We gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren, verkeer te analyseren en relevante advertenties weer te geven.
Details Aanvaarden
Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "Stukadoor in "

Ontvang statistische informatie per mail

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "Stukadoor in "

15 € Gemiddeld maandsalaris

Niveau van het gemiddelde loon tijdens de laatste 12 maanden: "Stukadoor in "

Valuta: EUR USD Jaar: 2021
Op de staafdiagram is de verandering van het gimiddelde loon van het beroep Stukadoor in getoond.

Indeling van de "Stukadoor" vacatures in de regionen

Valuta: EUR
Volgens het diagraam zijn er in het grootste aantal vakatures van de beroep Stukadoor in geopend. Op de tweede plaats staat {regionPName2} en op de derde {regionPName3}.

Top van de gelijkaardige vacatures volgens niveau van het loon in

Valuta: EUR
Onder de gelijkaardige beroepen in met het meest hoge loon is Supervisor voor appartementonderhoud. Volgens de gegevens van onze site het niveau van het loon bedraagt 4376 eur. Op de tweede plaats staat Supervisor bouwen met het loon van 4376 eur en op de derde plaats staat Vastgoedbeheerder met het loon van 1173 eur.

Aanbevolen vacatures

Stukadoor
Accent, Torhout, Flandre-Orientale, BE
Description de l'emploiVoor de vacature stukadoor te Torhout zijn wij opzoek naar iemand met volgende vaardigheden:Je bekleedt binnenmuren, buitenmuren en plafonds met allerleipleisterproducten, zoals gips en cement.Je bereidt ondergronden voor.Je mengt de producten en brengt ze manueel of met de spuit aan.Je plaatst hoekprofielen en brengt sierlijsten aan.Je strijkt de bepleistering glad en werkt ze af.Soms breng je droge binnen bepleistering aan.Je plaatst de draagstructuren, bevestigt de gipskartonplaten en werktde naden af.Bij restauratiewerken maak je mallen, trek je lijsten en herstel jeornamenten.Voor buitenpleisterwerk plaats je eerst een wapening.Je werkt in nieuwbouw en renovatie.Je werkt alleen of in een ploeg.Description de l'emploiVoor de vacature stukadoor te Torhout zijn wij opzoek naar iemand met volgende vaardigheden:Je bekleedt binnenmuren, buitenmuren en plafonds met allerleipleisterproducten, zoals gips en cement.Je bereidt ondergronden voor.Je mengt de producten en brengt ze manueel of met de spuit aan.Je plaatst hoekprofielen en brengt sierlijsten aan.Je strijkt de bepleistering glad en werkt ze af.Soms breng je droge binnen bepleistering aan.Je plaatst de draagstructuren, bevestigt de gipskartonplaten en werktde naden af.Bij restauratiewerken maak je mallen, trek je lijsten en herstel jeornamenten.Voor buitenpleisterwerk plaats je eerst een wapening.Je werkt in nieuwbouw en renovatie.Je werkt alleen of in een ploeg.Informations sur l'entrepriseHet familiebedrijf gevestigd te Torhout en voert voornamelijk algemene bouwwerken en pleisterwerken uit.Informations sur l'entrepriseHet familiebedrijf gevestigd te Torhout en voert voornamelijk algemene bouwwerken en pleisterwerken uit.Votre profilVoor de vacature stukadoor te Torhout zijn wij opzoek naar iemand met volgende eigenschappen:Je kan zelfstandig werken.Je werkt netjes en nauwkeurig.Je beschikt over een grote portie motivatie.Je bent flexibel ingesteld.Votre profilVoor de vacature stukadoor te Torhout zijn wij opzoek naar iemand met volgende eigenschappen:Je kan zelfstandig werken.Je werkt netjes en nauwkeurig.Je beschikt over een grote portie motivatie.Je bent flexibel ingesteld.Nous vous offronsVoor de vacature stukadoor te Torhout bieden wij:Een job met kans op vast.Een correcte verloning volgens de barema's.Een job in een fantastisch team.Nous vous offronsVoor de vacature stukadoor te Torhout bieden wij:Een job met kans op vast.Een correcte verloning volgens de barema's.Een job in een fantastisch team.
Stukadoor
Accent, Torhout, West-Vlaanderen, BE
FunctieomschrijvingVoor de vacature stukadoor te Torhout zijn wij opzoek naar iemand met volgende vaardigheden:Je bekleedt binnenmuren, buitenmuren en plafonds met allerleipleisterproducten, zoals gips en cement.Je bereidt ondergronden voor.Je mengt de producten en brengt ze manueel of met de spuit aan.Je plaatst hoekprofielen en brengt sierlijsten aan.Je strijkt de bepleistering glad en werkt ze af.Soms breng je droge binnen bepleistering aan.Je plaatst de draagstructuren, bevestigt de gipskartonplaten en werktde naden af.Bij restauratiewerken maak je mallen, trek je lijsten en herstel jeornamenten.Voor buitenpleisterwerk plaats je eerst een wapening.Je werkt in nieuwbouw en renovatie.Je werkt alleen of in een ploeg.FunctieomschrijvingVoor de vacature stukadoor te Torhout zijn wij opzoek naar iemand met volgende vaardigheden:Je bekleedt binnenmuren, buitenmuren en plafonds met allerleipleisterproducten, zoals gips en cement.Je bereidt ondergronden voor.Je mengt de producten en brengt ze manueel of met de spuit aan.Je plaatst hoekprofielen en brengt sierlijsten aan.Je strijkt de bepleistering glad en werkt ze af.Soms breng je droge binnen bepleistering aan.Je plaatst de draagstructuren, bevestigt de gipskartonplaten en werktde naden af.Bij restauratiewerken maak je mallen, trek je lijsten en herstel jeornamenten.Voor buitenpleisterwerk plaats je eerst een wapening.Je werkt in nieuwbouw en renovatie.Je werkt alleen of in een ploeg.BedrijfsinformatieHet familiebedrijf gevestigd te Torhout en voert voornamelijk algemene bouwwerken en pleisterwerken uit.BedrijfsinformatieHet familiebedrijf gevestigd te Torhout en voert voornamelijk algemene bouwwerken en pleisterwerken uit.Jouw profielVoor de vacature stukadoor te Torhout zijn wij opzoek naar iemand met volgende eigenschappen:Je kan zelfstandig werken.Je werkt netjes en nauwkeurig.Je beschikt over een grote portie motivatie.Je bent flexibel ingesteld.Jouw profielVoor de vacature stukadoor te Torhout zijn wij opzoek naar iemand met volgende eigenschappen:Je kan zelfstandig werken.Je werkt netjes en nauwkeurig.Je beschikt over een grote portie motivatie.Je bent flexibel ingesteld.Wij bieden jouVoor de vacature stukadoor te Torhout bieden wij:Een job met kans op vast.Een correcte verloning volgens de barema's.Een job in een fantastisch team.Wij bieden jouVoor de vacature stukadoor te Torhout bieden wij:Een job met kans op vast.Een correcte verloning volgens de barema's.Een job in een fantastisch team.
Stukadoor
Accent, Huise, Flandre Occidentale, BE
Description de l'emploiOnze klant in KRUISEM is op zoek naar een ervaren stukadoor. Ben je gebeten door het pleisterwerk en heb je hier ook ervaring in? Neem deze vacature dan verder door!Je zal voornamelijk tewerkgesteld worden in residentiële projecten. Als stukadoor krijg je verschillende taken toegewezen. Een overzicht van jouw takenpakket:BinnenbepleisteringVoorbereiden van het oppervlakPlaaster aanmakenPlaaster aanbrengen op het oppervlakBepleistering gladstrijkenDescription de l'emploiOnze klant in KRUISEM is op zoek naar een ervaren stukadoor. Ben je gebeten door het pleisterwerk en heb je hier ook ervaring in? Neem deze vacature dan verder door!Je zal voornamelijk tewerkgesteld worden in residentiële projecten. Als stukadoor krijg je verschillende taken toegewezen. Een overzicht van jouw takenpakket:BinnenbepleisteringVoorbereiden van het oppervlakPlaaster aanmakenPlaaster aanbrengen op het oppervlakBepleistering gladstrijkenInformations sur l'entrepriseOnze klant regio KRUISEM is gespecialiseerd in totaalrenovaties. Je kunt bij hen terecht voor bijna alles van de ruwbouw (metselen, dakwerken,...). Zowel de 2 zonen als de ouders zijn terug te vinden in het bedrijf. Dit familiaal bedrijf is gelegen in de industriezone van Kruisem op een aantal kilometer van de afrit.Informations sur l'entrepriseOnze klant regio KRUISEM is gespecialiseerd in totaalrenovaties. Je kunt bij hen terecht voor bijna alles van de ruwbouw (metselen, dakwerken,...). Zowel de 2 zonen als de ouders zijn terug te vinden in het bedrijf. Dit familiaal bedrijf is gelegen in de industriezone van Kruisem op een aantal kilometer van de afrit.Votre profilHerken je uzelf in volgende elementen? Dan ben jij de stukadoor die wij zoeken voor onze klant regio Kruisem:Een eerste ervaring als stukadoorRijbewijs B is een pluspuntKennis NederlandsJe kan je elke dag verplaatsen naar het depot te KruisemSamenwerken in teamverbandVotre profilHerken je uzelf in volgende elementen? Dan ben jij de stukadoor die wij zoeken voor onze klant regio Kruisem:Een eerste ervaring als stukadoorRijbewijs B is een pluspuntKennis NederlandsJe kan je elke dag verplaatsen naar het depot te KruisemSamenwerken in teamverbandNous vous offronsOnze klant in KRUISEM biedt jou graag een gevarieerde job aan binnen een familiaal bedrijf, in een aardig team en een aangename werkomgeving. Alsook mogen volgende voordelen niet ontbreken bij deze vacature:Aanpak op maatApparte ploegen per functieFamiliale sfeerEcochequesVergoeding volgens bouwsector, paritair comité 124Vast contract na een positieve inloopperiodeNous vous offronsOnze klant in KRUISEM biedt jou graag een gevarieerde job aan binnen een familiaal bedrijf, in een aardig team en een aangename werkomgeving. Alsook mogen volgende voordelen niet ontbreken bij deze vacature:Aanpak op maatApparte ploegen per functieFamiliale sfeerEcochequesVergoeding volgens bouwsector, paritair comité 124Vast contract na een positieve inloopperiode
