We gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren, verkeer te analyseren en relevante advertenties weer te geven.
Details Aanvaarden
Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "Veiligheid in "

Ontvang statistische informatie per mail
Helaas zijn er geen statistieken voor dit verzoek. Probeer uw positie of regio te veranderen.

Aanbevolen vacatures

Chauffeur CE ADR - regio Antwerpen
, Antwerpen
Files beu? Ben jij een chauffeur CE (ADR), die graag intern vervoer combineert met nationaal transport? Dan hebben wij hebben een mooi aanbod voor je! Naast een unieke opleiding omtrent containers kom je in een leuk bedrijf terecht, waar je jezelf ook nog eens helemaal kan uitleven in hun privéfitnessruimte!Je bent verantwoordelijk voor het shunten van ISO containers op een chemische site te Antwerpen en daarnaast sta je ook in voor nationaal vervoer over de weg regio Antwerpse Haven. Profiel Rijbewijs CEADR-attest & VCA-attestVeiligheid draag je hoog in het vaandel Aanbod Startloon € 12,10Maaltijdcheques van € 8,00/dagArab-vergoeding (€ 1,44/uur)BonussysteemOptie vastFlexibiliteit langs beide kantenKansen voor ambitieuze personen, doorgroeimogelijkhedenInterne opleidingen, je wordt een echte vakmanGratis gebruik van fitnessruimte en -toestellen (op het bedrijf zelf)
Procesoperator 2ploegen/vaste nacht M/V
, Oost-Vlaanderen
Voor een veevoederbedrijf in Hasselt zijn we op zoek naar een Bulkverlader - Procesoperator (m/v). - Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding van de bestellingen bulk zodat klanten deze kunnen komen afhalen. - Als procesoperator zorg je dat elke bestelling klaar gestoken wordt op wachtsilo’s. - Je maakt zelfstandig de bulkplanning op en zorgt voor optimale benutting van bulkwegers en wachtsilo’s. - Je hebt contact met de medewerkers van de fabricatie om de bestelde producten te laten produceren. - Je communiceert met vrachtwagenbestuurders over de laadgegevens. - Je bent polyvalent en inzetbaar als procesoperator fabricatie. Je volgt hiervoor nadien een specifieke opleiding. - Je bewaakt de veiligheids- en kwaliteitsregels. Profiel - Je bent zeer praktisch ingesteld, en je kunt zelfstandig werken. - Je hebt zin voor orde en netheid, en hebt steeds een waakzaam oog voor veiligheid. - Je bent bereid te werken in een tweeploegenstelsel 6u-14u en van 14u-22u of in de vaste nachtpost? In de toekomst kan je doorgroeien in de andere afdelingen in een drieploegenstelsel. - Je bent een echte teamplayer, met aanleg voor communicatie en teamwork. - Je bent stressbestendig op extra drukke momenten en blijft onder deze omstandigheden communicatief. - Je kunt goed planningen opmaken en correct uitvoeren. - Kennis van het Frans is een pluspunt.   Aanbod Je neemt de stap naar een uitdagende functie in een groeiend familiebedrijf dicht bij huis. Je kan rekenen op een marktconform salaris, aangevuld met extralegale voordelen. 
Lasser/tankhersteller - regio Antwerpen
, Antwerpen
Heb jij een lasopleiding genoten (TIG en Halfautomaat)? Heb je ervaring in containerherstellingen en zie jij geen problemen in montagewerken? Heb je ook nog kennis van draaien, frezen en plooien?Dan hebben wij hebben een mooi aanbod voor je! Naast een unieke opleiding omtrent containers kom je in een leuk bedrijf terecht, waar je jezelf ook nog eens helemaal kan uitleven in hun privéfitnessruimte! Profiel Lasopleiding (TIG & Halfautomaat) / Elektromechanica (A3)Ervaring in containerherstellingen is een plusGeen hoogtevrees en/of claustrofobieVeiligheid draag je hoog in het vaandel Aanbod Startloon € 14,90Maaltijdcheques van € 8,00/dagBonussysteemOptie vastFlexibiliteit langs beide kantenKansen voor ambitieuze personen, doorgroeimogelijkhedenInterne opleidingen, je wordt een echte vakmanGratis gebruik van fitnessruimte en -toestellen (op het bedrijf zelf)
M&R technieker / Automatisatie
Tormans Group, Beerse
Voornaamste taken - Zelfstandig uitvoeren van noodonderhoud en curatieve/preventieve onderhoudswerken binnen de disciplines:*Automatisatie (vnl. troubleshooting in S7 en TIA)*Elektriciteit (bv. het herstellen van een pomp o.w.v. een doorgebrande relais/kabel)*PLC programmeren*Instrumentatie (bv. het oplossen van een storing in een niveaumeting)- Voorbereiden van het wijzigingsbeheer en het toepassen van de geldende veiligheids- en kwaliteitsnormen/procedures- Zoeken en formuleren van verbetervoorstellen (componenten, software, hardware, nieuwe technieken of technologieën...)die ten goede komen op het vlak van veiligheid, milieu, kwaliteit, bedrijfszekerheid, energiebesparing en kostenbesparing-Uitwerken van kleine E&I- en automatisatie projecten.- Voorbereiding, uitvoering en afsluiting van de werken op een correcte manier documenteren volgens de geldendeprocedures evenals het correct registreren in de systemen Profiel - Zelfstandig uitvoeren van noodonderhoud en curatieve/preventieve onderhoudswerken binnen de disciplines:*Automatisatie (vnl. troubleshooting in S7 en TIA)*Elektriciteit (bv. het herstellen van een pomp o.w.v. een doorgebrande relais/kabel)*PLC programmeren*Instrumentatie (bv. het oplossen van een storing in een niveaumeting)- Voorbereiden van het wijzigingsbeheer en het toepassen van de geldende veiligheids- en kwaliteitsnormen/procedures- Zoeken en formuleren van verbetervoorstellen (componenten, software, hardware, nieuwe technieken of technologieën...)die ten goede komen op het vlak van veiligheid, milieu, kwaliteit, bedrijfszekerheid, energiebesparing en kostenbesparing-Uitwerken van kleine E&I- en automatisatie projecten.- Voorbereiding, uitvoering en afsluiting van de werken op een correcte manier documenteren volgens de geldendeprocedures evenals het correct registreren in de systemen Wat bieden wij Tormans investeert in jouw toekomst met een persoonlijke begeleiding bij je sollicitatie, advies en coaching gedurende jeloopbaan.Onze uitgebreide klantenportefeuille met de belangrijkste (inter)nationale bedrijven, gecombineerd met onze professioneleaanpak zorgen ervoor dat jouw kennis en talent maximaal kunnen ontwikkelen.Wij bieden je een contract van onbepaalde duur met diverse extralegale voordelen zoals een dagvergoeding,tankkaart en bedrijfswagen.
