwe wending in hun carrière en wij zijn gespecialiseerd in technische  en leidinggevende vacatures. Met een absolute focus op onze kandidaat bieden we de boeiendste jobs aan onder een onmiddellijk vast contract.Voor onze klant - een wereldspeler in zijn vak, zijn wij op zoek naar een Teamleader Productie voor twee ploegen.Job Description:Een teamleader is het eerste aanspreekpunt voor operatoren bij problemen mbt veiligheid, kwaliteit en techniek. Je bent ook een aanspreekpunt voor planners, engineers en leidinggevende. De teamleader voert dagelijks controles uit, die bijdragen aan het borgen van het takenpakket. In uitzonderlijke gevallen zal de teamleader ook meedraaien aan het machine. De teamleader rapporteert rechtstreeks aan de Manufacturing manager. Je stuurt een 15-tal operatoren aan om een optimale dagelijkse werking te garanderen. Je werkt heel nauw samen met de collega team leaders en je verzorgt de noodzakelijke communicatie in de voorziene ploegoverdracht.Als Teamleader van de productie ben jij o.a. verantwoordelijk voor:Je draagt zorg voor een veilige en prettige werkplek, waarin je samen met je collega’s de kwaliteit van onze producten waarborgt;Uitvoeren van regelmatige rondgangen om de kwaliteitscontroles aan de verschillende machines te controleren;Je voorziet de dagelijkse planning en reageert adequaat bij verstoringen van deze planning;Je ziet toe op de correcte toepassing van onze voorschriften op het gebied van hygiëne, arbeidsomstandigheden, orde en netheid;Je bewaakt de ontwikkeling van je medewerkers van je team (opleidingen, evaluaties, coaching, ...) en voorziet coaching indien nodig;Je behandelt alle medewerkers met integriteit en respect en ontwikkelt een toegewijde en enthousiaste werkomgeving;Je zorgt voor de dagelijkse LDM afhandeling;Je bent steeds in overleg met collega teamleaders en de manufacturing manager, om de meest voorkomende problemen te bespreken en te zoeken naar oplossingen.Candidate Profile:Je hebt een grafische of technische opleiding achter de rugJe hebt werkervaring als leidinggevende of lijnverantwoordelijkeJe bent besluitvaardig, stressbestendig, oplossings- en resultaatgerichtJe hebt uitstekende communicatieve vaardigheden (Nederlands én Engels!) en haalt energie uit het coachen van mensenJe bent bereid te werken in 2 ploegensysteem : - Maandag t/m donderdag: van 5u tot 13:15u en van 13:15u tot 21:30u - Vrijdag: van 5u tot tot 11u en van 11u tot 17u.What Client Offers: Een onderdompeling in een bedrijf dat de voordelen van een grote, internationale en beursgenoteerde organisatie combineert met de gezellige, familiale sfeer van een lokale vestiging;Een aantrekkelijk verloningspakket aangevuld met extralegale voordelen;Een werkomgeving waar je trots kan zijn op onze producten en innovaties;Een bedrijf waar jij visie, missie, strategie en waarden mee uitdraagt;Opleidings- en doorgroeimogelijkheden;Je zal werken in een 2 ploegensysteem, wat zorgt voor flexibele inplanning van je weekdagen;En nog veel meer! Interesse? Neem dan snel contact met ons op!Consultant: Lothar De VosMaak een profiel aan op onze “Manpower Website” en solliciteer op de job die je interesse heeft opgewekt. Voor meer informatie, bel me op het nummer 0485676046 of stuur uw cv naar lothar.devos@manpower.be
Productie verantwoordelijke
Accent, Staden, West-Vlaanderen, BE
Functieomschrijving - Je plant de productie zo efficiënt mogelijk in. Je verzorgt de personeelsplanning. Je doet aan dagelijkse “trouble shooting” en initieert en implementeert fundamentele voorstellen om structurele bottlenecks aan te pakken en de output te verbeteren. Je staat in voor een correcte opvolging van de geproduceerde orders en volgt de planning nauwgezet op. Je staat in voor de aansturing, opleiding, coaching, bijsturing, evaluatie en ontwikkeling van jouw team.Jouw profiel Belangrijk voor het profiel dat wij zoeken voor de vacature van productieverantwoordelijke: Je hebt ervaring en affiniteit met de technische aspecten van een productieproces in het metaal. Je bent een communicatief en stressbestendig persoon en beschikt over sterke sociale vaardigheden, waarbij je je weet aan te passen aan verschillende gesprekspartners. Je hebt een besluitvaardige persoonlijkheid en redeneert logisch om zaken ten gronde aan te pakken. Als sterke people manager begeester en coach je je team. Je beschikt over organisatorische talenten om productie efficiënt te organiseren.Wij bieden jou Job met optie vast met tal van extralegale voordelen Bedrijfsinformatie Accent Jobs is een uitzend selectiebedrijf dat de flexibiliteit van een uitzendbureau combineert met de kwaliteit van een selectiebedrijf.Er worden enkel jobs aangeboden die uitzicht bieden op een vast contract.Dit wordt mogelijk gemaakt door de 700 gepassioneerde medewerkers die elke dag meer dan 12.000 mensen aan een job helpen.Met 230 kantoren heeft Accent Jobs het grootste kantorennetwerk van België. Erkenningsnummer: VG13/BUO Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.