Stukadoor
Accent, Huise, Oost-Vlaanderen, BE
FunctieomschrijvingOnze klant in KRUISEM is op zoek naar een ervaren stukadoor. Ben je gebeten door het pleisterwerk en heb je hier ook ervaring in? Neem deze vacature dan verder door!Je zal voornamelijk tewerkgesteld worden in residentiële projecten. Als stukadoor krijg je verschillende taken toegewezen. Een overzicht van jouw takenpakket:BinnenbepleisteringVoorbereiden van het oppervlakPlaaster aanmakenPlaaster aanbrengen op het oppervlakBepleistering gladstrijkenFunctieomschrijvingOnze klant in KRUISEM is op zoek naar een ervaren stukadoor. Ben je gebeten door het pleisterwerk en heb je hier ook ervaring in? Neem deze vacature dan verder door!Je zal voornamelijk tewerkgesteld worden in residentiële projecten. Als stukadoor krijg je verschillende taken toegewezen. Een overzicht van jouw takenpakket:BinnenbepleisteringVoorbereiden van het oppervlakPlaaster aanmakenPlaaster aanbrengen op het oppervlakBepleistering gladstrijkenBedrijfsinformatieOnze klant regio KRUISEM is gespecialiseerd in totaalrenovaties. Je kunt bij hen terecht voor bijna alles van de ruwbouw (metselen, dakwerken,...). Zowel de 2 zonen als de ouders zijn terug te vinden in het bedrijf. Dit familiaal bedrijf is gelegen in de industriezone van Kruisem op een aantal kilometer van de afrit.BedrijfsinformatieOnze klant regio KRUISEM is gespecialiseerd in totaalrenovaties. Je kunt bij hen terecht voor bijna alles van de ruwbouw (metselen, dakwerken,...). Zowel de 2 zonen als de ouders zijn terug te vinden in het bedrijf. Dit familiaal bedrijf is gelegen in de industriezone van Kruisem op een aantal kilometer van de afrit.Jouw profielHerken je uzelf in volgende elementen? Dan ben jij de stukadoor die wij zoeken voor onze klant regio Kruisem:Een eerste ervaring als stukadoorRijbewijs B is een pluspuntKennis NederlandsJe kan je elke dag verplaatsen naar het depot te KruisemSamenwerken in teamverbandJouw profielHerken je uzelf in volgende elementen? Dan ben jij de stukadoor die wij zoeken voor onze klant regio Kruisem:Een eerste ervaring als stukadoorRijbewijs B is een pluspuntKennis NederlandsJe kan je elke dag verplaatsen naar het depot te KruisemSamenwerken in teamverbandWij bieden jouOnze klant in KRUISEM biedt jou graag een gevarieerde job aan binnen een familiaal bedrijf, in een aardig team en een aangename werkomgeving. Alsook mogen volgende voordelen niet ontbreken bij deze vacature:Aanpak op maatApparte ploegen per functieFamiliale sfeerEcochequesVergoeding volgens bouwsector, paritair comité 124Vast contract na een positieve inloopperiodeWij bieden jouOnze klant in KRUISEM biedt jou graag een gevarieerde job aan binnen een familiaal bedrijf, in een aardig team en een aangename werkomgeving. Alsook mogen volgende voordelen niet ontbreken bij deze vacature:Aanpak op maatApparte ploegen per functieFamiliale sfeerEcochequesVergoeding volgens bouwsector, paritair comité 124Vast contract na een positieve inloopperiode
Stukadoor
Accent, Aaigem, Flandre Occidentale, BE
Description de l'emploiVoor de vacature als stukadoor krijg je heel wat taken toegewezen.Onderstaande werkzaamheden zal jij uitvoeren:pleisteren van haardwanden;plaatsen van inbouwhaarden , rookkanaal en haardwanden;plannen of uitvoeringsschetsen uitzetten in pleisterkalk, stucwerk;de inplanting van tussenwanden bepalen op basis van een bouwplan;de materialen kiezen en de voorraad grondstoffen en verbruiksgoederen aanleggen;de kenmerken van het werkstuk en de plaatsingstechnieken bepalen;werkstukken of bekleding van werkstukken uitvoeren in: Pleisterkalk;specifieke werkzaamheden uitvoeren voor: Renovatie;specifieke werkzaamheden uitvoeren voor: Nieuwbouw;werkstukken of bekleding van werkstukken uitvoeren in: Gipskartonplaten;pleister aanmaken en in vorm brengen door gieten, vormgieten, spuiten en/of gladstrijken;decoratie-elementen plaatsen, voegen en afwerken;werkstukken of bekleding van werkstukken uitvoeren in: Gipsblokken.Description de l'emploiVoor de vacature als stukadoor krijg je heel wat taken toegewezen.Onderstaande werkzaamheden zal jij uitvoeren:pleisteren van haardwanden;plaatsen van inbouwhaarden , rookkanaal en haardwanden;plannen of uitvoeringsschetsen uitzetten in pleisterkalk, stucwerk;de inplanting van tussenwanden bepalen op basis van een bouwplan;de materialen kiezen en de voorraad grondstoffen en verbruiksgoederen aanleggen;de kenmerken van het werkstuk en de plaatsingstechnieken bepalen;werkstukken of bekleding van werkstukken uitvoeren in: Pleisterkalk;specifieke werkzaamheden uitvoeren voor: Renovatie;specifieke werkzaamheden uitvoeren voor: Nieuwbouw;werkstukken of bekleding van werkstukken uitvoeren in: Gipskartonplaten;pleister aanmaken en in vorm brengen door gieten, vormgieten, spuiten en/of gladstrijken;decoratie-elementen plaatsen, voegen en afwerken;werkstukken of bekleding van werkstukken uitvoeren in: Gipsblokken.Informations sur l'entrepriseOnze klant is gespecialiseerd in het ontwerpen en plaatsen van unieke haardconcepten. Als je terechtkomt in dit standvastig team, zal je merken dat er buiten hard werken ook zeker ruimte is voor plezier. Motivatie is hét sleutelwoord!Informations sur l'entrepriseOnze klant is gespecialiseerd in het ontwerpen en plaatsen van unieke haardconcepten. Als je terechtkomt in dit standvastig team, zal je merken dat er buiten hard werken ook zeker ruimte is voor plezier. Motivatie is hét sleutelwoord!Votre profilVoor deze vacature van stukadoor moet je van aanpakken weten.Daarnaast beschik je over volgende competenties:Reeds een relevante ervaring of soortgelijke opleiding in de sector;je bent resultaatgerichtheid enkan omgaan met stress;je hebt een vlot leervermogen;zin voor nauwkeurigheid;je kan zowel zelfstandig als in team werken;je komt regels en afspraken na.Votre profilVoor deze vacature van stukadoor moet je van aanpakken weten.Daarnaast beschik je over volgende competenties:Reeds een relevante ervaring of soortgelijke opleiding in de sector;je bent resultaatgerichtheid enkan omgaan met stress;je hebt een vlot leervermogen;zin voor nauwkeurigheid;je kan zowel zelfstandig als in team werken;je komt regels en afspraken na.Nous vous offronsEen vaste job na een goede inloopperiodeGoede verloning naargelang de barema's in de bouwsectorAlle voordelen van een tewerkstelling in de bouwsectorToffe collega'sEen voltijdse tewerkstellingNous vous offronsEen vaste job na een goede inloopperiodeGoede verloning naargelang de barema's in de bouwsectorAlle voordelen van een tewerkstelling in de bouwsectorToffe collega'sEen voltijdse tewerkstelling
Stukadoor
Accent, Aaigem, Oost-Vlaanderen, BE
