Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "Service-technicus van het appartement in "

Ontvang statistische informatie per mail

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "Service-technicus van het appartement in "

260 € Gemiddeld maandsalaris

Niveau van het gemiddelde loon tijdens de laatste 12 maanden: "Service-technicus van het appartement in "

Valuta: EUR USD Jaar: 2021
Op de staafdiagram is de verandering van het gimiddelde loon van het beroep Service-technicus van het appartement in getoond.

Indeling van de "Service-technicus van het appartement" vacatures in de regionen

Valuta: EUR
Volgens het diagraam zijn er in het grootste aantal vakatures van de beroep Service-technicus van het appartement in geopend. Op de tweede plaats staat {regionPName2} en op de derde {regionPName3}.

Top van de gelijkaardige vacatures volgens niveau van het loon in

Valuta: EUR
Volgens het diagraam zijn er in het grootste aantal vakatures van de beroep Service-technicus van het appartement in geopend. Op de tweede plaats staat {regionPName2} en op de derde {regionPName3}.

Aanbevolen vacatures

Customer Service Officer met vlotte kennis van het Duits
Harvey Nash Gent, Oudenaarde, Flanders, be
Functieomschrijving Binnen dit internationaal familiebedrijf zijn we op zoek naar iemand die elke dag met de glimlach komt werken op de Customer Service-afdeling. In deze job zal je je nooit vervelen. Door jouw sterke klantgerichtheid weet jij als geen ander hoe jij klanten tevreden moet stellen. Dit kan je zowel in het Nederlands als in het Duits. Taken Je doet de verwerking en opvolging van de klantorders: hierbij hou je rekening met prijzen, type producten, ... Prijsoffertes, bestellingen en klachten krijgen dankzij jou een correcte en snelle afhandeling. Je bent verantwoordelijk voor de monitoring en opvolging van de gegevens met betrekking tot de levertermijnen van de bestellingen. KPI-rapportage. Je volgt mee de resultaten van de sales-afdeling op en kan deze presenteren. Profiel Je hebt bij voorkeur een Bachelor of Master diploma of hebt recente ervaring in customer service. Je spreekt zowel Duits als Nederlands. Je hebt commercieel inzicht en zorgt steeds voor klantentevredenheid. Je gaat steeds planmatig te werk. Je komt steeds met de glimlach naar het werk en straalt positivisme uit. What's in it for you? Een vast contract aan aantrekkelijke voorwaarden en een leuk plekje binnen een internationaal familiebedrijf. Onze klant investeert in hun medewerkers en moedigt hen aan om mee te denken over veranderingen in het bedrijf. Je krijgt verantwoordelijkheid, vrijheid, autonomie en vertrouwen. Tijdens je lunchpauze kan je sporten: je kan meedoen aan start to run, voetbal, fitness,… tot zumba. Op regelmatige basis worden er personeelsfeesten georganiseerd (nu niet met Covid uiteraard). Er is een werkgelegenheidsplan 45+
Service Technicus
LGA Engineering, Nevele, Flanders, be
LGA Engineering is een selectiekantoor gespecialiseerd in de rekrutering van technische profielen.Onze klant is toonaangevende speler actief in de machinebouw. . Samen met de knowhow van ruim 200 medewerkers leveren zij innovatieve ideeën en individuele engineering.Als service technicus ben je verantwoordelijk voor het volledige preventief onderhoud, herstel, opstart en training van de systemen Taken Opstart van de machines verzorgen bij de klantenOpleiding bij de klanten van de systemenTesten en herstellingen van de systemenPreventief onderhoud bij de klant ingevolge service/onderhoudscontractenRapporteert aan de Service Manager Profiel Kennis ElektromechanicaGoede kennis van Nederlands. Frans zijn een pluspuntkennis van pneumatica en elektriciteitervaring in machinebouw is een groot voordeel Aanbod Aantrekkelijke verloning naargelang je werkervaring Aangevuld met interessante extralegale voordelen zoals: laptop en gsm, groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques en vergoeding woon-werk…Mogelijkheid om te werken in een innovatieve en snelgroeiende organisatieProfessionele ontwikkeling en verantwoordelijkheid worden gestimuleerdOnmiddellijk contract van onbepaalde duurBedrijfsevenementen: bbq’s, zomerfeest, recepties…Enthousiaste medewerkers Wil je jou graag kandidaat stellen en in aanmerking komen voor deze uitdagende functie?Aarzel niet en stuur meteen uw cv naar apply(at)lga.jobs met vermelding van referentie AD-22901 of solliciteer online.
Administratieve duizendpoot met zeer sterke kennis van het Engels (m/v)
Konvert, Leuven, Flanders, be
Your profile Je hebt bij voorkeur een bachelor diploma in Office Management of gelijkgesteld door ervaringSchoolverlaters zijn ook welkomZeer goede kennis van MS Office (Excel, Outlook, Word en PowerPoint)Je bent een organiseertalent: jij brengt orde in de chaosJe werkt gestructureerd en nauwkeurigJe bent communicatief erg sterkJe bent enthousiast en gemotiveerdJe spreekt vlot Engels, dit zal je het meeste spreken. Nederlands is de voertaal voor lokale contacten. What do we offer? 40u/week36 verlofdagen Glijdende werkurenEen uitdagende job in een internationale omgevingCompetitief salaris met verschillende voordelen (maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering en groepsverzekering)Prachtige werkomgeving en een goede bedrijfssfeer die gebaseerd wordt op respect en vriendschapEen kans om samen te werken met gemotiveerde collega's die gepassioneerd zijn door hun job Jobrelated competences Personen onthalen en hun vraag identificeren Documenten coderen, klasseren en archiveren De voorraad opvolgen, tekorten vaststellenBestellingen plaatsen Administratieve dossiers samenstellenGegevens, de actualisatie van gegevens, terugzendingen of aanmaningen controleren Kopieerwerk verrichten Telefonische oproepen aannemenDoorverbinden naar de gevraagde gesprekspartnersEen boodschap noteren