We gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren, verkeer te analyseren en relevante advertenties weer te geven.
Details Aanvaarden
Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "Veiligheid in "

Ontvang statistische informatie per mail

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "Veiligheid in "

1 574 € Gemiddeld maandsalaris

Niveau van het gemiddelde loon tijdens de laatste 12 maanden: "Veiligheid in "

Valuta: EUR USD Jaar: 2021
Op de staafdiagram is de verandering van het gimiddelde loon van het beroep Veiligheid in getoond.

Indeling van de "Veiligheid" vacatures in de regionen

Valuta: EUR
Volgens het diagraam zijn er in het grootste aantal vakatures van de beroep Veiligheid in geopend. Op de tweede plaats staat {regionPName2} en op de derde {regionPName3}.

Top van de gelijkaardige vacatures volgens niveau van het loon in

Valuta: EUR
Onder de gelijkaardige beroepen in met het meest hoge loon is Incident Consultant. Volgens de gegevens van onze site het niveau van het loon bedraagt 1600 eur. Op de tweede plaats staat Loss Control Consultant met het loon van 1600 eur en op de derde plaats staat Loss Control Manager met het loon van 1600 eur.

Aanbevolen vacatures

Chauffeur CE ADR - regio Antwerpen
, Antwerpen
Files beu? Ben jij een chauffeur CE (ADR), die graag intern vervoer combineert met nationaal transport? Dan hebben wij hebben een mooi aanbod voor je! Naast een unieke opleiding omtrent containers kom je in een leuk bedrijf terecht, waar je jezelf ook nog eens helemaal kan uitleven in hun privéfitnessruimte!Je bent verantwoordelijk voor het shunten van ISO containers op een chemische site te Antwerpen en daarnaast sta je ook in voor nationaal vervoer over de weg regio Antwerpse Haven. Profiel Rijbewijs CEADR-attest & VCA-attestVeiligheid draag je hoog in het vaandel Aanbod Startloon € 12,10Maaltijdcheques van € 8,00/dagArab-vergoeding (€ 1,44/uur)BonussysteemOptie vastFlexibiliteit langs beide kantenKansen voor ambitieuze personen, doorgroeimogelijkhedenInterne opleidingen, je wordt een echte vakmanGratis gebruik van fitnessruimte en -toestellen (op het bedrijf zelf)
Procesoperator 2ploegen/vaste nacht M/V
, Oost-Vlaanderen
Voor een veevoederbedrijf in Hasselt zijn we op zoek naar een Bulkverlader - Procesoperator (m/v). - Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding van de bestellingen bulk zodat klanten deze kunnen komen afhalen. - Als procesoperator zorg je dat elke bestelling klaar gestoken wordt op wachtsilo’s. - Je maakt zelfstandig de bulkplanning op en zorgt voor optimale benutting van bulkwegers en wachtsilo’s. - Je hebt contact met de medewerkers van de fabricatie om de bestelde producten te laten produceren. - Je communiceert met vrachtwagenbestuurders over de laadgegevens. - Je bent polyvalent en inzetbaar als procesoperator fabricatie. Je volgt hiervoor nadien een specifieke opleiding. - Je bewaakt de veiligheids- en kwaliteitsregels. Profiel - Je bent zeer praktisch ingesteld, en je kunt zelfstandig werken. - Je hebt zin voor orde en netheid, en hebt steeds een waakzaam oog voor veiligheid. - Je bent bereid te werken in een tweeploegenstelsel 6u-14u en van 14u-22u of in de vaste nachtpost? In de toekomst kan je doorgroeien in de andere afdelingen in een drieploegenstelsel. - Je bent een echte teamplayer, met aanleg voor communicatie en teamwork. - Je bent stressbestendig op extra drukke momenten en blijft onder deze omstandigheden communicatief. - Je kunt goed planningen opmaken en correct uitvoeren. - Kennis van het Frans is een pluspunt.   Aanbod Je neemt de stap naar een uitdagende functie in een groeiend familiebedrijf dicht bij huis. Je kan rekenen op een marktconform salaris, aangevuld met extralegale voordelen. 
Lasser/tankhersteller - regio Antwerpen
, Antwerpen
Heb jij een lasopleiding genoten (TIG en Halfautomaat)? Heb je ervaring in containerherstellingen en zie jij geen problemen in montagewerken? Heb je ook nog kennis van draaien, frezen en plooien?Dan hebben wij hebben een mooi aanbod voor je! Naast een unieke opleiding omtrent containers kom je in een leuk bedrijf terecht, waar je jezelf ook nog eens helemaal kan uitleven in hun privéfitnessruimte! Profiel Lasopleiding (TIG & Halfautomaat) / Elektromechanica (A3)Ervaring in containerherstellingen is een plusGeen hoogtevrees en/of claustrofobieVeiligheid draag je hoog in het vaandel Aanbod Startloon € 14,90Maaltijdcheques van € 8,00/dagBonussysteemOptie vastFlexibiliteit langs beide kantenKansen voor ambitieuze personen, doorgroeimogelijkhedenInterne opleidingen, je wordt een echte vakmanGratis gebruik van fitnessruimte en -toestellen (op het bedrijf zelf)
Projectleider aluminium&glas constr
Tormans Group, Puurs
Doelstelling Voor een constructeur van aluminium ramen, gevels,... zijn we op zoek naar een projectleider Voornaamste taken - Je hebt de operationele verantwoordelijkheid voor de voorbereiding, planning en uitvoering van aluminium- en glasconstructie bouwprojecten.- Je verzekert de dagelijkse controle en de leiding over een aantal bouwprojecten in werkgebied BeLux en het noorden van Frankrijk.- Je werkt nauw samen met de werfconducteur, de tekenaars en de verkoopafdeling. Je stuurt de werfleiding in de organisatie van hun projecten en vormt de schakel tussen intern en extern.- Je waakt over de tevredenheid, goedkeuring en waardering van de opdrachtgever en over de rendabiliteit van het bouwproject en de uitvoeringstermijn.- Je neemt de verantwoordelijkheid over de technische, administratieve en financiële aspecten van het bouwdossier.- Je bent de verantwoordelijke gesprekspartner tegenover de werf voor alles wat betreft projectplanning, contractuele verplichtingen en verrekeningen.- Je maakt de As Built-plannen op- Je verricht systematisch de na-calculaties op de voornaamste dossiers.- Je rapporteert rechtstreeks aan de technische directeur betreffende de technische verantwoordelijkheid en in parallel aan de business unit manager betreffende de financiële verantwoordelijkheid. Profiel - Je genoot een hogere bouwkundige opleiding bij voorkeur burgerlijk of industrieel ingenieur, en combineert dit met minimaal 5 jaar ervaring in werfopvolging en/of werfleiding.- Met de nodige zelfstandigheid en creativiteit kan je projecten tot een goed einde brengen.- Je combineert verantwoordelijkheidszin met accuraatheid en een flexibele ingesteldheid zonder aandacht te verliezen voor kwaliteit, veiligheid en rendement.- Je bent zelfstandig en een probleemoplossend denker, stressbestendig, flexibel ingesteld en een echte teamplayer.- Je hebt kennis van MS-Office toepassingen (Word, Excel,...)- Je bent perfect tweetalig Nederlands-Frans- Kennis van Autocad kan je kandidatuur versterken. Wat bieden wij - Contract van onbepaalde duur- Je komt terecht in een dynamische en expansieve omgeving- Je hebt veel interne contacten met de verkoop- en tekenafdeling, de productie en de werfleiding.- Je vormt een belangrijke pijler voor de verdere groei van de Service+ afdeling.- Je krijgt een stabiele job met de mogelijkheid tot autonomie, creativiteit, initiatief en doorgroei.- Verloning in functie van ervaring, competentie en resultaten.
Warehouse & Distribution Manager at Food Warehousing & Distribution (FWD)
Food Warehousing & Distribution (FWD), Antwerp, Geel
Als Warehouse & Distribution Manager sta je in voor het bewaken van de coördinatie, organisatie en uitvoering van de operationele werkzaamheden van alle - niet productiesite gebonden - magazijnen (1 intern en 4 externe) binnen de Pauwels groep om de continuïteit te waarborgen. Dit in lijn met het vooropgesteld beleid en onder handhaving van hygiëne, kwaliteit, milieu en veiligheidsvoorschriften en een optimale inzet van mensen en middelen:Het vertalen van de vooropgestelde strategie naar operationele logistieke doeleinden rekening houdend met het continue verbeteren van de operations en het up-to-date blijven met de markt.Het garanderen van een optimaal beheer van het warehouse en zorgen dat klanten tijdig, binnen specificaties, volgens afspraak en tegen minimum kost beleverd worden.Het bewaken van de coördinatie en het aansturen van projecten voor planning, warehouse, transport en masterdata om de continuïteit van de aankoop, verkoop, planning en logistieke processen te garanderen.Meedenken en aansturen voor de optimalisatie en efficiëntie van logistieke processen en infrastructuur. Fungeren als Business Proces Owner inzake logistieke processen binnen de implementatie van het ERP-systeem.Motiveren, ontwikkelen en aansturen van de plant i.s.m. de Operations Manager om deze in staat te stellen haar taken uit te voeren volgens de bedrijfsverwachtingen wat betreft kwantiteit, kwaliteit, hygiëne, planning, veiligheid, werkinstructies en procedures.Het verzekeren van de nodige kennis, vaardigheden en attitudes die nodig zijn voor het realiseren van de vooropgestelde strategie, doelstellingen en acties.Je rapporteert aan de Supply Chain Manager en stuurt de Operations Manager en een team van zes medewerkers (3 medewerkers  orderdesk/planning, een magazijncoördinator en 2 ploegleiders).