FunctieomschrijvingVoor de vacature als stukadoor krijg je heel wat taken toegewezen.Onderstaande werkzaamheden zal jij uitvoeren:pleisteren van haardwanden;plaatsen van inbouwhaarden , rookkanaal en haardwanden;plannen of uitvoeringsschetsen uitzetten in pleisterkalk, stucwerk;de inplanting van tussenwanden bepalen op basis van een bouwplan;de materialen kiezen en de voorraad grondstoffen en verbruiksgoederen aanleggen;de kenmerken van het werkstuk en de plaatsingstechnieken bepalen;werkstukken of bekleding van werkstukken uitvoeren in: Pleisterkalk;specifieke werkzaamheden uitvoeren voor: Renovatie;specifieke werkzaamheden uitvoeren voor: Nieuwbouw;werkstukken of bekleding van werkstukken uitvoeren in: Gipskartonplaten;pleister aanmaken en in vorm brengen door gieten, vormgieten, spuiten en/of gladstrijken;decoratie-elementen plaatsen, voegen en afwerken;werkstukken of bekleding van werkstukken uitvoeren in: Gipsblokken.FunctieomschrijvingVoor de vacature als stukadoor krijg je heel wat taken toegewezen.Onderstaande werkzaamheden zal jij uitvoeren:pleisteren van haardwanden;plaatsen van inbouwhaarden , rookkanaal en haardwanden;plannen of uitvoeringsschetsen uitzetten in pleisterkalk, stucwerk;de inplanting van tussenwanden bepalen op basis van een bouwplan;de materialen kiezen en de voorraad grondstoffen en verbruiksgoederen aanleggen;de kenmerken van het werkstuk en de plaatsingstechnieken bepalen;werkstukken of bekleding van werkstukken uitvoeren in: Pleisterkalk;specifieke werkzaamheden uitvoeren voor: Renovatie;specifieke werkzaamheden uitvoeren voor: Nieuwbouw;werkstukken of bekleding van werkstukken uitvoeren in: Gipskartonplaten;pleister aanmaken en in vorm brengen door gieten, vormgieten, spuiten en/of gladstrijken;decoratie-elementen plaatsen, voegen en afwerken;werkstukken of bekleding van werkstukken uitvoeren in: Gipsblokken.BedrijfsinformatieOnze klant is gespecialiseerd in het ontwerpen en plaatsen van unieke haardconcepten. Als je terechtkomt in dit standvastig team, zal je merken dat er buiten hard werken ook zeker ruimte is voor plezier. Motivatie is hét sleutelwoord!BedrijfsinformatieOnze klant is gespecialiseerd in het ontwerpen en plaatsen van unieke haardconcepten. Als je terechtkomt in dit standvastig team, zal je merken dat er buiten hard werken ook zeker ruimte is voor plezier. Motivatie is hét sleutelwoord!Jouw profielVoor deze vacature van stukadoor moet je van aanpakken weten.Daarnaast beschik je over volgende competenties:Reeds een relevante ervaring of soortgelijke opleiding in de sector;je bent resultaatgerichtheid enkan omgaan met stress;je hebt een vlot leervermogen;zin voor nauwkeurigheid;je kan zowel zelfstandig als in team werken;je komt regels en afspraken na.Jouw profielVoor deze vacature van stukadoor moet je van aanpakken weten.Daarnaast beschik je over volgende competenties:Reeds een relevante ervaring of soortgelijke opleiding in de sector;je bent resultaatgerichtheid enkan omgaan met stress;je hebt een vlot leervermogen;zin voor nauwkeurigheid;je kan zowel zelfstandig als in team werken;je komt regels en afspraken na.Wij bieden jouEen vaste job na een goede inloopperiodeGoede verloning naargelang de barema's in de bouwsectorAlle voordelen van een tewerkstelling in de bouwsectorToffe collega'sEen voltijdse tewerkstellingWij bieden jouEen vaste job na een goede inloopperiodeGoede verloning naargelang de barema's in de bouwsectorAlle voordelen van een tewerkstelling in de bouwsectorToffe collega'sEen voltijdse tewerkstelling
stukadoor
Accent, Smetlede, Oost-Vlaanderen, BE
FunctieomschrijvingJe bekleedt binnenmuren, buitenmuren en plafonds met allerlei pleisterproducten, zoals gips en cement.Je bereidt ondergronden voor.Je mengt de producten en brengt ze manueel of met de spuit aan.Je plaatst hoekprofielen en brengt sierlijsten aan.Je strijkt de bepleistering glad en werkt ze af.Soms breng je droge binnen bepleistering aan.Je plaatst de draagstructuren, bevestigt de gipskartonplaten en werkt de naden af.Bij restauratiewerken maak je mallen, trek je lijsten en herstel je ornamenten.Voor buitenpleisterwerk plaats je eerst een wapening.Je werkt in nieuwbouw en renovatie. Je werkt alleen of in een ploeg.Je maakt verplaatsingen naar de werf.Soms werk je gedurende lange tijd in moeilijke houdingen, bijvoorbeeld geknield, of in een beperkte ruimte.Je werkuren zijn regelmatig maar kunnen variëren naargelang de opdrachten en de weersomstandigheden.FunctieomschrijvingJe bekleedt binnenmuren, buitenmuren en plafonds met allerlei pleisterproducten, zoals gips en cement.Je bereidt ondergronden voor.Je mengt de producten en brengt ze manueel of met de spuit aan.Je plaatst hoekprofielen en brengt sierlijsten aan.Je strijkt de bepleistering glad en werkt ze af.Soms breng je droge binnen bepleistering aan.Je plaatst de draagstructuren, bevestigt de gipskartonplaten en werkt de naden af.Bij restauratiewerken maak je mallen, trek je lijsten en herstel je ornamenten.Voor buitenpleisterwerk plaats je eerst een wapening.Je werkt in nieuwbouw en renovatie. Je werkt alleen of in een ploeg.Je maakt verplaatsingen naar de werf.Soms werk je gedurende lange tijd in moeilijke houdingen, bijvoorbeeld geknield, of in een beperkte ruimte.Je werkuren zijn regelmatig maar kunnen variëren naargelang de opdrachten en de weersomstandigheden.BedrijfsinformatieOnze klant in het Aalsterse is gespecialiseerd in binnenbepleistering met een hoge afwerkingsgraad.BedrijfsinformatieOnze klant in het Aalsterse is gespecialiseerd in binnenbepleistering met een hoge afwerkingsgraad.Jouw profielVoor de vacature stukadoor te Aalst zijn wij opzoek naar iemand met volgende eigenschappen:Je kan zelfstandig werken.Je werkt netjes en nauwkeurig.Je beschikt over een grote portie motivatie.Je bent flexibel ingesteld.Jouw profielVoor de vacature stukadoor te Aalst zijn wij opzoek naar iemand met volgende eigenschappen:Je kan zelfstandig werken.Je werkt netjes en nauwkeurig.Je beschikt over een grote portie motivatie.Je bent flexibel ingesteld.Wij bieden jouVoor de vacature stukadoor te Aalst bieden wij:Een correcte verloning volgens de barema's.Vast contract na geslaagde inloopperiodeMobiliteitsvergoeding...Wij bieden jouVoor de vacature stukadoor te Aalst bieden wij:Een correcte verloning volgens de barema's.Vast contract na geslaagde inloopperiodeMobiliteitsvergoeding...
stukadoor
Accent, Smetlede, Flandre Occidentale, BE
Description de l'emploiJe bekleedt binnenmuren, buitenmuren en plafonds met allerlei pleisterproducten, zoals gips en cement.Je bereidt ondergronden voor.Je mengt de producten en brengt ze manueel of met de spuit aan.Je plaatst hoekprofielen en brengt sierlijsten aan.Je strijkt de bepleistering glad en werkt ze af.Soms breng je droge binnen bepleistering aan.Je plaatst de draagstructuren, bevestigt de gipskartonplaten en werkt de naden af.Bij restauratiewerken maak je mallen, trek je lijsten en herstel je ornamenten.Voor buitenpleisterwerk plaats je eerst een wapening.Je werkt in nieuwbouw en renovatie. Je werkt alleen of in een ploeg.Je maakt verplaatsingen naar de werf.Soms werk je gedurende lange tijd in moeilijke houdingen, bijvoorbeeld geknield, of in een beperkte ruimte.Je werkuren zijn regelmatig maar kunnen variëren naargelang de opdrachten en de weersomstandigheden.Description de l'emploiJe bekleedt binnenmuren, buitenmuren en plafonds met allerlei pleisterproducten, zoals gips en cement.Je bereidt ondergronden voor.Je mengt de producten en brengt ze manueel of met de spuit aan.Je plaatst hoekprofielen en brengt sierlijsten aan.Je strijkt de bepleistering glad en werkt ze af.Soms breng je droge binnen bepleistering aan.Je plaatst de draagstructuren, bevestigt de gipskartonplaten en werkt de naden af.Bij restauratiewerken maak je mallen, trek je lijsten en herstel je ornamenten.Voor buitenpleisterwerk plaats je eerst een wapening.Je werkt in nieuwbouw en renovatie. Je werkt alleen of in een ploeg.Je maakt verplaatsingen naar de werf.Soms werk je gedurende lange tijd in moeilijke houdingen, bijvoorbeeld geknield, of in een beperkte ruimte.Je werkuren zijn regelmatig maar kunnen variëren naargelang de opdrachten en de weersomstandigheden.Informations sur l'entrepriseOnze klant in het Aalsterse is gespecialiseerd in binnenbepleistering met een hoge afwerkingsgraad.Informations sur l'entrepriseOnze klant in het Aalsterse is gespecialiseerd in binnenbepleistering met een hoge afwerkingsgraad.Votre profilVoor de vacature stukadoor te Aalst zijn wij opzoek naar iemand met volgende eigenschappen:Je kan zelfstandig werken.Je werkt netjes en nauwkeurig.Je beschikt over een grote portie motivatie.Je bent flexibel ingesteld.Votre profilVoor de vacature stukadoor te Aalst zijn wij opzoek naar iemand met volgende eigenschappen:Je kan zelfstandig werken.Je werkt netjes en nauwkeurig.Je beschikt over een grote portie motivatie.Je bent flexibel ingesteld.Nous vous offronsVoor de vacature stukadoor te Aalst bieden wij:Een correcte verloning volgens de barema's.Vast contract na geslaagde inloopperiodeMobiliteitsvergoeding...Nous vous offronsVoor de vacature stukadoor te Aalst bieden wij:Een correcte verloning volgens de barema's.Vast contract na geslaagde inloopperiodeMobiliteitsvergoeding...
