Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "Expediteur in "

Ontvang statistische informatie per mail

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "Expediteur in "

21 667 € Gemiddeld maandsalaris

Niveau van het gemiddelde loon tijdens de laatste 12 maanden: "Expediteur in "

Valuta: EUR USD Jaar: 2021
Op de staafdiagram is de verandering van het gimiddelde loon van het beroep Expediteur in getoond.

Indeling van de "Expediteur" vacatures in de regionen

Valuta: EUR
Volgens het diagraam zijn er in het grootste aantal vakatures van de beroep Expediteur in geopend. Op de tweede plaats staat {regionPName2} en op de derde {regionPName3}.

Top van de gelijkaardige vacatures volgens niveau van het loon in

Valuta: EUR
Onder de gelijkaardige beroepen in met het meest hoge loon is Magazijn-assistent. Volgens de gegevens van onze site het niveau van het loon bedraagt 24375 eur. Op de tweede plaats staat rangeerder met het loon van 6400 eur en op de derde plaats staat Magazijnmedewerker met het loon van 6400 eur.

Aanbevolen vacatures

EXPEDITEUR EXPORT
Hays, Antwerp, Flanders, be
Heb je ervaring als expediteur export en zoek je een nieuwe uitdaging? Contacteer me!Voor onze klant Regio Antwerpen zijn wij op zoek naar een Expediteur Export.• Je werkt A-Z voor je eigen klantenportefeuille• Familiale sfeer, moderne IT systemen, team van 20 expediteurs• Goede talenkennis is een plus Hays Logistics is samen met onze klant, een gekende logistieke speler, op zoek naar een Expediteur Export. Je komt terecht in een bedrijf met jarenlange ervaring en een wereldwijd logistiek netwerk. Als Expediteur ben je verantwoordelijk voor je eigen klantenbestand en beheer je je dossiers zelfstandig van A-Z. Je staat in voor het regelen van transporten via zee, lucht en baan. Je verzorgt de planning en het rendement van de transporten tot in detail. Je onderhoudt dagelijks contacten met zowel je klanten als ook partners, vervoerders, etc. Hays Logistics is voor deze functie op zoek naar kandidaten met een eerste degelijke ervaring als Expediteur. Onze klant is op zoek naar kandidaten die zich vlot kunnen uitdrukken in het Nederlands en Engels, een goede kennis van het Frans of andere talen is zeker een pluspunt. Daarnaast ben je erg klantgericht en bied je elke klant een goede service op maat. Naar persoonlijkheid zijn we op zoek naar kandidaten die communicatief sterk en stressbestendig zijn en assertief indien nodig. Verder ben je nauwkeurig in administratieve opvolging en een echte teamplayer. Onze klant biedt je een uitdagend takenpakket en verloning op basis van ervaring. U wordt tewerkgesteld in een snel groeiend, digitaal werkend bedrijf met reële doorgroeimogelijkheden. Een goede begeleiding wordt voorzien. Het bedrijf is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Ben jij de Expediteur Export die we zoeken? Reageer dan zo snel mogelijk online of contacteer Sam Peeters () op 03/202.79.79. Cliquez-ici pour accéder à la Politique de confidentialité de Hays, qui vous apportera des informations détaillées sur la manière dont nous utilisons et protégeons vos données personnelles et vos droits relatifs à ces données.