Maintenance Engineer - E&I at LGA Engineering
LGA Engineering, Antwerp, Herenthout
Voor een top firma binnen de chemie, zijn wij op zoek naar een hands-on Maintenance Engineer binnen E&I. Het bedrijf is gelegen in de buurt van Herenthout. Dit internationaal bedrijf is in volle groei. De ideale werkplek voor mensen dit ook open staan om door te groeien!Ben jij een technisch persoon die naast heel wat verantwoordelijkheid ook niet vies is om de handen uit de mouwen te steken? Reageer dan snel!Functieomschrijving:•Je staat in voor het onderhoud en de montage van Meet- en regelapparatuur.•Je kijkt iedere aandrijving of motor op regelmatige basis na.•Je zorgt ervoor dat de technische werking verbeterd en houdt de veiligheid in acht.•Je maakt technische documentatie op.Profiel:•Je bent technisch geschoold. Elektrisch of automatisatie is een plus.•Ms Office kent voor jou geen geheimen meer.•Je kan zowel zelfstandig als in team werken.•Ervaring binnen chemie en elektriciteit is een plus!Aanbod:•Je krijgt een zeer mooi salaris, gebaseerd op jouw werkervaring.•Je komt in de dagdienst terecht.•Maaltijdcheques zitten in jouw pakket.•Skivakanties vallen zeker te overwegen, want er is een hospitalisatieverzekering.•Groepsverzekering? You got it!•Filevrije regio.•Veel verantwoordelijkheid. Interesse in deze vacature? Solliciteer dan asap online of via mailEngineering@lga.jobsIndien je toch naar iets anders op zoek bent, bekijk gerust de vacatures op onze website:www.lga.jobs Deze vacature wordt beheerd door Joren & Lara (ref: JHA-13770)Keywords: Service Technieker  / Technieker  / Automation / Analyse / productie / optimalisatie / technieken / onderhoudstechnieker  / Technician / Preventief / Curatief / Service Engineer / Elektromechanica / Operator / technisch / E&I / Automatisatie / productie / Geel / Herentals / Turnhout / Antwerpen / Beerse / Olen / Oevel / Herenthout / Brecht / Mechanica / Electrical / Instrumental / Meet & Regel / PLC / Elektriciteit / Chemie / Maintenance / calibratie
Chauffeur CE containertransport
Absolute Jobs, BRUGGE
jobomschrijving Ben je zot van vrachtwagens, heb je je CE-rijbewijs en hou je van vrijheid? Dat past, want Absolute Jobs zoekt jou voor een klant van ons die sterk aan groeien is. Je zal voornamelijk nationaal/internationaal transport doen van containertransport in de haven. Jouw takenpakket: Je voert transporten uit van bij de klant tot de opgegeven leveradressen. Je ontvangt je werkopdrachten en treft hiervoor de nodige voorbereidingen. Je controleert altijd je lading op veiligheid, volledigheid en eventuele schade. Je maakt na je levering of ophaling de correcte documenten en gegevens over.  jouw profiel Je bent in het bezit van een rijbewijs CE Je hebt oog voor veiligheidJe hebt een pro-actieve rijstijlJe voorkomt schadesBij voorkeur ben je woonachtig in de ruime regio van BruggeJe spreekt NederlandsJe hecht belang aan klantvriendelijkheidJe hebt orde en netheid in de trekkerJe hebt ervaring met boordcomputerJe hebt ervaring met containerchassis ons aanbod Je komt terecht in een dynamisch bedrijfJe krijgt een aantrekkelijk loonpakketJe krijgt een eigen trekker, de trekker blijft wel op het bedrijfJe komt terecht in een hecht teamJe krijgt intern opleiding
OPERATOR CHEMIE
Manpower BE, Beveren, BE
Client Description:Manpower Industry is specialist in het rekruteren van bedienden en arbeiders voor technische en ondersteunende functies. We gaan telkens voluit voor de 'perfect match' tussen werkgever en sollicitant. Dit is wat we doen. Welcome to a world of opportunity.Voor een Belgische chemie speler zoeken wij een Operator Chemie!Job Description:Je komt terecht in een chemische site waar voornamelijk vloeistoffen verwerkt worden. Je zal worden ingezet in de laad en loszones van de tankparken. Met oog voor veiligheid en kwaliteit sta je in voor het laden en lossen van chemische vloeistoffen van tankwagens. Nadien ben je verantwoordelijk voor verschillende labo-analyses om de kwaliteit te controleren. Met de heftruck zal je stukgoed verplaatsen doorheen de site en je draagt steeds zorg voor de juiste labels. Daarnaast voer je controlerondes uit en sta je in voor de veiligheid en orde op de werkplek.Candidate Profile:Bij voorkeur heb je ervaing in een gelijkaardige functie in de chemie of voeding. Kennis van ADR is een plus. Je kan werken in een vaste late ploeg en je kan, na een opleiding, zelfstandig werken.What Client Offers:Wij bieden een afwisselende en verantwoordelijke functie in een sterke speler in de Waaslandhaven. Je krijgt een mooie verloning (chemie) aangevuld met ploegenpremie, maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering en ADV dagen. Solliciteer snel!! 
M&R technieker / Automatisatie
Tormans Group, Beerse
Voornaamste taken - Zelfstandig uitvoeren van noodonderhoud en curatieve/preventieve onderhoudswerken binnen de disciplines:*Automatisatie (vnl. troubleshooting in S7 en TIA)*Elektriciteit (bv. het herstellen van een pomp o.w.v. een doorgebrande relais/kabel)*PLC programmeren*Instrumentatie (bv. het oplossen van een storing in een niveaumeting)- Voorbereiden van het wijzigingsbeheer en het toepassen van de geldende veiligheids- en kwaliteitsnormen/procedures- Zoeken en formuleren van verbetervoorstellen (componenten, software, hardware, nieuwe technieken of technologieën...)die ten goede komen op het vlak van veiligheid, milieu, kwaliteit, bedrijfszekerheid, energiebesparing en kostenbesparing-Uitwerken van kleine E&I- en automatisatie projecten.- Voorbereiding, uitvoering en afsluiting van de werken op een correcte manier documenteren volgens de geldendeprocedures evenals het correct registreren in de systemen Profiel - Zelfstandig uitvoeren van noodonderhoud en curatieve/preventieve onderhoudswerken binnen de disciplines:*Automatisatie (vnl. troubleshooting in S7 en TIA)*Elektriciteit (bv. het herstellen van een pomp o.w.v. een doorgebrande relais/kabel)*PLC programmeren*Instrumentatie (bv. het oplossen van een storing in een niveaumeting)- Voorbereiden van het wijzigingsbeheer en het toepassen van de geldende veiligheids- en kwaliteitsnormen/procedures- Zoeken en formuleren van verbetervoorstellen (componenten, software, hardware, nieuwe technieken of technologieën...)die ten goede komen op het vlak van veiligheid, milieu, kwaliteit, bedrijfszekerheid, energiebesparing en kostenbesparing-Uitwerken van kleine E&I- en automatisatie projecten.- Voorbereiding, uitvoering en afsluiting van de werken op een correcte manier documenteren volgens de geldendeprocedures evenals het correct registreren in de systemen Wat bieden wij Tormans investeert in jouw toekomst met een persoonlijke begeleiding bij je sollicitatie, advies en coaching gedurende jeloopbaan.Onze uitgebreide klantenportefeuille met de belangrijkste (inter)nationale bedrijven, gecombineerd met onze professioneleaanpak zorgen ervoor dat jouw kennis en talent maximaal kunnen ontwikkelen.Wij bieden je een contract van onbepaalde duur met diverse extralegale voordelen zoals een dagvergoeding,tankkaart en bedrijfswagen.