Stukadoor
Accent, Wambeek, Brabant Flamand, BE
Description de l'emploiJe bekleedt binnenmuren, buitenmuren en plafonds met allerlei pleisterproducten, zoals gips en cement.Je bereidt ondergronden voor.Je mengt de producten en brengt ze manueel of met de spuit aan.Je plaatst hoekprofielen en brengt sierlijsten aan.Je strijkt de bepleistering glad en werkt ze af.Soms breng je droge binnen bepleistering aan.Je plaatst de draagstructuren, bevestigt de gipskartonplaten en werkt de naden af.Bij restauratiewerken maak je mallen, trek je lijsten en herstel je ornamenten.Voor buitenpleisterwerk plaats je eerst een wapening.Je werkt in nieuwbouw en renovatie. Je werkt alleen of in een ploeg.Je maakt verplaatsingen naar de werf.Soms werk je gedurende lange tijd in moeilijke houdingen, bijvoorbeeld geknield, of in een beperkte ruimte.Je werkuren zijn regelmatig maar kunnen variëren naargelang de opdrachten en de weersomstandigheden.Description de l'emploiJe bekleedt binnenmuren, buitenmuren en plafonds met allerlei pleisterproducten, zoals gips en cement.Je bereidt ondergronden voor.Je mengt de producten en brengt ze manueel of met de spuit aan.Je plaatst hoekprofielen en brengt sierlijsten aan.Je strijkt de bepleistering glad en werkt ze af.Soms breng je droge binnen bepleistering aan.Je plaatst de draagstructuren, bevestigt de gipskartonplaten en werkt de naden af.Bij restauratiewerken maak je mallen, trek je lijsten en herstel je ornamenten.Voor buitenpleisterwerk plaats je eerst een wapening.Je werkt in nieuwbouw en renovatie. Je werkt alleen of in een ploeg.Je maakt verplaatsingen naar de werf.Soms werk je gedurende lange tijd in moeilijke houdingen, bijvoorbeeld geknield, of in een beperkte ruimte.Je werkuren zijn regelmatig maar kunnen variëren naargelang de opdrachten en de weersomstandigheden.Informations sur l'entrepriseDeze Vlaamse Brabantse bouwfirma is gespecialiseerd in tuinen: ontwerp, aanleg en onderhoud &Klusjes: binnen en buiten. Hiernaast verzorgen ze particuliere verbouwingen van ruwbouw tem afwerking. Deze zaakvoerder is op zoek naar zijn 1e medewerker. Werven situeren zich regio Vlaams Brabant.Informations sur l'entrepriseDeze Vlaamse Brabantse bouwfirma is gespecialiseerd in tuinen: ontwerp, aanleg en onderhoud &Klusjes: binnen en buiten. Hiernaast verzorgen ze particuliere verbouwingen van ruwbouw tem afwerking. Deze zaakvoerder is op zoek naar zijn 1e medewerker. Werven situeren zich regio Vlaams Brabant.Votre profilgeen hoogtevreesoog voor afwerkingbezit van rijbewijs is een plusnauw samenwerken met de zaakvoerder¨respect voor de wensen van de klantVotre profilgeen hoogtevreesoog voor afwerkingbezit van rijbewijs is een plusnauw samenwerken met de zaakvoerder¨respect voor de wensen van de klantNous vous offronsecochequesmobiliteitsvergoedingloon naargelang ervaring (pc 124)vast contract na geslaagde inloopperiodeNous vous offronsecochequesmobiliteitsvergoedingloon naargelang ervaring (pc 124)vast contract na geslaagde inloopperiode
Stukadoor
Accent, Wambeek, Vlaams Brabant, BE
FunctieomschrijvingJe bekleedt binnenmuren, buitenmuren en plafonds met allerlei pleisterproducten, zoals gips en cement.Je bereidt ondergronden voor.Je mengt de producten en brengt ze manueel of met de spuit aan.Je plaatst hoekprofielen en brengt sierlijsten aan.Je strijkt de bepleistering glad en werkt ze af.Soms breng je droge binnen bepleistering aan.Je plaatst de draagstructuren, bevestigt de gipskartonplaten en werkt de naden af.Bij restauratiewerken maak je mallen, trek je lijsten en herstel je ornamenten.Voor buitenpleisterwerk plaats je eerst een wapening.Je werkt in nieuwbouw en renovatie. Je werkt alleen of in een ploeg.Je maakt verplaatsingen naar de werf.Soms werk je gedurende lange tijd in moeilijke houdingen, bijvoorbeeld geknield, of in een beperkte ruimte.Je werkuren zijn regelmatig maar kunnen variëren naargelang de opdrachten en de weersomstandigheden.FunctieomschrijvingJe bekleedt binnenmuren, buitenmuren en plafonds met allerlei pleisterproducten, zoals gips en cement.Je bereidt ondergronden voor.Je mengt de producten en brengt ze manueel of met de spuit aan.Je plaatst hoekprofielen en brengt sierlijsten aan.Je strijkt de bepleistering glad en werkt ze af.Soms breng je droge binnen bepleistering aan.Je plaatst de draagstructuren, bevestigt de gipskartonplaten en werkt de naden af.Bij restauratiewerken maak je mallen, trek je lijsten en herstel je ornamenten.Voor buitenpleisterwerk plaats je eerst een wapening.Je werkt in nieuwbouw en renovatie. Je werkt alleen of in een ploeg.Je maakt verplaatsingen naar de werf.Soms werk je gedurende lange tijd in moeilijke houdingen, bijvoorbeeld geknield, of in een beperkte ruimte.Je werkuren zijn regelmatig maar kunnen variëren naargelang de opdrachten en de weersomstandigheden.BedrijfsinformatieDeze Vlaamse Brabantse bouwfirma is gespecialiseerd in tuinen: ontwerp, aanleg en onderhoud &Klusjes: binnen en buiten. Hiernaast verzorgen ze particuliere verbouwingen van ruwbouw tem afwerking. Deze zaakvoerder is op zoek naar zijn 1e medewerker. Werven situeren zich regio Vlaams Brabant.BedrijfsinformatieDeze Vlaamse Brabantse bouwfirma is gespecialiseerd in tuinen: ontwerp, aanleg en onderhoud &Klusjes: binnen en buiten. Hiernaast verzorgen ze particuliere verbouwingen van ruwbouw tem afwerking. Deze zaakvoerder is op zoek naar zijn 1e medewerker. Werven situeren zich regio Vlaams Brabant.Jouw profielgeen hoogtevreesoog voor afwerkingbezit van rijbewijs is een plusnauw samenwerken met de zaakvoerder¨respect voor de wensen van de klantJouw profielgeen hoogtevreesoog voor afwerkingbezit van rijbewijs is een plusnauw samenwerken met de zaakvoerder¨respect voor de wensen van de klantWij bieden jouecochequesmobiliteitsvergoedingloon naargelang ervaring (pc 124)vast contract na geslaagde inloopperiodeWij bieden jouecochequesmobiliteitsvergoedingloon naargelang ervaring (pc 124)vast contract na geslaagde inloopperiode
STUKADOOR
Accent, Elene, Flandre Occidentale, BE
Description de l'emploiAls STUKADOOR krijg je heel wat verschillende taken toegewezen. Een overzicht van het pakket voor deze vacature vind je hier:Je bekleedt muren met allerlei pleisterproducten, zoals gips en cement.Je bereidt ondergronden voor.Je mengt de producten en brengt ze manueel of met de spuit aan.Je plaatst hoekprofielen en brengt sierlijsten aan.Je strijkt de bepleistering glad en werkt ze af.Je plaatst de draagstructuren, bevestigt de gipskartonplaten en werkt de naden af.Description de l'emploiAls STUKADOOR krijg je heel wat verschillende taken toegewezen. Een overzicht van het pakket voor deze vacature vind je hier:Je bekleedt muren met allerlei pleisterproducten, zoals gips en cement.Je bereidt ondergronden voor.Je mengt de producten en brengt ze manueel of met de spuit aan.Je plaatst hoekprofielen en brengt sierlijsten aan.Je strijkt de bepleistering glad en werkt ze af.Je plaatst de draagstructuren, bevestigt de gipskartonplaten en werkt de naden af.Informations sur l'entrepriseOnze klant is gespecialiseerd in pleisterwerken voor zowel nieuwbouw als renovatie.Zij streven steeds naar een perfecte afwerking en gebruiken daarvoor enkel hoogkwalitatieve materialen.Informations sur l'entrepriseOnze klant is gespecialiseerd in pleisterwerken voor zowel nieuwbouw als renovatie.Zij streven steeds naar een perfecte afwerking en gebruiken daarvoor enkel hoogkwalitatieve materialen.Votre profilAls STUKADOOR verwachten we een kandidaat die voldoet aan een bepaald profiel:Je kan reeds een mooie ervaring voorleggen in bepleistering.Je bent bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs B en kan je zelfstandig verplaatsen de depotVotre profilAls STUKADOOR verwachten we een kandidaat die voldoet aan een bepaald profiel:Je kan reeds een mooie ervaring voorleggen in bepleistering.Je bent bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs B en kan je zelfstandig verplaatsen de depotNous vous offronsEen job met optie vast.Werken in een klein familiaal bedrijf.Verloning en alle voordelen volgens de barema's van de bouwsector.Nous vous offronsEen job met optie vast.Werken in een klein familiaal bedrijf.Verloning en alle voordelen volgens de barema's van de bouwsector.
STUKADOOR
Accent, Elene, Oost-Vlaanderen, BE
FunctieomschrijvingAls STUKADOOR krijg je heel wat verschillende taken toegewezen. Een overzicht van het pakket voor deze vacature vind je hier:Je bekleedt muren met allerlei pleisterproducten, zoals gips en cement.Je bereidt ondergronden voor.Je mengt de producten en brengt ze manueel of met de spuit aan.Je plaatst hoekprofielen en brengt sierlijsten aan.Je strijkt de bepleistering glad en werkt ze af.Je plaatst de draagstructuren, bevestigt de gipskartonplaten en werkt de naden af.FunctieomschrijvingAls STUKADOOR krijg je heel wat verschillende taken toegewezen. Een overzicht van het pakket voor deze vacature vind je hier:Je bekleedt muren met allerlei pleisterproducten, zoals gips en cement.Je bereidt ondergronden voor.Je mengt de producten en brengt ze manueel of met de spuit aan.Je plaatst hoekprofielen en brengt sierlijsten aan.Je strijkt de bepleistering glad en werkt ze af.Je plaatst de draagstructuren, bevestigt de gipskartonplaten en werkt de naden af.BedrijfsinformatieOnze klant is gespecialiseerd in pleisterwerken voor zowel nieuwbouw als renovatie.Zij streven steeds naar een perfecte afwerking en gebruiken daarvoor enkel hoogkwalitatieve materialen.BedrijfsinformatieOnze klant is gespecialiseerd in pleisterwerken voor zowel nieuwbouw als renovatie.Zij streven steeds naar een perfecte afwerking en gebruiken daarvoor enkel hoogkwalitatieve materialen.Jouw profielAls STUKADOOR verwachten we een kandidaat die voldoet aan een bepaald profiel:Je kan reeds een mooie ervaring voorleggen in bepleistering.Je bent bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs B en kan je zelfstandig verplaatsen de depotJouw profielAls STUKADOOR verwachten we een kandidaat die voldoet aan een bepaald profiel:Je kan reeds een mooie ervaring voorleggen in bepleistering.Je bent bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs B en kan je zelfstandig verplaatsen de depotWij bieden jouEen job met optie vast.Werken in een klein familiaal bedrijf.Verloning en alle voordelen volgens de barema's van de bouwsector.Wij bieden jouEen job met optie vast.Werken in een klein familiaal bedrijf.Verloning en alle voordelen volgens de barema's van de bouwsector.