Teamleader Control Room
Absolute Jobs, Brugge
jobomschrijving Voor onze klant in Brugge zijn wij op zoek naar een teamleader control room.Je bent het centraal aanspreekpunt van de controlekamerJe staat in voor permanente monitoringU neemt beslissingen in crisissituaties en stuurt uw mensen aanU kan feiten interpreteren en analyseren en bekijkt problemen met een kritische bril jouw profiel Herken je jezelf als teamleader control room te Brugge:Je hebt ervaring met leiding gevenJe bent stressbestendigJe beschikt over een bachelor diploma of hebt gelijkaardige ervaringJe beschikt over een sterk observatievermogenJe hebt ervaring met PCJe hebt mechanische en hydraulische kennis ons aanbod Bij ons verdien je goed je boterham als teamleader control room te Brugge:Een flexibele job die je goed kan combineren met je privéleven.Een fulltime contract Mooie verloning: €13,00- €19,00Maaltijdcheques: €3,16Werkweek 38 uur3 Ploegenstelsel6h00-14h0014h00-22h0022h00-6h007% ploegenpremie15% nachtpremie58% weekendpremieJe komt terecht in een familiaal bedrijfJe komt terecht in een groen bedrijfVeel beter toch dan je huidige job?! Solliciteer nu voor deze vacature of stuur je cv via [email protected]
Procesoperator
Absolute Jobs, Aalter
jobomschrijving Als proces operator ben je verantwoordelijk voor het productieproces van melk tot en met melkpoeder. De bent enerzijds in staat om complexe, geautomatiseerde productieprocessen vanuit een controlekamer aan te sturen en steekt anderzijds ook graag de handen uit de mouwen. Je functie bestaat uit:Het verrichten van werkzaamheden aan de hand van vastgestelde specificaties, conform veiligheids- en kwaliteitsnormen en richtlijnen.Je controleert of het proces succesvol verloopt, signaleert afwijkingen en grijpt in indien nodig. Als operator sta je tevens in voor de registratie van de productie- en kwaliteitsgegevens. Je bent verantwoordelijk voor het routinematig onderhoud van de machines en voor de hygiëne en veiligheid van de werkplek.Je verricht kleine reparaties in samenspraak met ploegleider en/of technische dienst.Ook manuele werkzaamheden zoals storten van lactose, vervangen van filters of manuele reinigingen behoren tot je takenpakket.Continue verbeteren doe je door het formuleren van voorstellen om veiligheid, kwaliteit of het productieproces te optimaliseren jouw profiel Wat is er belangrijk om deze functie tot een goed einde te kunnen brengen? :Zin hebben voor veiligheid en hygiëne, goed kunnen samenwerken;Zelfstandig kunnen werken;Nauwkeurig zijn en resultaatsgericht werken; Ervaring in een voeding of chemische omgeving is een plus. Je stelt je flexibel op om in 3-ploegen en weekend te werken.  ons aanbod Wat krijg je terug voor je harde werk? en uiterst aantrekkelijk salaris, met ploegvergoedingen en veel vrije dagen (12 ADV-dagen)!Een volcontinu rooster, met tal van extra legale voordelen.Een familiale omgeving, waar jij als individu belangrijk bent.De nodige kansen om jezelf verder te ontwikkelen én om intern door te groeien.
Technisch verantwoordelijke
Absolute Jobs, Oostkamp
jobomschrijving Onze klant regio Oostkamp is op zoek naar een technisch verantwoordelijke voor de afdeling te Oostkamp. Als leider van ons technisch team draag je bij aan het optimaliseren van onze productieprocessen. Kom bij het team van 80 getalenteerde en gemotiveerde medewerkers !Als productieleider sta je in voor:Dagelijkse verantwoordelijkheid voor preventief onderhoud en snelle depannagesFormuleren van suggesties voor het verbeteren van productieprocessen op basis van technische inzichtenWerken aan veiligheid en milieuvoorschriften om een veilige werkomgeving te creërenRapporteren aan de plant managerSamenwerken met het technische team en het aansturen ervan voor optimale prestatiesHet plannen van opleidingen en feedbackgesprekken voor teamledenAnalyseren van technische noden van de productiesite en machines en het opstellen van plannen voor uitvoering na goedkeuringZorgen voor stabiliteit, continuïteit en een constructieve werksfeerVertalen van de strategie van het management naar de werkvloer tijdens overlegmeetingsInteresse in deze verantwoordelijke functie? Neem contact met [email protected] !Sollicitaties worden uiteraard discreet behandeld. jouw profiel Ben jij in het bezit van een technische bachelor diploma en heb je relevante werkervaring? Dan hebben wij een uitdagende functie voor jou!Wij zijn op zoek naar een kandidaat met kennis van elektromechanica, elektriciteit en mechanica.Beschik jij over natuurlijke leidinggevende capaciteiten? Dan ben jij de persoon die wij zoeken.Het office pakket kent voor jou geen geheimen en kennis van een tekenprogramma (bv. autocad) is een pluspunt.Jij bent een vlotte en open communicator die zowel met het team als de directie goed kan overleggen.Beschik jij over minimum een Bachelorsdiploma en/of relevante werkervaring? Dan zijn wij op zoek naar jou.Je hebt goesting om te werken in een hands-on West-Vlaamse productieomgeving.Oog voor rendement, veiligheid, orde en netheid is een must.Jij bent flexibel en oplossingsgericht en neemt graag initiatief.Met jouw positieve instelling en sterke people skills kan je goed communiceren en werken met verschillende typen medewerkers.Interesse in deze verantwoordelijke functie? Neem contact met [email protected] ! ons aanbod Ontdek de mogelijkheid om te werken voor een toonaangevende en dynamische onderneming.Familiale bedrijfscultuur met zorg voor medewerkers.Investering in persoonlijke ontwikkeling.Werken in een open en stimulerende omgeving.Enthousiaste en toegewijde collega's.Op maat gemaakte opleidingsmogelijkheden.Competitief verloningspakket passend bij jouw ervaring en expertise.Maaltijdcheques van 8 €Extralegale voordelen zoals groeps- en hospitalisatieverzekering. Bedrijfswagen.Interesse in deze verantwoordelijke functie? Neem contact met [email protected] !
Productieverantwoordelijke
Absolute Jobs, Izegem
jobomschrijving Op zoek naar een leidinggevende functie in een productiebedrijf?Onze klant gelegen te Izegem is op zoek naar een productieverantwoordelijke om een 30 tal polyvalente medewerkers te motiveren, begeleiden en opvolgen.Als productieleider sta je in voor:Het waarborgen van efficiëntie, kwaliteit en veiligheid op de werkvloer.Het fungeren als aanspreekpunt voor medewerkers en het snel oplossen van problemen.Samenwerken met een collega die instaat voor machines, processen, verbeterprojecten en opleiding van medewerkers.Het organiseren van dagelijkse taken van de productie om de vooropgestelde targets te behalen.Het herkennen en oplossen van problemen door zichtbaar aanwezig te zijn op de werkvloer.Productie-gerelateerde taken zoals het opvolgen van de productie, orde en netheid, beladen, afzakken, reinigen en ontsmetten van installaties.Zorgen voor naleving van procedures en werkwijzen om kwaliteit en veiligheid te garanderen.Bijdragen aan stabiliteit, continuïteit en een constructieve werksfeer.Beheren van planning binnen het domein en bijsturen indien nodig.Denken aan optimalisaties en oplossingen met de proces expert en initieren van verbeterprojecten.Vertalen van de strategie van het management naar de werkvloer en vice versa tijdens overlegmeetings.Deelnemen aan LEAN-gebeuren.Back-up zijn voor collega tijdens afwezigheidInteresse in deze verantwoordelijke functie? Neem contact met [email protected] !Sollicitaties worden uiteraard discreet behandeld. jouw profiel In het bezit van minimum een Bachelorsdiploma en/of relevante werkervaring.Goesting in een hands-on West-Vlaamse productieomgeving.Oog voor rendement, veiligheid, orde en netheid.Flexibel en oplossingsgericht.Maturiteit en teamspeler die graag initiatief neemt.Positief ingesteld en sterke people skills.Goede communicatievaardigheden en vermogen om te werken met verschillende typen medewerkers.Interesse in deze verantwoordelijke functie? Neem contact met [email protected] ! ons aanbod Ontdek de mogelijkheid om te werken voor een toonaangevende en dynamische onderneming.Familiale bedrijfscultuur met zorg voor medewerkers.Investering in persoonlijke ontwikkeling.Werken in een open en stimulerende omgeving.Enthousiaste en toegewijde collega's.Op maat gemaakte opleidingsmogelijkheden.Competitief verloningspakket passend bij jouw ervaring en expertise.Extralegale voordelen zoals groeps- en hospitalisatieverzekering. Bedrijfswagen.Interesse in deze verantwoordelijke functie? Neem contact met [email protected] !