Expediteur
Accent, Genk, Limburg, BE
Functieomschrijving Als Expediteur voor Frankrijk werk je in nauw contact samen met de internationale transportplanners. En dit om voor jouw klanten de beste transportoplossing te vinden. Je bent de link tussen de klanten en transportpartners en houdt verder ook rekening met de ADR-reglementering en douaneformaliteiten. Je verzamelt de nodige info om import- en exportzendingen van en naar Frankrijk aan te maken.Je zal klanten te woord staan en hen een antwoord bieden op al hun vragen, zo bouw je eveneens eens lange-termijnrelatie op. Verder zorg je voor de rittenplanningen. Je past jouw communicatie aan, aan jouw gesprekspartner. Zo heb je zowel contact met klanten, collega's als met internationele transportpartners.Jouw profiel Jij bent als Expediteur voor Frankrijk iemand die zeer goed de Nederlandse en logischerwijs ook de Franse taal perfect beheerst. Iedere andere bijkomende taal (Engels, Duits,.. ) is een plus, geen must. Verder ben je een echte teamplayer, maar kan je ook zelfstandig jouw plan trekken. Je houdt van een dynamische en afwisselende job waar je kan schakelen tussen diverse taken en een prioriteitenlijstje kan afwerken. Jouw vriendelijkheid en vlotte babbel zijn een enorme troef. Je weet jouw cool te bewaken en geraakt niet snel "uit balans". Daarnaast ben je ook bezig met het belangrijkste topic van de eeuw: duurzaamheid, milieu en veiligheid. Je bent vlot weg met computertoepassingen en bent bij voorkeur in het bezit van een bachelor diploma (logistiek). Een eerste werkervaring in de sector is een plus, maar geen must.Wij bieden jou - Een job optie vast. In een stabiele, groeiende en zeer leuke werkomgeving met "bakkenvol" ambitie. Afwisselende en zelfstandige functie, waarin jij jezelf kan ontplooien en kan groeien. Professionele werkomgeving met even enthousiaste collega's als jijzelf. Er wordt een eerlijke verloning voorzien, aangevuld met extralegale voordelen (zoals ADV-dagen en maaltijdcheques) Fulltime regime, waarin je telkens werkt in dagregime. Enthousiaste en professionele werkomgeving met gedreven collega's en opleidingstraject op maat. Ruimte voor eigen inbreng en initiatief. Passie en teamwork zijn woorden die jou op het lijf geschreven staan. Ruime (gratis) parkeergelegenheid voor de deur.Bedrijfsinformatie Onze klant is een wereldwijde logistiek dienstverlener die klantspecifieke en bij voorkeur geïntegreerde warehousing, transport- en distributieoplossing biedt voor haar klanten. Ze blijft ook haar wereldwijde positie versterken, met vestigingen in Australië, China, Europa, Nieuw-Zeeland en de Verenigde Staten.Zin om deel uit te maken van deze dynamische groep?Laat ons gerust iets weten:hasselt@accentjobs.be011 30 37 47 Erkenningsnummer: VG13/BUO Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.
Expediteur luchtvracht
Accent, Machelen, Vlaams Brabant, BE
Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een expediteur om het luchtvrachtteam te versterken.Wat kan je dagdagelijks verwachten? De volledige A tot Z-afwikkeling van de luchtvracht exportdossiers voor een bepaalde klantenportefeuille, zowel operationeel als administratief. Dat je de coördinatie op jouw pakt met luchtlijnen, baantransporteur, Douanediensten en magazijn en je hierover communiceert met de klant en de agent. Je fungeert als belangrijkste aanspreekpunt van de klant.Jouw profiel Onze toekomstige expediteur:Je bent in het bezit van een opleiding in een logistieke richting of gelijkwaardig door ervaringJe hebt minimaal 3 jaar ervaring met (export) luchtvrachtJe hebt notie van douaneformaliteiten (pluspunt)Je bent in het bezit van een DGD attest (pluspunt)Je hebt kennis van exportflow, exportformaliteiten en vakterminologie (groot pluspunt)Je hebt kennis van Microsoft toepassingen en snel weg met bedrijfseigen operationele softwaresystemenDe klant staat voor jouw centraalHet oplossen van problemen geeft je energie, waarbij je tevens tot out of the box oplossingen kan komenJe werkt graag in teamverbandJe neemt graag initiatief een je gaat proactief te werktJe bent zowel administratief als communicatief sterk aangelegdJe bent flexibel ingesteldWij bieden jou Onze klant:Bieden zowel verscheidene interne als externe opleidingen aan.Daarnaast bieden wij een aantrekkelijk marktconform salaris met extra-legale voordelen zoals groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, glijdende werkuren, ADV-dagen,...Het betreft een voltijdse tewerkstelling met een contract optie vast.Bedrijfsinformatie Onze klant maakt deel uit van een internationale group met een HQ gelegen in Europa.In haar logistieke tak ca. 33.000 werknemers op 750 locaties wereldwijd en een omzet van 5,5 miljard euro. De groep is 100% in familiale handen en kenmerkt zich door haar focus op groei, duurzaamheid en ondernemerschap. De Belgische vestigingen zijn gespecialiseerd in lange-termijn logistieke partnerships met industriële bedrijven en werken voor hun klanten met alle mogelijke transportmodi. Erkenningsnummer: VG13/BUO Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.