Field Service Technician
Simens, Beersel
Siemens Smart Infrastructure - Distribution Systems staat in voor de veilige, flexibele en efficiënte distributie van laag- en midden- spanningsstroom. Als wereldwijde toonaangevende speler op het vlak van elektriciteitsdistributie wil Siemens bijdragen tot een duurzaam en verantwoord energieverbruik. Om het team te versterken, zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven Field Service Technician voor het portfolio van lucht- en gasgeïsoleerde middenspannings- en laagspanningsborden.  Je zal instaan voor installatie, onderhoud en supervisie in laag- en middenspanningsoplossingen. Je actieterrein bevindt zich voornamelijk in België en Luxemburg met sporadische opdrachten in het buitenland. Afhankelijk van je ervaring zal je een 2-tal jaar in tandem werken met ervaren Field Service Technicians die u als supervisor en mentor zullen begeleiden. Na die periode zal je product gerelateerde opleidingen volgen (voornamelijk in Duitsland) al dan niet in combinatie met een praktijk test, waarna je de nodige certificaten kan behalen. Deze certificaten moeten bevestigen dat je op een zelfstandige, veilige en kwalitatieve manier in staat bent installaties en onderhoudsactiviteiten te voltooien. Bij je opdrachten verzeker je een goede opvolging door eventuele problemen, voorgestelde oplossingen en gerealiseerde voortgang aan de projectleider en/of aan de technische binnendiensten of de technische diensten in Duitsland te rapporteren. Veiligheid voor uzelf en de mensen in uw omgeving is “key” en dus zal je ook hiervoor de nodige begeleiding en trainingen moeten volgen. Je verzekert de kwaliteit en veiligheid van de wervenwaarop je actief bent met het oog op een nauwkeurige uitvoering volgens de regels van het vak. In deze veranderlijke wereld verwachten we een open mind die meedenkt in innovatie en digitalisatie van onze oplossingen van de toekomst.             Benieuwd of jij onze nieuwe collega kan worden? Je bent afgestudeerd als technicus of als bachelor elektromechanica, elektriciteit ofelektrotechniek, ...Met een 3-tal jaar relevante ervaring op het domein van laag- en/of midden-spanning en randapparatuurinstallaties heb je zeker een streep voor. Dit in combinatiemet een gedreven passie om uw kennis in elektrotechniek tot een hoger niveau tebrengen.Ervaring met koper plooiwerk is een eveneens een plus.Je bent vlot tweetalig Nederlands/Frans en hebt ook een voldoende kennis van hetEngels om opleidingen, documentatie en contacten met het moederhuis aan te gaan.Je kan overweg met de moderne informaticatools, zoals Word, Excel, e.a.Je bent absoluut een teamplayer maar kan ook autonoom werken. Je houdt van actie enhands-on activiteiten, ook al bieden die soms wat meer fysieke uitdagingen.Je durft initiatief te nemen en maakt er een punt van zorgvuldig kwalitatief werk af televeren met oog voor het naleven van procedures en alle veiligheidsaspecten.Je communiceert duidelijk over je activiteiten en je bent in staat om kwaliteitsverslagenop te stellen.Je bent flexibel om ook in het weekend en buiten het standaard werkschema te werkenindien nodig. Deze uren worden omgezet in recup uren die je nadien kan opnemen Wat heeft Siemens je te bieden? We geven je de mogelijkheid je talenten verder te ontwikkelen in een internationale omgeving. We bieden bovendien een gevarieerd takenpakket, binnen een brede waaier van functies, en intensieve interne opleidingen om je loopbaan verder te ontwikkelen. Permanente coaching en omkadering door een mentor maken eveneens deel uit van ons aanbod. We bieden je een aantrekkelijk loonpakket in combinatie met tal van extralegale voordelen. Organization: Smart InfrastructureCompany: Siemens S.A./N.V.Experience Level: Experienced ProfessionalJob Type: Full-time
Technical Customer Service Specialist NL/FR (m/v/x)
Simens, Beersel
Haal jij voldoening uit een gevarieerde functie waar je veel contacten hebt, zowel met klanten als collega’s?Staat de klant voor jouw centraal en vind je het fijn om telkens naar oplossingen mee te zoeken?Lees dan zeker verder want we zoeken een Technical Customer Service Specialist!Jouw verantwoordelijkheden zijn tweedelig:Enerzijds ben je verantwoordelijk voor het plannen en de technische verwerking van interventieaanvragen. Voor klanten met een SLA zorg je voor een correcte naleving hiervan.Anderzijds help je mee aan de uitbouw van onze Service Desk of the future. Dit door de bestaande processen tegen de loep te houden en te verbeteren waar mogelijk. Je helpt mee aan de uitrol en ondersteuning van cloud based asset platformen.Kortom je bent de cruciale schakel tussen klant en technicus om een efficiënte en hoogwaardige service mogelijk te maken. Jouw profiel:Je hebt een technische opleiding genoten en hebt een brede technische interesse.Je hebt ervaring in een soortgelijke functie of technische, idealiter binnen een industriële omgeving.Je bent oplossingsgericht en gaat graag efficiënt te werk. Daarbovenop hecht je veel waarde aan een vlekkeloze service en tevreden klanten.Je kan onze klanten zowel in het Nederlands als het Frans verder helpen. Kennis van de Engelse of Duitse taal is een meerwaarde.Interesse? Solliciteer via de link! Bij Siemens zijn we altijd voorlopers geweest – of het nu gaat om elektrificatie, automatisering of digitalisering. Digitalisering zal het verschil maken op weg naar groei en innovatie, ook voor medewerkers.Het “Be The Change-charter” van Agoria, en het daaropvolgende label ‘Employer ready for the future of work’ roept bedrijven op om hun personeelsbeleid af te stemmen op de arbeidsmarkt van morgen.Net voor de afsluiting van het jaar 2020 kreeg Siemens Belux -als eerste in België- het label ‘Employer ready for the future of work’ van technologiefederatie Agoria. Organization: Digital IndustriesCompany: Siemens S.A./N.V.Experience Level: Experienced ProfessionalJob Type: Full-time
Senior Customer Service Specialist
Accent, Breendonk, Anvers, BE
Description de l'emploiJe staat in voor de aansturing van de logistieke service van één of meerder klanten. Je treedt op als schakel tussen klant, interne en externe stakeholders, zodanig dat de juiste data en planningen beschikbaar zijn voor de vereiste processen in het magazijn en aan de klant specifieke afspraken en wensen wordt voldaan.Naast het onderhouden van de dagelijkse service naar de klant sta je ook in voor de waarneming van onduidelijkheden en werk je samen met jouw collega's procedures uit om onze dienstverlenging te optimaliseren.Description de l'emploiJe staat in voor de aansturing van de logistieke service van één of meerder klanten. Je treedt op als schakel tussen klant, interne en externe stakeholders, zodanig dat de juiste data en planningen beschikbaar zijn voor de vereiste processen in het magazijn en aan de klant specifieke afspraken en wensen wordt voldaan.Naast het onderhouden van de dagelijkse service naar de klant sta je ook in voor de waarneming van onduidelijkheden en werk je samen met jouw collega's procedures uit om onze dienstverlenging te optimaliseren.Informations sur l'entrepriseOnze klant is een globale leverancier van transport- en logistieke diensten. Hun kantoren zijn wereldwijd verspreid over 51 landen. In samenwerking met hun partners en agenten bieden zij hun diensten aan in meer dan 100 landen, wat van hen een echte globale speler maakt.Onze klant is echter ook een great place to work die belang hecht aan zijn medewerkers. Teamspirit, doorgroeimogelijkheden en investeren in eigen mensen, staan hoog op hun prioriteitenlijst. Wat dus maakt dat je naast een leuke job inhoud, ook een bedrijfscultuur hebt waar je je als thuis voelt.Informations sur l'entrepriseOnze klant is een globale leverancier van transport- en logistieke diensten. Hun kantoren zijn wereldwijd verspreid over 51 landen. In samenwerking met hun partners en agenten bieden zij hun diensten aan in meer dan 100 landen, wat van hen een echte globale speler maakt.Onze klant is echter ook een great place to work die belang hecht aan zijn medewerkers. Teamspirit, doorgroeimogelijkheden en investeren in eigen mensen, staan hoog op hun prioriteitenlijst. Wat dus maakt dat je naast een leuke job inhoud, ook een bedrijfscultuur hebt waar je je als thuis voelt.Votre profilDe uitdaging om in een complexe omgeving te opereren schrikt jeniet afbij voorkeur behaalde je een Bachelor of Master diploma inlogistiek management of bedrijfseconomieanalytisch en probleemoplossend denken zijn jouw tweede natuurJe blijft efficiënt werken onder druk.Je kan goed communicerenTalenkennis: NL: Zeer goed, ENG: goedGoede kennis van MS OfficeVotre profilDe uitdaging om in een complexe omgeving te opereren schrikt jeniet afbij voorkeur behaalde je een Bachelor of Master diploma inlogistiek management of bedrijfseconomieanalytisch en probleemoplossend denken zijn jouw tweede natuurJe blijft efficiënt werken onder druk.Je kan goed communicerenTalenkennis: NL: Zeer goed, ENG: goedGoede kennis van MS OfficeNous vous offronsAls Senior Customer Service Specialist heb je een job met verantwoordelijkheid binnen een afdeling met leuke sfeer en doorgroeimogelijkheden. Je kan een competitieve verloning verwachten aangevuld met extralegale voordelen. Zo worden glijdende uren hier toegestaan en krijg je maar liefst 33 verlofdagen. In dit bedrijf wordt persoonlijk initiatief gewaardeerd.Nous vous offronsAls Senior Customer Service Specialist heb je een job met verantwoordelijkheid binnen een afdeling met leuke sfeer en doorgroeimogelijkheden. Je kan een competitieve verloning verwachten aangevuld met extralegale voordelen. Zo worden glijdende uren hier toegestaan en krijg je maar liefst 33 verlofdagen. In dit bedrijf wordt persoonlijk initiatief gewaardeerd.