Maintenance Safety Engineer
Absolute Jobs, Oostende
jobomschrijving Op zoek naar een functie dichtbij?International productiebedrijf regio Oostende is op zoek naar een Maintenance Safety Engineer.Opvolging van de veiligheid bij de machinesHandhaven van de veiligheid bij onderhoudswerkzaamhedenAudits organiserenRegelmatig rondgang organiserenOpmaak checklistenOpmaak risico analyseOpvolgen van calibratieprogramma'sInteresse in deze functie? Neem contact met [email protected] ! jouw profiel International productiebedrijf regio Oostende is op zoek naar een Maintenance Safety Engineer.Voor deze functie zoeken we minimum een bachelor met een technische opleidingJe gaat gestructureerd en praktisch te werk en weet van aanpakken. Je bent vertrouwd met veiligheid en werkvergunningenTeamplayerCorrect en duidelijk in communicatieInteresse in deze functie? Neem contact met [email protected]. ons aanbod International productiebedrijf regio Oostende is op zoek naar een Maintenance Safety Engineer.Internationaal bedrijfGemoedelijke werkplaats32 dagen verlof waarvan 20 dagen vakantieAantrekkelijk loon aangevuld met extra legale voordelen (MC's, groeps- en hospitalisatieverzekering)Interesse in deze functie? Neem contact met [email protected].
E&I Project Engineer
Bayer, Antwerpen
Bij Bayer zijn we visionairs, gedreven om 's wereld moeilijkste uitdagingen op te lossen en te streven naar een wereld waarin ‘Health for all, hunger for none’ niet langer een droom is maar een reële ambitie. Wij doen dit met energie, nieuwsgierigheid en sterke toewijding. Hierbij leren wij constant van unieke perspectieven die anderen ons bieden, verbreden we ons denken, vergroten we onze mogelijkheden en herdefiniëren we ‘onmogelijk’. Er zijn zoveel redenen om bij ons te komen werken. Als je een gevarieerde en betekenisvolle carrière ambieert samen met briljante en veelzijdige collega’s, om echt een verschil te maken, dan is er maar één keuze.E&I Project Engineer Als Electrical & Instrumentatie (E&I) Project Engineer maak je deel uit van de ingenieursgroep van de centrale projectafdeling. Deze afdeling beheert de investeringen voor de Antwerpse site op het vlak van capaciteitsvergroting, verbeterings- en milieuprojecten. JOUW TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN• Opstellen van project definitie, budget, organisatie en planning waarbij veiligheid geïntegreerd is. • Meedenken van concept tot detail constructiedossier in samenwerking met proces engineer, onderhoud en design office. • Zelfstandig uitwerken en opvolgen lopende en nieuwe E&I projecten of deel uitmakend multidisciplinaire projectteam .• Aansturen en beveiligen met PLC’s en DCS’s systemen maken deel uit van het ontwerp. Hierbij ondersteund door het PCS team. • Communicatief met interne klanten als externe leveranciers.• Na het overdragen van het constructie pakket aan het E&I constructie team volg je de uitvoering en opstart van uw project mee op. Bij Bayer streven we naar innovatieve oplossingen, duurzaamheid en digitale transformatie. We ontwikkelen nieuwe moleculen die we toepassen in innovatieve producten en oplossingen om de gezondheid van mens en plant te verbeteren. Op onze productiesite in Antwerpen zetten we de theorie de praktijk: vijf productie-eenheden produceren er chemicaliën, van landbouwproducten tot producten die uw veiligheid garanderen. Dankzij onze open cultuur gaan we te werk als één groot team bestaande uit 750 enthousiaste medewerkers. Ben jij klaar om hier deel van uit te maken?JOUW PROFIEL• Veelzijdige en gedreven master elektromechanica of elektronica.• Bij voorkeur fieldervaring in een chemische productieomgeving maar “pas afgestudeerd” ook welkom. • Analytische denker die efficiënt de vereiste instrumentatie en aandrijvingen voor typische installaties kan selecteren en berekenen. • Teamspeler met goede communicatieve skills• Oplossinggericht ingesteld en kunnen denken in alternatieven• Hoge mindset naar kwaliteit en veiligheid• Aan de hand van milestones systematisch en planmatig naar een startup datum kunnen toewerken. • Leergierig naar expertise en carrière mogelijkheden.WAT HEEFT BAYER JOU TE BIEDEN?Als moderne werkgever hechten we belang aan het welzijn van onze werknemers en helpen we hen een goede balans te vinden tussen de loopbaan persoonlijk leven. We bieden onze werknemers een breed scala aan carrièremogelijkheden, een moderne werkomgeving en passende compensatie. werknemers profiteren van mooie arbeidsvoorwaarden, zoals:Een aantrekkelijk salarispakketVakantiegeld, maaltijdcheques, dertiende maand en bonus (gebaseerd op de organisatieresultaten)Extra vakantiedagenVerschillende extralegale voordelen met onder andere een pensioenplan, levensverzekering, hospitalisatieverzekering, ambulant plan, tandheelkundig plan, bijstandsverzekering, ongevallenverzekering en fietsleaseplanEen inspirerende werkomgeving met professionele en betrokken collega’sEen succesvolle, innovatieve organisatie met internationale carrièremogelijkhedenUitdagingen en mogelijkheden om bij te leren en jezelf verder te ontwikkelenINTERESSE IN DEZE VACATURE?Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan online door jouw cv en motivatiebrief in te sturen. Heb je een vraag of wil je meer weten over deze functie? Dan kan je contact opnemen met Dirk Gypen ([email protected]) of via +32 (0)475 93 95 65.Wat mag je verwachten na jouw sollicitatie? Het sollicitatieproces bestaat uit een telefonische screening, een persoonlijkheids- en capaciteitstest en een interview met de recruiter en leidinggevende.Wil jij meer te weten komen over onze Bayer-werkomgeving? Neem een kijkje op onze social wall via #TeamBayerBenelux!Wij accepteren geen sollicitaties via agencies.#LI-BNLWil jij werken op een plek waar je gewoon JEZELF mag zijn?Jouw unieke persoonlijkheid, achtergrond en talenten dragen bij aan het bouwen van een sterk, divers en inclusief Bayer.Join us! Be You. Be Bayer.