Expediteur
Accent, Antwerpen, BE
Functieomschrijving Onze klant is een zeer klinkende naam in het wegtransport. Op de afdeling in Antwerpen doen ze als extra service voor klanten ook expeditie-opdrachten.• Je behandelt als expediteur export klantendossiers van A tot Z.• Je zorgt dat transportopdrachten tijdig afgehandeld worden. Dit volgens gemaakte afspraken met de klanten.• Jje hebt dagelijks contact met klanten en andere partners en draagt zo bij aan een optimale dienstverlening.• Je vraagt prijzen op bij rederijen en andere leveranciers. Je hebt de nodige commerciële voeling om tot de beste akkoorden te komen.• Je bent het aanspreekpunt voor agenten, rederijen, vervoerders, klanten en interne afdelingen.Jouw profiel Jouw profiel als expediteur: Je hebt ervaring in de expeditie van A tot Z. Je hebt naast het Nederlands en Engels een zeer goede kennis van het Frans. Het merendeel van de klanten is Franstalig. Ook de voertaal in het bedrijf is Frans. Je bent nauwkeurig. Je bent in staat zelfstandig te werken. Je toont initiatief.Wij bieden jou Je krijgt de kans te starten in een bloeiend bedrijf. De firma is onderdeel van een grote groep maar slaagde erin het familiale karakter in Antwerpen te behouden. De functie is een vervanging omwille van een pensioen dus er wordt zeker voldoende opleiding voorzien door de persoon die je zal vervangen. Je krijgt echt de kans je schouders onder deze afdeling te zetten en verantwoordelijkheid te dragen.Bedrijfsinformatie Onze klant is het leidende transport- en logistieke bedrijf van Europa dat diensten verleent die een toegevoegde waarde betekenen bij wegvervoer, zee -en luchtvracht, logistiek, douane en expeditie. Erkenningsnummer: VG13/BUO Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.
Expediteur
Manpower BE, Antwerpen, BE
Client Description:Manpower met een gespecialiseerde afdeling office people is voor een klant in Antwerpen op zoek naar een expediteur export.Job Description:Je staat in voor het opvolgen van de orders van A tot Z en ook voor het plannen en boeken van de transportorders.  Je doet de coördinatie en opvolging van de exportdossiers en geeft de nodige info aan de interne douane afdeling.Candidate Profile:Je bent in het bezit van een bachelordiploma en hebt minstens 5 jaar ervaring als expediteur.  Je kan vlot werken met MS Office en je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels.  Kennis Frans en Duits zijn pluspunten.What Client Offers:Je komt terecht in een stabiel bedrijf met toffe collega's.Je loon is in overeenstemming met je ervaring en je hebt ook maaltijdcheques.  Bij vast contract is er ook een hospitalisatieverzekering en na inwerkperiode is deels thuiswerk mogelijk.Interesse?  Solliciteer snel met je cv via onderstaande link en ik neem graag contact met je op.
Expediteur
Manpower, Antwerp, Flanders, be
Client Description:Manpower met een gespecialiseerde afdeling office people is voor een klant in Antwerpen op zoek naar een expediteur export.Job Description:Je staat in voor het opvolgen van de orders van A tot Z en ook voor het plannen en boeken van de transportorders. Je doet de coördinatie en opvolging van de exportdossiers en geeft de nodige info aan de interne douane afdeling.Candidate Profile:Je bent in het bezit van een bachelordiploma en hebt minstens 5 jaar ervaring als expediteur. Je kan vlot werken met MS Office en je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels. Kennis Frans en Duits zijn pluspunten.What Client Offers:Je komt terecht in een stabiel bedrijf met toffe collega's.Je loon is in overeenstemming met je ervaring en je hebt ook maaltijdcheques. Bij vast contract is er ook een hospitalisatieverzekering en na inwerkperiode is deels thuiswerk mogelijk.