Productie en Logistiek manager (m/v) - vast contract
Adecco, Ronse, Flanders, be
Voor onze klant te Ronse, zijn we op zoek naar een Productie en Logistiek manager - vast contract.Heb jij een Bachelor Supply Chain management en een eerste ervaring in productieplanning? Grijp nu je kans! Jouw taken:> Je bent verantwoordelijk om de productie op maximale capaciteit te laten werken tegen een minimale verspilling.> Hiervoor bewaak je de productieplanning en analyseer je de voorraden.> Je anticipeert op stockvoorraden en zorgt voor een optimale service-werk balans. > Je bereid import en export zendingen voor, alsook de douanedocumenten.Jouw uurrooster:- Je werkt fulltime van maandag tem vrijdag in een flexibel uurrooster.Verloning:Aantrekkelijke verloning, aangevuld met maaltijdcheques en groep -en hospitalisatieverzekering.ProfielProfiel:> Je kan terugvallen op een eerst werkervaring als planningsverantwoordelijke in een productie omgeving. > Daarnaast voltooide je een Bachelor opleiding Supply Chain. > Je werkt analytisch, bent planmatig en organisatorisch. > Een grondige kennis Sharepoint, Excel is vereist. SAP een must.> Je kan je vloeiend uitdrukken in het Nederlands en het Engels. Frans en Duits is een pluspunt.AanbodOns aanbod : - Je komt terecht in internationaal bedrijf dat inzet op teambuilding en collegialiteit.- Competitief salaris, aangevuld met maaltijdcheques, groep – en hospitalisatie verzekering.- Vast contract.
Logistics Project Manager – Productie Logistiek
Stroom Recruitment, Turnhout, Flanders
Job Description Hoe gaat dat praktisch in zijn werk? De rol bestaat uit 3 pijlers. Commercieel: Op wekelijkse basis ga je samen met sales managers naar verschillende productiebedrijven. Sales heeft reeds het grondwerk al gedaan, er is interesse van de klant op die moment. Jij gaat mee vanuit continuous improvement perspectief om te kijken wat er verbetert kan worden in de supply chain processen: Hoe verloopt het procure 2 pay process? Hoe kan de klant ontzorgt worden op inventory management vlak? Welk traject leggen onze materialen af van ontvangst tot verwerking? Enzovoort. Waarom commercieel dan? Je moet weten hoe een project te presenteren, een oplossing aan te bieden en toe te lichten, maar daarnaast ook aan te geven wanneer een project niet haalbaar is. Project uitwerken: Je gaat naar kantoor of thuis (flex werken is mogelijk) om met die informatie aan de slag te gaan en een optimalisatie project uit te werken. Dit op maat van de klant. Leidinggeven: Bij akkoord wordt dit project geïmplementeerd. Jij stuurt een team aan van stock keepers die on site dit project gaan implementeren. Dit is een team van 8 mensen. Requirements Wie zien we graag in deze rol van start gaan: Iemand die zowel de leidinggevende capaciteiten meebrengt en daarnaast het strategische inzicht heeft. Je maakt deel uit van het MT en zal mee de long term visie uitzetten voor de Belgische organisatie. Een achtergrond in continuous improvement en dit binnen een productie context is onontbeerlijk. We zoeken iemand die inzicht heeft in productie processen en hoe deze lean te maken. Kennis van Kanban systemen, VMI, … Heb je enkel ervaring binnen een warehouse of 3PL context, dan kom je spijtig genoeg niet in aanmerking. Flexibiliteit naar travel toe. Het is een nationale rol en je zal over heel België actief zijn. We zoeken iemand drietalig voor deze rol (NL – EN – FR). What we offer Dit niet voor niets natuurlijk. Je komt terecht in een zéér brede rol waarin heel wat leuke aspecten gecombineerd worden en je in contact komt met een heel verscheidene panel aan producenten. Daarnaast heb je de kans om een organisatie strategisch mee te sturen in de juiste richting. Er is een zeer correcte verloning voor deze positie: de maximum salaris range ligt op 6000 EUR / maand + voordelen (wagen, netto onkosten, bonus, …). Interesse? Stuur uw sollicitatie naar senne.pustjens@stroomrecruitment.com of geef mij een telefoontje op 0498782677