Process Control & Automation Engineer
Calderys, Willebroek
The Company The world leader in mineral-based specialty solutions for industry, with over 16,000 employees and over 200 sites worldwide, Imerys delivers high value-added, functional solutions to diversified set of industrial sectors, from processing industries to consumer goods. The Group draws on its knowledge of applications, technological expertise and its material science know-how to deliver solutions based on beneficiation of its mineral resources, synthetic minerals and formulations. These contribute essential properties to customers’ products and performance, including refractoriness, hardness, conductivity, opacity, durability, purity, lightness, filtration, absorption and repellency. Imerys is determined to develop responsibly, in particular by fostering the emergence of environmentally-friendly products and processes. The Position Process Control & Automation Engineer Job Summary Jouw functie: ● Je bent het aanspreekpunt inzake process control & automation bij onderhoud, inspectie, aanpassing aan en installatie van assets, zodat operationele behoeften effectief worden voldaan ● Je zorgt ervoor dat de activiteiten onder jouw verantwoordelijkheid voldoen aan de wettelijke normen en standaarden ● Je beheert alle documentatie rond process control & automation (fit-for-purpose EN up-to-date) ● Je past innovatie toe om performance / winst voortdurend te verbeteren ● Je staat in voor het aanpassen en fine-tunen van de PLC-sturingen in de installatie ● Je houdt toezicht op het effectief uitvoeren van opdrachten: je hebt oog voor veiligheid, stiptheid, volledigheid. Je zorgt ervoor dat alles gedocumenteerd wordt per voorschrift, met juiste de competenties ● Je houdt toezicht op technische specificaties en documentatie ● Je neemt de nodige corrigerende en preventieve maatregelen Een overzicht van jouw hoofdtaken: ● Opvolging van life cycle management betreffende automatisatie & instrumenatie ● Optimalisatie en onderhouden van de installatie met betrekking tot process control & automation ● Verlenen van technische ondersteuning om de installaties efficiënter te laten werken ● Programmatie van PLC’s bijwerken / fine-tunen, visualisaties, optimalisatie en uitwerking alarm management, netwerken in samenspraak met IT, ... ● Uitwerken verbetering concepten a.d.h.v. analyses en feedback van productie; uitwerken van analyses om optimalisaties voor te bereiden ● Maintenance/Shutdown: oplossen van technische problemen binnen de installatie en machines, softwarematig en elektrisch (instrumentatie) ● Oplevering scope en opvolging uitvoering / montage / test op site en bij leveranciers (b.v. kalibratie / certificering) ● Engineering: opstellen van specificaties / functional design(s). Opstellen van testprocedures en maintenance strategie/filosofie. Handleidingen schrijven. ● Project: aanspreekpunt inzake process control & automatisatie (oplevering, opvolging en/of goedkeuring t.o.v. concept, feasibility, detailed engineering, construction, commissioning, start-up, nazorg); verantwoordelijk voor een aantal toegewezen projecten. ● Uitvoeren van functionele bedrading testen en visuele testen bij nieuwbouw / upgrades of wijzigingen van de installatie. ● Staff: opleiding geven aan de techniekers, productiemedewerkers en technische staff t.o.v. bestaande en nieuwe installaties, materialen of uitrusting. Enkele aanvullende taken kunnen zijn: ● Je bent mede verantwoordelijk voor de veiligheid op de site en draagt onze veiligheidsregels uit naar zowel eigen medewerkers als bezoekers en leveranciers. ● Je staat in voor de begeleiding van nieuwe werknemers en waar nodig voor hun opleiding. ● Je bent de contactpersoon voor leveranciers om offertes op te vragen en kritisch te evalueren. ● Je wordt verwacht up-to-date te blijven van nieuwe technologieën binnen process control & automatisatie Wie zoeken we? ● iemand met een sterke achtergrond in techiek en automatisatie. ● Idealiter heb je een masterdiploma in een industriële / technologische richting. Uiteraard kan een bachelordiploma ook als je dit aanvult met relevante praktische werkervaring ● Je bent met je technische expertise en ervaring in staat om techniekers bij te staan bij hun dagelijkse werkzaamheden. ● Je hebt minstens 5 jaar ervaring als maintenance of shutdown engineer of commissioning engineer ● Je hebt in je werkverleden dus zelf ook "gesleuteld" en je hebt al een team van techniekers kunnen aansturen Wij bieden jou: - Een mooie inhoudelijke uitdaging met met veel ruimte voor eigen inbreng en initiatieven bij de wereldmarktleider in zijn sector. - Een mooi brutoloon op maat van jouw aantoonbare kennis en ervaring. - Een mooi pakket extralegale voordelen waaronder maaltijdcheques, een verzekeringspakket, een 13e maand, een eindejaarspremie, een productiepremie en 12 ADV-dagen. - De kans om te werken bij een sterk groeibedrijf met mooie werkzekerheid.