Senior Customer Service Specialist
Accent, Breendonk, Antwerpen, BE
FunctieomschrijvingJe staat in voor de aansturing van de logistieke service van één of meerder klanten. Je treedt op als schakel tussen klant, interne en externe stakeholders, zodanig dat de juiste data en planningen beschikbaar zijn voor de vereiste processen in het magazijn en aan de klant specifieke afspraken en wensen wordt voldaan.Naast het onderhouden van de dagelijkse service naar de klant sta je ook in voor de waarneming van onduidelijkheden en werk je samen met jouw collega's procedures uit om onze dienstverlenging te optimaliseren.FunctieomschrijvingJe staat in voor de aansturing van de logistieke service van één of meerder klanten. Je treedt op als schakel tussen klant, interne en externe stakeholders, zodanig dat de juiste data en planningen beschikbaar zijn voor de vereiste processen in het magazijn en aan de klant specifieke afspraken en wensen wordt voldaan.Naast het onderhouden van de dagelijkse service naar de klant sta je ook in voor de waarneming van onduidelijkheden en werk je samen met jouw collega's procedures uit om onze dienstverlenging te optimaliseren.BedrijfsinformatieOnze klant is een globale leverancier van transport- en logistieke diensten. Hun kantoren zijn wereldwijd verspreid over 51 landen. In samenwerking met hun partners en agenten bieden zij hun diensten aan in meer dan 100 landen, wat van hen een echte globale speler maakt.Onze klant is echter ook een great place to work die belang hecht aan zijn medewerkers. Teamspirit, doorgroeimogelijkheden en investeren in eigen mensen, staan hoog op hun prioriteitenlijst. Wat dus maakt dat je naast een leuke job inhoud, ook een bedrijfscultuur hebt waar je je als thuis voelt.BedrijfsinformatieOnze klant is een globale leverancier van transport- en logistieke diensten. Hun kantoren zijn wereldwijd verspreid over 51 landen. In samenwerking met hun partners en agenten bieden zij hun diensten aan in meer dan 100 landen, wat van hen een echte globale speler maakt.Onze klant is echter ook een great place to work die belang hecht aan zijn medewerkers. Teamspirit, doorgroeimogelijkheden en investeren in eigen mensen, staan hoog op hun prioriteitenlijst. Wat dus maakt dat je naast een leuke job inhoud, ook een bedrijfscultuur hebt waar je je als thuis voelt.Jouw profielDe uitdaging om in een complexe omgeving te opereren schrikt jeniet afbij voorkeur behaalde je een Bachelor of Master diploma inlogistiek management of bedrijfseconomieanalytisch en probleemoplossend denken zijn jouw tweede natuurJe blijft efficiënt werken onder druk.Je kan goed communicerenTalenkennis: NL: Zeer goed, ENG: goedGoede kennis van MS OfficeJouw profielDe uitdaging om in een complexe omgeving te opereren schrikt jeniet afbij voorkeur behaalde je een Bachelor of Master diploma inlogistiek management of bedrijfseconomieanalytisch en probleemoplossend denken zijn jouw tweede natuurJe blijft efficiënt werken onder druk.Je kan goed communicerenTalenkennis: NL: Zeer goed, ENG: goedGoede kennis van MS OfficeWij bieden jouAls Senior Customer Service Specialist heb je een job met verantwoordelijkheid binnen een afdeling met leuke sfeer en doorgroeimogelijkheden. Je kan een competitieve verloning verwachten aangevuld met extralegale voordelen. Zo worden glijdende uren hier toegestaan en krijg je maar liefst 33 verlofdagen. In dit bedrijf wordt persoonlijk initiatief gewaardeerd.Wij bieden jouAls Senior Customer Service Specialist heb je een job met verantwoordelijkheid binnen een afdeling met leuke sfeer en doorgroeimogelijkheden. Je kan een competitieve verloning verwachten aangevuld met extralegale voordelen. Zo worden glijdende uren hier toegestaan en krijg je maar liefst 33 verlofdagen. In dit bedrijf wordt persoonlijk initiatief gewaardeerd.
PROJECTLEIDER VEILIGHEID, WELZIJN & KWALITEIT
Accent, Geel, Anvers, BE
Description de l'emploiJouw opdracht als projectleider veiligheid, welzijn en kwaliteit houdt in:Je bezoekt onze werven in het kader van veiligheid, kwaliteit en welzijn. Je adviseert en ondersteunt onze bouwvakkers en hiërarchische lijn inzake de toepassing van het veiligheidsbeleid en geldende wetgeving.Veiligheido Toezicht op de naleving van het veiligheidsbeleid:gebruik collectieve beschermingsmiddelen en PBMarbeidshygiënegebruik van arbeidsmiddelenproceduressorteren van afval…Kwaliteito Waken over de efficiëntie van toegepaste arbeidsmiddelen op de werfo Bijdragen aan een klantgerichte en professionele dienstverleningWelzijno Advies ter verbetering van het welzijn op de werkvloero Controle van de aanwezige nuts- en sociale voorzieningenRapporteringo Opmaak verslag werfbezoeko Onmiddellijk melden van ernstige gebreken aan preventieadviseur en hiërarchische lijn en meedenken in oplossingeno Uitvoeren van ongevallenonderzoekDescription de l'emploiJouw opdracht als projectleider veiligheid, welzijn en kwaliteit houdt in:Je bezoekt onze werven in het kader van veiligheid, kwaliteit en welzijn. Je adviseert en ondersteunt onze bouwvakkers en hiërarchische lijn inzake de toepassing van het veiligheidsbeleid en geldende wetgeving.Veiligheido Toezicht op de naleving van het veiligheidsbeleid:gebruik collectieve beschermingsmiddelen en PBMarbeidshygiënegebruik van arbeidsmiddelenproceduressorteren van afval…Kwaliteito Waken over de efficiëntie van toegepaste arbeidsmiddelen op de werfo Bijdragen aan een klantgerichte en professionele dienstverleningWelzijno Advies ter verbetering van het welzijn op de werkvloero Controle van de aanwezige nuts- en sociale voorzieningenRapporteringo Opmaak verslag werfbezoeko Onmiddellijk melden van ernstige gebreken aan preventieadviseur en hiërarchische lijn en meedenken in oplossingeno Uitvoeren van ongevallenonderzoekInformations sur l'entrepriseOnze klant focust zich bewust op gespecialiseerde renovatie- en restauratiewerken in en rond gebouwen, bouwconstructies en monumenten.Daar veiligheid, kwaliteit en welzijn op de werven uiterst belangrijk zijn, zijn ze op zoek naar een projectleider dit dit allemaal in goede banen leidt.De werven liggen over heel België.Wil je werken als projectleider met een absolute focus op veiligheid, welzijn en kwaliteit? Bel ons op 014/56.21.21, mail naar geel@accentjobs.be of whatsapp naar 0471/58.00.41Jouw kandidatuur zal discreet worden behandeld.Heb je vragen over deze vacature of zoek je een leuke job in de regio Geel-Olen-Turnhout-Westerlo-Herentals-Ranst? Aarzel niet om ons te bellen. We hebben meer dan 100 openstaande vacatures voor bedienden (administratief, automotive, aankoop, HR, sales, logistiek, ...) in de kempen.Informations sur l'entrepriseOnze klant focust zich bewust op gespecialiseerde renovatie- en restauratiewerken in en rond gebouwen, bouwconstructies en monumenten.Daar veiligheid, kwaliteit en welzijn op de werven uiterst belangrijk zijn, zijn ze op zoek naar een projectleider dit dit allemaal in goede banen leidt.De werven liggen over heel België.Wil je werken als projectleider met een absolute focus op veiligheid, welzijn en kwaliteit? Bel ons op 014/56.21.21, mail naar geel@accentjobs.be of whatsapp naar 0471/58.00.41Jouw kandidatuur zal discreet worden behandeld.Heb je vragen over deze vacature of zoek je een leuke job in de regio Geel-Olen-Turnhout-Westerlo-Herentals-Ranst? Aarzel niet om ons te bellen. We hebben meer dan 100 openstaande vacatures voor bedienden (administratief, automotive, aankoop, HR, sales, logistiek, ...) in de kempen.Votre profilAls projectleider veiligheid en welzijn voor een bouwbedrijf herken jij je in volgende troeven:Je hebt ervaring in de bouw (bouw, steigerbouw, elektriciteit,…) of een technische achtergrond.Veiligheid is jouw passie en topprioriteit!Bovendien beschik je over een goede dosis gezond verstand.Een attest preventieadviseur niveau II is meegenomen maar geen must.Votre profilAls projectleider veiligheid en welzijn voor een bouwbedrijf herken jij je in volgende troeven:Je hebt ervaring in de bouw (bouw, steigerbouw, elektriciteit,…) of een technische achtergrond.Veiligheid is jouw passie en topprioriteit!Bovendien beschik je over een goede dosis gezond verstand.Een attest preventieadviseur niveau II is meegenomen maar geen must.Nous vous offronsVoor wat hoort wat. In ruil voor jouw kennis krijg je:Een goed loonoptie vast of een contract van onbepaalde duurDe mogelijkheid tot het volgen van opleidingen.Extralegale voordelen (hospitalisatie – en groepsverzekering, winstdeelname, flexibele verloning,…).Elke middag is er gratis verse soep en brood en fruit.BouwverlofLaptopWagenEco-chequesEn wat is nog belangrijk:Onze klant is een financieel gezond bedrijf.Werkzekerheid gegarandeerdToffe collega'sNous vous offronsVoor wat hoort wat. In ruil voor jouw kennis krijg je:Een goed loonoptie vast of een contract van onbepaalde duurDe mogelijkheid tot het volgen van opleidingen.Extralegale voordelen (hospitalisatie – en groepsverzekering, winstdeelname, flexibele verloning,…).Elke middag is er gratis verse soep en brood en fruit.BouwverlofLaptopWagenEco-chequesEn wat is nog belangrijk:Onze klant is een financieel gezond bedrijf.Werkzekerheid gegarandeerdToffe collega's