Logistics Project Manager – Productie Logistiek
Stroom Recruitment, Antwerp, Flanders
Job Description Hoe gaat dat praktisch in zijn werk? De rol bestaat uit 3 pijlers. Commercieel: Op wekelijkse basis ga je samen met sales managers naar verschillende productiebedrijven. Sales heeft reeds het grondwerk al gedaan, er is interesse van de klant op die moment. Jij gaat mee vanuit continuous improvement perspectief om te kijken wat er verbetert kan worden in de supply chain processen: Hoe verloopt het procure 2 pay process? Hoe kan de klant ontzorgt worden op inventory management vlak? Welk traject leggen onze materialen af van ontvangst tot verwerking? Enzovoort. Waarom commercieel dan? Je moet weten hoe een project te presenteren, een oplossing aan te bieden en toe te lichten, maar daarnaast ook aan te geven wanneer een project niet haalbaar is. Project uitwerken: Je gaat naar kantoor of thuis (flex werken is mogelijk) om met die informatie aan de slag te gaan en een optimalisatie project uit te werken. Dit op maat van de klant. Leidinggeven: Bij akkoord wordt dit project geïmplementeerd. Jij stuurt een team aan van stock keepers die on site dit project gaan implementeren. Dit is een team van 8 mensen. Requirements Wie zien we graag in deze rol van start gaan: Iemand die zowel de leidinggevende capaciteiten meebrengt en daarnaast het strategische inzicht heeft. Je maakt deel uit van het MT en zal mee de long term visie uitzetten voor de Belgische organisatie. Een achtergrond in continuous improvement en dit binnen een productie context is onontbeerlijk. We zoeken iemand die inzicht heeft in productie processen en hoe deze lean te maken. Kennis van Kanban systemen, VMI, … Heb je enkel ervaring binnen een warehouse of 3PL context, dan kom je spijtig genoeg niet in aanmerking. Flexibiliteit naar travel toe. Het is een nationale rol en je zal over heel België actief zijn. We zoeken iemand drietalig voor deze rol (NL – EN – FR). What we offer Dit niet voor niets natuurlijk. Je komt terecht in een zéér brede rol waarin heel wat leuke aspecten gecombineerd worden en je in contact komt met een heel verscheidene panel aan producenten. Daarnaast heb je de kans om een organisatie strategisch mee te sturen in de juiste richting. Er is een zeer correcte verloning voor deze positie: de maximum salaris range ligt op 6000 EUR / maand + voordelen (wagen, netto onkosten, bonus, …). Interesse? Stuur uw sollicitatie naar senne.pustjens@stroomrecruitment.com of geef mij een telefoontje op 0498782677
Supervisor productie 2 ploegen
Tempo-Team, zonhoven, Limburg
Bedrijfsprofiel Onze klant gelegen te Zonhoven is een internationale private label producent voor gerenommeerde merken. Onder het assortiment vallen onder andere verse kazen, overheerlijke desserts en verfrissende melkdrankjes. Staat het water je ook al in de mond? Bekijk dan snel of de functie van planner iets voor jou is. Jobomschrijving Ben jij een geboren coach die het beste in zijn medewerkers naar boven weet te halen ? Voel je je op je best in een productieomgeving waar de kwaliteit van de afgewerkte producten topprioriteit is ? Dan ben jij de juiste persoon op de juiste plaats.Als supervisor ben je een echte people manager, die samen met je team ervoor zorgt dat de producten afgeleverd worden volgens de vereiste kwaliteits- en veiligheidsnomen. Je zorgt voor een kostenbewuste inzet van medewerkers, installaties en machines. Je hebt inzicht in productieprocessen en je hebt ervaring met het verbeteren van processen. Tot je takenpakket behoren :- Organiseren van de productie- Aansturen van productiemedewerkers- Bewaken van de veiligheid, kwaliteit, productiviteit en efficiëntie- Voorstellen uitwerken voor het verbeteren van de productieprocessen Jouw aanbod Je hebt bij voorkeur een bachelordiploma op zak en minstens 5 jaar ervaring als leidinggevende in een productieomgevingVoor een vlotte communicatie is het belangrijk dat je een goede kennis van het Nederlands hebtJe kan vlot werken met Excel en QuasidocJe werkt in 2 ploegen en bent bereid ook in de nacht te werken indien nodig Wat bieden wij? Een fulltime job met optie op een vast contractEen aantrekkelijk loon aangevuld met extralegale voordelenEen uitdagende job in een internationale omgeving waarbij je je leidinggevende en technische skills ten volle kan inzettenWil jij de uitdaging aangaan om het productieteam naar een hoger niveau te tillen ? Solliciteer dan vandaag nog online of stuur jouw CV naar office.limburg@tempo-team.be