Health & Safety Engineer
The Lubrizol Corporation, Westerlo
Lubrizol Advanced Materials Europe BV is een grote Internationale speler en sterke naam binnen de Chemische industrie. Ons bedrijf staat garant voor kwaliteit, ethische waarden en ontwikkeling, samenwerking en onderlinge collegialiteit. Voor onze vestiging te Oevel – Westerlo, zijn wij op zoek naar een  Health & Safety Engineer (m/v/x). De Health & Safety Engineer is verantwoordelijk voor alle Veiligheids en Gezondheids activiteiten zodat deze in overeenstemming blijven met wettelijke vereisten, Lubrizol standaarden/procedures en RCMS vereisten. Hij/zij zal de focus leggen op het continu verbeteren van de prestaties op gebied van Veiligheid en Gezondheid. Jobinhoud 1.Het monitoren van wettelijke eisen rond veiligheid en milieu, zodat de Oevel vestiging voldoet aan de Belgische en Europese regelgeving en Lubrizol eisen, waaronder : monitoren van alle verplichte controles door gecertificeerde organen, up-to-date houden van veranderende wetgeving en adviseren hieromtrent, opvolgen van inspecties en audits uitgevoerd door de bevoegde autoriteiten en Lubrizol, wettelijke rapporteringen. 2. Implementeren van plant procedures in overeenstemming met de Lubrizol policy en standaarden. Het documenteren van een Veiligheids en Gezondheids systeem en het opzetten van een monitoringsprogramma met KPI’s die de prestaties reflecteren. 3. Het ontwikkelen en implementeren van programma's die de Veiligheid en Gezondheid prestaties van de vestiging bewaken en verbeteren, waaronder : Opzetten van een intern audit programma voor veiligheid en milieu (conform ISO 14001), ontwikkelen en beheren van opleidingsprogramma's. Implementeren van procesgevaren analyse programma’s (MOC, HAZOP, MIP, industriële hygiëne Monitoring) 4. Ondersteuning geven bij projecten zodat er bij de scope definitie rekening kan gehouden worden met Veiligheid en Gezondheids aspecten 5. Ondersteuning geven in dagelijkse operationele veiligheid, waaronder vrijgave van vuurvergunningen, betredingsvergunningen, ondersteuning bij uitvoeren van risico-inventarisatie bij niet-routine taken, contractor veiligheid, taak risico analyse, incidentenonderzoek, indienstnames, … Profiel Master diploma in een wetenschappelijke richting; Diploma preventieadviseur arbeidsveiligheid niveau 1 is een must; Goede kennis van de Veiligheid en Gezondheids regelgeving; Minimum ervaring van 3 jaar in een gelijkaardige functie in de procesindustrie. Jobgerelateerde competenties De technische plannen en nota's, ... verzamelen en dossiers voor latere interventies samenstellen De planning van de werken, vergaderingen en werkvloerbezoeken voorbereiden en actualiseren De arbeidsomstandigheden en het toepassen van de veiligheidsvoorzieningen en -voorschriften controleren De arbeidsrisico's op de werkvloer of van het project evalueren (co-activiteit, verkeer, heftoestellen, bouwplaatsmachines, opslag, toegang, ...) Statistische gegevens van de werkvloer over veiligheid, gezondheid, arbeidsongevallen, ... opvolgen en analyseren Corrigerende of preventieve maatregelen bepalen Preventie- en veiligheidsplannen uitwerken en verbeteren Gezondheidsrisico's opsporen en identificeren De plannen, acties en maatregelen voor risicopreventie op de werkvloer opstellen en coördineren De administratieve en reglementaire conformiteit van ondernemingen controleren Toestemming geven voor interventies op de werkvloer De technische, economische, … informatie en de reglementering opvolgen en actualiseren De betrokkenen op een werkvloer opleiden in en bewust maken van de regels en voorschriften voor veiligheid en gezondheidsbescherming De inbreuken of risico's op het vlak van veiligheid en gezondheid van het personeel opsporen Rapporteren aan aanbesteders, ondernemers, ... Persoonsgebonden competenties Klantgerichtheid Communiceren Resultaatgerichtheid Plannen en organiseren Zelfstandigheid Flexibiliteit Ons Aanbod Als Health & Safety Engineer bieden wij u een uitdagende job aan in een internationale omgeving waar een ambitieuze cultuur en collegiale sfeer heerst. Je krijgt de kans om te groeien in een mensgerichte omgeving waar respect, samenwerking en kwaliteit de belangrijkste waarden zijn. Voor deze job bieden wij een aantrekkelijk loon aan, aangevuld met extralegale voordelen zoals groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques,… Plaats tewerkstelling Lubrizol Nijverheidsstraat 30 2260 Westerlo #LI-JS1 #LI-Onsite
Operator Bulk : 2 ploegen
, wevelgem, BE
Wie zijn wij?Perrigo is een farmaceutisch bedrijf gespecialiseerd in de productie van farmaceutische en cosmetische producten. Deze producten zijn te koop bij de apotheek, zonder voorschrift, en gaan over een brede range van producten.Met ruim 140 medewerkers op onze afdeling te Wevelgem, staan we naast de productie van OTC:producten ook in voor de farmaceutische ontwikkeling, R and D formulatietesten, etc.Alvast nieuwsgierig gemaakt om bij ons aan de slag te komen? Lees dan zeker verder.Voor onze productie zijn wij namelijk op zoek naar een Operator Bulk, tewerkgesteld in een 2:ploegenstelsel of vaste nachtWat ga je doen?- Bereiden van verschillende farmaceutische en cosmetische bulkproducties, dus je maakt de producten- Bedienen van diverse productieplatformen en afwerken van bulkproducties, na een intensieve interne opleiding van ongeveer 2/3 maanden- Verrichten van een feilloze registratie en dossieradministratie.- Zorgen voor orde en netheid van de productielokalen en oog voor veiligheid.Wie zoeken wij?:Je spreekt, begrijpt en schrijft vlot Nederlands.:Je kan terugblikken op een eerste ervaring als operator of dankzij jouw technische affiniteit kan je verder opgeleid worden tot operator.:Je werkt graag nauwkeurig met een groot verantwoordelijkheidsgevoel.:Je houdt ervan om zowel in team als zelfstandig te werken, jouw zin voor werkorganisatie maken van jou de gedroomde proactieve collega.:Teamwork spreekt je aan, je kan goed overleggenen steunt onze bedrijfswaarden : Respect, Communicatie, Samenwerking en Positivisme.:Je kunt ook goed alleen werken, zonder collegas om je heen:Als producent van geneesmiddelen zijn we onderhevig aan strikte kwaliteitsvoorschriften en regels.Dus regels volgen is zeer belangrijk:Je deinst niet terug van fysieke arbeid.:Administratieve taken zoals het hele recept volgen en dossieropvolging behoord ook tot een kwart van jouw takenExperience RequiredWhats in it for you?:Wij bieden je een uitdagende en zeer afwisselende functie binnen een dynamische onderneming die in volle groei is.:Naast een uitgebreid verloningspakket bieden wij een open werksfeer en stimulerende werkomgeving.:We investeren graag in de verdere groei and ontwikkeling van onze medewerkers.:Ons uurrooster in twee ploegen loopt van maandag t.e.m. donderdag afwisselend van 5 : 13 u en van 13 : 21 u, op vrijdag zorgen wij voor een extra stukje work/life balance dankzij het rooster van 5 : 12 u en van 12u : 19 u.:Onze productiesite bevindt zich op een bijzonder vlot toegankelijke én unieke locatie, nl. aan het vliegveld te Wevelgem.:Naast een mooi loon bieden wij ook Maaltijdcheques van euro 8,: p/d, ploegenpremie en 6 ADV dagen extra op de verlofdagen van 20
Consultant Process Safety BE
, zwijndrecht, BE