Expediteur
Accent, Antwerp, Flanders
Onze klant is een zeer klinkende naam in het wegtransport. Op de afdeling in Antwerpen doen ze als extra service voor klanten ook expeditie-opdrachten.Je behandelt als expediteur export klantendossiers van A tot Z.Je zorgt dat transportopdrachten tijdig afgehandeld worden. Dit volgens gemaakte afspraken met de klanten.Jje hebt dagelijks contact met klanten en andere partners en draagt zo bij aan een optimale dienstverlening.Je vraagt prijzen op bij rederijen en andere leveranciers. Je hebt de nodige commerciële voeling om tot de beste akkoorden te komen.Je bent het aanspreekpunt voor agenten, rederijen, vervoerders, klanten en interne afdelingen. Jouw profiel als expediteur:Je hebt ervaring in de expeditie van A tot Z.Je hebt naast het Nederlands en Engels een zeer goede kennis van het Frans. Het merendeel van de klanten is Franstalig. Ook de voertaal in het bedrijf is Frans.Je bent nauwkeurig.Je bent in staat zelfstandig te werken.Je toont initiatief. Je krijgt de kans te starten in een bloeiend bedrijf. De firma is onderdeel van een grote groep maar slaagde erin het familiale karakter in Antwerpen te behouden. De functie is een vervanging omwille van een pensioen dus er wordt zeker voldoende opleiding voorzien door de persoon die je zal vervangen. Je krijgt echt de kans je schouders onder deze afdeling te zetten en verantwoordelijkheid te dragen.
Expediteur
Vivaldi's Interim - VIVAJOBS, Zaventem, Flanders
Functieomschrijving Als Luchtvracht Expediteur bent u verantwoordelijk voor de complete coördinatie, verwerking en afhandeling van luchtvracht zendingen vanuit en naar België. De service die u levert voldoet 100% aan de verwachtingen van de klant en dit levert voor beide partijen een optimaal resultaat op. U bent de spin in het web, stemt de aard van de opdrachten af, volgt en administreert de zendingen nauwlettend, vraagt de benodigde informatie en documenten op, adviseert de opdrachtgever en maakt afspraken over afleverinstructies en/of bijzonderheden. U volgt de bestaande procedures, maakt klantgerichte werkinstructies en zorgt voor een consequente opvolging hiervan. U communiceert service gericht naar klanten, agenten en leveranciers.Het organiseren en coördineren van A tot Z van wereldwijde transporten.Nauwgezet volgen van de zendingen. Klantcontact houden per telefoon en e-mail.Commerciële contacten opbouwen en onderhouden.Contact onderhouden met airlines, overige leveranciers en wegtransporteurs.Kosten opvragen, controleren, reserveren & factureren in de operationele software applicatie.Correct afhandelen van klachten en vragen van onze klanten. Profiel U bent een gedreven en ambitieuze specialist met een passie voor logistiek. U voelt uw comfortabel in een veeleisende en dynamische omgeving waarin uw talenten worden uitgedaagd. U kunt effectief en klantgericht communiceren en bent gericht op samenwerking en resultaat. Waar u aan begint maak je ook af. Je houdt het overzicht en volgt u zaken nauwkeurig en gestructureerd op.Verder beschikt u over:Relevante werkervaring als een luchtvracht expediteur of bij een logistieke dienstverlener (minimaal 2 jaar ervaring).Minimaal afgeronde opleiding hoger onderwijs, bij voorkeur in de richting logistiek.Flexibele instelling, stressbestendig, zelfstandig en enthousiast.Hands on mentaliteit.Uitstekende contactuele eigenschappen zowel telefonisch als persoonlijk.Goede kennis van Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk, met Franse taal als extra pré. Aanbod De mogelijkheid om een carrière op te bouwen bij een top speler in de branche Air & Ocean. U gaat werken in een (internationale) omgeving die gericht is op groei. Natuurlijk past hier een marktconform salaris en passende secundaire voorwaarden bij:Marktconform salaris PC 226.Mogelijkheden tot het volgen van (vakgerichte) opleidingen.Werken in een jong, ambitieus en energiek team.U krijgt alle ruimte om uw talenten te ontwikkelen (doorgroeimogelijkheden).Een prettige en informele werksfeer.Werken met state-of-the-art IT systemen.Dynamische organisatie.