Ploegleider productie
Accent, Wielsbeke, West-Vlaanderen, BE
Functieomschrijving Voor de divisies Flooring, Panels en Insulation hebben wij meerdere vacatures en zijn wij op zoek naar ploegleiders in 2 verschillende ploegenstelsels:Als productieleider:Je ziet toe op het veiligheidsbeleid en neemt actief deel aan het uitrollen van de veiligheidsvisie in onze zero-harm company.Je bent verantwoordelijk voor 5 ploegen bestaande uit telkens 4 medewerkers.Je plant de productie zo efficiënt mogelijk in en werkt nauw samen met de Technical Manager.Je verzorgt de personeelsplanning. Je staat in voor het ontwerp en opvolging van KPI’s op het vlak van rendement, volumes en kwaliteit.Je doet aan dagelijkse “trouble shooting” en initieert en implementeert fundamentele voorstellen om structurele bottlenecks aan te pakken en de output te verbeteren.Je staat in voor een correcte opvolging van de geproduceerde orders en volgt de planning nauwgezet op.Je staat in voor de aansturing, opleiding, coaching, bijsturing, evaluatie en ontwikkeling van jouw team.Je neemt actief deel aan teamvergaderingen en audits.Jouw profiel Belangrijk voor het profiel dat wij zoeken voor de vacature van ploegleider:Als productieleider:Je genoot een hogere opleiding en hebt een relevante leidinggevende ervaring binnen een industriële omgeving.Je hebt ervaring en affiniteit met de technische aspecten van een productieproces.Je bent een communicatief en stressbestendig persoon en beschikt over sterke sociale vaardigheden, waarbij je je weet aan te passen aan verschillende gesprekspartners.Je hebt een besluitvaardige persoonlijkheid en redeneert logisch om zaken ten gronde aan te pakken. Probleemsituaties schrikken je niet af.Als sterke people manager begeester en coach je je team.Je beschikt over organisatorische talenten om productie efficiënt te organiseren.We zijn op zoek naar ploegleiders in 2 en 5 ploegen.Wij bieden jou UNILIN is een bijzonder sterk groeibedrijf, internationaal actief, financieel gezond en gedreven doorinnovatie. UNILIN wordt gedragen door een team van collega’s die professionaliteit en entrepreneurshiphoog in het vaandel dragen. UNILIN biedt in ruil voor jouw expertise, creativiteit en dynamiek eenaantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen, doorgroeimogelijkheden, uitdagingen in hetbuitenland en een ruim opleidingsaanbod.Bedrijfsinformatie Unilin Group is wereldwijd een referentie in interieurdesign en bouw. We ontwikkelen, produceren en vermarkten laminaatvloeren, luxe vinyltegels, vinyl op rol, samengesteld parket, tapijttegels, kamerbreed tapijt, panelen op houtbasis en sierpanelen, industriële vloeren, wand- en daksystemen en isolatieplaten. We hebben 7.500 medewerkers verspreid over 105 locaties over de hele wereld, waarvan 30 productievestigingen. Samen realiseerden we in 2020 een omzet van € 2,21 miljard.Onze klanten en partners kennen ons als Unilin, IVC of Godfrey Hirst, of van één van onze merken zoals Quick-Step, Moduleo, Utherm, Pergo, Evola, Xtratherm of ClicWall. Investeren in gepassioneerde mensen, innovatieve merken en duurzame technologie is voor ons vanzelfsprekend. Unilin Group is trots om deel uit te maken van Mohawk Industries, wereldwijd marktleider op het vlak van vloerbedekking met een omzet van $ 10 miljard en 41.600 medewerkers. Erkenningsnummer: VG13/BUO Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.