Een rijke geschiedenis in toekomst creërenWij zijn Bilfinger Tebodin. Onze industriële klanten staan voor de uitdaging om te verduurzamen door het zoeken naar alternatieven energiebronnen, het sluiten van de grondstoffencyclus en het minimaliseren van impact op de omgeving. Hoe vertaalt dit zich in concrete oplossingen? Wij zorgen ervoor dat onze klanten uit de industrie hun uitdagingen kunnen waarmaken. Door innovatieve technieken en het gebruik van hedendaagse mogelijkheden van digitalisering maken wij de ambities van onze klanten waar. Al sinds de wederopbouw na de oorlogsjaren in 1945, zijn we hèt toonaangevende ingenieurs: en adviesbureau voor het creëren van een toekomstbestendige industrie.Onze engineers en consultants lopen voorop in het realiseren van industriële investeringsprojecten. Onze toonaangevende klanten zijn actief in zeer uiteenlopende industrieën zoals de olie en gas, voedingsmiddelenindustrie, chemie en farmacie. Ze vertrouwen hun investeringsprojecten toe aan een team dat voorop loopt in het begrijpen van hun business en kan bouwen op technische expertise en jarenlange ervaring. Voor deze klanten leveren wij consultancy, engineering, project management, inkoop en constructie management services, kortom alles wat de klant nodig heeft om hun project succesvol te makenLoop jij ook voorop in jouw vakgebied? Wil jij graag werken aan projecten met een grote diversiteit aan klanten om daarmee de industrie toekomstbestendig te maken? Begrijp je snel de complexe vraagstukken van onze klanten en ben jij een uitstekende gesprekspartner voor onze klanten? Werk je graag in een informele cultuur met multidisciplinaire teams samen om interessante projecten te realiseren? Wil je werken in een organisatie waarin je snel kan ontwikkelen door opleidingen, coaching en regelmatig nieuwe uitdagingen? Dan passen wij bij jouWaar ga je werken? Binnen het team van consultants wordt er vanuit verschillende expertise gebieden geadviseerd aan industriële klanten. Onze expertise gebieden, naast technical safety, zijn: HSE(Q) management, brand: en externe veiligheid, watermanagement, milieumanagement, industriële emissies, industriële duurzaamheid, technische veiligheid en assetmanagement.Onze consultants werken vanuit deze expertise gebieden actief samen met collega's van engineering.Dit is niet alleen een krachtige combinatie voor onze opdrachtgevers, maar maakt het ook een interessante omgeving voor onze consultants. Oftewel er is volop expertise om je heen aanwezig. Binnen het team van consultancy heerst er een open werksfeer en is er alle ruimte voor jouw ideeën. Met een bewezen trackrecord van bijna 80 jaar zijn wij een betrouwbare partner voor bekende spelers in de markt, zowel nationaal als internationaal, en binnen alle sectoren van de industrie. Onze duurzame manier van werken met opdrachtgevers draagt bij aan een stabiel en sterk netwerk. Wat ga je doen?Binnen het aandachtgebied technical safety ben je voor opdrachtgevers het aanspreekpunt voor het voldoen aan de wettelijke kaders die gesteld zijn aan het werken binnen de (proces)industrie. Doel van de projecten die wij uitvoeren is dat onze opdrachtgevers veilig en met gereguleerde risico's kunnen gaan of blijven produceren.Als adviseur van jouw expertisegebied ben je in staat opdrachtgevers mee te nemen in wat er nodig is om aan de normen van veilig werken binnen de process industrie te voldoen. Een in de markt veel gebruikte methode is een HAZOP studie. In dergelijke studies neem je de rol van voorzitter op je. Naast dat je inhoudelijke kennis toevoegt aan deze projecten ben je ook organisator en sparringpartner voor stakeholders bij de opdrachtgever. Je beweegt je professioneel en makkelijk binnen organisaties en faciliteert om technical safety te waarborgen op een juiste manier en conform de bij de opdrachtgever geldende richtlijnen. Vaak zijn deze reeds vastgelegd in de veiligheid beheerssystemen van onze opdrachtge
Veiligheidsingenieur Studiedienst
Tormans Group, Dessel
Voornaamste taken De functie is verantwoordelijk voor het uitwerken en implementeren van veiligheidsrichtlijnen, het meewerken aan en begeleiden van projecten qua veiligheid, het uitvoeren en verifiëren van veiligheidsstudies met als doel bij te dragen tot een veilige werking van de organisatie. Je werkt mee aan de coördinatie en sturing van het veiligheidsbeleid, het uitvoeren van veiligheidsstudies, coördinatie van de risicoanalyses en het in stand houden en verder ontwikkelen van de veiligheidsaspecten binnen het zorgsysteem. Als veiligheidsingenieur werk je mee aan het opstellen, onderbouwen en verdedigen van de nucleaire vergunningsdossiers bij Belgoprocess. Je staat in voor het organiseren en uitvoeren van de periodieke veiligheidsherzieningen, stress tests of andere projecten in het kader van licensing en volgt de eventueel hieruit resulterende actieplannen op. Je evalueert en werkt zelf veiligheidsstudies uit, bv. in het kader van vergunningsdossiers, projecten en veiligheidsrapporten. Je volgt de nucleaire veiligheidsaspecten op binnen verschillende projecten. De functie omvat volgende resultaatsgebieden:• Uitwerken en bijdragen aan het implementeren van veiligheidsrichtlijnen met als doel continu te verbeteren op veiligheidsvlak.• Werken met berekeningscodes• Meewerken aan periodieke veiligheidsherziening (gelinkt aan onze nucleaire vergunning)• Voorbereiden, begeleiden, uitvoeren, opvolgen en verifiëren van veiligheidsstudies in het kader van projecten al dan niet op vraag van de overheid en van veiligheidsanalyses voor nieuwe installaties of wijzigingen aan bestaande installaties met als doel veilige installaties op te leveren.• Opnemen van de projectleiding van veiligheidsspecifieke projecten (bv. de tienjaarlijkse herziening, stresstest, …) met als doel deze projecten tot een goed einde te brengen.• Uitvoeren en/of begeleiden van studies ten behoeve van vergunningsdossiers voor nieuwe installaties met als doel te beantwoorden aan de kwaliteitseisen en de veiligheids- en milieueisen.• Uitvoeren van berekeningen en/of modellering met als doel ondersteuning te bieden aan andere diensten.• Uitwerken en/of begeleiden van vergunningsdossiers voor nieuwe installaties of ontmantelingsprojecten met als doel te beantwoorden aan de kwaliteitseisen en de veiligheids- en milieueisen.Belangrijke info: de rol speelt zich af op de studiedienst. Belangrijk om te weten is dat dit geen operationele, hands-on taak is. Gaat NIET over operationele veiligheid, zoals work permits, werkpostanalyses, operationele risico’s als werken met gevaarlijke stoffen, werken op hoogte, ….WEL over procesveiligheid, impactstudies t.g.v. accidentele condities (bv explosies, …), studies/analyse van technische equipment mbt beschikbaarheid/veiligheid, risicoanalyses, … Profiel - Masterdiploma in wetenschappelijke richting of ingenieur- Minstens 1 jaar aantoonbare ervaring met projectleiding van veiligheidsspecifieke projecten- 1 à 5 jaar aantoonbare ervaring met uitwerken en uitvoeren van veiligheidsstudies- 1 à 5 jaar aantoonbare kennis en ervaring met conventionele veiligheid- 1 à 5 jaar aantoonbare kennis van en ervaring met veiligheidsreglementeringen, procedures, instructies, vergunningen- Ervaring in een nucleair bedrijf is een pluspunt- Ervaring met nucleaire berekeningscodes (bv. MCNP) is een pluspunt- Ervaring met programmeercodes (bv. Python of VBA) is een pluspunt- Uitstekende kennis Nederlands- Goede technische kennis Frans en Engels Wat bieden wij Tormans investeert in jouw toekomst door een aanbod aan gepaste opleidingen, persoonlijke begeleiding tijdens de uitvoer van je projecten, advies en coaching op maat.Onze projecten situeren zich bij de belangrijkste (inter)nationale bedrijven in verschillende sectoren waardoor je in aanraking komt met de modernste technieken en de meest uiteenlopende installaties zodat je je kennis en talent maximaal kan ontwikkelen.Naast een contract van onbepaalde duur, met een aantrekkelijk salaris op maat, bieden wij tal van extralegale voordelen waaronder maaltijdcheques, een dagvergoeding, firmawagen met tankkaart, hospitalisatieverzekering,…Bij Tormans kan je rekenen op een professionele, persoonlijke en eerlijke no-nonsense aanpak.