STUKADOOR
Accent, Appelterre-Eichem, Oost-Vlaanderen, BE
FunctieomschrijvingVoor de vacature STUKADOOR krijg je heel wat taken toegewezen. Hieronder vind je een greep uit het pakket:Je bekleedt binnenmuren, buitenmuren en plafonds met allerlei pleisterproducten, zoals gips en cement.Je bereidt ondergronden voor.Je mengt de producten en brengt ze manueel of met de spuit aan.Je plaatst hoekprofielen en brengt sierlijsten aan.Je strijkt de bepleistering glad en werkt ze af.Soms breng je droge binnen bepleistering aan.Je plaatst de draagstructuren, bevestigt de gipskartonplaten en werkt de naden af.Bij restauratiewerken maak je mallen, trek je lijsten en herstel je ornamenten.Voor buitenpleisterwerk plaats je eerst een wapening.Je werkt in nieuwbouw en renovatie. Je werkt alleen of in een ploeg.Je maakt verplaatsingen naar de werf.Soms werk je gedurende lange tijd in moeilijke houdingen, bijvoorbeeld geknield, of in een beperkte ruimte.Je werkuren zijn regelmatig maar kunnen variëren naargelang de opdrachten en de weersomstandigheden.FunctieomschrijvingVoor de vacature STUKADOOR krijg je heel wat taken toegewezen. Hieronder vind je een greep uit het pakket:Je bekleedt binnenmuren, buitenmuren en plafonds met allerlei pleisterproducten, zoals gips en cement.Je bereidt ondergronden voor.Je mengt de producten en brengt ze manueel of met de spuit aan.Je plaatst hoekprofielen en brengt sierlijsten aan.Je strijkt de bepleistering glad en werkt ze af.Soms breng je droge binnen bepleistering aan.Je plaatst de draagstructuren, bevestigt de gipskartonplaten en werkt de naden af.Bij restauratiewerken maak je mallen, trek je lijsten en herstel je ornamenten.Voor buitenpleisterwerk plaats je eerst een wapening.Je werkt in nieuwbouw en renovatie. Je werkt alleen of in een ploeg.Je maakt verplaatsingen naar de werf.Soms werk je gedurende lange tijd in moeilijke houdingen, bijvoorbeeld geknield, of in een beperkte ruimte.Je werkuren zijn regelmatig maar kunnen variëren naargelang de opdrachten en de weersomstandigheden.BedrijfsinformatieOnze klant is een familiebedrijf die al 4 generaties lang vakmanschap en kwaliteit ademt. Hun oorsprong ligt bij het schilderen, maar door de jaren heen zijn ze al snel uitgegroeid tot meesters in de afwerking. Pleisterwerk slaat een brug tussen ruwbouw en afwerking; je ziet de werf werkelijk veranderen naar een huis waar ruimtes een tastbare betekenis krijgen.Is deze vacature niet helemaal je ding maar ben je wel op zoek naar een nieuwe uitdaging in de bouw? Bel ons dan op het nummer 054 31 14 20 of stuur een mailtje naar ninove.construct@accentjobs.be.BedrijfsinformatieOnze klant is een familiebedrijf die al 4 generaties lang vakmanschap en kwaliteit ademt. Hun oorsprong ligt bij het schilderen, maar door de jaren heen zijn ze al snel uitgegroeid tot meesters in de afwerking. Pleisterwerk slaat een brug tussen ruwbouw en afwerking; je ziet de werf werkelijk veranderen naar een huis waar ruimtes een tastbare betekenis krijgen.Is deze vacature niet helemaal je ding maar ben je wel op zoek naar een nieuwe uitdaging in de bouw? Bel ons dan op het nummer 054 31 14 20 of stuur een mailtje naar ninove.construct@accentjobs.be.Jouw profielAls STUKADOOR voor een bedrijf in Ninove moet je een hoog werktempo aankunnen. Daarnaast is zijn deze eigenschappen ook belangrijk:Je kan reeds enkele jaren ervaring als stukadoor voorleggen.Je wordt lyrisch van perfecte moulures en krijgt een kick van binnen- en buitenpleisterwerk.Je bent in staat om zelfstandig te werken en de verschillende werkmethodes toe te passen (cementering, crepi, gladpleister, steenstrips, isolatie, …).Je spreekt vloeiend Nederlandse om vlot te kunnen communiceren met collega's en klanten. Kennis Frans en Engels zijn een pluspunt.Je beschikt bij voorkeur over een rijbewijs B en eigen vervoer zodat je je elke morgen kan verplaatsen naar het depot.Jouw profielAls STUKADOOR voor een bedrijf in Ninove moet je een hoog werktempo aankunnen. Daarnaast is zijn deze eigenschappen ook belangrijk:Je kan reeds enkele jaren ervaring als stukadoor voorleggen.Je wordt lyrisch van perfecte moulures en krijgt een kick van binnen- en buitenpleisterwerk.Je bent in staat om zelfstandig te werken en de verschillende werkmethodes toe te passen (cementering, crepi, gladpleister, steenstrips, isolatie, …).Je spreekt vloeiend Nederlandse om vlot te kunnen communiceren met collega's en klanten. Kennis Frans en Engels zijn een pluspunt.Je beschikt bij voorkeur over een rijbewijs B en eigen vervoer zodat je je elke morgen kan verplaatsen naar het depot.Wij bieden jouOnze klant hanteert verschillende stijlen; zowel klassiek, tijdloos als landelijk. Hierdoor kunnen ze jou een heel afwisselende job aanbieden waarbij je je zeker niet zal vervelen. Je komt in een team terecht waar een heel familiale sfeer hangt. Je zal werken aan een marktconform loon, volgens de barema's van de bouw.Wij bieden jouOnze klant hanteert verschillende stijlen; zowel klassiek, tijdloos als landelijk. Hierdoor kunnen ze jou een heel afwisselende job aanbieden waarbij je je zeker niet zal vervelen. Je komt in een team terecht waar een heel familiale sfeer hangt. Je zal werken aan een marktconform loon, volgens de barema's van de bouw.
STUKADOOR
Accent, Appelterre-Eichem, Flandre Occidentale, BE
Description de l'emploiVoor de vacature STUKADOOR krijg je heel wat taken toegewezen. Hieronder vind je een greep uit het pakket:Je bekleedt binnenmuren, buitenmuren en plafonds met allerlei pleisterproducten, zoals gips en cement.Je bereidt ondergronden voor.Je mengt de producten en brengt ze manueel of met de spuit aan.Je plaatst hoekprofielen en brengt sierlijsten aan.Je strijkt de bepleistering glad en werkt ze af.Soms breng je droge binnen bepleistering aan.Je plaatst de draagstructuren, bevestigt de gipskartonplaten en werkt de naden af.Bij restauratiewerken maak je mallen, trek je lijsten en herstel je ornamenten.Voor buitenpleisterwerk plaats je eerst een wapening.Je werkt in nieuwbouw en renovatie. Je werkt alleen of in een ploeg.Je maakt verplaatsingen naar de werf.Soms werk je gedurende lange tijd in moeilijke houdingen, bijvoorbeeld geknield, of in een beperkte ruimte.Je werkuren zijn regelmatig maar kunnen variëren naargelang de opdrachten en de weersomstandigheden.Description de l'emploiVoor de vacature STUKADOOR krijg je heel wat taken toegewezen. Hieronder vind je een greep uit het pakket:Je bekleedt binnenmuren, buitenmuren en plafonds met allerlei pleisterproducten, zoals gips en cement.Je bereidt ondergronden voor.Je mengt de producten en brengt ze manueel of met de spuit aan.Je plaatst hoekprofielen en brengt sierlijsten aan.Je strijkt de bepleistering glad en werkt ze af.Soms breng je droge binnen bepleistering aan.Je plaatst de draagstructuren, bevestigt de gipskartonplaten en werkt de naden af.Bij restauratiewerken maak je mallen, trek je lijsten en herstel je ornamenten.Voor buitenpleisterwerk plaats je eerst een wapening.Je werkt in nieuwbouw en renovatie. Je werkt alleen of in een ploeg.Je maakt verplaatsingen naar de werf.Soms werk je gedurende lange tijd in moeilijke houdingen, bijvoorbeeld geknield, of in een beperkte ruimte.Je werkuren zijn regelmatig maar kunnen variëren naargelang de opdrachten en de weersomstandigheden.Informations sur l'entrepriseOnze klant is een familiebedrijf die al 4 generaties lang vakmanschap en kwaliteit ademt. Hun oorsprong ligt bij het schilderen, maar door de jaren heen zijn ze al snel uitgegroeid tot meesters in de afwerking. Pleisterwerk slaat een brug tussen ruwbouw en afwerking; je ziet de werf werkelijk veranderen naar een huis waar ruimtes een tastbare betekenis krijgen.Is deze vacature niet helemaal je ding maar ben je wel op zoek naar een nieuwe uitdaging in de bouw? Bel ons dan op het nummer 054 31 14 20 of stuur een mailtje naar ninove.construct@accentjobs.be.Informations sur l'entrepriseOnze klant is een familiebedrijf die al 4 generaties lang vakmanschap en kwaliteit ademt. Hun oorsprong ligt bij het schilderen, maar door de jaren heen zijn ze al snel uitgegroeid tot meesters in de afwerking. Pleisterwerk slaat een brug tussen ruwbouw en afwerking; je ziet de werf werkelijk veranderen naar een huis waar ruimtes een tastbare betekenis krijgen.Is deze vacature niet helemaal je ding maar ben je wel op zoek naar een nieuwe uitdaging in de bouw? Bel ons dan op het nummer 054 31 14 20 of stuur een mailtje naar ninove.construct@accentjobs.be.Votre profilAls STUKADOOR voor een bedrijf in Ninove moet je een hoog werktempo aankunnen. Daarnaast is zijn deze eigenschappen ook belangrijk:Je kan reeds enkele jaren ervaring als stukadoor voorleggen.Je wordt lyrisch van perfecte moulures en krijgt een kick van binnen- en buitenpleisterwerk.Je bent in staat om zelfstandig te werken en de verschillende werkmethodes toe te passen (cementering, crepi, gladpleister, steenstrips, isolatie, …).Je spreekt vloeiend Nederlandse om vlot te kunnen communiceren met collega's en klanten. Kennis Frans en Engels zijn een pluspunt.Je beschikt bij voorkeur over een rijbewijs B en eigen vervoer zodat je je elke morgen kan verplaatsen naar het depot.Votre profilAls STUKADOOR voor een bedrijf in Ninove moet je een hoog werktempo aankunnen. Daarnaast is zijn deze eigenschappen ook belangrijk:Je kan reeds enkele jaren ervaring als stukadoor voorleggen.Je wordt lyrisch van perfecte moulures en krijgt een kick van binnen- en buitenpleisterwerk.Je bent in staat om zelfstandig te werken en de verschillende werkmethodes toe te passen (cementering, crepi, gladpleister, steenstrips, isolatie, …).Je spreekt vloeiend Nederlandse om vlot te kunnen communiceren met collega's en klanten. Kennis Frans en Engels zijn een pluspunt.Je beschikt bij voorkeur over een rijbewijs B en eigen vervoer zodat je je elke morgen kan verplaatsen naar het depot.Nous vous offronsOnze klant hanteert verschillende stijlen; zowel klassiek, tijdloos als landelijk. Hierdoor kunnen ze jou een heel afwisselende job aanbieden waarbij je je zeker niet zal vervelen. Je komt in een team terecht waar een heel familiale sfeer hangt. Je zal werken aan een marktconform loon, volgens de barema's van de bouw.Nous vous offronsOnze klant hanteert verschillende stijlen; zowel klassiek, tijdloos als landelijk. Hierdoor kunnen ze jou een heel afwisselende job aanbieden waarbij je je zeker niet zal vervelen. Je komt in een team terecht waar een heel familiale sfeer hangt. Je zal werken aan een marktconform loon, volgens de barema's van de bouw.