PROJECTLEIDER VEILIGHEID EN WELZIJN
Accent, Geel, Anvers, BE
Description de l'emploiAls 'projectleider veiligheid en welzijn' voor deze bouwfirma te Geel, ga je verantwoordelijk zijn voor onderstaand takenpakket:Je bezoekt onze werven in het kader van veiligheid, kwaliteit en welzijn. Je adviseert en ondersteunt onze bouwvakkers en hiërarchische lijn inzake de toepassing van het veiligheidsbeleid en geldende wetgeving.Veiligheid, toezicht houden op de naleving van het veiligheidsbeleid:Gebruik collectieve beschermingsmiddelen en PBM.Arbeidshygiëne.Gebruik arbeidsmiddelen.Opgelegde procedurs.Afval sorteren....Kwaliteit:Waken over de efficiëntie van de toegepaste arbeidsmiddelen op de werf.Bijdragen aan een klantgerichte en professionele dienstverlening....Welzijn:Advies ter verbetering van het welzijn op de werkvloer bieden.Controle van de aanwezige sociale voorzieningen en nutsvoorzieningen....Bij ernstige gebreken ga je de preventieadviseur op de hoogte brengen en meedenken in oplossingen.Hiernaast ga je ongevallenonderzoek voeren en verslagen opmaken van de werfbezoeken.Description de l'emploiAls 'projectleider veiligheid en welzijn' voor deze bouwfirma te Geel, ga je verantwoordelijk zijn voor onderstaand takenpakket:Je bezoekt onze werven in het kader van veiligheid, kwaliteit en welzijn. Je adviseert en ondersteunt onze bouwvakkers en hiërarchische lijn inzake de toepassing van het veiligheidsbeleid en geldende wetgeving.Veiligheid, toezicht houden op de naleving van het veiligheidsbeleid:Gebruik collectieve beschermingsmiddelen en PBM.Arbeidshygiëne.Gebruik arbeidsmiddelen.Opgelegde procedurs.Afval sorteren....Kwaliteit:Waken over de efficiëntie van de toegepaste arbeidsmiddelen op de werf.Bijdragen aan een klantgerichte en professionele dienstverlening....Welzijn:Advies ter verbetering van het welzijn op de werkvloer bieden.Controle van de aanwezige sociale voorzieningen en nutsvoorzieningen....Bij ernstige gebreken ga je de preventieadviseur op de hoogte brengen en meedenken in oplossingen.Hiernaast ga je ongevallenonderzoek voeren en verslagen opmaken van de werfbezoeken.Informations sur l'entrepriseOnze klant focust zich bewust op gespecialiseerde renovatie- en restauratiewerken in en rond gebouwen, bouwconstructies en monumenten. Dit gaat van algemene verbouwingen tot riooltechnieken, van glas-in-loodrestauratie tot asbestsanering.Het bedrijf houdt vakmanschap onder eigen vleugels. Alle nodige kennis rond de nicheactiviteiten brengen en houden zo veel mogelijk in eigen huis.Ze investeert resoluut in de verdere uitbouw van haar knowhow. Uiteindelijk maken gemotiveerde en betrokken mensen het verschil. Motto: "Ons menselijk kapitaal is onze grootste toegevoegde waarde."Uitdagende werken die ambachtelijke kennis vragen, zijn een kolfje naar hun hand.Bij onze klant kenmerken bouwkundigen en vakmannen zich als:Betrouwbaar: Je zet graag je schouders onder je opdracht, neemt verantwoordelijkheid op en gaat voor kwaliteit.Wendbaar: Je houdt van uitdagende projecten en gevarieerde opdrachten. Je schrikt niet terug van het avontuur en de verrassing die met renovatie samenhangen.Inventief: Je zoekt een prikkelende job waarin je oplossingsvermogen nodig is. Je werkt graag in team met verschillende specialiteiten en persoonlijkheden.No-nonsense: Je zoekt een job in een dynamisch bedrijf waar actie voorop staat. Je pakt de zaken aan en wil vooruit .Informations sur l'entrepriseOnze klant focust zich bewust op gespecialiseerde renovatie- en restauratiewerken in en rond gebouwen, bouwconstructies en monumenten. Dit gaat van algemene verbouwingen tot riooltechnieken, van glas-in-loodrestauratie tot asbestsanering.Het bedrijf houdt vakmanschap onder eigen vleugels. Alle nodige kennis rond de nicheactiviteiten brengen en houden zo veel mogelijk in eigen huis.Ze investeert resoluut in de verdere uitbouw van haar knowhow. Uiteindelijk maken gemotiveerde en betrokken mensen het verschil. Motto: "Ons menselijk kapitaal is onze grootste toegevoegde waarde."Uitdagende werken die ambachtelijke kennis vragen, zijn een kolfje naar hun hand.Bij onze klant kenmerken bouwkundigen en vakmannen zich als:Betrouwbaar: Je zet graag je schouders onder je opdracht, neemt verantwoordelijkheid op en gaat voor kwaliteit.Wendbaar: Je houdt van uitdagende projecten en gevarieerde opdrachten. Je schrikt niet terug van het avontuur en de verrassing die met renovatie samenhangen.Inventief: Je zoekt een prikkelende job waarin je oplossingsvermogen nodig is. Je werkt graag in team met verschillende specialiteiten en persoonlijkheden.No-nonsense: Je zoekt een job in een dynamisch bedrijf waar actie voorop staat. Je pakt de zaken aan en wil vooruit .Votre profilVoor de functie 'projectleider veiligheid en welzijn' zijn we op zoek naar iemand met onderstaand profiel:Je hebt ervaring in de bouwsector en hebt bij voorkeur een attest 'preventieadviseur niveau 2'.Je spreekt goed Nederlands en Frans.Je kan goed werken met MS Office.Je hebt een goede dosis gezond verstand en kan snel schakelen wanneer nodig.Je bent sterk in organiseren en communiceren.Je bent zeer nauwkeurig en accuraat.Veiligheid is voor jou topprioriteit.Votre profilVoor de functie 'projectleider veiligheid en welzijn' zijn we op zoek naar iemand met onderstaand profiel:Je hebt ervaring in de bouwsector en hebt bij voorkeur een attest 'preventieadviseur niveau 2'.Je spreekt goed Nederlands en Frans.Je kan goed werken met MS Office.Je hebt een goede dosis gezond verstand en kan snel schakelen wanneer nodig.Je bent sterk in organiseren en communiceren.Je bent zeer nauwkeurig en accuraat.Veiligheid is voor jou topprioriteit.Nous vous offronsVoor wat hoort wat. In ruil voor jouw vakmanschap krijg je:Een goed loon, altijd op tijd betaald.Een maaltijdcheque van 6.5€ per gewerkte dag.Steeds het juiste materiaal en machines.De werkkledij die je nodig hebt.De mogelijkheid tot het volgen van opleidingen.En wat is nog belangrijk:Onze klant is een financieel gezond bedrijf.Werkzekerheid gegarandeerdNous vous offronsVoor wat hoort wat. In ruil voor jouw vakmanschap krijg je:Een goed loon, altijd op tijd betaald.Een maaltijdcheque van 6.5€ per gewerkte dag.Steeds het juiste materiaal en machines.De werkkledij die je nodig hebt.De mogelijkheid tot het volgen van opleidingen.En wat is nog belangrijk:Onze klant is een financieel gezond bedrijf.Werkzekerheid gegarandeerd
VEILIGHEID EN MILIEU COÖRDINATOR
Accent, Geel, Anvers, BE
Description de l'emploiAls coördinator op de preventiedienst ondersteun je de manager en de ganse organisatie op vlak van veiligheid gezondheid milieu en kwaliteit.Je bewaakt en optimaliseert de bedrijfsmanagementsystemen (VCA** ISO-9001 …) en brengt interne/externe audits tot een goed einde.Streven naar continu verbetering is je ambitie en je analyseert incidenten klachten niet-conformiteiten en treedt in dialoog met alle stakeholders (collega's leveranciers klanten buren overheid certificatie-instantie enz….).Hoe ziet een typische dag er uit?Veiligheid Kwaliteit & Milieu is een breed vakgebied waardoor je takenpakket zeer divers is.Coördineren van inspecties & auditsEr mee op toezien dat activiteiten volgens de wettelijke voorschriften verlopen.Corrigerende maatregelen nemen bij afwijkingen.Uitwerken van opleidingen om het VGKM bewustzijn te verhogen.Bijdragen aan de implementatie van het VGKM beleid.Opzetten van procedures en systemen.Indienen van milieuvergunningen klasse 3Het bijhouden afvalstoffenregister enz…Description de l'emploiAls coördinator op de preventiedienst ondersteun je de manager en de ganse organisatie op vlak van veiligheid gezondheid milieu en kwaliteit.Je bewaakt en optimaliseert de bedrijfsmanagementsystemen (VCA** ISO-9001 …) en brengt interne/externe audits tot een goed einde.Streven naar