Project Engineer Clean Utilities
Tormans Group, Puurs
Voornaamste taken •Als Project Engineer Clean Utilities ben je verantwoordelijk voor het conceptueel, basic en de detail engineering voor clean Utilities projecten binnen de farmacie.•Je zorgt voor een duidelijke scope omschrijving en een design conform de standaard en afgestemd met de interne klanten.•Je staat mee in voor de aankoop, opstart en verificatie van de installaties.•Je coördineert en begeleidt de installatie van het equipment en de piping en voert de verificatie/validatietesten uit en zorgt voor de documentatie ervan. Veiligheid en kwaliteit zijn key bij de uitvoering van de projecten.•Als Project Ingenieur ben je verantwoordelijk voor de detailplanning van het specifieke utility deel en zorg je dat deze gealigneerd is met de globale projectplanning of operationele planning.•Je maakt deel uit van het Utilities technology team en de desbetreffende projectteams.•Je bent in staat te multitasken en prioriteiten te stellen Profiel - Master ingenieurswetenschappen of industriële wetenschappen- bewezen ervaring in clean utilities in de farma- Een echte teamplayer die ook zelfstandig kan werken- Veiligheid en kwaliteit primeren voor jou- Een echte multitasker die juiste prioriteiten kan stellen Wat bieden wij Tormans investeert in jouw toekomst door een aanbod aan gepaste opleidingen, persoonlijke begeleiding tijdens de uitvoer van je projecten, advies en coaching op maat.Onze projecten situeren zich bij de belangrijkste (inter)nationale bedrijven in verschillende sectoren waardoor je in aanraking komt met de modernste technieken en de meest uiteenlopende installaties zodat je je kennis en talent maximaal kan ontwikkelen.Naast een contract van onbepaalde duur, met een aantrekkelijk salaris op maat, bieden wij tal van extralegale voordelen waaronder maaltijdcheques, een dagvergoeding, firmawagen met tankkaart, hospitalisatieverzekering,…Bij Tormans kan je rekenen op een professionele, persoonlijke en eerlijke no-nonsense aanpak.
Technisch Werfopvolger Elektriciteit
Tormans Group, Oost-Vlaanderen
Doelstelling Om het elektrotechnische team uit te breiden, zijn wij op zoek naar een Technische Werfolopvolger Elektriciteit en dit voor een internationale speler, gelegen in Gent-Zeehaven. Voornaamste taken - Beoordelen van technische offertes, plannen, tekeningen, documenten, normen en procedures en deze toepassen op de werkplaats- Opvolging van aannemers op kwaliteit, timing en organisatie op de werkplaats- Opvolging van de veiligheid en bijsturen waar nodig. Dit in samenwerking met de site-coördinator en safety-manager- Opvolgen van de veiligheid, orde en netheid- Assistenteren bij de goedkeuring van een aangemelde instantie- Controleren van de kwaliteit van de werken- Eventuele meerkosten rapporteren aan de projectmanager- Opvolgen van opmerkingen en overtredingen tijdens acceptatietests, I / O-tests en inbedrijfstelling- Opvolgen van het algemene en gedetailleerde tijdschema van het project en het opsporen van afwijkingen- Ontwikkelen van verbetervoorstellen- Zelfstandig werken, in samenwerking met de site-coördinator, en indien nodig met de projectmanager- Aanpassingen op de werf worden besproken met de projectmanager- Begeleiding bij offertes Profiel - Engels is de hoofdtaal van dit project, dus goede kennis van de Engelse taal is vereist. Zowel spreken als schrijven.- Ervaring met Excel, Word en Outlook.-Je hebt een technisch diploma of gelijkwaardig door ervaring. Wat bieden wij Tormans investeert in jouw toekomst door een aanbod aan gepaste opleidingen, persoonlijke begeleiding tijdens de uitvoer van je projecten, advies en coaching op maat.Onze projecten situeren zich bij de belangrijkste (inter)nationale bedrijven in verschillende sectoren waardoor je in aanraking komt met de modernste technieken en de meest uiteenlopende installaties zodat je je kennis en talent maximaal kan ontwikkelen.Naast een contract van onbepaalde duur, met een aantrekkelijk salaris op maat, bieden wij tal van extralegale voordelen waaronder maaltijdcheques, een dagvergoeding, verplaatsingsvergoeding of firmawagen met tankkaart, hospitalisatieverzekering,…Bij Tormans kan je rekenen op een professionele, persoonlijke en eerlijke no-nonsense aanpak.
Teamlead Industrial Services – Performance Assessment NL/FR (H/F) at VINCOTTE via HABEAS
VINCOTTE via HABEAS, Flemish-Brabant, Peutie
Wij zijn op zoek naar: Teamlead Industrial Services - Nucleair - peoplemanager - industrieel ingenieur (bachelor of master) - min. 5 jaar ervaring - NL/FR - België Onze klant Vinçotte (www.vincotte.be) biedt objectieve en adviserende diensten op het vlak van inspectie, certificatie, conformiteitsevaluatie en opleiding. Dit bedrijf van 1800 medewerkers is een belangrijke speler in de Benelux en bedient dagelijks zo’n 60.000 klanten. Daarbij vertrouwt de onderneming op de ruime kennis en ervaring die ze in het verleden heeft verworven en zet ze voortdurend in op innovatie. De BU Energy & Other Process Industries staat in het teken van klanten die energie (kernenergie, thermische energie, elektriciteit, gas) produceren en verdelen en van de zogenaamde zware productiebedrijven (cementfabrieken, staalfabrieken ...). Die businessunit heeft achthonderd klanten en driehonderd medewerkers. In het kader van de groei van de BU Energy & Other Process Industries zijn we op zoek naar een (m/v): Teamlead Industrial Services – Performance Assessment NL/FR FunctieU coacht een team van 20 tot 25 inspecteurs en experts in metingen en prestatiebepalingen ter plaatse die in heel België werkzaam zijn (een niet onbelangrijk deel van hen werkt in de kerncentrales van Doel en Tihange). U optimaliseert de kwaliteit en de doeltreffendheid waarmee ze de opdrachten en projecten voor en bij de klanten uitvoeren. U brengt verslag uit aan de Operations Manager Industrial Services South. Peoplemanagement: u staat in voor de coaching, groei en motivatie van de leden van uw team, zodat ze hun opdrachten doeltreffend kunnen uitvoeren.Technical management: als teamlead ondersteunt u de ontwikkeling van technische vaardigheden en bent u altijd bereid om klanten en collega's te adviseren. Daarnaast helpt u de medewerkers van uw team om hun technische vaardigheden aan te scherpen.Quality and safety management: u maakt van de veiligheid een topprioriteit. Daartoe garandeert u dat de veiligheidsinstructies goed gekend zijn en nageleefd worden. U ziet voortdurend toe op de kwaliteit van de diensten die de medewerkers van uw team aan de klanten leveren. Daarbij hebt u vooral aandacht voor de goede naleving van de kwaliteitshandleidingen, voor de technische procedures en voor de kwaliteit van de verslagen. Bovendien zorgt u ervoor dat ze de geschikte apparatuur correct gebruiken (naar behoren ingesteld en gekalibreerd).Follow-up van contracten: u zorgt ervoor dat de contractuele akkoorden met de klanten worden nageleefd. Daarbij optimaliseert u voortdurend de doeltreffendheid waarmee de opdrachten worden uitgevoerd. Profiel  U hebt een diploma van industrieel ingenieur – bachelor of master (elektromechanica, mechanica, chemie, bouw ...).U hebt vijf tot tien jaar ervaring op het terrein in de industrie.Praktijkervaring in filtertesting, HVAC, wateranalyse, metrologie, gasuitstootmetingen ... en kennis van de nucleaire sector zijn een troef.Ervaring in een dienstverleningsomgeving is een pluspunt.U bent bereid om op het terrein te werken.U beschikt over goede sociale vaardigheden en leiderschapskwaliteiten en u kunt een eerste succesvolle ervaring in dat domein voorleggen.U bent prestatie- en servicegericht en hebt voeling met een commerciële aanpak.U bent in staat om zelfstandig beslissingen te nemen.U bent leergierig en volgt de trends en evoluties in uw expertisedomein op de voet.U hecht heel veel belang aan veiligheid en kwaliteit.U spreekt vloeiend Nederlands en Frans. Kennis van het Engels is een troef.U bent bereid om in heel België rond te reizen.AanbodU kunt rekenen op de Vinçotte Community van enthousiaste en gepassioneerde collega's.U krijgt de kans om uw eigen expertise te ontwikkelen en uit te breiden.U bent vaak op het terrein met uw team en ontmoet er regelmatig nieuwe klanten.U zult leren om uw werk op een objectieve manier uit te voeren en anders na te denken.U engageert zich voor een job met impact: u helpt het bedrijfsbeleid uit te werken.U draagt dagelijks bij tot een veiliger en doeltreffender bedrijf.U wordt aangeworven met een contract voor onbepaalde duur. Uw kandidatuur wordt snel en vertrouwelijk behandeld. habeas beheert deze opdracht exclusief.  