stukadoor
Accent, Essen, Anvers, BE
Description de l'emploiVoor de functie van bezetter ziet je takenpakket er zo uit:Je bereidt ondergronden voor.Je strijkt de bepleistering glad en werkt ze af.Je plaatst hoekprofielen en brengt sierlijsten aan.Je bekleedt binnenmuren, plafonds met allerlei pleisterproducten, zoals gips en cement.Je plaatst de draagstructuren, bevestigt de gipskartonplaten en werkt de naden af.Je werkt in nieuwbouw en renovatie.Description de l'emploiVoor de functie van bezetter ziet je takenpakket er zo uit:Je bereidt ondergronden voor.Je strijkt de bepleistering glad en werkt ze af.Je plaatst hoekprofielen en brengt sierlijsten aan.Je bekleedt binnenmuren, plafonds met allerlei pleisterproducten, zoals gips en cement.Je plaatst de draagstructuren, bevestigt de gipskartonplaten en werkt de naden af.Je werkt in nieuwbouw en renovatie.Informations sur l'entrepriseOnze klant is specialist in bezettingswerken, dit enkel binnenbezetting. (Muren, plafonds, ...) Zij richten zich voornamelijk op de particuliere markt, wat ook regiogebonden werk met zich meebrengt; binnen een straal van een 25 kmAls meewerkend zaakvoerder volgt onze klant alle projecten van opmeten tot naservice op. Ze hebben doorheen de jaren al een mooie naamsbekendheid opgebouwd in vnl de Kempen met hun kwalitatieve afwerking & opvolging.Informations sur l'entrepriseOnze klant is specialist in bezettingswerken, dit enkel binnenbezetting. (Muren, plafonds, ...) Zij richten zich voornamelijk op de particuliere markt, wat ook regiogebonden werk met zich meebrengt; binnen een straal van een 25 kmAls meewerkend zaakvoerder volgt onze klant alle projecten van opmeten tot naservice op. Ze hebben doorheen de jaren al een mooie naamsbekendheid opgebouwd in vnl de Kempen met hun kwalitatieve afwerking & opvolging.Votre profilWij zoeken een bezetter met ervaring. Daarnaast ziet je profiel er zo uit:Hard werken schrikt jou niet af.Je hebt reeds ervaring en bent bereid om de werkwijze van het bedrijf te hanteren. Je staat open voor verandering.Je bent flexibel naar overuren toe.Het is een pluspunt als je in het bezit bent van een rijbewijs B.Votre profilWij zoeken een bezetter met ervaring. Daarnaast ziet je profiel er zo uit:Hard werken schrikt jou niet af.Je hebt reeds ervaring en bent bereid om de werkwijze van het bedrijf te hanteren. Je staat open voor verandering.Je bent flexibel naar overuren toe.Het is een pluspunt als je in het bezit bent van een rijbewijs B.Nous vous offronsSolliciteer voor een job optie vast met verschillende voordelen:Werken in de regioOpen communicatieFlexibiliteitCorrecte verloning volgend PC 124.00Nous vous offronsSolliciteer voor een job optie vast met verschillende voordelen:Werken in de regioOpen communicatieFlexibiliteitCorrecte verloning volgend PC 124.00
stukadoor
Accent, Mont-de-l'Enclus, Flandre Occidentale, BE
Description de l'emploiAls STUKADOOR bij onze klant te KLUISBERGEN krijg je heel wat verschillende taken toegewezen. Een overzicht van het pakket voor deze vacature vind je hier:Je bekleedt muren met allerlei pleisterproducten, zoals gips en cement.Je bereidt ondergronden voor.Je mengt de producten en brengt ze manueel of met de spuit aan.Je plaatst hoekprofielen en brengt sierlijsten aan.Je strijkt de bepleistering glad en werkt ze af.Je plaatst de draagstructuren, bevestigt de gipskartonplaten en werkt de naden af.Description de l'emploiAls STUKADOOR bij onze klant te KLUISBERGEN krijg je heel wat verschillende taken toegewezen. Een overzicht van het pakket voor deze vacature vind je hier:Je bekleedt muren met allerlei pleisterproducten, zoals gips en cement.Je bereidt ondergronden voor.Je mengt de producten en brengt ze manueel of met de spuit aan.Je plaatst hoekprofielen en brengt sierlijsten aan.Je strijkt de bepleistering glad en werkt ze af.Je plaatst de draagstructuren, bevestigt de gipskartonplaten en werkt de naden af.Informations sur l'entrepriseJe komt terecht in een familiaal bedrijf.Je werkt samen met de zaakvoerder en de werven liggen in een straal van 30 km rond Ronse.Na een positieve inloopperiode krijg je uiteraard een vast contract.Informations sur l'entrepriseJe komt terecht in een familiaal bedrijf.Je werkt samen met de zaakvoerder en de werven liggen in een straal van 30 km rond Ronse.Na een positieve inloopperiode krijg je uiteraard een vast contract.Votre profilAls STUKADOOR bij onze klant te KLUISBERGEN verwachten we een kandidaat die voldoet aan een bepaald profiel:Je kan reeds een mooie ervaring voorleggen in bepleistering.Je bent bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs B en kan je zelfstandig verplaatsen de depotVotre profilAls STUKADOOR bij onze klant te KLUISBERGEN verwachten we een kandidaat die voldoet aan een bepaald profiel:Je kan reeds een mooie ervaring voorleggen in bepleistering.Je bent bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs B en kan je zelfstandig verplaatsen de depotNous vous offronsWij bieden jou een vast contract na een positieve inloop periode.Je werkt samen met de zaakvoerder.Je werkt steeds in een straal van 30 km rond Ronse.Nous vous offronsWij bieden jou een vast contract na een positieve inloop periode.Je werkt samen met de zaakvoerder.Je werkt steeds in een straal van 30 km rond Ronse.