Expediteur
Startpeople Airport, Machelen, Flanders
Functieomschrijving Als Expediteur X-dock zijn jouw taken: Aannemen en opmaken van de expeditiedossiers (van A tot Z) Laad en losopdrachten aan terminals en/of magazijnen doorgevenFacturatieOpvolgen van de gehele zending van vertrek tot aankomstContact onderhouden met scheepsagenturen, transporteurs, klanten, ... Klantenopvolging en administratie Profiel Als Expediteur X dock voldoe jij aan volgende eisen: Je hebt een opleiding logistiek of gelijkwaardig door ervaring (bij voorkeur een 5tal jaar)Je bent communicatief, teamplayer, stressbestendig, nauwkeurig, proactief, autonoom en resultaatgerichtJe hebt een goede talenkennis Nederlands, EngelsJe hebt een goede kennis van het Microsoft Office pakketErvaring in een Forwardig omgeving is een pluspunt Aanbod Je werkt op de X-dock afdeling. Je ontvangt een marktconform loon Bedrijfsinfo DHL Global Forwarding is een belangrijke schakel binnen de internationale handel! Wij zorgen ervoor dat onze klanten hun producten internationaal kunnen verspreiden. Dit via de lucht, schip of per trein. Door onze nauwe samenwerking met luchtvrachtmaatschappijen en rederijen zorgen we ervoor dat alle soorten producten (de medicijnen die je neemt, de kleren die je draagt, de chocolade die je zo graag eet, de nieuwe spiegel aan je wagen, de grote kraan die je in je straat ziet, ... ) op tijd op hun bestemming geraken. Dit vaak aan de andere kant van de wereld.
Expediteur
IMPACT Zaventem, Steenokkerzeel, Flanders
BedrijfsomschrijvingJe komt terecht in een familiaal bedrijf met in totaal 120 medewerkers over de verschillende kantoren in België en West-Afrika.Op Brucargo werk je in een klein en hecht team van 10 werknemers. FunctieomschrijvingDe expediteur voert de ontvangen vervoersopdrachten uit vanaf het moment van aanvraag door de klant tot en met de facturatie en klassement.De vervoersopdrachten worden op een efficiënte en klantvriendelijke basis uitgevoerd met aandacht voor de prijs- en kwaliteitsverhouding.Hoofdtaken:Dagelijks communiceren met klanten en leveranciersOpenen/aanvaarden boekingenPlaatsen boekingen bij leveranciers (aan de hand van door klant goedgekeurde offerte Pricing team) Afhandelen van expeditiedossiers t/m facturatieBeheren en juist gebruiken documenten en wettelijke vergunningenDoorgeven van afhaling/ophaling bij interne afdeling of bij externe transporteurOpvolgen van de zending tot op eindbestemming Functie-eisenJe spreekt vlot Nederlands, Frans en EngelsJe hebt reeds ervaring met de operationele processen van luchtvracht (douane kennis is een pluspunt)Je hebt ervaring met MS OfficeJe bent flexibel in werkurenJe bent een team-player, stressbestendig en kan accuraat werken ArbeidsvoorwaardenEen aantrekkelijk loonpakket op basis van jouw kennis en ervaringEen functie binnen een familiaal bedrijf van +/- 10 mensenEen aangename werksfeer waarin iedereen de kans krijgt om zich te ontwikkelenDagwerk
Expediteur
SELECT HUMAN RESOURCES, Machelen, Flanders
Functieomschrijving je staat in voor het aannemen en opmaken van de expeditiedossiers (van A tot Z); je geeft laad- en losopdrachten aan terminals en/of magazijnen; je staat in voor facturatie; je volgt de gehele zending op van vertrek tot aankomst; je hebt contacten met scheepsagenturen, transporteurs, klanten …; je staat in voor een feilloze klantenopvolging en administratie.Bedrijfsprofiel:Voor een internationale speler op Brucargo zijn we op zoek naar een expediteur. Profiel Je hebt een professionele bachelor binnen logistiek of hebt ervaring als expediteur Je hebt een zeer goede kennis van Nederlands en Engels Aanbod Je komt terecht in een boeiende en dynamische omgeving Mooi loonpakket, aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, verzekeringen, bonus en ADV dagenErk./Rec. VG 496/BUO & W020 & B 00424-406-20130311 & B 00424-405-20130311
Expediteur
Manpower, Antwerp, Flanders
Client Description:Manpower met een gespecialiseerde afdeling office people is voor een klant in Antwerpen op zoek naar een expediteur export.Job Description:Je staat in voor het opvolgen van de orders van A tot Z en ook voor het plannen en boeken van de transportorders. Je doet de coördinatie en opvolging van de exportdossiers en geeft de nodige info aan de interne douane afdeling.Candidate Profile:Je bent in het bezit van een bachelordiploma en hebt minstens 5 jaar ervaring als expediteur. Je kan vlot werken met MS Office en je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels. Kennis Frans en Duits zijn pluspunten.What Client Offers:Je komt terecht in een stabiel bedrijf met toffe collega's.Je loon is in overeenstemming met je ervaring en je hebt ook maaltijdcheques. Bij vast contract is er ook een hospitalisatieverzekering en na inwerkperiode is deels thuiswerk mogelijk.