Productie Ingenieur
Tempo-Team, herent, Vlaams-Brabant
Bedrijfsprofiel Voor een bedrijf in Herent zijn we op zoek naar een Productie ingenieur. Jobomschrijving Wat ga je doen? - Je bent verantwoordelijk voor het gehele LEAN-TPM proces, analyseert OEE gegevens en andere KPI's teneinde de juiste keuze te maken voor verbeterwerkzaamheden (5S, SMED, VSM e.a.), je signaleert de knelpunten aan de stakeholders binnen de organisatie en denkt mee in oplossingen.- Je begeleidt verbeterteams en helpt de medewerkers om zaken te visualiseren, te standaardiseren en te borgen, zodat de werkzaamheden op de geplande manier kunnen doorgaan.- Je coördineert de actiepunten voor de productie die voortkomen uit audits (BRC/IFS, klanten) en hygiëne-rondgangen.- Je vormt een belangrijke schakel tussen productie en technische dienst.- Je stimuleert de medewerkers bij het uitvoeren van verbeteringen in hun dagelijkse werkzaamheden.- Je coördineert de opleidingen van a tot z die moeten gebeuren binnen productie, zorgt voor de nodige registratie en documentatie. Je staat ook zelf in voor het geven van opleidingen.- Je inspireert, motiveert, ontwikkelt medewerkers om hen in staat te stellen hun taken uit te voeren volgens de bedrijfsverwachtingen. Hierdoor verzeker je hen van de nodige kennis, vaardigheden voor het realiseren van de vooropgestelde strategie, doelstellingen en acties.- Je rapporteert aan de Plant Manager. Jouw aanbod Wie ben je? - Je behaalde een Master diploma Industriële Wetenschappen (Electro-mechanica) of gelijkwaardig door ervaring en hebt bij voorkeur reeds 3-5 jaar ervaring in een soortgelijke functie in een productieomgeving.- Je hebt kennis van Lean Six Sigma, een Black Belt is een troef.- Je beschikt over een analytisch inzicht.- Je bent in staat om met de nodige gedrevenheid en enthousiasme medewerkers te motiveren.- Je bent proactief, resultaatsgericht en pragmatisch ingesteld.- Je kan duidelijk en gestructureerd communiceren.- Je kan goed samenwerken en overleg plegen binnen het team en over de afdelingen heen;- Je bent PC vaardig (ERP pakket, Office toepassingen, ..) Wat bieden wij? Wat bieden wij jou? - Je komt terecht in een boeiende en stabiele onderneming met korte beslissingslijnen en een technologisch productieproces waarin continu geïnvesteerd wordt;- Je krijgt de nodige verantwoordelijkheid en een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegalevoordelen.- Daarnaast bieden wij je een toffe, afwisselende job met ruimte voor initiatief in een uitdagende en dynamische werkomgeving.