Stukadoor
Accent, Herent, Brabant Flamand, BE
Description de l'emploiOnze klant uit regio Herent heeft een vacature als stukadoor. Als jij hen versterkt, zal je onderstaande taken uitvoeren:je vertrekt iedere ochtend om 6h30 vanuit het bedrijf te Herent naar verschillende werven;je bent een aanspreekpunt voor collega's en voor klanten;je voert iedere dag buitenbepleisteringswerken uit;je plaatst samen met jouw collega's stellingen tegen de gevels en buitenmuren;je bent verantwoordelijk voor het plaatsen van crepi;je voert ook andere gevelwerken uit in de gevelrenovatie;je bekleedt buitenmuren met allerlei pleisterproducten (zoals gips en cement);je bereidt ondergronden voor;je bereidt producten voor;je brengt producten manueel of machinaal aan;je hebt regelmatige werkuren die kunnen verschillen naargelang verschillende werven en verschillende afstanden;je helpt andere collega's waar nodig;je laat de werf telkens weer proper en netjes achter;je bent iedere dag rond 16h30 terug op de firma te Herent;je past alle veiligheidsregels correct toe.Description de l'emploiOnze klant uit regio Herent heeft een vacature als stukadoor. Als jij hen versterkt, zal je onderstaande taken uitvoeren:je vertrekt iedere ochtend om 6h30 vanuit het bedrijf te Herent naar verschillende werven;je bent een aanspreekpunt voor collega's en voor klanten;je voert iedere dag buitenbepleisteringswerken uit;je plaatst samen met jouw collega's stellingen tegen de gevels en buitenmuren;je bent verantwoordelijk voor het plaatsen van crepi;je voert ook andere gevelwerken uit in de gevelrenovatie;je bekleedt buitenmuren met allerlei pleisterproducten (zoals gips en cement);je bereidt ondergronden voor;je bereidt producten voor;je brengt producten manueel of machinaal aan;je hebt regelmatige werkuren die kunnen verschillen naargelang verschillende werven en verschillende afstanden;je helpt andere collega's waar nodig;je laat de werf telkens weer proper en netjes achter;je bent iedere dag rond 16h30 terug op de firma te Herent;je past alle veiligheidsregels correct toe.Informations sur l'entrepriseOnze klant bestaat al meer dan 40 jaar en is een familiebedrijf van vader op zoon. Ze staan bekend als een echte specialist in gevelrenovatie. Verder voeren ze ook allerhande werken uit qua buitenbepleistering en isolatiewerkzaamheden.Informations sur l'entrepriseOnze klant bestaat al meer dan 40 jaar en is een familiebedrijf van vader op zoon. Ze staan bekend als een echte specialist in gevelrenovatie. Verder voeren ze ook allerhande werken uit qua buitenbepleistering en isolatiewerkzaamheden.Votre profilAls stukadoor voor een klant in regio Herent moet je van aanpakken weten. Daarnaast is het noodzakelijk dat je voor deze vacature:bij voorkeur al een eerste ervaring hebt in het plaatsen van buitenbepleistering;als een eerste ervaring hebt in de bouwsector maar je graag wil omscholen tot stukadoor;erg graag wil werken als stukadoor;bereid bent de job als stukadoor volledig aan te leren van de zaakvoerder en jouw collega's;iedere ochtend zelfstandig tot op de firma in Herent raakt;geen hoogtevrees hebt;houdt van buiten werken in de open lucht;kan werken in verschillende weersomstandigheden;iedere ochtend zelfstandig tot op de firma in Herent raakt;een harde werker bent die leergierig is ingesteld;interesse hebt in gevelwerken;een goede kennis hebt van het Nederlands of Engels;flexibel bent naar afstanden toe;flexibel bent naar overuren toe;flexibel bent naar verschillende werven toe;het is een pluspunt als je in het bezit bent van een rijbewijs B;kennis hebt van Portugees en/of Spaans;het is een pluspunt als je kennis hebt van het Nederlands/Engels/Frans;iemand bent die een propere en nette afwerking hoog in het vaandel draagt;oog voor details en een vlekkeloze afwerking hebt;weet wat veilig werken is en alle veiligheidsnormen correct toepast.Votre profilAls stukadoor voor een klant in regio Herent moet je van aanpakken weten. Daarnaast is het noodzakelijk dat je voor deze vacature:bij voorkeur al een eerste ervaring hebt in het plaatsen van buitenbepleistering;als een eerste ervaring hebt in de bouwsector maar je graag wil omscholen tot stukadoor;erg graag wil werken als stukadoor;bereid bent de job als stukadoor volledig aan te leren van de zaakvoerder en jouw collega's;iedere ochtend zelfstandig tot op de firma in Herent raakt;geen hoogtevrees hebt;houdt van buiten werken in de open lucht;kan werken in verschillende weersomstandigheden;iedere ochtend zelfstandig tot op de firma in Herent raakt;een harde werker bent die leergierig is ingesteld;interesse hebt in gevelwerken;een goede kennis hebt van het Nederlands of Engels;flexibel bent naar afstanden toe;flexibel bent naar overuren toe;flexibel bent naar verschillende werven toe;het is een pluspunt als je in het bezit bent van een rijbewijs B;kennis hebt van Portugees en/of Spaans;het is een pluspunt als je kennis hebt van het Nederlands/Engels/Frans;iemand bent die een propere en nette afwerking hoog in het vaandel draagt;oog voor details en een vlekkeloze afwerking hebt;weet wat veilig werken is en alle veiligheidsnormen correct toepast.Nous vous offronsJe komt terecht in een gezonde werkomgeving met een goede sfeer. Meer specifiek bieden wij:een vaste job na een goede inloopperiode;goede verloning naargelang de barema's in de bouwsector;alle voordelen van een tewerkstelling in de bouwsector;een uitdagende en afwisselende functie;een voltijdse tewerkstelling.Nous vous offronsJe komt terecht in een gezonde werkomgeving met een goede sfeer. Meer specifiek bieden wij:een vaste job na een goede inloopperiode;goede verloning naargelang de barema's in de bouwsector;alle voordelen van een tewerkstelling in de bouwsector;een uitdagende en afwisselende functie;een voltijdse tewerkstelling.
Stukadoor
Accent, Hulshout, Anvers, BE
Description de l'emploiJe bekleedt binnenmuren, buitenmuren en plafonds met allerlei pleisterproducten, zoals gips en cement.Je bereidt ondergronden voor.Je mengt de producten en brengt ze manueel of met de spuit aan.Je plaatst hoekprofielen en brengt sierlijsten aan.Je strijkt de bepleistering glad en werkt ze af.Soms breng je droge binnen bepleistering aan.Je plaatst de draagstructuren, bevestigt de gipskartonplaten en werkt de naden af.Bij restauratiewerken maak je mallen, trek je lijsten en herstel je ornamenten.Voor buitenpleisterwerk plaats je eerst een wapening.Je werkt in nieuwbouw en renovatie. Je werkt alleen of in een ploeg.Je maakt verplaatsingen naar de werf.Soms werk je gedurende lange tijd in moeilijke houdingen, bijvoorbeeld geknield, of in een beperkte ruimte.Je werkuren zijn regelmatig maar kunnen variëren naargelang de opdrachten en de weersomstandigheden.Description de l'emploiJe bekleedt binnenmuren, buitenmuren en plafonds met allerlei pleisterproducten, zoals gips en cement.Je bereidt ondergronden voor.Je mengt de producten en brengt ze manueel of met de spuit aan.Je plaatst hoekprofielen en brengt sierlijsten aan.Je strijkt de bepleistering glad en werkt ze af.Soms breng je droge binnen bepleistering aan.Je plaatst de draagstructuren, bevestigt de gipskartonplaten en werkt de naden af.Bij restauratiewerken maak je mallen, trek je lijsten en herstel je ornamenten.Voor buitenpleisterwerk plaats je eerst een wapening.Je werkt in nieuwbouw en renovatie. Je werkt alleen of in een ploeg.Je maakt verplaatsingen naar de werf.Soms werk je gedurende lange tijd in moeilijke houdingen, bijvoorbeeld geknield, of in een beperkte ruimte.Je werkuren zijn regelmatig maar kunnen variëren naargelang de opdrachten en de weersomstandigheden.Informations sur l'entrepriseIn de wereld van sanitair en verwarming evolueert de markt constant. Nieuwe trends en technieken volgen elkaar in sneltempo op. Daarom zet onze klant consequent in op trainingen, zowel intern als extern. Hierdoor kunnen ze hun klanten steeds de nodige knowhow bieden. Er is maar één doel: een optimaal resultaat. Geen enkele dag is dus hetzelfde!Informations sur l'entrepriseIn de wereld van sanitair en verwarming evolueert de markt constant. Nieuwe trends en technieken volgen elkaar in sneltempo op. Daarom zet onze klant consequent in op trainingen, zowel intern als extern. Hierdoor kunnen ze hun klanten steeds de nodige knowhow bieden. Er is maar één doel: een optimaal resultaat. Geen enkele dag is dus hetzelfde!Votre profilWie zich herkent in onderstaand profiel, bel ons op 015/64.25.40:expert in maatwerkzin voor nauwkeurigheidteamplayerstructureel werken en streven naar de opleveringplanlezen en vooruitdenkengedrevenmeerwaarde te creërenVotre profilWie zich herkent in onderstaand profiel, bel ons op 015/64.25.40:expert in maatwerkzin voor nauwkeurigheidteamplayerstructureel werken en streven naar de opleveringplanlezen en vooruitdenkengedrevenmeerwaarde te creërenNous vous offronsCorrect loon naar werken + ecochequesTraining en opleidingJe maakt deel uit van een team van gedreven collega'sJe kan rekenen op de zekerheid van een stabiel bedrijf in volle expansie met aandacht voor de individuele werknemer in een aangename werkomgevingDoorgroeimogelijkhedenProjecten in eigen regioNous vous offronsCorrect loon naar werken + ecochequesTraining en opleidingJe maakt deel uit van een team van gedreven collega'sJe kan rekenen op de zekerheid van een stabiel bedrijf in volle expansie met aandacht voor de individuele werknemer in een aangename werkomgevingDoorgroeimogelijkhedenProjecten in eigen regio
Stukadoor
Accent, Herent, Brabant Flamand, BE
Description de l'emploiOnze klant uit regio Herent zoekt een stukadoor om het team te versterken. Het onderstaande takenpakket voor deze vacature neem je voor jouw rekening:je vertrekt iedere ochtend om 6h30 vanuit het bedrijf te Herent naar verschillende werven;je bent een aanspreekpunt voor collega's in het Pools en voor klanten in het Nederlands;je voert iedere dag buitenbepleisteringswerken uit;je plaatst samen met jouw collega's stellingen tegen de gevels en buitenmuren;je voert gevelisolatiewerken uit;je voert gevelreinigingswerken uit;je plaatst sierpleisters;je schildert buitengevels;je bent verantwoordelijk voor het kaleien van gevels;je voert werken uit tegen opstijgend vocht (behandeling tegen opstijgend vocht door verharding of horizontale isolatie in alleenstaande muren);je bekleedt buitenmuren met allerlei pleisterproducten (zoals gips en cement);je bereidt ondergronden voor;je bereidt producten voor;je brengt producten manueel of machinaal aan;je hebt regelmatige werkuren die kunnen verschillen naargelang verschillende werven en verschillende afstanden;je helpt andere collega's waar nodig;je laat de werf telkens weer proper en netjes achter;je past alle veiligheidsregels correct toe.Description de l'emploiOnze klant uit regio Herent zoekt een stukadoor om het team te versterken. Het onderstaande takenpakket voor deze vacature neem je voor jouw rekening:je vertrekt iedere ochtend om 6h30 vanuit het bedrijf te Herent naar verschillende werven;je bent een aanspreekpunt voor collega's in het Pools en voor klanten in het Nederlands;je voert iedere dag buitenbepleisteringswerken uit;je plaatst samen met jouw collega's stellingen tegen de gevels en buitenmuren;je voert gevelisolatiewerken uit;je voert gevelreinigingswerken uit;je plaatst sierpleisters;je schildert buitengevels;je bent verantwoordelijk voor het kaleien van gevels;je voert werken uit tegen opstijgend vocht (behandeling tegen opstijgend vocht door verharding of horizontale isolatie in alleenstaande muren);je bekleedt buitenmuren met allerlei pleisterproducten (zoals gips en cement);je bereidt ondergronden voor;je bereidt producten voor;je brengt producten manueel of machinaal aan;je hebt regelmatige werkuren die kunnen verschillen naargelang verschillende werven en verschillende afstanden;je helpt andere collega's waar nodig;je laat de werf telkens weer proper en netjes achter;je past alle veiligheidsregels correct toe.Informations sur l'entrepriseOnze klant bestaat al meer dan 40 jaar en is een familiebedrijf van vader op zoon. Ze staan bekend als een echte specialist in gevelrenovatie. Verder voeren ze ook allerhande werken uit qua buitenbepleistering en isolatiewerkzaamheden.Informations sur l'entrepriseOnze klant bestaat al meer dan 40 jaar en is een familiebedrijf van vader op zoon. Ze staan bekend als een echte specialist in gevelrenovatie. Verder voeren ze ook allerhande werken uit qua buitenbepleistering en isolatiewerkzaamheden.Votre profilAls stukadoor voor een klant in regio Herent moet je van aanpakken weten. Daarnaast is het noodzakelijk dat je voor deze vacature:geen hoogtevrees hebt;houdt van buiten werken in de open lucht;kan werken in verschillende weersomstandigheden;iedere ochtend zelfstandig tot op de firma in Herent raakt;een harde werker bent die leergierig is ingesteld;interesse hebt in gevelwerken;een goede kennis hebt van het Nederlands;een goede kennis hebt van het Pools;flexibel bent naar afstanden toe;flexibel bent naar overuren toe;het is een pluspunt als je in het bezit bent van een rijbewijs B;het is een pluspunt als je ervaring hebt als stukadoor;het is een pluspunt als je ervaring hebt in de buitenbepleistering;iemand bent die een propere en nette afwerking hoog in het vaanden draagt;oog voor details en een vlekkeloze afwerking hebt;weet wat veilig werken is en alle veiligheidsnormen correct toepast.Votre profilAls stukadoor voor een klant in regio Herent moet je van aanpakken weten. Daarnaast is het noodzakelijk dat je voor deze vacature:geen hoogtevrees hebt;houdt van buiten werken in de open lucht;kan werken in verschillende weersomstandigheden;iedere ochtend zelfstandig tot op de firma in Herent raakt;een harde werker bent die leergierig is ingesteld;interesse hebt in gevelwerken;een goede kennis hebt van het Nederlands;een goede kennis hebt van het Pools;flexibel bent naar afstanden toe;flexibel bent naar overuren toe;het is een pluspunt als je in het bezit bent van een rijbewijs B;het is een pluspunt als je ervaring hebt als stukadoor;het is een pluspunt als je ervaring hebt in de buitenbepleistering;iemand bent die een propere en nette afwerking hoog in het vaanden draagt;oog voor details en een vlekkeloze afwerking hebt;weet wat veilig werken is en alle veiligheidsnormen correct toepast.Nous vous offronseen vaste job na een goede inloopperiode;goede verloning naargelang de barema's in de bouwsector;alle voordelen van een tewerkstelling in de bouwsector;een uitdagende en afwisselende functie;een voltijdse tewerkstelling.Nous vous offronseen vaste job na een goede inloopperiode;goede verloning naargelang de barema's in de bouwsector;alle voordelen van een tewerkstelling in de bouwsector;een uitdagende en afwisselende functie;een voltijdse tewerkstelling.