Project Manager Bouw regio Vilvoorde at People 4 Projects bvba
People 4 Projects bvba, Flemish-Brabant, Vilvoorde
P4P (People 4 Projects) zoekt voor één van zijn klanten een Project Manager Bouw in regio Vilvoorde.FUNCTIEBESCHRIJVING:Als Project Manager Bouw ben je verantwoordelijk voor het volledige projectmanagement van diverse onderdelen van een groots project. Je leidt de aan je toegewezen projecten van A tot Z in goede banen waarbij je zowel instaat voor de projectplanning, kwaliteit, veiligheid, medewerkers als het budget.Je beheert contractuele documenten betreffende wettelijke, financiële, veiligheidstechnische en kwaliteitsvoorwaarden.Je volgt de budgetten, de projectresultaten en de financiële rapportering op en bewaakt de rendabiliteit van de opdracht.Je stuurt zelf of via een Werfleider een team van operationele medewerkers en/of onderaannemers aan.Je zet voor elk project de juiste man op de juiste plaats.Je motiveert de teams, informeert hen en geeft feedback.Je brengt de risico’s in kaart en lost opgedoken problemen op.Je bewaakt de technische en complexe aspecten tijdens de uitvoering en adviseer je de teams.Je bewaakt de voortgang van de werken en plant overlegmeetings met alle betrokken partijen, zodat iedereen perfect op de hoogte is van wat er verwacht wordt.Je garandeert dat alles gebeurt volgens de policies inzake veiligheid, gezondheid, kwaliteit en omgeving.Je bent het aanspreekpunt voor de klant en rapporteert aan de Construction Manager.UW PROFIEL:Je beschikt over een Master diploma Bouwkunde (Industrieel of Burgerlijk Ingenieur).Je beschikt over minstens enkele jaren relevante werkervaring als Project Manager. Schoolverlaters Master Bouwkunde kunnen starten als Werkvoorbereider om dan door te groeien naar Project Manager.Je bent organisatorisch sterk en beschikt over stevige communicatieve vaardigheden.Je bent een echte teamplayer.Je bent proactief, vooruitziend en schat situaties correct in.Je communiceert vloeiend in het Nederlands, aangevuld met een praktische kennis Engels en Frans.AANBOD:Een uitdagende job binnen een sterk groeiende onderneming waar je de kans krijgt om mee te werken aan grootse bouwprojecten.Een salarispakket dat jouw prestaties en ervaring optimaal beloont, incl. bedrijfswagen en extralegale voordelen.CONTACT:Peter Weyns, [email protected]: +32491869950Verbindingsdok Oostkaai 7, 2000 Antwerpen  Trefwoorden: Project Manager, Projectmanager, Projectdirecteur, Projectleider, Projectingenieur, Project Ingenieur, Project Engineer, Bouwkunde, Bouw, Industrieel Ingenieur, Burgerlijk Ingenieur, Vilvoorde, Brussel, Gent, Antwerpen
Project Manager Mechanische Projecten regio Geel at People 4 Projects bvba
People 4 Projects bvba, Antwerp, Geel
P4P (People 4 Projects) zoekt een Project Manager Mechanische Projecten in de regio Geel.Functiebeschrijving:Als Project Manager Mechanische Projecten ben je verantwoordelijk voor de realisatie van multitechnische projecten (Piping, Constructie, Metaalbewerking, ...).Zowel de technische opvolging en financiële opvolging van het project ligt bij jou.Daarnaast sta je in nauw contact met de arbeiders in onze atelier en op de werven.​Taken als Project Manager Mechanische Projecten:Bestuderen van het lastenboek, prijsaanvragenopstellen van offertescontacteren en onderhandelingen met de klanten tijdens de projectuitvoeringSelectie van en onderhandeling met leveranciers en onderaannemersRealisatie van projecten door het samenstellen van het projectteam, de werfbezetting, de middelen en de methodenKennis van verschillende technieken zoals plaatbewerking, piping, luchtkanalen, skidbouw en materialen kennis (Inox, staal, alloys, galva) is een grote meerwaardeSpecifieke kennis is steeds meegenomen:Buisleidingen, instrumenten, afsluiters, roterende equipment, aandrijversP&ID, isometriën, layoutsNormen richtlijnen (PED, ATEX, ASME, DIN)totaalbeheer van planning, financiële opvolging en veiligheidUw profiel:Je behaalde een Bachelor of Master (Industrieel Ingenieur) Elektromechanica of bent gelijkwaardig door ervaring.Je hebt minstens 5 jaar ervaring in projectmanagement, idealiter richting Piping, Installatie, Metaalconstructie, ...Je bent sterk gericht op budgetopvolging, rendement, resultaten en veiligheid.Je legt makkelijk contacten en werkt met een commerciële insteek.Je bent in het bezit van een rijbewijs B.Je communiceert vloeiend in het Nederlands.Aanbod:Een vast contract van onbepaalde duur.Een mooi verloningspakket.Een uitdagende en technologische omgeving en de kans om extra opleidingen te volgen.contact:Peter Weyns,  [email protected]+32 491 86 99 50Verbindingsdok Oostkaai 7, 2000 AntwerpenTrefwoorden: Project Manager Mechanische Projecten, Bachelor Master Elektromechanica, Industrieel Ingenieur, Graduaat, Mechanica, Piping, Constructie, Metaalbewerking, Kempen, Turnhout, Herentals, Geel