Productie Supervisor
Four Life Sciences, Limbourg, Walloon Region, be
OmschrijvingProductie SupervisorWat ga je doen?In jouw rol als Productie Supervisor stuur je de operatoren aan. Daarnaast werk je hands-on mee en controleer je het productieproces nauw op de voet. Tevens zal je instaan voor het mee opleiden van het huidig en nieuw personeel samen met de Productie Manager. Je rapporteer rechtstreeks aan de Productie Manager zelf bij eventuele klachten of defecten.Wat wordt jou geboden?•    Een mooie verloning•    Werken in een dynamisch bedrijf•    Een No-Nonsense mentaliteit op het werk•    Kans op doorgroeimogelijkheden in de toekomstWat wordt er van jou verwacht?•    Je hebt al een minimum aan ervaring in een productieomgeving•    Je bent geen geboren leider en neemt verantwoordelijkheid•    Je hebt een kritisch oog en kan snel problemen detecteren•    Je bent een echte people manager en bent vlot in communicatieWaar ga je werken?Het bedrijf is een sterke groei aan het maken binnen hun productie en wilt daarom uitbreiden. Ze zijn een echte specialist betreffende hun product en zoeken personeel die dezelfde ambitie deelt en helemaal mee gaat met de visie van het bedrijf. Tevens zijn ze vertrouwd geraakt met hun vaste klanten de voorbije jaren en zijn daardoor een toegewijde leverancier geworden.Meer informatie of direct solliciteren?Voor meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden kun je contact met ons opnemen via +32 (0) 38 08 29 40. Ben je zelf (momenteel) niet geïnteresseerd maar ken je dé persoon voor deze vacature? Share de vacature en uiteraard zullen wij jou op een gepaste manier hiervoor belonen.FOUR life sciences | the recruitment scientistsLocatieOmgeving TienenContactgegevensMatthias CoolsT: +32 (0) 38 08 29 40E: matthias.cools@fourlifesciences.com 
Productie Manager
Four Life Sciences, Bree, Flanders, be
OmschrijvingProductie ManagerWat ga je doen?In jouw functie als Productie Manager sta je dagelijks in voor het aansturen van de productie.Jouw taken bestaan uit personeel en productieplanning opmaken, aanwervingen doen voor nieuw personeel en de nodige opleidingen geven. Daarnaast stuur je de Productie Supervisors aan en bespreek je met hun eventuele klachten. Tevens sta je ook in voor optimalisaties en een rendementsverbetering te bekomen dit natuurlijk rekening houdend met de kwaliteit.Wat wordt jou geboden?•    Aantrekkelijke verloning•    Extralegale voordelen•    Werken bij een groeiend bedrijf•    Flexibiliteit Wat wordt er van jou verwacht?•    Je hebt minimum 5 jaar ervaring als leidinggevende in een productieomgeving•    Je bent flexibel ingesteld in werkuren•    Je bent een echte People manager•    Je hebt kennis van kwaliteitssystemen en ISO normenWaar ga je werken?Je zal werken in een bloeiend bedrijf die een sterke groei heeft meegemaakt ondanks de hele pandemie afgelopen jaar. Ze zijn een echte specialist binnen hun productieomgeving en streven ernaar om een echte marktspeler te worden. Hun personeel is de key to succes en daarom worden ze ook er vaak voor beloond.Meer informatie of direct solliciteren?Voor meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden kun je contact met ons opnemen via +32 (0) 38 08 29 40. Ben je zelf (momenteel) niet geïnteresseerd maar ken je dé persoon voor deze vacature? Share de vacature en uiteraard zullen wij jou op een gepaste manier hiervoor belonen.FOUR life sciences | the recruitment scientistsLocatieOmgeving BreeContactgegevensMatthias CoolsT: +32 (0) 38 08 29 40E: matthias.cools@fourlifesciences.com 
Productie Manager
Elekti, Menen, Flanders, be
De functieAls Productie Manager heb je de verantwoordelijkheid over ruim 350 werknemers die op 3 locaties in een 3-ploegen systeem werken. Ondersteund door 12 teamleaders stuur je dit productie-team aan om de realisatie van de operationele doelstellingen te garanderen. Je hoofdtaak bestaat erin om de productieplanning binnen de voorziene timing af te werken en daarvoor je mensen, de machines en de grondstoffen op een zo efficiënt mogelijke manier in te zetten Je streeft naar een optimale performance op het gebied van veiligheid, kwaliteit, service en efficiëntie en je bent verantwoordelijk voor het behalen van de vooropgestelde KPI’s Je zorgt voor