continu verbetering is je ambitie en je analyseert incidenten klachten niet-conformiteiten en treedt in dialoog met alle stakeholders (collega's leveranciers klanten buren overheid certificatie-instantie enz….).Hoe ziet een typische dag er uit?Veiligheid Kwaliteit & Milieu is een breed vakgebied waardoor je takenpakket zeer divers is.Coördineren van inspecties & auditsEr mee op toezien dat activiteiten volgens de wettelijke voorschriften verlopen.Corrigerende maatregelen nemen bij afwijkingen.Uitwerken van opleidingen om het VGKM bewustzijn te verhogen.Bijdragen aan de implementatie van het VGKM beleid.Opzetten van procedures en systemen.Indienen van milieuvergunningen klasse 3Het bijhouden afvalstoffenregister enz…Informations sur l'entrepriseOnze klant is een bouwbedrijf in Geel.Het bedrijf houdt vakmanschap onder eigen vleugels. Alle nodige kennis rond de nicheactiviteiten brengen en houden zo veel mogelijk in eigen huis.Ze investeert resoluut in de verdere uitbouw van haar knowhow. Uiteindelijk maken gemotiveerde en betrokken mensen het verschil. Motto: "Ons menselijk kapitaal is onze grootste toegevoegde waarde."Uitdagende werken die ambachtelijke kennis vragen zijn een kolfje naar hun hand.Interesse in deze vacature als coördinator binnen milieu en veiligheid? Neem contact met ons op 014/56.21.21 mail naar geel@accentjobs.be of whatsapp naar 0471/58.00.41.Informations sur l'entrepriseOnze klant is een bouwbedrijf in Geel.Het bedrijf houdt vakmanschap onder eigen vleugels. Alle nodige kennis rond de nicheactiviteiten brengen en houden zo veel mogelijk in eigen huis.Ze investeert resoluut in de verdere uitbouw van haar knowhow. Uiteindelijk maken gemotiveerde en betrokken mensen het verschil. Motto: "Ons menselijk kapitaal is onze grootste toegevoegde waarde."Uitdagende werken die ambachtelijke kennis vragen zijn een kolfje naar hun hand.Interesse in deze vacature als coördinator binnen milieu en veiligheid? Neem contact met ons op 014/56.21.21 mail naar geel@accentjobs.be of whatsapp naar 0471/58.00.41.Votre profilAls administratief coördinator heb je idealiter een attest van preventieadviseur of intern auditor.Je bent administratief sterk en kan zeer vlot werken met het Office pakket.Je kan je behelpen in het Frans (moet zeker niet perfect zijn maar je moet het durven spreken).Op de werkvloer ben je een voorbeeld voor je collega's op vlak van het naleven van de richtlijnen van het preventiebeleid (Veiligheid gezondheid Milieu en Kwaliteit).Je denkt mee na over verbeterprojecten die de efficiëntie en effectiviteit ten goede komen.Je werkt zelfstandig en accuraat en hebt een hands-on operationele mentaliteit.Je bent volhardend klantgericht en sterk in gestructureerd en probleemoplossend denkenVotre profilAls administratief coördinator heb je idealiter een attest van preventieadviseur of intern auditor.Je bent administratief sterk en kan zeer vlot werken met het Office pakket.Je kan je behelpen in het Frans (moet zeker niet perfect zijn maar je moet het durven spreken).Op de werkvloer ben je een voorbeeld voor je collega's op vlak van het naleven van de richtlijnen van het preventiebeleid (Veiligheid gezondheid Milieu en Kwaliteit).Je denkt mee na over verbeterprojecten die de efficiëntie en effectiviteit ten goede komen.Je werkt zelfstandig en accuraat en hebt een hands-on operationele mentaliteit.Je bent volhardend klantgericht en sterk in gestructureerd en probleemoplossend denkenNous vous offronsVoor wat hoort wat. In ruil voor jouw kennis krijg je:Een goed loonEen maaltijdcheque van 6.5€ per gewerkte dag.Toffe collega's binnen een positieve werksfeerDe mogelijkheid tot het volgen van opleidingeneco-cheques kilometervergoeding en brutojaarpremiebouwverlof: 20 vakantiedagen + 12 extra ADV-dagenEn wat is nog belangrijk:Onze klant is een financieel gezond bedrijf.Werkzekerheid gegarandeerdNous vous offronsVoor wat hoort wat. In ruil voor jouw kennis krijg je:Een goed loonEen maaltijdcheque van 6.5€ per gewerkte dag.Toffe collega's binnen een positieve werksfeerDe mogelijkheid tot het volgen van opleidingeneco-cheques kilometervergoeding en brutojaarpremiebouwverlof: 20 vakantiedagen + 12 extra ADV-dagenEn wat is nog belangrijk:Onze klant is een financieel gezond bedrijf.Werkzekerheid gegarandeerd
PROJECTLEIDER VEILIGHEID, WELZIJN & KWALITEIT
Accent, Geel, Antwerpen, BE
FunctieomschrijvingJouw opdracht als projectleider veiligheid, welzijn en kwaliteit houdt in:Je bezoekt onze werven in het kader van veiligheid, kwaliteit en welzijn. Je adviseert en ondersteunt onze bouwvakkers en hiërarchische lijn inzake de toepassing van het veiligheidsbeleid en geldende wetgeving.Veiligheido Toezicht op de naleving van het veiligheidsbeleid:gebruik collectieve beschermingsmiddelen en PBMarbeidshygiënegebruik van arbeidsmiddelenproceduressorteren van afval…Kwaliteito Waken over de efficiëntie van toegepaste arbeidsmiddelen op de werfo Bijdragen aan een klantgerichte en professionele dienstverleningWelzijno Advies ter verbetering van het welzijn op de werkvloero Controle van de aanwezige nuts- en sociale voorzieningenRapporteringo Opmaak verslag werfbezoeko Onmiddellijk melden van ernstige gebreken aan preventieadviseur en hiërarchische lijn en meedenken in oplossingeno Uitvoeren van ongevallenonderzoekFunctieomschrijvingJouw opdracht als projectleider veiligheid, welzijn en kwaliteit houdt in:Je bezoekt onze werven in het kader van veiligheid, kwaliteit en welzijn. Je adviseert en ondersteunt onze bouwvakkers en hiërarchische lijn inzake de toepassing van het veiligheidsbeleid en geldende wetgeving.Veiligheido Toezicht op de naleving van het veiligheidsbeleid:gebruik collectieve beschermingsmiddelen en PBMarbeidshygiënegebruik van arbeidsmiddelenproceduressorteren van afval…Kwaliteito Waken over de efficiëntie van toegepaste arbeidsmiddelen op de werfo Bijdragen aan een klantgerichte en professionele dienstverleningWelzijno Advies ter verbetering van het welzijn op de werkvloero Controle van de aanwezige nuts- en sociale voorzieningenRapporteringo Opmaak verslag werfbezoeko Onmiddellijk melden van ernstige gebreken aan preventieadviseur en hiërarchische lijn en meedenken in oplossingeno Uitvoeren van ongevallenonderzoekBedrijfsinformatieOnze klant focust zich bewust op gespecialiseerde renovatie- en restauratiewerken in en rond gebouwen, bouwconstructies en monumenten.Daar veiligheid, kwaliteit en welzijn op de werven uiterst belangrijk zijn, zijn ze op zoek naar een projectleider dit dit allemaal in goede banen leidt.De werven liggen over heel België.Wil je werken als projectleider met een absolute focus op veiligheid, welzijn en kwaliteit? Bel ons op 014/56.21.21, mail naar geel@accentjobs.be of whatsapp naar 0471/58.00.41Jouw kandidatuur zal discreet worden behandeld.Heb je vragen over deze vacature of zoek je een leuke job in de regio Geel-Olen-Turnhout-Westerlo-Herentals-Ranst? Aarzel niet om ons te bellen. We hebben meer dan 100 openstaande vacatures voor bedienden (administratief, automotive, aankoop, HR, sales, logistiek, ...) in de kempen.BedrijfsinformatieOnze klant focust zich bewust op gespecialiseerde renovatie- en restauratiewerken in en rond gebouwen, bouwconstructies en monumenten.Daar veiligheid, kwaliteit en welzijn op de werven uiterst belangrijk zijn, zijn ze op zoek naar een projectleider dit dit allemaal in goede banen leidt.De werven liggen over heel België.Wil je werken als projectleider met een absolute focus op veiligheid, welzijn en kwaliteit? Bel ons op 014/56.21.21, mail naar geel@accentjobs.be of whatsapp naar 0471/58.00.41Jouw kandidatuur zal discreet worden behandeld.Heb je vragen over deze vacature of zoek je een leuke job in de regio Geel-Olen-Turnhout-Westerlo-Herentals-Ranst? Aarzel niet om ons te bellen. We hebben meer dan 100 openstaande vacatures voor bedienden (administratief, automotive, aankoop, HR, sales, logistiek, ...) in de kempen.Jouw profielAls projectleider veiligheid en welzijn voor een bouwbedrijf herken jij je in volgende troeven:Je hebt ervaring in de bouw (bouw, steigerbouw, elektriciteit,…) of een technische achtergrond.Veiligheid is jouw passie en topprioriteit!Bovendien beschik je over een goede dosis gezond verstand.Een attest preventieadviseur niveau II is meegenomen maar geen must.Jouw profielAls projectleider veiligheid en welzijn voor een bouwbedrijf herken jij je in volgende troeven:Je hebt ervaring in de bouw (bouw, steigerbouw, elektriciteit,…) of een technische achtergrond.Veiligheid is jouw passie en topprioriteit!Bovendien beschik je over een goede dosis gezond verstand.Een attest preventieadviseur niveau II is meegenomen maar geen must.Wij bieden jouVoor wat hoort wat. In ruil voor jouw kennis krijg je:Een goed loonoptie vast of een contract van onbepaalde duurDe mogelijkheid tot het volgen van opleidingen.Extralegale voordelen (hospitalisatie – en groepsverzekering, winstdeelname, flexibele verloning,…).Elke middag is er gratis verse soep en brood en fruit.BouwverlofLaptopWagenEco-chequesEn wat is nog belangrijk:Onze klant is een financieel gezond bedrijf.Werkzekerheid gegarandeerdToffe collega'sWij bieden jouVoor wat hoort wat. In ruil voor jouw kennis krijg je:Een goed loonoptie vast of een contract van onbepaalde duurDe mogelijkheid tot het volgen van opleidingen.Extralegale voordelen (hospitalisatie – en groepsverzekering, winstdeelname, flexibele verloning,…).Elke middag is er gratis verse soep en brood en fruit.BouwverlofLaptopWagenEco-chequesEn wat is nog belangrijk:Onze klant is een financieel gezond bedrijf.Werkzekerheid gegarandeerdToffe collega's