Expediteur
IMPACT Zaventem, Steenokkerzeel, Flanders
BedrijfsomschrijvingHun missie is om zich in te zetten voor service en kwaliteit logistiek door een menselijke benadering.Ze streven ernaar om dit te bereiken door persoonlijke en directe contact te bieden aan al hun klanten. Zij drijven en stimuleren hun medewerkers voortdurend naar uitmuntendheid door hun familiewaarden en zakelijke knowhow toe te passen.Te Brucargo. FunctieomschrijvingOpmaken van offertes volgens klantenspecificatiesInformeren van collega's op de operationele en commerciële diensten over de gemaakte afspraken - lopende offertesOpvolgen van de prijzen op de vrachtmarktDoorgeven van prijzen voor transporten, op verzoek van klantenBijhouden van het offerte bestandUitvoeren van correspondentie met klantenMeewerken aan commerciële acties Functie-eisenOfferten aan klanten en andere afdelingen kunnen opmakenAdministratief sterkInformaties snel verwerkenPerfecte kennis NL + goede kennis FR en ENGDouane kennis + kennis van de sector ArbeidsvoorwaardenEen aantrekkelijk loonpakketEen functie binnen een familiaal bedrijf van +/- 10 mensenActief in een wereld in veranderingEen aangename werksfeer waarin iedereen de kans krijgt om zich te ontwikkelenWerken in dag uren
Expediteur
IMPACT, Machelen, Flanders
Functieomschrijving Opmaken van offertes volgens klantenspecificatiesInformeren van collega's op de operationele en commerciële diensten over de gemaakte afspraken - lopende offertesOpvolgen van de prijzen op de vrachtmarktDoorgeven van prijzen voor transporten, op verzoek van klantenBijhouden van het offerte bestandUitvoeren van correspondentie met klantenMeewerken aan commerciële actiesBedrijfsprofiel:Hun missie is om zich in te zetten voor service en kwaliteit logistiek door een menselijke benadering.Ze streven ernaar om dit te bereiken door persoonlijke en directe contact te bieden aan al hun klanten. Zij drijven en stimuleren hun medewerkers voortdurend naar uitmuntendheid door hun familiewaarden en zakelijke knowhow toe te passen.Te Brucargo. Profiel Offerten aan klanten en andere afdelingen kunnen opmakenAdministratief sterkInformaties snel verwerkenPerfecte kennis NL + goede kennis FR en ENGDouane kennis + kennis van de sector Aanbod Een aantrekkelijk loonpakketEen functie binnen een familiaal bedrijf van +/- 10 mensenActief in een wereld in veranderingEen aangename werksfeer waarin iedereen de kans krijgt om zich te ontwikkelenWerken in dag uren
Expediteur
Xtra Interim Kontich, Antwerp, Flanders
Functie Uw takenpakket bestaat voornamelijk uit: * Zelfstandig afhandelen van een export- & crosstrade-dossier van aankoop tot verkoop * Registreren van de orders in het bedrijfseigen expeditiepakket * Controleren van de door de klant verstrekte gegevens * Opvragen van alle noodzakelijke informatie voor het opmaken van het dossier * Aanmaken van de nodige documenten * Administratie van afgewerkte dossiers Profiel * U beschikt over minimaal 3 jaar relevante ervaring in de maritieme expeditie * U heeft een ruime kennis over verschillende vaargebieden, commodities, incoterms, etc. * U heeft een commerciële instelling en stelt een klantgerichte communicatie voorop * U bent ordelijk, stipt, efficiënt * U bent vertrouwd met Word, Excel en Outlook * U bent proactief, sterk in mondelinge en schriftelijke communicatie (Nederlands, Frans en Engels), vlot, attent en beleefd * U bent collegiaal en flexibel (geen 9 to 5 mentaliteit) en kan tevens zelfstandig werken * U bent leergierig, past zich snel aan en houdt van een snelle werkdag
EXPEDITEUR BAANTRANSPORT
Hays, Wommelgem, Flanders
Wommelgem | Expediteur | Baantransport | Internationaal bedrijf | 1081067Uitdagende functie als Expediteur baantransport gezocht te Wommelgem.