een cultuur van continuous improvement. Samen met je team en met je collega’s werk je organisatorische en technische verbeteringsprojecten uit Door je kwaliteiten als people manager, weet je je team te inspireren. Je motiveert en coacht je medewerkers om zo hun vaardigheden en competenties te ontwikkelen en optimaal in te zetten. Je bent 60% aanwezig op de vloer. Je werkt heel nauw samen met je collega’s van Veiligheid, Kwaliteit, Planning en Process Engineering Je rapporteert aan de Operations Director. Jouw profiel Je behaalde een Master of Bachelor in een technische richting (bv. Electro-Mechanical Engineering) Je kan terugblikken op een aantal jaren relevante ervaring in een sterk groeiende productie-omgeving Je hebt een goede kennis van verschillende metaalproductieprocessen met betrekking tot mechanische assemblage en fabricage Operational Excellence en verbeteringsmethodes als Lean, Smed en 5S zijn geen loze begrippen voor jou Je beschikt over uitstekende people management-skills en communicatieve vaardigheden en je vertoeft graag op de werkvloer; Je bent stressbestendig en kan omgaan met strakke deadlines Je voelt je thuis in een omgeving die ondernemerschap en initiatief aanmoedigt Je spreekt vlot Nederlands, Frans en Engels. Onze klantOnze klant is een dynamische en sterk groeiende onderneming. In hun vestigingen zijn wij voornamelijk gespecialiseerd in de productie van luifels, fietsenrekken, tenten, en steps. Ondertussen werken bij onze klant meer dan 400 medewerkers gespreid over de 3 sites. Aanbod Onze klant biedt in ruil voor jouw expertise, creativiteit en dynamiek een aantrekkelijk loonspakket. Naast een uitdagende en gevarieerde functie met aangepaste arbeidsvoorwaarden krijg je de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen. Je krijgt de kans in een ruim opleidingsaanbod
Productie Manager
Exselsia, Menen, Flanders, be
jobomschrijving Voor onze klant in West-Vlaanderen, een filiaal van een internationale groep met als core business de ontwikkeling, productie en verkoop van onder andere sport- en outdoor producten, zijn we op zoek naar een Productie Manager. Als Productie Manager krijg je de verantwoordelijkheid over een 350 tal medewerkers en geef je direct aansturing aan een 12tal teamleaders. Je hoofdtaak bestaat erin om de productieplanning binnen de voorziene tijdspanne af te werken en daarvoor mensen, machines en grondstoffen op een zo efficiënt mogelijke manier aan te wenden. Je streeft naar een optimale performance op het gebied van veiligheid, kwaliteit, service en efficiëntie en je bent verantwoordelijk voor het behalen van de vooropgestelde KPI’s. Je zorgt voor een cultuur van continuous improvement. Samen met je team en met je collega’s werk je organisatorische en technische verbeteringsprojecten uit. Door je kwaliteiten als people manager, weet je je team te inspireren. Je motiveert en coacht je medewerkers om zo hun vaardigheden en competenties te ontwikkelen en optimaal in te zetten. Je werkt heel nauw samen met je collega’s van Veiligheid, Kwaliteit, Planning en Process Engineering Je rapporteert aan de Operations Director. jouw aanbod Je behaalde een Master of Bachelor in een technische richting (bv. Electro-Mechanical Engineering) Je kan terugblikken op een aantal jaren relevante ervaring in een sterk groeiende productie-omgeving Je hebt een goede kennis van verschillende metaalproductieprocessen met betrekking tot mechanische assemblage en fabricage Operational Excellence en verbeteringsmethodes als Lean, Smed en 5S zijn geen loze begrippen voor jou Je beschikt over uitstekende people management-skills en communicatieve vaardigheden en je vertoeft graag op de werkvloer; Je bent stressbestendig en kan omgaan met strakke deadlines Je voelt je thuis in een omgeving die ondernemerschap en initiatief aanmoedigt Je spreekt vlot Nederlands, Frans en Engels. wat bieden wij? - Contract voltijds van onbepaalde tijd - Marktconform volgens ervaring (aangevuld met extra legale voordelen). - Maaltijdcheques - Hospitalisatie- en groepsverzekering - 9 ADV-dagen bovenop de wettelijke vakantiedagen Je komt terecht in een dynamische werkomgeving waar je elke dag voor de extra miles kan gaan. Een onderneming die samen met zijn werknemers willen groeien.