Stukadoor
Accent, Meensel-Kiezegem, Brabant Flamand, BE
Description de l'emploiVoor de vacature als stukadoor regio Tielt-Winge krijg je heel wat taken toegewezen. Hieronder kan je een greep vinden uit het pakket:je werkdag begint iedere dag om 6h op de werf;je gaat iedere ochtend rechtstreeks naar de werf;op termijn (bij je vaste indiensttreding) krijg je een eigen camionette ter beschikking van de firma;de werven zijn gelegen rond de regio's Tielt-Winge en Leuven;je bent verantwoordelijk voor renovatiewerken;je voert kleine voorbereidende afbraakwerken uit;je werkt op particuliere werven;je bent verantwoordelijk voor de droogbouw;je bent verantwoordelijk voor algemene binnenbepleisteringswerken;je werkt samen met één collega voor deze binnenbepleisteringswerken;sporadisch voer je ook eens buitenbepleisteringswerken uit (ongeveer 3 werven op een jaar);deze buitenbepleisteringswerken bestaan uit het plaatsen van isolatie(platen) en crepi;je voert Gyproc-werken uit;je plaatst valse muren;je plaatst valse plafonds;je plaatst gipskartonplaten en werkt de naden netjes af;je plaatst plinten;je bekleedt binnenmuren en plafonds met verschillende pleisterproducten (zoals gips en cement);je bereidt verschillende ondergronden en muren voor;je mengt producten;je werkt zowel manueel als machinaal;je plaatst hoekprofielen;je brengt sierlijsten aan;je brengt natte bepleistering aan;je brengt droge bepleistering aan;je maakt mallen;bij gebrek aan werk in de binnenafwerking ben je ook bereid andere (bouw)taken uit te voeren;je helpt andere collega's waar nodig;je werkt proper en netjes op de werven bij mensen thuis;je werkt alle werken nauwkeurig af;je past alle veiligheidsregels correct toe.Description de l'emploiVoor de vacature als stukadoor regio Tielt-Winge krijg je heel wat taken toegewezen. Hieronder kan je een greep vinden uit het pakket:je werkdag begint iedere dag om 6h op de werf;je gaat iedere ochtend rechtstreeks naar de werf;op termijn (bij je vaste indiensttreding) krijg je een eigen camionette ter beschikking van de firma;de werven zijn gelegen rond de regio's Tielt-Winge en Leuven;je bent verantwoordelijk voor renovatiewerken;je voert kleine voorbereidende afbraakwerken uit;je werkt op particuliere werven;je bent verantwoordelijk voor de droogbouw;je bent verantwoordelijk voor algemene binnenbepleisteringswerken;je werkt samen met één collega voor deze binnenbepleisteringswerken;sporadisch voer je ook eens buitenbepleisteringswerken uit (ongeveer 3 werven op een jaar);deze buitenbepleisteringswerken bestaan uit het plaatsen van isolatie(platen) en crepi;je voert Gyproc-werken uit;je plaatst valse muren;je plaatst valse plafonds;je plaatst gipskartonplaten en werkt de naden netjes af;je plaatst plinten;je bekleedt binnenmuren en plafonds met verschillende pleisterproducten (zoals gips en cement);je bereidt verschillende ondergronden en muren voor;je mengt producten;je werkt zowel manueel als machinaal;je plaatst hoekprofielen;je brengt sierlijsten aan;je brengt natte bepleistering aan;je brengt droge bepleistering aan;je maakt mallen;bij gebrek aan werk in de binnenafwerking ben je ook bereid andere (bouw)taken uit te voeren;je helpt andere collega's waar nodig;je werkt proper en netjes op de werven bij mensen thuis;je werkt alle werken nauwkeurig af;je past alle veiligheidsregels correct toe.Informations sur l'entrepriseOnze klant is een ondernemer in hart en nieren. In het verleden werkte hij voornamelijk samen met onderaannemers. Enkele jaren geleden heeft hij besloten personeel aan te werven om zijn bloeiende zaak te ondersteunen. Hij is verantwoordelijk voor allerlei werven: van de ruwbouw tot en met de afwerking. Tijdens de week heeft hij een volledig focus op zijn bouwbedrijf. In het weekend werkt met volle goesting in zijn andere zaak.Informations sur l'entrepriseOnze klant is een ondernemer in hart en nieren. In het verleden werkte hij voornamelijk samen met onderaannemers. Enkele jaren geleden heeft hij besloten personeel aan te werven om zijn bloeiende zaak te ondersteunen. Hij is verantwoordelijk voor allerlei werven: van de ruwbouw tot en met de afwerking. Tijdens de week heeft hij een volledig focus op zijn bouwbedrijf. In het weekend werkt met volle goesting in zijn andere zaak.Votre profilWie solliciteert voor de vacature als stukadoor regio Tielt-Winge , zal de handen uit de mouwen moeten steken. Verder zijn dit jouw eigenschappen:je bent een vroege vogel;je bent een stipt persoon;je bent altijd op tijd en laat jouw collega's niet in de steek;je hebt kennis van binnenbepleistering;je hebt kennis van pleisterwerken;je hebt een groot besef van eigen kennen en kunnen;je bent eerlijk en transparant over je eigen kennen en kunnen;je hebt geen hoogtevrees;je bent iemand die fijn kan werken;je bent streng voor jezelf qua afwerkingsniveau;je bent vriendelijk naar klanten en particulieren toe;je neemt vlot telefonische instructies aan;je ziet het zitten om nieuwe dingen bij te leren;je bent flexibel naar verschillende werven toe;je bent een harde werker;je werkt alles proper en netjes af;je werkt fijn en nauwkeurig;je bent een teamplayer die ook alleen op de werf je plan kan trekken;je weet wat veilig werken is en past alle veiligheidsnormen correct toe.Votre profilWie solliciteert voor de vacature als stukadoor regio Tielt-Winge , zal de handen uit de mouwen moeten steken. Verder zijn dit jouw eigenschappen:je bent een vroege vogel;je bent een stipt persoon;je bent altijd op tijd en laat jouw collega's niet in de steek;je hebt kennis van binnenbepleistering;je hebt kennis van pleisterwerken;je hebt een groot besef van eigen kennen en kunnen;je bent eerlijk en transparant over je eigen kennen en kunnen;je hebt geen hoogtevrees;je bent iemand die fijn kan werken;je bent streng voor jezelf qua afwerkingsniveau;je bent vriendelijk naar klanten en particulieren toe;je neemt vlot telefonische instructies aan;je ziet het zitten om nieuwe dingen bij te leren;je bent flexibel naar verschillende werven toe;je bent een harde werker;je werkt alles proper en netjes af;je werkt fijn en nauwkeurig;je bent een teamplayer die ook alleen op de werf je plan kan trekken;je weet wat veilig werken is en past alle veiligheidsnormen correct toe.Nous vous offronsJe komt terecht in een bouwbedrijf waar de zaakvoerder nog iedere dag op de werf aanwezig is. Meer specifiek bieden wij:een vaste job na een goede inloopperiode;goede verloning naargelang de barema's in de bouwsector;alle voordelen van een tewerkstelling in de bouwsector;een uitdagende en afwisselende functie;een voltijdse tewerkstelling.Nous vous offronsJe komt terecht in een bouwbedrijf waar de zaakvoerder nog iedere dag op de werf aanwezig is. Meer specifiek bieden wij:een vaste job na een goede inloopperiode;goede verloning naargelang de barema's in de bouwsector;alle voordelen van een tewerkstelling in de bouwsector;een uitdagende en afwisselende functie;een voltijdse tewerkstelling.