• Expediteur baantransport• Functie met zeer veel internationale contacten• Heb jij ervaring in de expeditie en wil jij een nieuwe uitdaging? Voor onze klant in regio Wommelgem is Hays Logistics op zoek naar een ervaren Expediteur. Je bent verantwoordelijk voor het coördineren van transportorders en het opvolgen van alle douaneformaliteiten. Je staat in voor het contact met klanten, agenten, onderaannemers en ons magazijn zodat het transport op een correcte manier wordt uitgevoerd. Je bent verantwoordelijk voor het correct verwerken van alle nodige info, waaronder laad- en losvereisten en alle andere wensen van klanten. Je geeft instructies om goederen op een correcte manier te verzekeren. In geval van groupage stel je wagens samen en geef je nodige instructies aan het magazijn. Je registreert je schades en tekortkomingen en je geeft deze door aan de ‘claims manager en/of kwaliteitsmanager’. Ten slotte zorg je ervoor dat alle zendingen tijdig en correct kunnen gefactureerd worden. Je hebt ervaring als expediteur/freight forwarder, transportplanner of soortgelijk. Kennis van de Scandinavische markt is een pluspunt. Je bent vertrouwd met de wetgevingen eigen aan de job (douane, ADR/IMCO, CMR,...). Je spreekt en schrijft vlot in het Nederlands, Frans en Engels. Je hebt een kennis van MS Office-pakket. Je bent een teamplayer en service-minded met zin voor initiatief. Ten slotte ben je ook gedreven en flexibel en heb je een proactieve attitude. Onze klant biedt een voltijdse functie binnen een internationaal bedrijf. Je werkt vanuit Wommelgem met toffe collega’s. Je krijgt een goede verloning, maaltijdcheques, ecocheques, groeps –en hospitalisatieverzekering. Ben jij de Expediteur die wij zoeken? Stuur dan snel jouw cv door naar of solliciteer online! Cliquez-ici pour accéder à la Politique de confidentialité de Hays, qui vous apportera des informations détaillées sur la manière dont nous utilisons et protégeons vos données personnelles et vos droits relatifs à ces données.
Expediteur
Vivaldi's Interim - VIVAJOBS, Zaventem, Flanders
Functieomschrijving Als allround expediteur ziet jouw takenpakket er als volgt uit:- Je maakt de nodige documenten, gerelateerd aan luchtvracht- Je ontvangt orders en stelt de nodige dossiers uit. Je wikkelt deze dossiers af van A tot Z.- Je maakt douane technische documenten.- Je geeft transportopdrachten door.- Je volgt de zending op tot de eindbestemming en informeert de klanten.- Je meldt en registreert eventuele onregelmatigheden. Je zoekt uiteraard ook naar een oplossing. Profiel - Je hebt ervaring of opleiding in de expeditie.- Je beschikt over gezond verstand en bent probleemoplossend.- Je bent organiserend en punctueel.- Je hebt een positieve werkattitude en leert graag bij.- Je bent vlot in het Nederlands, Frans en Engels. Duits is een pluspunt.- Je vind je draai in een hecht team en kunt goed samen werken. Aanbod Je krijgt de kans te starten bij een gekende internationale groep.Deze firma zorgt steeds voor een professionele opleiding.Ze dragen initiatief in een hoog vaandel zodat je je als mens kan ontplooien binnen de groep.Je mag rekenen op een mooie verloning aangevuld met maaltijdcheques. Na de uitzendperiode komt hier ook een hospitalisatie-(DKV) en groepsverzekering bij.
Expediteur
ManpowerGroup Nederland, Antwerp, Flanders
Client Description:Manpower Antwerpen is specialist in het rekruteren van bedienden en geschoolde arbeiders voor de KMO markt. Wij bieden je uitzendwerk aan of vaste jobs voor onmiddellijke indiensttreding. Telkens weer gaan we voluit voor de 'perfect match' tussen werkgever en sollicitant. Welcome to a world of opportunity!Manpower Antwerpen is voor een internationale logistieke speler regio Deurne op zoek naar een ExpediteurJob Description:Als expediteur ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van diverse transportopdrachten.Je staat in voor de volledige opvolgen van de transportorders en de hierbij horende contacten. Dit betekend dat je in nauw contact staat met diverse partijen mbt tot de producten, transport, douaneformaliteiten etc. Verder voorzie je de nodige doorstroom van info mbt alle betrokken partijen (magazijn, scheepsagenten, klanten,…).De hierbij komende facturatie volg jij ook zelf nauwgezet op.Candidate Profile:Bachelor logistiek management 2jaar relevante werkervaring in gelijkaardige functie Goede kennis douane, ADR, IMDG Administratieve duizendpoot Gemotiveerd Flexibel Communicatief persoon Probleemoplossend denker Uitstekende kennis NL ENG Stressbestendig Leergierig What Client Offers:Voor het uitvoeren van deze leuke dynamische functie met veel verantwoordelijkheden ontvang je een mooi loon in lijn met je ervaring en capaciteiten. Daarnaast krijg je de kans je verder te ontplooien en te verdiepen in de functie. Je zal werken met daguren. Ben jij de ideale kandidaat die wij zoeken? Solliciteer dan snel!