PROJECTLEIDER VEILIGHEID EN WELZIJN
Accent, Geel, Antwerpen, BE
FunctieomschrijvingAls 'projectleider veiligheid en welzijn' voor deze bouwfirma te Geel, ga je verantwoordelijk zijn voor onderstaand takenpakket:Je bezoekt onze werven in het kader van veiligheid, kwaliteit en welzijn. Je adviseert en ondersteunt onze bouwvakkers en hiërarchische lijn inzake de toepassing van het veiligheidsbeleid en geldende wetgeving.Veiligheid, toezicht houden op de naleving van het veiligheidsbeleid:Gebruik collectieve beschermingsmiddelen en PBM.Arbeidshygiëne.Gebruik arbeidsmiddelen.Opgelegde procedurs.Afval sorteren....Kwaliteit:Waken over de efficiëntie van de toegepaste arbeidsmiddelen op de werf.Bijdragen aan een klantgerichte en professionele dienstverlening....Welzijn:Advies ter verbetering van het welzijn op de werkvloer bieden.Controle van de aanwezige sociale voorzieningen en nutsvoorzieningen....Bij ernstige gebreken ga je de preventieadviseur op de hoogte brengen en meedenken in oplossingen.Hiernaast ga je ongevallenonderzoek voeren en verslagen opmaken van de werfbezoeken.FunctieomschrijvingAls 'projectleider veiligheid en welzijn' voor deze bouwfirma te Geel, ga je verantwoordelijk zijn voor onderstaand takenpakket:Je bezoekt onze werven in het kader van veiligheid, kwaliteit en welzijn. Je adviseert en ondersteunt onze bouwvakkers en hiërarchische lijn inzake de toepassing van het veiligheidsbeleid en geldende wetgeving.Veiligheid, toezicht houden op de naleving van het veiligheidsbeleid:Gebruik collectieve beschermingsmiddelen en PBM.Arbeidshygiëne.Gebruik arbeidsmiddelen.Opgelegde procedurs.Afval sorteren....Kwaliteit:Waken over de efficiëntie van de toegepaste arbeidsmiddelen op de werf.Bijdragen aan een klantgerichte en professionele dienstverlening....Welzijn:Advies ter verbetering van het welzijn op de werkvloer bieden.Controle van de aanwezige sociale voorzieningen en nutsvoorzieningen....Bij ernstige gebreken ga je de preventieadviseur op de hoogte brengen en meedenken in oplossingen.Hiernaast ga je ongevallenonderzoek voeren en verslagen opmaken van de werfbezoeken.BedrijfsinformatieOnze klant focust zich bewust op gespecialiseerde renovatie- en restauratiewerken in en rond gebouwen, bouwconstructies en monumenten. Dit gaat van algemene verbouwingen tot riooltechnieken, van glas-in-loodrestauratie tot asbestsanering.Het bedrijf houdt vakmanschap onder eigen vleugels. Alle nodige kennis rond de nicheactiviteiten brengen en houden zo veel mogelijk in eigen huis.Ze investeert resoluut in de verdere uitbouw van haar knowhow. Uiteindelijk maken gemotiveerde en betrokken mensen het verschil. Motto: "Ons menselijk kapitaal is onze grootste toegevoegde waarde."Uitdagende werken die ambachtelijke kennis vragen, zijn een kolfje naar hun hand.Bij onze klant kenmerken bouwkundigen en vakmannen zich als:Betrouwbaar: Je zet graag je schouders onder je opdracht, neemt verantwoordelijkheid op en gaat voor kwaliteit.Wendbaar: Je houdt van uitdagende projecten en gevarieerde opdrachten. Je schrikt niet terug van het avontuur en de verrassing die met renovatie samenhangen.Inventief: Je zoekt een prikkelende job waarin je oplossingsvermogen nodig is. Je werkt graag in team met verschillende specialiteiten en persoonlijkheden.No-nonsense: Je zoekt een job in een dynamisch bedrijf waar actie voorop staat. Je pakt de zaken aan en wil vooruit .BedrijfsinformatieOnze klant focust zich bewust op gespecialiseerde renovatie- en restauratiewerken in en rond gebouwen, bouwconstructies en monumenten. Dit gaat van algemene verbouwingen tot riooltechnieken, van glas-in-loodrestauratie tot asbestsanering.Het bedrijf houdt vakmanschap onder eigen vleugels. Alle nodige kennis rond de nicheactiviteiten brengen en houden zo veel mogelijk in eigen huis.Ze investeert resoluut in de verdere uitbouw van haar knowhow. Uiteindelijk maken gemotiveerde en betrokken mensen het verschil. Motto: "Ons menselijk kapitaal is onze grootste toegevoegde waarde."Uitdagende werken die ambachtelijke kennis vragen, zijn een kolfje naar hun hand.Bij onze klant kenmerken bouwkundigen en vakmannen zich als:Betrouwbaar: Je zet graag je schouders onder je opdracht, neemt verantwoordelijkheid op en gaat voor kwaliteit.Wendbaar: Je houdt van uitdagende projecten en gevarieerde opdrachten. Je schrikt niet terug van het avontuur en de verrassing die met renovatie samenhangen.Inventief: Je zoekt een prikkelende job waarin je oplossingsvermogen nodig is. Je werkt graag in team met verschillende specialiteiten en persoonlijkheden.No-nonsense: Je zoekt een job in een dynamisch bedrijf waar actie voorop staat. Je pakt de zaken aan en wil vooruit .Jouw profielVoor de functie 'projectleider veiligheid en welzijn' zijn we op zoek naar iemand met onderstaand profiel:Je hebt ervaring in de bouwsector en hebt bij voorkeur een attest 'preventieadviseur niveau 2'.Je spreekt goed Nederlands en Frans.Je kan goed werken met MS Office.Je hebt een goede dosis gezond verstand en kan snel schakelen wanneer nodig.Je bent sterk in organiseren en communiceren.Je bent zeer nauwkeurig en accuraat.Veiligheid is voor jou topprioriteit.Jouw profielVoor de functie 'projectleider veiligheid en welzijn' zijn we op zoek naar iemand met onderstaand profiel:Je hebt ervaring in de bouwsector en hebt bij voorkeur een attest 'preventieadviseur niveau 2'.Je spreekt goed Nederlands en Frans.Je kan goed werken met MS Office.Je hebt een goede dosis gezond verstand en kan snel schakelen wanneer nodig.Je bent sterk in organiseren en communiceren.Je bent zeer nauwkeurig en accuraat.Veiligheid is voor jou topprioriteit.Wij bieden jouVoor wat hoort wat. In ruil voor jouw vakmanschap krijg je:Een goed loon, altijd op tijd betaald.Een maaltijdcheque van 6.5€ per gewerkte dag.Steeds het juiste materiaal en machines.De werkkledij die je nodig hebt.De mogelijkheid tot het volgen van opleidingen.En wat is nog belangrijk:Onze klant is een financieel gezond bedrijf.Werkzekerheid gegarandeerdWij bieden jouVoor wat hoort wat. In ruil voor jouw vakmanschap krijg je:Een goed loon, altijd op tijd betaald.Een maaltijdcheque van 6.5€ per gewerkte dag.Steeds het juiste materiaal en machines.De werkkledij die je nodig hebt.De mogelijkheid tot het volgen van opleidingen.En wat is nog belangrijk:Onze klant is een financieel gezond bedrijf.Werkzekerheid gegarandeerd
VEILIGHEID EN MILIEU COÖRDINATOR
Accent, Geel, Antwerpen, BE
FunctieomschrijvingAls coördinator op de preventiedienst ondersteun je de manager en de ganse organisatie op vlak van veiligheid gezondheid milieu en kwaliteit.Je bewaakt en optimaliseert de bedrijfsmanagementsystemen (VCA** ISO-9001 …) en brengt interne/externe audits tot een goed einde.Streven naar continu verbetering is je ambitie en je analyseert incidenten klachten niet-conformiteiten en treedt in dialoog met alle stakeholders (collega's leveranciers klanten buren overheid certificatie-instantie enz….).Hoe ziet een typische dag er uit?Veiligheid Kwaliteit & Milieu is een breed vakgebied waardoor je takenpakket zeer divers is.Coördineren van inspecties & auditsEr mee op toezien dat activiteiten volgens de wettelijke voorschriften verlopen.Corrigerende maatregelen nemen bij afwijkingen.Uitwerken van opleidingen om het VGKM bewustzijn te verhogen.Bijdragen aan de implementatie van het VGKM beleid.Opzetten van procedures en systemen.Indienen van milieuvergunningen klasse 3Het bijhouden afvalstoffenregister enz…FunctieomschrijvingAls coördinator op de preventiedienst ondersteun je de manager en de ganse organisatie op vlak van veiligheid gezondheid milieu en kwaliteit.Je bewaakt en optimaliseert de bedrijfsmanagementsystemen (VCA** ISO-9001 …) en brengt interne/externe audits tot een goed einde.Streven naar continu verbetering is je ambitie en je analyseert incidenten klachten niet-conformiteiten en treedt in dialoog met alle stakeholders (collega's leveranciers klanten buren overheid certificatie-instantie enz….).Hoe ziet een typische dag er uit?Veiligheid Kwaliteit & Milieu is een breed vakgebied waardoor je takenpakket zeer divers is.Coördineren van inspecties & auditsEr mee op toezien dat activiteiten volgens de wettelijke voorschriften verlopen.Corrigerende maatregelen nemen bij afwijkingen.Uitwerken van opleidingen om het VGKM bewustzijn te verhogen.Bijdragen aan de implementatie van het VGKM beleid.Opzetten van procedures en systemen.Indienen van milieuvergunningen klasse 3Het bijhouden afvalstoffenregister enz…BedrijfsinformatieOnze klant is een bouwbedrijf in Geel.Het bedrijf houdt vakmanschap onder eigen vleugels. Alle nodige kennis rond de nicheactiviteiten brengen en houden zo veel mogelijk in eigen huis.Ze investeert resoluut in de verdere uitbouw van haar knowhow. Uiteindelijk maken gemotiveerde en betrokken mensen het verschil. Motto: "Ons menselijk kapitaal is onze grootste toegevoegde waarde."Uitdagende werken die ambachtelijke kennis vragen zijn een kolfje naar hun hand.Interesse in deze vacature als coördinator binnen milieu en veiligheid? Neem contact met ons op 014/56.21.21 mail naar geel@accentjobs.be of whatsapp naar 0471/58.00.41.BedrijfsinformatieOnze klant is een bouwbedrijf in Geel.Het bedrijf houdt vakmanschap onder eigen vleugels. Alle nodige kennis rond de nicheactiviteiten brengen en houden zo veel mogelijk in eigen huis.Ze investeert resoluut in de verdere uitbouw van haar knowhow. Uiteindelijk maken gemotiveerde en betrokken mensen het verschil. Motto: "Ons menselijk kapitaal is onze grootste toegevoegde waarde."Uitdagende werken die ambachtelijke kennis vragen zijn een kolfje naar hun hand.Interesse in deze vacature als coördinator binnen milieu en veiligheid? Neem contact met ons op 014/56.21.21 mail naar geel@accentjobs.be of whatsapp naar 0471/58.00.41.Jouw profielAls administratief coördinator heb je idealiter een attest van preventieadviseur of intern auditor.Je bent administratief sterk en kan zeer vlot werken met het Office pakket.Je kan je behelpen in het Frans (moet zeker niet perfect zijn maar je moet het durven spreken).Op de werkvloer ben je een voorbeeld voor je collega's op vlak van het naleven van de richtlijnen van het preventiebeleid (Veiligheid gezondheid Milieu en Kwaliteit).Je denkt mee na over verbeterprojecten die de efficiëntie en effectiviteit ten goede komen.Je werkt zelfstandig en accuraat en hebt een hands-on operationele mentaliteit.Je bent volhardend klantgericht en sterk in gestructureerd en probleemoplossend denkenJouw profielAls administratief coördinator heb je idealiter een attest van preventieadviseur of intern auditor.Je bent administratief sterk en kan zeer vlot werken met het Office pakket.Je kan je behelpen in het Frans (moet zeker niet perfect zijn maar je moet het durven spreken).Op de werkvloer ben je een voorbeeld voor je collega's op vlak van het naleven van de richtlijnen van het preventiebeleid (Veiligheid gezondheid Milieu en Kwaliteit).Je denkt mee na over verbeterprojecten die de efficiëntie en effectiviteit ten goede komen.Je werkt zelfstandig en accuraat en hebt een hands-on operationele mentaliteit.Je bent volhardend klantgericht en sterk in gestructureerd en probleemoplossend denkenWij bieden jouVoor wat hoort wat. In ruil voor jouw kennis krijg je:Een goed loonEen maaltijdcheque van 6.5€ per gewerkte dag.Toffe collega's binnen een positieve werksfeerDe mogelijkheid tot het volgen van opleidingeneco-cheques kilometervergoeding en brutojaarpremiebouwverlof: 20 vakantiedagen + 12 extra ADV-dagenEn wat is nog belangrijk:Onze klant is een financieel gezond bedrijf.Werkzekerheid gegarandeerdWij bieden jouVoor wat hoort wat. In ruil voor jouw kennis krijg je:Een goed loonEen maaltijdcheque van 6.5€ per gewerkte dag.Toffe collega's binnen een positieve werksfeerDe mogelijkheid tot het volgen van opleidingeneco-cheques kilometervergoeding en brutojaarpremiebouwverlof: 20 vakantiedagen + 12 extra ADV-dagenEn wat is nog belangrijk:Onze klant is een financieel gezond bedrijf.Werkzekerheid gegarandeerd
Customer Service Specialist (Brugge)
Proximus, Brugge
Werken bij Proximus? Dan draait alles rond Think Possible. Dat betekent: we gaan er altijd van uit dat iets mogelijk is. Zelfs als het onmogelijk lijkt. Vooral dan, eigenlijk. Noem het een manier van denken die een wereld vol digitale oplossingen opent. Die maken op hun beurt ons leven makkelijker. En onze manier van werken slimmer.THE FUNCTIONAls de grootste Belgische leverancier van diensten van telefonie, internet, televisie en ICT, bouwt Proximus resoluut verder aan de toekomst van zijn klanten, de onderneming en zijn medewerkers.We willen dichter bij de mensen staan. Dat is onze reden van bestaan. We gaan ook nog veel verder daarin om hen de kans te bieden om beter te leven en om efficiënter te werken.Bij Proximus heb je alle vrijheid om een reële impact te hebben op het leven van onze klanten maar je bouwt ook aan je eigen toekomst door jezelf te ontwikkelen en door iedere dag je kennis te verrijken in een omgeving die waarden als diversiteit, samenwerking en verantwoordelijkheid hoog in het vaandel draagt.Jouw missieJe doel is om de beste klantenervaring te bieden en het parcours van de klanten te vereenvoudigen door hen produkten en toegankelijke oplossingen aan te bieden die gebruiksvriendelijk zijn. De klant is altijd het het voornaamste in alles wat je doet.Je jobAls medewerker van de klantendienst van Proximus, is het je taak om alle binnenkomende oproepen telefonisch, via chat of een ander kanaal te beantwoorden. Het is dus van groot belang om de situatie en de behoefte van de klant goed in te schatten en de beste oplossing te bieden. Je tracht de problemen op te lossen vanaf de eerste binnenkomende oproep zodat onze klanten niet terecht komen in een doolhof van doorgeschakelde oproepen. De meest terugkerende vragen zullen gaan over het gebruik van de produkten en diensten van Proximus.Vanzelfsprekend ben je natuurlijk geen tovenaar en indien het nodig is schakel je het probleem door naar meer daarvoor geschikte collega’s (tweede lijn, technicus, interventieploeg…).Daarnaast, ga je ook op zoek naar de ideale oplossing voor de klant, binnen ons product portfolio, detecteert commerciële opportuniteiten (upsell en cross sell) en doe aan verkoop.Dit laatste doe je op een kwalitatieve manier, naargelang de klantenbehoefteJe kan rekenen op een volledige opleiding : een informaticadiploma is niet vereist, wel een passie om klanten te helpen. Het team zal altijd aan je zijde staan om die uitdagingen het hoofd te bieden.Je prioriteit zal dus klantenervaring zijn. Dat betekent dat je dusdanig moet werken dat je de klanten op het voorplan zet door hen een professionele, duidelijke en onberispelijke dienstverlening aan te bieden.REQUIRED PROFILEJe beschikt over uitstekende communicatieve capaciteiten en je blinkt uit in telefonisch klantencontact.Door je analysevaardigheden kan je praktische problemen oplossen en vind je altijd de beste oplossing.Dankzij je empathie kan je makkelijk het vertrouwen winnen van de klanten en hun behoeften leren kennen. Op die manier kan je hen ook de beste oplossing aanbieden. Je bezit een passie voor telecom en deelt deze graag in een commerciële context. Je houdt van verkoopJe natuurlijke energiedraagt bij aan de groepsdynamiek en aan een positieve en constructieve sfeer in je team.WE OFFERBij Proximus krijg je de mogelijkheid om je eigen toekomst en de digitale toekomst van onze klanten vorm te geven.We bieden je:  Onze digitale werkplek, die zorgt voor een betere balans tussen werk en privé Een mooi en gevarieerd salarispakket inclusivef verzekeringen, een mobiliteitsplan naar keuze, telecom- en andere voordelen, De kans om je loopbaan en ontwikkeling zelf in handen te nemen dankzij een continue leeromgeving en het uitgebreide aanbod van onze Proximus Corporate University.