Expediteur
Accent, Genk, Flanders
Onze klant is een wereldwijde logistiekdienstverlener die klantspecifieke en bij voorkeur ge�ntegreerdewarehousing, transport- en distributieoplossing biedt voor haarklanten. Ze blijft ook haar wereldwijde positie versterken, metvestigingen in Australi�, China, Europa, Nieuw-Zeeland en deVerenigde Staten. Zin om deel uit te maken van deze dynamischegroep? Laat ons gerust iets weten: hasselt@accentjobs.be 011 30 3747FunctiebeschrijvingAlsExpediteur voor Frankrijk werk je in nauw contact samen met deinternationale transportplanners. En dit om voor jouw klanten debeste transportoplossing te vinden. Je bent de link tussen deklanten en transportpartners en houdt verder ook rekening met deADR-reglementering en douaneformaliteiten. Je verzamelt de nodigeinfo om import- en exportzendingen van en naar Frankrijk aan temaken. Je zal klanten te woord staan en hen een antwoord bieden opal hun vragen, zo bouw je eveneens eens lange-termijnrelatie op.Verder zorg je voor de rittenplanningen. Je past jouw communicatieaan, aan jouw gesprekspartner. Zo heb je zowel contact met klanten,collega's als met internationeletransportpartners.Functie-eisenJijbent als Expediteur voor Frankrijk iemand die zeer goed deNederlandse en logischerwijs ook de Franse taal perfect beheerst.Iedere andere bijkomende taal (Engels, Duits,.. ) is een plus, geenmust. Verder ben je een echte teamplayer, maar kan je ookzelfstandig jouw plan trekken. Je houdt van een dynamische enafwisselende job waar je kan schakelen tussen diverse taken en eenprioriteitenlijstje kan afwerken. Jouw vriendelijkheid en vlottebabbel zijn een enorme troef. Je weet jouw cool te bewaken engeraakt niet snel "uit balans". Daarnaast ben je ook bezig met hetbelangrijkste topic van de eeuw: duurzaamheid, milieu enveiligheid. Je bent vlot weg met computertoepassingen en bent bijvoorkeur in het bezit van een bachelor diploma (logistiek). Eeneerste werkervaring in de sector is een plus, maar geenmust.ArbeidsvoorwaardenEenjob optie vast. In een stabiele, groeiende enzeer leuke werkomgeving met "bakkenvol" ambitie.Afwisselende en zelfstandige functie, waarinjij jezelf kan ontplooien en kan groeien.Professionele werkomgeving met evenenthousiaste collega's als jijzelf. Er wordteen eerlijke verloning voorzien, aangevuld met extralegalevoordelen (zoals ADV-dagen en maaltijdcheques)Fulltime regime, waarin je telkens werkt indagregime. Enthousiaste en professionelewerkomgeving met gedreven collega's en opleidingstraject op maat.Ruimte voor eigen inbreng en initiatief.Passie en teamwork zijn woorden die jou op hetlijf geschreven staan. Ruime (gratis)parkeergelegenheid voor de deur.
Expediteur
Xtra Interim Kontich, Antwerp, Flanders
Functie • drawing up all necessary documents related to sea freight • receiving orders / postponing a file / drawing up customs technical documents / passing on transport orders / complete handling of file from A-Z • tracking the shipment to its final destination and informing customers about the status of the shipment. • reporting, registering and resolving irregularities. Profiel You have at least a secondary school diploma, a logistics education is a plus, but relevant experience, common sense, like to learn quickly and with a positive work attitude are certainly equal. Language skills: Dutch, English – French and German is a plus. We encourage a sense of initiative and appreciate great flexibility and resistance to stress. It is also pleasant that you are punctual and have good communication skills and organizational skills. TEAMPLAYER !!!!!